Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Túl sok lehetőség

Az internet a világ különböző pontjain élő embereket köt össze. az ország. Vagy egy olyan területre, ahová általában nem jut el. Egy tisztán városi ember általában nem csak úgy megy, hogy megnézzen egy tanyát a semmi közepén. Az internetnek köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatja a lelki társát. A regisztrált profilok számát tekintve az emberek hajlamosak átvenni az irányítást. Elfelejtik, hogy minden profil mögött egy valós személy áll. Egy ilyen embert pedig csak élőben lehet igazán megismerni.

Az online élet elég gyakran más

Az online világban sokkal jobban kötődünk önmagunkhoz. Ezért jelenik meg annyi vulgáris és egyenesen sértő megjegyzés a vitás témákról szóló vitákban. Másrészt nem vagyunk annyira kapcsolatban mások felfogásával. Nem tudjuk, mi vonz minket igazán másokban. A potenciális partnereket pusztán külső jellemzők alapján értékeljük - fényképük, magasságuk, testsúlyuk, iskolai végzettségük, dohányzáshoz való viszonyuk, információik alapján, hogy szeretnének-e még gyereket vállalni... De akár vonzza Önt az illető, akár nem, meg fogja tenni. csak egy személyes interjú során derül ki.

Túlzó kritika

Az internet rengeteg vásárlási oldalt kínál. Az elektronikától a ruházaton át az élelmiszerig. A könnyű váltás és hozzáférés lehetővé teszi az árak és a minőség összehasonlítását. Sajnos az online társkereső oldalak gyakran keltenek hasonló érzést. És mivel az agy szereti a parancsikonokat, hamarosan rá fog jönni, hogy éppolyan kritikus partnert keres, mint új tévét választva. "Ez megfelel az oktatásról alkotott nézeteinek, de az életről alkotott elképzelése már más." "Korábban szebb volt a haja, de ez vékonyabb." Az emberekkel az a probléma, hogy egyszerűen nem találja meg a tökéletes "modellt" .

Előbb találkozz személyesen, majd vonj le következtetéseket

Végül a könnyű randevúzás nem is csábít arra, hogy kimenj. De ne feledje, hogy minél hosszabb ideig választ, annál valószínűbb, hogy csalódni fog. Az online társkereső oldalak rendkívül értékes forrást jelentenek, és nagyszerű módja annak, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt. Egy lélegzetvétellel azonban hozzáteszik, a lehető leggyorsabban megismerik egymást. Ez megakadályozza a hamis elvárásokat és a túl kritikus értékelést. Használja a társkereső oldalt kapcsolatfelvételi forrásként, ne partnergyárként.


Hasonló cikkek

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.