Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet a karácsony előtti ismerkedéshez.

Egyéb a klisék miatti aggodalmait

Az emberek leggyakrabban találkozási helyeinek rangsorolása évek óta ugyanaz. A témában minden felmérés ugyanazt tárta fel. Csak az első két hely változik. Folyamatosan váltják egymást. A legtöbb ember a munkahelyén vagy egy internetes társkereső oldalon találkozik. Tehát tegye félre aggodalmait a közhelyek miatt, amelyek különösen karácsonykor és Valentin-napon merülnek fel.

Ha cége karácsonyi partit rendez, vegyen részt. Ha csak online találkozik, ne féljen felkeresni olyan munkatársait, akiket nem ismer olyan jól. Éppen ellenkezőleg, miért ne kombinálhatnánk az online társkereső és a munkakörnyezet előnyeit? Alternatív megoldásként regisztráljon egy társkereső oldalon, és kezdjen el randevúzni. Kerülje el a kliséket, legyen szó a fagyöngyről, a karácsonyi témájú filmek hegyéről vagy arról, hogy „munka közben találkoztunk”.

Nyisd ki a szemed

Bár a karácsony egy része, vagy akár az egész vásárlás költözz "online", akkor biztosan átvesz legalább néhány ajándékot személyesen. Az élelmiszerboltokban is nagyszámú vásárlóval fog találkozni. Röviden: ha már beszorult a sorban, ahelyett, hogy csacsogna és a telefonját nézné, emelje fel a fejét, és nézzen körül. Beszéljen néhány szót a mögötte állóval, mosolyogjon az eladóra, segítsen egy másik vásárlónak, aki nem tud feljutni a magas polcokra, vagy bármiben tanácstalan.

Főleg, ha elköltözött az üzletből. az irodából az otthoni számítógéphez, és a vásárlás jelenleg az egyetlen alkalom, amikor valóban emberek közé mész. Használja ki ezt, és nézzen körül. A rokonok karácsonyi bevásárlása nem kell, hogy „mérgező” legyen. Használja okosan az idejét.

Látogassa meg távoli rokonait

Idén nem éppen az utazással foglalkozunk. A karácsony azonban tökéletes alkalom arra, hogy kitekints otthonodból. Akár van egy nagynénje vagy sógora az ország másik végén, vagy a szomszédos városban, látogassa meg őket. Tetszeni fog nekik, saját magának, és ami a legfontosabb: kilép a megszokott környezetéből. Hadd találkozzanak a barátaikkal, menjenek sétálni. Bár a randevúzási lehetőségei jelenleg korlátozottak, használja ki őket. Csak egy kicsit kreatívabbnak kell lennie, hogy óvatos legyen (ami elengedhetetlen a covid-korszakban!). Lehet, hogy szerelmed csak egy háztömbnyire vár rokonai lakásától a szomszéd városban.

Önkéntes

Ha van időd és lehetőséged, jelentkezz valamelyik önkéntes programra. Vásároljon élelmiszert az idősek vagy a karanténban rekedtek számára. Segítség a kórházban. Sétáltatni a kutyákat menhelyről. Bármit is választ, minden tevékenység során új emberekkel fog találkozni. Köztük lehet valaki, akire már régóta várt. És ha nem, akkor legalább teszel valamit másokért és magadért. Jobban fogod érezni magad, önbizalmat kapsz (bátorság kell valahova bejelentkezni), és egy kis szerencsével új szerelmet fedezhetsz fel az életben.


Hasonló cikkek

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.