Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet a karácsony előtti ismerkedéshez.

Egyéb a klisék miatti aggodalmait

Az emberek leggyakrabban találkozási helyeinek rangsorolása évek óta ugyanaz. A témában minden felmérés ugyanazt tárta fel. Csak az első két hely változik. Folyamatosan váltják egymást. A legtöbb ember a munkahelyén vagy egy internetes társkereső oldalon találkozik. Tehát tegye félre aggodalmait a közhelyek miatt, amelyek különösen karácsonykor és Valentin-napon merülnek fel.

Ha cége karácsonyi partit rendez, vegyen részt. Ha csak online találkozik, ne féljen felkeresni olyan munkatársait, akiket nem ismer olyan jól. Éppen ellenkezőleg, miért ne kombinálhatnánk az online társkereső és a munkakörnyezet előnyeit? Alternatív megoldásként regisztráljon egy társkereső oldalon, és kezdjen el randevúzni. Kerülje el a kliséket, legyen szó a fagyöngyről, a karácsonyi témájú filmek hegyéről vagy arról, hogy „munka közben találkoztunk”.

Nyisd ki a szemed

Bár a karácsony egy része, vagy akár az egész vásárlás költözz "online", akkor biztosan átvesz legalább néhány ajándékot személyesen. Az élelmiszerboltokban is nagyszámú vásárlóval fog találkozni. Röviden: ha már beszorult a sorban, ahelyett, hogy csacsogna és a telefonját nézné, emelje fel a fejét, és nézzen körül. Beszéljen néhány szót a mögötte állóval, mosolyogjon az eladóra, segítsen egy másik vásárlónak, aki nem tud feljutni a magas polcokra, vagy bármiben tanácstalan.

Főleg, ha elköltözött az üzletből. az irodából az otthoni számítógéphez, és a vásárlás jelenleg az egyetlen alkalom, amikor valóban emberek közé mész. Használja ki ezt, és nézzen körül. A rokonok karácsonyi bevásárlása nem kell, hogy „mérgező” legyen. Használja okosan az idejét.

Látogassa meg távoli rokonait

Idén nem éppen az utazással foglalkozunk. A karácsony azonban tökéletes alkalom arra, hogy kitekints otthonodból. Akár van egy nagynénje vagy sógora az ország másik végén, vagy a szomszédos városban, látogassa meg őket. Tetszeni fog nekik, saját magának, és ami a legfontosabb: kilép a megszokott környezetéből. Hadd találkozzanak a barátaikkal, menjenek sétálni. Bár a randevúzási lehetőségei jelenleg korlátozottak, használja ki őket. Csak egy kicsit kreatívabbnak kell lennie, hogy óvatos legyen (ami elengedhetetlen a covid-korszakban!). Lehet, hogy szerelmed csak egy háztömbnyire vár rokonai lakásától a szomszéd városban.

Önkéntes

Ha van időd és lehetőséged, jelentkezz valamelyik önkéntes programra. Vásároljon élelmiszert az idősek vagy a karanténban rekedtek számára. Segítség a kórházban. Sétáltatni a kutyákat menhelyről. Bármit is választ, minden tevékenység során új emberekkel fog találkozni. Köztük lehet valaki, akire már régóta várt. És ha nem, akkor legalább teszel valamit másokért és magadért. Jobban fogod érezni magad, önbizalmat kapsz (bátorság kell valahova bejelentkezni), és egy kis szerencsével új szerelmet fedezhetsz fel az életben.


Hasonló cikkek

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.