Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkozik, tiszta fejjel fuss emberekkel találkozni.

A legtöbbször már nem is emlékszik a volt/exre

Ez az lehetetlen nem emlékezni egyáltalán. De vannak napok, amikor meg sem fordul a fejedben. Különben nem váltanak ki belőled semmilyen érzelmet.

Vesés nélkül találkozhatsz egymással

Összefutok az utcán, egy boltban, véletlenül látod a Facebook státuszát, vagy egy online állásértekezleten találkoztok... Hol és mikor találkoztok, lényegében teljesen mindegy. Az számít, hogy idegesít-e vagy sem. Utána még elment az eszed egy ideig? Nem? Akkor még mindig érzel iránta! Ha a találkozó hidegen hagy, akkor jó úton jársz.

Nem érdekli a kapcsolat megerősítése

Készen állsz egy új kapcsolatra, amikor (nem) hosszabb) vágyik a régi újraélesztésére.

Megvannak a hobbijai és érdeklődési körei

A hobbijaival tölti az idejét, és ez teljes mértékben kielégíti Önt. Nem számít, hogy visszatértél azokhoz, akiket a kapcsolatod során kissé elhanyagoltál, felújítottad a gyerekkorodat, vagy valami egészen újat találtál. Az a fontos, hogy elégedett legyen azzal, ahogyan most tölti szabadidejét.

Nem a hibáival foglalkozik

A szakítások nehézek lehetnek. Ezért gyakori, hogy elgondolkodunk a hibáin, vagyis azon, hogy mit csináltunk rosszul, és miben lehet javítani. Az számít, hogy most hogyan érzed magad. Javítottad a szükséges dolgokat, és elégedett vagy azzal, ami valójában nem volt karakter vagy egyéb hiba? Jó mutató az az elképzelés, hogy van mit ajánlania új partnerének. A céljaid világosak, és tisztában vagy a tulajdonságaiddal.

Boldog vagy

Elégedett vagy. Nem kell új kapcsolattal befoltoznod a sebet, mert boldog vagy úgy, ahogy most vagy.

Gyűlölet nélkül beszélhetsz a volt/exről

Az ex Az /ex teljesen közömbössé tesz, vagy ami még jobb, ha jót kívánsz nekik. Röviden, ha róluk van szó, többé nem érzel gyűlöletet, keserűséget vagy szomorúságot.

Nagyon szeretne egy új kapcsolatot

Boldog vagy, és az életed teljes. És meg akarja osztani valakivel.

A nyolc pontból legalább hatra pozitívan válaszolt? Ebben az esetben ne aggódjon, és kezdjen el randevúzni.


Hasonló cikkek

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.