Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Túl sok lehetőség

Az internet a világ különböző pontjain élő embereket köt össze. az ország. Vagy egy olyan területre, ahová általában nem jut el. Egy tisztán városi ember általában nem csak úgy megy, hogy megnézzen egy tanyát a semmi közepén. Az internetnek köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatja a lelki társát. A regisztrált profilok számát tekintve az emberek hajlamosak átvenni az irányítást. Elfelejtik, hogy minden profil mögött egy valós személy áll. Egy ilyen embert pedig csak élőben lehet igazán megismerni.

Az online élet elég gyakran más

Az online világban sokkal jobban kötődünk önmagunkhoz. Ezért jelenik meg annyi vulgáris és egyenesen sértő megjegyzés a vitás témákról szóló vitákban. Másrészt nem vagyunk annyira kapcsolatban mások felfogásával. Nem tudjuk, mi vonz minket igazán másokban. A potenciális partnereket pusztán külső jellemzők alapján értékeljük - fényképük, magasságuk, testsúlyuk, iskolai végzettségük, dohányzáshoz való viszonyuk, információik alapján, hogy szeretnének-e még gyereket vállalni... De akár vonzza Önt az illető, akár nem, meg fogja tenni. csak egy személyes interjú során derül ki.

Túlzó kritika

Az internet rengeteg vásárlási oldalt kínál. Az elektronikától a ruházaton át az élelmiszerig. A könnyű váltás és hozzáférés lehetővé teszi az árak és a minőség összehasonlítását. Sajnos az online társkereső oldalak gyakran keltenek hasonló érzést. És mivel az agy szereti a parancsikonokat, hamarosan rá fog jönni, hogy éppolyan kritikus partnert keres, mint új tévét választva. "Ez megfelel az oktatásról alkotott nézeteinek, de az életről alkotott elképzelése már más." "Korábban szebb volt a haja, de ez vékonyabb." Az emberekkel az a probléma, hogy egyszerűen nem találja meg a tökéletes "modellt" .

Előbb találkozz személyesen, majd vonj le következtetéseket

Végül a könnyű randevúzás nem is csábít arra, hogy kimenj. De ne feledje, hogy minél hosszabb ideig választ, annál valószínűbb, hogy csalódni fog. Az online társkereső oldalak rendkívül értékes forrást jelentenek, és nagyszerű módja annak, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt. Egy lélegzetvétellel azonban hozzáteszik, a lehető leggyorsabban megismerik egymást. Ez megakadályozza a hamis elvárásokat és a túl kritikus értékelést. Használja a társkereső oldalt kapcsolatfelvételi forrásként, ne partnergyárként.


Hasonló cikkek

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.