Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Szép mosoly

Az első azonosító jel többnyire a mosoly lesz. Az a tény, hogy egy férfi ok nélkül csak mosolyog rád, mindig annak a jele, hogy érdeklődik irántad, és kedveli. Ha neked is tetszik és érdekelné, hogy jobban megismerjük egymást, mosolyogj vissza rá. Meglátod, hogyan reagál rá. Akár mer odajönni hozzád és váltani veled pár mondatot, vagy elkéri a telefonszámodat és elhív randira.

Azonban óvakodj azoktól a helyzetektől, amikor tévesen azt gondolhatod, hogy egy férfi törődik veled, ugyanakkor nem is annyira érdekli Önt, mint inkább egy kövér borravalót. Az ilyen szakmákban a mosoly szinte kötelező minden kiszolgált hölgynek. Hasonlóképpen óvakodj azoktól az uraktól, akik csak azért mosolyognak rád, mert később kérnek tőled valamit. Például a munkahelyi kollégák.

Szemkontaktus

A szemkontaktusnak hasonló hatása lesz, mint a mosolynak. Ha egy férfi csak egyszer néz rád, az nem feltétlenül jelent semmit. Ha azonban azt tapasztalod, hogy többször is rád néz, hogy nagyon sokáig néz rád, miközben továbbra is mosolyog, akkor nyilvánvaló, hogy érdeklődik irántad. Ha egy férfi enyhén felhúzza a szemöldökét egy beszélgetés közben, az azt jelenti, hogy kíváncsi valamire. És miért? Valószínűleg azért, mert te állsz előtte!

Vigyázz azonban, nehogy később kiderüljön, hogy a férfi mást látott benned, mint aki valójában vagy. Mert összetéveszthet téged valakivel, és ha többször is rád néz, csak akkor tudta megbizonyosodni, hogy te vagy az, vagy sem.

Enyhe idegesség

Az egyik másik jel, hogy tudja, hogy valaki kedvel téged, az is lehet, hogy zavarba hozod az illetőt. Azt például, hogy egy férfi egy kicsit ideges tőled, arról árulkodhat, hogy gyakran a hajába nyúl, az órájára néz, játszik az előtte lévő tálcával vagy pohárral, hirtelen kevesebbet beszél, vagy ellenkezőleg, több, időről időre áthallás vagy pirosra vált. Még ezek az apró jelek is figyelmeztethetnek arra a tényre, hogy egy férfi nem biztos önmagában az Ön jelenlétében, mert idegessé teszed.

Múló érintések

Egy másik nagyon nyilvánvaló jele annak, hogy a férfi némi rokonszenvet mutat, ha beszélgetés közben könnyedén megérint, bemutatkozáskor vagy búcsúzáskor megpróbál megölelni vagy megcsókolni. Mindezek a jelek, bármilyen kicsik is, azt jelzik, hogy kedvel téged. És hidd el, biztosan tudni fogod, ha egy férfi tévedésből vagy szándékosan megérintett.

Kommunikáció

Ha már egy ideje beszélgettek egymással, figyeljetek mit mond és hogyan viselkedik.. Ha hívás közben feléd dönti a fejét, nyilvánvaló, hogy érdekli, amit mond. Ha megpróbálja a közös tevékenységeidet keresni a hívásban, akkor több mint egyértelmű, hogy érdeklődik irántad.

Ha már sokadik alkalommal látjuk egymást, próbáld meg egy kicsit próbára tenni őt. Kérdezd meg valamiről az első találkozásodról, és nézd meg, emlékszik-e arra a dologra. Ha igen, akkor biztos abban, hogy minden figyelmét csak rád fordította, és figyelmesen meghallgatott. Akkor adj neki néhány plusz pontot ezért.

Azonban ezeket a flörtölő jeleket mindig csak inspirációnak vegye. Minden ember más, mindenki másképp mutatja be magát, és mindenki másként fejezi ki érzéseit és szükségleteit. Néha a férfiak olyan cseleket alkalmaznak, amin a nők egyike sem lát át. Tehát ami az egyikre vonatkozik, lehet, hogy egyáltalán nem vonatkozik a másikra, és fordítva.
Hasonló cikkek

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.