Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz valójában szerelmes.

A szerelem barátságból nő ki

Férfiak és nők lehetnek barátok, nagyobb erő nem akadályozza meg. Ennek ellenére igaz, hogy főleg pubertáskorban leggyakrabban egy férfi vagy női barátba szeretünk bele. A közös érdeklődés és igen, a hasonló életkor a szerelem ideális összetevője. Van valaki a barátaid között, akit másképp szeretsz? Ne habozzon. Ezeknek a kapcsolatoknak van a legőszintébb alapja.

Szikrák első látásra

A romantikus filmek és mesék örök témája. Egymás szemébe néztek, és aznap reggel tudod, hogy együtt akarsz lenni. A legromantikusabb kapcsolatok, minden klasszikus megnyilvánulást megtapasztalsz. Pillangók a gyomorban, idegesség, kipirulás, hegyeket mozgathatsz magadnak. A legnagyobb kihívás azonban az, hogy megtaláljuk a közös érdeklődési köröket, és azt, hogy mindegyikőtök hogyan dolgozik a maga érdekében a mindennapi életben. Közös nyelv, kivéve magát a szerelmet.

Egy kapcsolatba fogunk nőni

Alapvetően az első látásra szerelem ellentéte, de nincs gyengébb szerelem. A különbség a kezdetben van. Szélesebb ismeretségi körből ismeritek egymást, így kollégák vagytok, ugyanabba a klubba vagy tanfolyamba jártok, barátok barátai vagytok. Ez a legstabilabb kapcsolat, kezdetben talán nem is nagyon gondolod, hogy életed hátralévő részét együtt szeretnéd leélni. De akkor is megismeritek egymást a legjobban, és ha egyszer eldöntitek, hogy tényleg együtt vagytok, akkor a legnagyobb esélyetek van a kapcsolat fenntartására.

Az értelemből fakadó szerelem

A korábbi A forma egyszerű, magasabb beosztásúaknál, házastársaknál a szüleid megegyeztek, te döntöttél egyedül a vállalkozói családok összefogása miatt, stb. Ma is léteznek észviszonyok, csak nem beszélnek róluk. Bár meglepődhet, az üzleti birodalmak összeolvadását még mindig itt-ott gyakorolják. Bár a házaspárt nem kényszerítik házasságra, amíg nem történik semmi baj közöttük.

Gyakrabban azonban a kölcsönös szimpátiáról van szó. Közös az érdeklődési köröd, megfelelő távolságban élsz, röviden minden kielégítő, csak a szikra nem jelenik meg. Végül azt mondod, miért ne? Jobb a kölcsönös tiszteleten alapuló kellemes kapcsolat, mint szenvedély és légvárak után hajszolni.


Hasonló cikkek

Egy férfi első randevút tervez

A férfiak hódítók voltak, vannak és kell is lenniük a jövőben. Még ha úgymond a nő kötötte meg az ismeretséget, hadd hívjon ki a férfi. Ettől a férfiak sokkal jobban érzik magukat.

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Ismerkedés lehetőségei

A megismerkedésnek sokféle módja van. Az álmaid partnerével akár egy személyes találkozón, az interneten, egy online társkereső oldalon, vagy egy klasszikus társkereső hirdetésen keresztül is megismerkedhetsz. A kérdés azonban az, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb, és melyiket szeretnéd kihasználni. Kiváncsi vagy rá, hogy mi az egyes társkereső előnyei és hátrányai? Olvass figyelmesen, és megtudhatod!

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.