Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkozik, tiszta fejjel fuss emberekkel találkozni.

A legtöbbször már nem is emlékszik a volt/exre

Ez az lehetetlen nem emlékezni egyáltalán. De vannak napok, amikor meg sem fordul a fejedben. Különben nem váltanak ki belőled semmilyen érzelmet.

Vesés nélkül találkozhatsz egymással

Összefutok az utcán, egy boltban, véletlenül látod a Facebook státuszát, vagy egy online állásértekezleten találkoztok... Hol és mikor találkoztok, lényegében teljesen mindegy. Az számít, hogy idegesít-e vagy sem. Utána még elment az eszed egy ideig? Nem? Akkor még mindig érzel iránta! Ha a találkozó hidegen hagy, akkor jó úton jársz.

Nem érdekli a kapcsolat megerősítése

Készen állsz egy új kapcsolatra, amikor (nem) hosszabb) vágyik a régi újraélesztésére.

Megvannak a hobbijai és érdeklődési körei

A hobbijaival tölti az idejét, és ez teljes mértékben kielégíti Önt. Nem számít, hogy visszatértél azokhoz, akiket a kapcsolatod során kissé elhanyagoltál, felújítottad a gyerekkorodat, vagy valami egészen újat találtál. Az a fontos, hogy elégedett legyen azzal, ahogyan most tölti szabadidejét.

Nem a hibáival foglalkozik

A szakítások nehézek lehetnek. Ezért gyakori, hogy elgondolkodunk a hibáin, vagyis azon, hogy mit csináltunk rosszul, és miben lehet javítani. Az számít, hogy most hogyan érzed magad. Javítottad a szükséges dolgokat, és elégedett vagy azzal, ami valójában nem volt karakter vagy egyéb hiba? Jó mutató az az elképzelés, hogy van mit ajánlania új partnerének. A céljaid világosak, és tisztában vagy a tulajdonságaiddal.

Boldog vagy

Elégedett vagy. Nem kell új kapcsolattal befoltoznod a sebet, mert boldog vagy úgy, ahogy most vagy.

Gyűlölet nélkül beszélhetsz a volt/exről

Az ex Az /ex teljesen közömbössé tesz, vagy ami még jobb, ha jót kívánsz nekik. Röviden, ha róluk van szó, többé nem érzel gyűlöletet, keserűséget vagy szomorúságot.

Nagyon szeretne egy új kapcsolatot

Boldog vagy, és az életed teljes. És meg akarja osztani valakivel.

A nyolc pontból legalább hatra pozitívan válaszolt? Ebben az esetben ne aggódjon, és kezdjen el randevúzni.


Hasonló cikkek

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.