Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkozik, tiszta fejjel fuss emberekkel találkozni.

A legtöbbször már nem is emlékszik a volt/exre

Ez az lehetetlen nem emlékezni egyáltalán. De vannak napok, amikor meg sem fordul a fejedben. Különben nem váltanak ki belőled semmilyen érzelmet.

Vesés nélkül találkozhatsz egymással

Összefutok az utcán, egy boltban, véletlenül látod a Facebook státuszát, vagy egy online állásértekezleten találkoztok... Hol és mikor találkoztok, lényegében teljesen mindegy. Az számít, hogy idegesít-e vagy sem. Utána még elment az eszed egy ideig? Nem? Akkor még mindig érzel iránta! Ha a találkozó hidegen hagy, akkor jó úton jársz.

Nem érdekli a kapcsolat megerősítése

Készen állsz egy új kapcsolatra, amikor (nem) hosszabb) vágyik a régi újraélesztésére.

Megvannak a hobbijai és érdeklődési körei

A hobbijaival tölti az idejét, és ez teljes mértékben kielégíti Önt. Nem számít, hogy visszatértél azokhoz, akiket a kapcsolatod során kissé elhanyagoltál, felújítottad a gyerekkorodat, vagy valami egészen újat találtál. Az a fontos, hogy elégedett legyen azzal, ahogyan most tölti szabadidejét.

Nem a hibáival foglalkozik

A szakítások nehézek lehetnek. Ezért gyakori, hogy elgondolkodunk a hibáin, vagyis azon, hogy mit csináltunk rosszul, és miben lehet javítani. Az számít, hogy most hogyan érzed magad. Javítottad a szükséges dolgokat, és elégedett vagy azzal, ami valójában nem volt karakter vagy egyéb hiba? Jó mutató az az elképzelés, hogy van mit ajánlania új partnerének. A céljaid világosak, és tisztában vagy a tulajdonságaiddal.

Boldog vagy

Elégedett vagy. Nem kell új kapcsolattal befoltoznod a sebet, mert boldog vagy úgy, ahogy most vagy.

Gyűlölet nélkül beszélhetsz a volt/exről

Az ex Az /ex teljesen közömbössé tesz, vagy ami még jobb, ha jót kívánsz nekik. Röviden, ha róluk van szó, többé nem érzel gyűlöletet, keserűséget vagy szomorúságot.

Nagyon szeretne egy új kapcsolatot

Boldog vagy, és az életed teljes. És meg akarja osztani valakivel.

A nyolc pontból legalább hatra pozitívan válaszolt? Ebben az esetben ne aggódjon, és kezdjen el randevúzni.


Hasonló cikkek

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

9 tipp, hogyan keltsünk jó első benyomást

Az első randevú előtt álsz valakivel, akivel az online társkereső oldalon találkoztál? Az első benyomás másodszor már nemfog működni, ezért jól készülj fel az első találkozóra. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet.

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.