Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Túl sok lehetőség

Az internet a világ különböző pontjain élő embereket köt össze. az ország. Vagy egy olyan területre, ahová általában nem jut el. Egy tisztán városi ember általában nem csak úgy megy, hogy megnézzen egy tanyát a semmi közepén. Az internetnek köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatja a lelki társát. A regisztrált profilok számát tekintve az emberek hajlamosak átvenni az irányítást. Elfelejtik, hogy minden profil mögött egy valós személy áll. Egy ilyen embert pedig csak élőben lehet igazán megismerni.

Az online élet elég gyakran más

Az online világban sokkal jobban kötődünk önmagunkhoz. Ezért jelenik meg annyi vulgáris és egyenesen sértő megjegyzés a vitás témákról szóló vitákban. Másrészt nem vagyunk annyira kapcsolatban mások felfogásával. Nem tudjuk, mi vonz minket igazán másokban. A potenciális partnereket pusztán külső jellemzők alapján értékeljük - fényképük, magasságuk, testsúlyuk, iskolai végzettségük, dohányzáshoz való viszonyuk, információik alapján, hogy szeretnének-e még gyereket vállalni... De akár vonzza Önt az illető, akár nem, meg fogja tenni. csak egy személyes interjú során derül ki.

Túlzó kritika

Az internet rengeteg vásárlási oldalt kínál. Az elektronikától a ruházaton át az élelmiszerig. A könnyű váltás és hozzáférés lehetővé teszi az árak és a minőség összehasonlítását. Sajnos az online társkereső oldalak gyakran keltenek hasonló érzést. És mivel az agy szereti a parancsikonokat, hamarosan rá fog jönni, hogy éppolyan kritikus partnert keres, mint új tévét választva. "Ez megfelel az oktatásról alkotott nézeteinek, de az életről alkotott elképzelése már más." "Korábban szebb volt a haja, de ez vékonyabb." Az emberekkel az a probléma, hogy egyszerűen nem találja meg a tökéletes "modellt" .

Előbb találkozz személyesen, majd vonj le következtetéseket

Végül a könnyű randevúzás nem is csábít arra, hogy kimenj. De ne feledje, hogy minél hosszabb ideig választ, annál valószínűbb, hogy csalódni fog. Az online társkereső oldalak rendkívül értékes forrást jelentenek, és nagyszerű módja annak, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt. Egy lélegzetvétellel azonban hozzáteszik, a lehető leggyorsabban megismerik egymást. Ez megakadályozza a hamis elvárásokat és a túl kritikus értékelést. Használja a társkereső oldalt kapcsolatfelvételi forrásként, ne partnergyárként.


Hasonló cikkek

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.