Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkozik, tiszta fejjel fuss emberekkel találkozni.

A legtöbbször már nem is emlékszik a volt/exre

Ez az lehetetlen nem emlékezni egyáltalán. De vannak napok, amikor meg sem fordul a fejedben. Különben nem váltanak ki belőled semmilyen érzelmet.

Vesés nélkül találkozhatsz egymással

Összefutok az utcán, egy boltban, véletlenül látod a Facebook státuszát, vagy egy online állásértekezleten találkoztok... Hol és mikor találkoztok, lényegében teljesen mindegy. Az számít, hogy idegesít-e vagy sem. Utána még elment az eszed egy ideig? Nem? Akkor még mindig érzel iránta! Ha a találkozó hidegen hagy, akkor jó úton jársz.

Nem érdekli a kapcsolat megerősítése

Készen állsz egy új kapcsolatra, amikor (nem) hosszabb) vágyik a régi újraélesztésére.

Megvannak a hobbijai és érdeklődési körei

A hobbijaival tölti az idejét, és ez teljes mértékben kielégíti Önt. Nem számít, hogy visszatértél azokhoz, akiket a kapcsolatod során kissé elhanyagoltál, felújítottad a gyerekkorodat, vagy valami egészen újat találtál. Az a fontos, hogy elégedett legyen azzal, ahogyan most tölti szabadidejét.

Nem a hibáival foglalkozik

A szakítások nehézek lehetnek. Ezért gyakori, hogy elgondolkodunk a hibáin, vagyis azon, hogy mit csináltunk rosszul, és miben lehet javítani. Az számít, hogy most hogyan érzed magad. Javítottad a szükséges dolgokat, és elégedett vagy azzal, ami valójában nem volt karakter vagy egyéb hiba? Jó mutató az az elképzelés, hogy van mit ajánlania új partnerének. A céljaid világosak, és tisztában vagy a tulajdonságaiddal.

Boldog vagy

Elégedett vagy. Nem kell új kapcsolattal befoltoznod a sebet, mert boldog vagy úgy, ahogy most vagy.

Gyűlölet nélkül beszélhetsz a volt/exről

Az ex Az /ex teljesen közömbössé tesz, vagy ami még jobb, ha jót kívánsz nekik. Röviden, ha róluk van szó, többé nem érzel gyűlöletet, keserűséget vagy szomorúságot.

Nagyon szeretne egy új kapcsolatot

Boldog vagy, és az életed teljes. És meg akarja osztani valakivel.

A nyolc pontból legalább hatra pozitívan válaszolt? Ebben az esetben ne aggódjon, és kezdjen el randevúzni.


Hasonló cikkek

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.