Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Túl sok lehetőség

Az internet a világ különböző pontjain élő embereket köt össze. az ország. Vagy egy olyan területre, ahová általában nem jut el. Egy tisztán városi ember általában nem csak úgy megy, hogy megnézzen egy tanyát a semmi közepén. Az internetnek köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatja a lelki társát. A regisztrált profilok számát tekintve az emberek hajlamosak átvenni az irányítást. Elfelejtik, hogy minden profil mögött egy valós személy áll. Egy ilyen embert pedig csak élőben lehet igazán megismerni.

Az online élet elég gyakran más

Az online világban sokkal jobban kötődünk önmagunkhoz. Ezért jelenik meg annyi vulgáris és egyenesen sértő megjegyzés a vitás témákról szóló vitákban. Másrészt nem vagyunk annyira kapcsolatban mások felfogásával. Nem tudjuk, mi vonz minket igazán másokban. A potenciális partnereket pusztán külső jellemzők alapján értékeljük - fényképük, magasságuk, testsúlyuk, iskolai végzettségük, dohányzáshoz való viszonyuk, információik alapján, hogy szeretnének-e még gyereket vállalni... De akár vonzza Önt az illető, akár nem, meg fogja tenni. csak egy személyes interjú során derül ki.

Túlzó kritika

Az internet rengeteg vásárlási oldalt kínál. Az elektronikától a ruházaton át az élelmiszerig. A könnyű váltás és hozzáférés lehetővé teszi az árak és a minőség összehasonlítását. Sajnos az online társkereső oldalak gyakran keltenek hasonló érzést. És mivel az agy szereti a parancsikonokat, hamarosan rá fog jönni, hogy éppolyan kritikus partnert keres, mint új tévét választva. "Ez megfelel az oktatásról alkotott nézeteinek, de az életről alkotott elképzelése már más." "Korábban szebb volt a haja, de ez vékonyabb." Az emberekkel az a probléma, hogy egyszerűen nem találja meg a tökéletes "modellt" .

Előbb találkozz személyesen, majd vonj le következtetéseket

Végül a könnyű randevúzás nem is csábít arra, hogy kimenj. De ne feledje, hogy minél hosszabb ideig választ, annál valószínűbb, hogy csalódni fog. Az online társkereső oldalak rendkívül értékes forrást jelentenek, és nagyszerű módja annak, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt. Egy lélegzetvétellel azonban hozzáteszik, a lehető leggyorsabban megismerik egymást. Ez megakadályozza a hamis elvárásokat és a túl kritikus értékelést. Használja a társkereső oldalt kapcsolatfelvételi forrásként, ne partnergyárként.


Hasonló cikkek

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

A nagyszerű partner 5 jellemzője

Minden nő ideális férfit keres magának. Nem könnyű azonban megtalálni. Egyes hölgyeket elvakítja a jóképű és tökéletes férfi gondolata. Sajnos nem létezik. Így bezárják útjukat élettársaik előtt. Olvassa el az ideális partner öt tulajdonságát, és igazán ragadja meg őket az emlékezetében. Mi van, ha holnap találkozol az ideális férfival?

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.