Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Szép mosoly

Az első azonosító jel többnyire a mosoly lesz. Az a tény, hogy egy férfi ok nélkül csak mosolyog rád, mindig annak a jele, hogy érdeklődik irántad, és kedvel. Ha neked is tetszik és érdekel, hogy jobban megismerjétek egymást, mosolyogj vissza rá. Meglátod, hogyan reagál rá. Akár oda mer jönni hozzád és váltani veled pár mondatot, vagy elkéri a telefonszámodat és elhív randira.

Azonban óvakodj azoktól a helyzetektől, amikor tévesen azt gondolhatod, hogy egy férfi törődik veled, ugyanakkor nem is annyira érdekled őt, mint inkább egy kövér borravalót. Az ilyen szakmákban a mosoly szinte kötelező minden felszolgáló hölgynek. Hasonlóképpen óvakodj azoktól a férfiaktól, akik csak azért mosolyognak rád, mert később kérnek tőled valamit. Például a munkahelyi kollégák.

Szemkontaktus

A szemkontaktusnak hasonló hatása lesz, mint a mosolynak. Ha egy férfi csak egyszer néz rád, az nem feltétlenül jelent semmit. Ha azonban azt tapasztalod, hogy többször is rád néz, hogy nagyon sokáig néz rád, miközben továbbra is mosolyog, akkor nyilvánvaló, hogy érdeklődik irántad. Ha egy férfi enyhén felhúzza a szemöldökét egy beszélgetés közben, az azt jelenti, hogy kíváncsi valamire. És miért? Valószínűleg azért, mert te állsz előtte!

Vigyázz azonban, nehogy később kiderüljön, hogy a férfi mást látott benned, mint aki valójában vagy. Mert összetéveszthet téged valakivel, és ha többször is rád néz, csak akkor tudta megbizonyosodni, hogy te vagy az, vagy sem.

Enyhe idegesség

Az egyik másik jel, hogy tudhatod, hogy valaki kedvel téged, az is lehet, hogy zavarba hozod az illetőt. Azt például, hogy egy férfi egy kicsit ideges tőled, arról árulkodhat, hogy gyakran a hajába nyúl, az órájára néz, játszik az előtte lévő tálcával vagy pohárral, hirtelen kevesebbet beszél, vagy ellenkezőleg, több, időről időre áthallás vagy pirosra vált. Még ezek az apró jelek is figyelmeztethetnek arra a tényre, hogy egy férfi nem biztos önmagában az Ön jelenlétében, mert idegessé teszed.

Múló érintések

Egy másik nagyon nyilvánvaló jele annak, hogy a férfi némi rokonszenvet mutat, ha beszélgetés közben könnyedén megérint, bemutatkozáskor vagy búcsúzáskor megpróbál megölelni vagy megcsókolni. Mindezek a jelek, bármilyen kicsik is, azt jelzik, hogy kedvel téged. És hidd el, biztosan tudni fogod, ha egy férfi tévedésből vagy szándékosan érintett meg.

Kommunikáció

Ha már egy ideje beszélgettek egymással, figyeljetek mit mond és hogyan viselkedik a másik. Ha hívás közben feléd dönti a fejét, nyilvánvaló, hogy érdekli, amit mondasz. Ha megpróbálja a közös tevékenységeidet keresni a hívásban, akkor több mint egyértelmű, hogy érdeklődik irántad.

Ha már sokadik alkalommal látjuk egymást, próbáld meg egy kicsit próbára tenni őt. Kérdezd meg valamiről az első találkozásodról, és nézd meg, emlékszik-e arra a dologra. Ha igen, akkor biztos lehetsz abban, hogy minden figyelmét csak rád fordította, és figyelmesen meghallgatott. Akkor adj neki néhány plusz pontot ezért.

Azonban ezeket a flörtölő jeleket mindig csak inspirációnak vedd. Minden ember más, mindenki másképp mutatja be magát, és mindenki másként fejezi ki érzéseit és szükségleteit. Néha a férfiak olyan cseleket alkalmaznak, amin a nők egyike sem lát át. Tehát ami az egyikre vonatkozik, lehet, hogy egyáltalán nem vonatkozik a másikra, és fordítva.
Hasonló cikkek

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell megbocsátani?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.