Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet a karácsony előtti ismerkedéshez.

Egyéb a klisék miatti aggodalmait

Az emberek leggyakrabban találkozási helyeinek rangsorolása évek óta ugyanaz. A témában minden felmérés ugyanazt tárta fel. Csak az első két hely változik. Folyamatosan váltják egymást. A legtöbb ember a munkahelyén vagy egy internetes társkereső oldalon találkozik. Tehát tegye félre aggodalmait a közhelyek miatt, amelyek különösen karácsonykor és Valentin-napon merülnek fel.

Ha cége karácsonyi partit rendez, vegyen részt. Ha csak online találkozik, ne féljen felkeresni olyan munkatársait, akiket nem ismer olyan jól. Éppen ellenkezőleg, miért ne kombinálhatnánk az online társkereső és a munkakörnyezet előnyeit? Alternatív megoldásként regisztráljon egy társkereső oldalon, és kezdjen el randevúzni. Kerülje el a kliséket, legyen szó a fagyöngyről, a karácsonyi témájú filmek hegyéről vagy arról, hogy „munka közben találkoztunk”.

Nyisd ki a szemed

Bár a karácsony egy része, vagy akár az egész vásárlás költözz "online", akkor biztosan átvesz legalább néhány ajándékot személyesen. Az élelmiszerboltokban is nagyszámú vásárlóval fog találkozni. Röviden: ha már beszorult a sorban, ahelyett, hogy csacsogna és a telefonját nézné, emelje fel a fejét, és nézzen körül. Beszéljen néhány szót a mögötte állóval, mosolyogjon az eladóra, segítsen egy másik vásárlónak, aki nem tud feljutni a magas polcokra, vagy bármiben tanácstalan.

Főleg, ha elköltözött az üzletből. az irodából az otthoni számítógéphez, és a vásárlás jelenleg az egyetlen alkalom, amikor valóban emberek közé mész. Használja ki ezt, és nézzen körül. A rokonok karácsonyi bevásárlása nem kell, hogy „mérgező” legyen. Használja okosan az idejét.

Látogassa meg távoli rokonait

Idén nem éppen az utazással foglalkozunk. A karácsony azonban tökéletes alkalom arra, hogy kitekints otthonodból. Akár van egy nagynénje vagy sógora az ország másik végén, vagy a szomszédos városban, látogassa meg őket. Tetszeni fog nekik, saját magának, és ami a legfontosabb: kilép a megszokott környezetéből. Hadd találkozzanak a barátaikkal, menjenek sétálni. Bár a randevúzási lehetőségei jelenleg korlátozottak, használja ki őket. Csak egy kicsit kreatívabbnak kell lennie, hogy óvatos legyen (ami elengedhetetlen a covid-korszakban!). Lehet, hogy szerelmed csak egy háztömbnyire vár rokonai lakásától a szomszéd városban.

Önkéntes

Ha van időd és lehetőséged, jelentkezz valamelyik önkéntes programra. Vásároljon élelmiszert az idősek vagy a karanténban rekedtek számára. Segítség a kórházban. Sétáltatni a kutyákat menhelyről. Bármit is választ, minden tevékenység során új emberekkel fog találkozni. Köztük lehet valaki, akire már régóta várt. És ha nem, akkor legalább teszel valamit másokért és magadért. Jobban fogod érezni magad, önbizalmat kapsz (bátorság kell valahova bejelentkezni), és egy kis szerencsével új szerelmet fedezhetsz fel az életben.


Hasonló cikkek

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

A nagyszerű partner 5 jellemzője

Minden nő ideális férfit keres magának. Nem könnyű azonban megtalálni. Egyes hölgyeket elvakítja a jóképű és tökéletes férfi gondolata. Sajnos nem létezik. Így bezárják útjukat élettársaik előtt. Olvassa el az ideális partner öt tulajdonságát, és igazán ragadja meg őket az emlékezetében. Mi van, ha holnap találkozol az ideális férfival?

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.