Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz valójában szerelmes.

A szerelem barátságból nő ki

Férfiak és nők lehetnek barátok, nagyobb erő nem akadályozza meg. Ennek ellenére igaz, hogy főleg pubertáskorban leggyakrabban egy férfi vagy női barátba szeretünk bele. A közös érdeklődés és igen, a hasonló életkor a szerelem ideális összetevője. Van valaki a barátaid között, akit másképp szeretsz? Ne habozzon. Ezeknek a kapcsolatoknak van a legőszintébb alapja.

Szikrák első látásra

A romantikus filmek és mesék örök témája. Egymás szemébe néztek, és aznap reggel tudod, hogy együtt akarsz lenni. A legromantikusabb kapcsolatok, minden klasszikus megnyilvánulást megtapasztalsz. Pillangók a gyomorban, idegesség, kipirulás, hegyeket mozgathatsz magadnak. A legnagyobb kihívás azonban az, hogy megtaláljuk a közös érdeklődési köröket, és azt, hogy mindegyikőtök hogyan dolgozik a maga érdekében a mindennapi életben. Közös nyelv, kivéve magát a szerelmet.

Egy kapcsolatba fogunk nőni

Alapvetően az első látásra szerelem ellentéte, de nincs gyengébb szerelem. A különbség a kezdetben van. Szélesebb ismeretségi körből ismeritek egymást, így kollégák vagytok, ugyanabba a klubba vagy tanfolyamba jártok, barátok barátai vagytok. Ez a legstabilabb kapcsolat, kezdetben talán nem is nagyon gondolod, hogy életed hátralévő részét együtt szeretnéd leélni. De akkor is megismeritek egymást a legjobban, és ha egyszer eldöntitek, hogy tényleg együtt vagytok, akkor a legnagyobb esélyetek van a kapcsolat fenntartására.

Az értelemből fakadó szerelem

A korábbi A forma egyszerű, magasabb beosztásúaknál, házastársaknál a szüleid megegyeztek, te döntöttél egyedül a vállalkozói családok összefogása miatt, stb. Ma is léteznek észviszonyok, csak nem beszélnek róluk. Bár meglepődhet, az üzleti birodalmak összeolvadását még mindig itt-ott gyakorolják. Bár a házaspárt nem kényszerítik házasságra, amíg nem történik semmi baj közöttük.

Gyakrabban azonban a kölcsönös szimpátiáról van szó. Közös az érdeklődési köröd, megfelelő távolságban élsz, röviden minden kielégítő, csak a szikra nem jelenik meg. Végül azt mondod, miért ne? Jobb a kölcsönös tiszteleten alapuló kellemes kapcsolat, mint szenvedély és légvárak után hajszolni.


Hasonló cikkek

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.