Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet a karácsony előtti ismerkedéshez.

Egyéb a klisék miatti aggodalmait

Az emberek leggyakrabban találkozási helyeinek rangsorolása évek óta ugyanaz. A témában minden felmérés ugyanazt tárta fel. Csak az első két hely változik. Folyamatosan váltják egymást. A legtöbb ember a munkahelyén vagy egy internetes társkereső oldalon találkozik. Tehát tegye félre aggodalmait a közhelyek miatt, amelyek különösen karácsonykor és Valentin-napon merülnek fel.

Ha cége karácsonyi partit rendez, vegyen részt. Ha csak online találkozik, ne féljen felkeresni olyan munkatársait, akiket nem ismer olyan jól. Éppen ellenkezőleg, miért ne kombinálhatnánk az online társkereső és a munkakörnyezet előnyeit? Alternatív megoldásként regisztráljon egy társkereső oldalon, és kezdjen el randevúzni. Kerülje el a kliséket, legyen szó a fagyöngyről, a karácsonyi témájú filmek hegyéről vagy arról, hogy „munka közben találkoztunk”.

Nyisd ki a szemed

Bár a karácsony egy része, vagy akár az egész vásárlás költözz "online", akkor biztosan átvesz legalább néhány ajándékot személyesen. Az élelmiszerboltokban is nagyszámú vásárlóval fog találkozni. Röviden: ha már beszorult a sorban, ahelyett, hogy csacsogna és a telefonját nézné, emelje fel a fejét, és nézzen körül. Beszéljen néhány szót a mögötte állóval, mosolyogjon az eladóra, segítsen egy másik vásárlónak, aki nem tud feljutni a magas polcokra, vagy bármiben tanácstalan.

Főleg, ha elköltözött az üzletből. az irodából az otthoni számítógéphez, és a vásárlás jelenleg az egyetlen alkalom, amikor valóban emberek közé mész. Használja ki ezt, és nézzen körül. A rokonok karácsonyi bevásárlása nem kell, hogy „mérgező” legyen. Használja okosan az idejét.

Látogassa meg távoli rokonait

Idén nem éppen az utazással foglalkozunk. A karácsony azonban tökéletes alkalom arra, hogy kitekints otthonodból. Akár van egy nagynénje vagy sógora az ország másik végén, vagy a szomszédos városban, látogassa meg őket. Tetszeni fog nekik, saját magának, és ami a legfontosabb: kilép a megszokott környezetéből. Hadd találkozzanak a barátaikkal, menjenek sétálni. Bár a randevúzási lehetőségei jelenleg korlátozottak, használja ki őket. Csak egy kicsit kreatívabbnak kell lennie, hogy óvatos legyen (ami elengedhetetlen a covid-korszakban!). Lehet, hogy szerelmed csak egy háztömbnyire vár rokonai lakásától a szomszéd városban.

Önkéntes

Ha van időd és lehetőséged, jelentkezz valamelyik önkéntes programra. Vásároljon élelmiszert az idősek vagy a karanténban rekedtek számára. Segítség a kórházban. Sétáltatni a kutyákat menhelyről. Bármit is választ, minden tevékenység során új emberekkel fog találkozni. Köztük lehet valaki, akire már régóta várt. És ha nem, akkor legalább teszel valamit másokért és magadért. Jobban fogod érezni magad, önbizalmat kapsz (bátorság kell valahova bejelentkezni), és egy kis szerencsével új szerelmet fedezhetsz fel az életben.


Hasonló cikkek

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.