Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet a karácsony előtti ismerkedéshez.

Egyéb a klisék miatti aggodalmait

Az emberek leggyakrabban találkozási helyeinek rangsorolása évek óta ugyanaz. A témában minden felmérés ugyanazt tárta fel. Csak az első két hely változik. Folyamatosan váltják egymást. A legtöbb ember a munkahelyén vagy egy internetes társkereső oldalon találkozik. Tehát tegye félre aggodalmait a közhelyek miatt, amelyek különösen karácsonykor és Valentin-napon merülnek fel.

Ha cége karácsonyi partit rendez, vegyen részt. Ha csak online találkozik, ne féljen felkeresni olyan munkatársait, akiket nem ismer olyan jól. Éppen ellenkezőleg, miért ne kombinálhatnánk az online társkereső és a munkakörnyezet előnyeit? Alternatív megoldásként regisztráljon egy társkereső oldalon, és kezdjen el randevúzni. Kerülje el a kliséket, legyen szó a fagyöngyről, a karácsonyi témájú filmek hegyéről vagy arról, hogy „munka közben találkoztunk”.

Nyisd ki a szemed

Bár a karácsony egy része, vagy akár az egész vásárlás költözz "online", akkor biztosan átvesz legalább néhány ajándékot személyesen. Az élelmiszerboltokban is nagyszámú vásárlóval fog találkozni. Röviden: ha már beszorult a sorban, ahelyett, hogy csacsogna és a telefonját nézné, emelje fel a fejét, és nézzen körül. Beszéljen néhány szót a mögötte állóval, mosolyogjon az eladóra, segítsen egy másik vásárlónak, aki nem tud feljutni a magas polcokra, vagy bármiben tanácstalan.

Főleg, ha elköltözött az üzletből. az irodából az otthoni számítógéphez, és a vásárlás jelenleg az egyetlen alkalom, amikor valóban emberek közé mész. Használja ki ezt, és nézzen körül. A rokonok karácsonyi bevásárlása nem kell, hogy „mérgező” legyen. Használja okosan az idejét.

Látogassa meg távoli rokonait

Idén nem éppen az utazással foglalkozunk. A karácsony azonban tökéletes alkalom arra, hogy kitekints otthonodból. Akár van egy nagynénje vagy sógora az ország másik végén, vagy a szomszédos városban, látogassa meg őket. Tetszeni fog nekik, saját magának, és ami a legfontosabb: kilép a megszokott környezetéből. Hadd találkozzanak a barátaikkal, menjenek sétálni. Bár a randevúzási lehetőségei jelenleg korlátozottak, használja ki őket. Csak egy kicsit kreatívabbnak kell lennie, hogy óvatos legyen (ami elengedhetetlen a covid-korszakban!). Lehet, hogy szerelmed csak egy háztömbnyire vár rokonai lakásától a szomszéd városban.

Önkéntes

Ha van időd és lehetőséged, jelentkezz valamelyik önkéntes programra. Vásároljon élelmiszert az idősek vagy a karanténban rekedtek számára. Segítség a kórházban. Sétáltatni a kutyákat menhelyről. Bármit is választ, minden tevékenység során új emberekkel fog találkozni. Köztük lehet valaki, akire már régóta várt. És ha nem, akkor legalább teszel valamit másokért és magadért. Jobban fogod érezni magad, önbizalmat kapsz (bátorság kell valahova bejelentkezni), és egy kis szerencsével új szerelmet fedezhetsz fel az életben.


Hasonló cikkek

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.