Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkozik, tiszta fejjel fuss emberekkel találkozni.

A legtöbbször már nem is emlékszik a volt/exre

Ez az lehetetlen nem emlékezni egyáltalán. De vannak napok, amikor meg sem fordul a fejedben. Különben nem váltanak ki belőled semmilyen érzelmet.

Vesés nélkül találkozhatsz egymással

Összefutok az utcán, egy boltban, véletlenül látod a Facebook státuszát, vagy egy online állásértekezleten találkoztok... Hol és mikor találkoztok, lényegében teljesen mindegy. Az számít, hogy idegesít-e vagy sem. Utána még elment az eszed egy ideig? Nem? Akkor még mindig érzel iránta! Ha a találkozó hidegen hagy, akkor jó úton jársz.

Nem érdekli a kapcsolat megerősítése

Készen állsz egy új kapcsolatra, amikor (nem) hosszabb) vágyik a régi újraélesztésére.

Megvannak a hobbijai és érdeklődési körei

A hobbijaival tölti az idejét, és ez teljes mértékben kielégíti Önt. Nem számít, hogy visszatértél azokhoz, akiket a kapcsolatod során kissé elhanyagoltál, felújítottad a gyerekkorodat, vagy valami egészen újat találtál. Az a fontos, hogy elégedett legyen azzal, ahogyan most tölti szabadidejét.

Nem a hibáival foglalkozik

A szakítások nehézek lehetnek. Ezért gyakori, hogy elgondolkodunk a hibáin, vagyis azon, hogy mit csináltunk rosszul, és miben lehet javítani. Az számít, hogy most hogyan érzed magad. Javítottad a szükséges dolgokat, és elégedett vagy azzal, ami valójában nem volt karakter vagy egyéb hiba? Jó mutató az az elképzelés, hogy van mit ajánlania új partnerének. A céljaid világosak, és tisztában vagy a tulajdonságaiddal.

Boldog vagy

Elégedett vagy. Nem kell új kapcsolattal befoltoznod a sebet, mert boldog vagy úgy, ahogy most vagy.

Gyűlölet nélkül beszélhetsz a volt/exről

Az ex Az /ex teljesen közömbössé tesz, vagy ami még jobb, ha jót kívánsz nekik. Röviden, ha róluk van szó, többé nem érzel gyűlöletet, keserűséget vagy szomorúságot.

Nagyon szeretne egy új kapcsolatot

Boldog vagy, és az életed teljes. És meg akarja osztani valakivel.

A nyolc pontból legalább hatra pozitívan válaszolt? Ebben az esetben ne aggódjon, és kezdjen el randevúzni.


Hasonló cikkek

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan erősítheti néhány apró változtatással radikálisan vonzerejét.

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.