Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz valójában szerelmes.

A szerelem barátságból nő ki

Férfiak és nők lehetnek barátok, nagyobb erő nem akadályozza meg. Ennek ellenére igaz, hogy főleg pubertáskorban leggyakrabban egy férfi vagy női barátba szeretünk bele. A közös érdeklődés és igen, a hasonló életkor a szerelem ideális összetevője. Van valaki a barátaid között, akit másképp szeretsz? Ne habozzon. Ezeknek a kapcsolatoknak van a legőszintébb alapja.

Szikrák első látásra

A romantikus filmek és mesék örök témája. Egymás szemébe néztek, és aznap reggel tudod, hogy együtt akarsz lenni. A legromantikusabb kapcsolatok, minden klasszikus megnyilvánulást megtapasztalsz. Pillangók a gyomorban, idegesség, kipirulás, hegyeket mozgathatsz magadnak. A legnagyobb kihívás azonban az, hogy megtaláljuk a közös érdeklődési köröket, és azt, hogy mindegyikőtök hogyan dolgozik a maga érdekében a mindennapi életben. Közös nyelv, kivéve magát a szerelmet.

Egy kapcsolatba fogunk nőni

Alapvetően az első látásra szerelem ellentéte, de nincs gyengébb szerelem. A különbség a kezdetben van. Szélesebb ismeretségi körből ismeritek egymást, így kollégák vagytok, ugyanabba a klubba vagy tanfolyamba jártok, barátok barátai vagytok. Ez a legstabilabb kapcsolat, kezdetben talán nem is nagyon gondolod, hogy életed hátralévő részét együtt szeretnéd leélni. De akkor is megismeritek egymást a legjobban, és ha egyszer eldöntitek, hogy tényleg együtt vagytok, akkor a legnagyobb esélyetek van a kapcsolat fenntartására.

Az értelemből fakadó szerelem

A korábbi A forma egyszerű, magasabb beosztásúaknál, házastársaknál a szüleid megegyeztek, te döntöttél egyedül a vállalkozói családok összefogása miatt, stb. Ma is léteznek észviszonyok, csak nem beszélnek róluk. Bár meglepődhet, az üzleti birodalmak összeolvadását még mindig itt-ott gyakorolják. Bár a házaspárt nem kényszerítik házasságra, amíg nem történik semmi baj közöttük.

Gyakrabban azonban a kölcsönös szimpátiáról van szó. Közös az érdeklődési köröd, megfelelő távolságban élsz, röviden minden kielégítő, csak a szikra nem jelenik meg. Végül azt mondod, miért ne? Jobb a kölcsönös tiszteleten alapuló kellemes kapcsolat, mint szenvedély és légvárak után hajszolni.


Hasonló cikkek

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.