Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz valójában szerelmes.

A szerelem barátságból nő ki

Férfiak és nők lehetnek barátok, nagyobb erő nem akadályozza meg. Ennek ellenére igaz, hogy főleg pubertáskorban leggyakrabban egy férfi vagy női barátba szeretünk bele. A közös érdeklődés és igen, a hasonló életkor a szerelem ideális összetevője. Van valaki a barátaid között, akit másképp szeretsz? Ne habozzon. Ezeknek a kapcsolatoknak van a legőszintébb alapja.

Szikrák első látásra

A romantikus filmek és mesék örök témája. Egymás szemébe néztek, és aznap reggel tudod, hogy együtt akarsz lenni. A legromantikusabb kapcsolatok, minden klasszikus megnyilvánulást megtapasztalsz. Pillangók a gyomorban, idegesség, kipirulás, hegyeket mozgathatsz magadnak. A legnagyobb kihívás azonban az, hogy megtaláljuk a közös érdeklődési köröket, és azt, hogy mindegyikőtök hogyan dolgozik a maga érdekében a mindennapi életben. Közös nyelv, kivéve magát a szerelmet.

Egy kapcsolatba fogunk nőni

Alapvetően az első látásra szerelem ellentéte, de nincs gyengébb szerelem. A különbség a kezdetben van. Szélesebb ismeretségi körből ismeritek egymást, így kollégák vagytok, ugyanabba a klubba vagy tanfolyamba jártok, barátok barátai vagytok. Ez a legstabilabb kapcsolat, kezdetben talán nem is nagyon gondolod, hogy életed hátralévő részét együtt szeretnéd leélni. De akkor is megismeritek egymást a legjobban, és ha egyszer eldöntitek, hogy tényleg együtt vagytok, akkor a legnagyobb esélyetek van a kapcsolat fenntartására.

Az értelemből fakadó szerelem

A korábbi A forma egyszerű, magasabb beosztásúaknál, házastársaknál a szüleid megegyeztek, te döntöttél egyedül a vállalkozói családok összefogása miatt, stb. Ma is léteznek észviszonyok, csak nem beszélnek róluk. Bár meglepődhet, az üzleti birodalmak összeolvadását még mindig itt-ott gyakorolják. Bár a házaspárt nem kényszerítik házasságra, amíg nem történik semmi baj közöttük.

Gyakrabban azonban a kölcsönös szimpátiáról van szó. Közös az érdeklődési köröd, megfelelő távolságban élsz, röviden minden kielégítő, csak a szikra nem jelenik meg. Végül azt mondod, miért ne? Jobb a kölcsönös tiszteleten alapuló kellemes kapcsolat, mint szenvedély és légvárak után hajszolni.


Hasonló cikkek

A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Tekintse meg a hirdetések (profilok) legnagyobb hibáit, és kerülje el őket.

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.