Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Túl sok lehetőség

Az internet a világ különböző pontjain élő embereket köt össze. az ország. Vagy egy olyan területre, ahová általában nem jut el. Egy tisztán városi ember általában nem csak úgy megy, hogy megnézzen egy tanyát a semmi közepén. Az internetnek köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatja a lelki társát. A regisztrált profilok számát tekintve az emberek hajlamosak átvenni az irányítást. Elfelejtik, hogy minden profil mögött egy valós személy áll. Egy ilyen embert pedig csak élőben lehet igazán megismerni.

Az online élet elég gyakran más

Az online világban sokkal jobban kötődünk önmagunkhoz. Ezért jelenik meg annyi vulgáris és egyenesen sértő megjegyzés a vitás témákról szóló vitákban. Másrészt nem vagyunk annyira kapcsolatban mások felfogásával. Nem tudjuk, mi vonz minket igazán másokban. A potenciális partnereket pusztán külső jellemzők alapján értékeljük - fényképük, magasságuk, testsúlyuk, iskolai végzettségük, dohányzáshoz való viszonyuk, információik alapján, hogy szeretnének-e még gyereket vállalni... De akár vonzza Önt az illető, akár nem, meg fogja tenni. csak egy személyes interjú során derül ki.

Túlzó kritika

Az internet rengeteg vásárlási oldalt kínál. Az elektronikától a ruházaton át az élelmiszerig. A könnyű váltás és hozzáférés lehetővé teszi az árak és a minőség összehasonlítását. Sajnos az online társkereső oldalak gyakran keltenek hasonló érzést. És mivel az agy szereti a parancsikonokat, hamarosan rá fog jönni, hogy éppolyan kritikus partnert keres, mint új tévét választva. "Ez megfelel az oktatásról alkotott nézeteinek, de az életről alkotott elképzelése már más." "Korábban szebb volt a haja, de ez vékonyabb." Az emberekkel az a probléma, hogy egyszerűen nem találja meg a tökéletes "modellt" .

Előbb találkozz személyesen, majd vonj le következtetéseket

Végül a könnyű randevúzás nem is csábít arra, hogy kimenj. De ne feledje, hogy minél hosszabb ideig választ, annál valószínűbb, hogy csalódni fog. Az online társkereső oldalak rendkívül értékes forrást jelentenek, és nagyszerű módja annak, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt. Egy lélegzetvétellel azonban hozzáteszik, a lehető leggyorsabban megismerik egymást. Ez megakadályozza a hamis elvárásokat és a túl kritikus értékelést. Használja a társkereső oldalt kapcsolatfelvételi forrásként, ne partnergyárként.


Hasonló cikkek

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.