Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell, hogyan kell ezt megtenni!

Hívj nevén

Ha szeretsz valakit a munkádban/iskoládban/sportban... . csapat, valószínűleg már régóta ismeri a nevét. Használd ki. Amikor megszólítja őket, szólítsa meg őket név szerint. A beszélgetés során említse meg a többi jelenlévőt is. A nevek vonzzák a figyelmet. Használatuk nagyobb hitelességet is biztosít. Beszélgetése pedig őszintébb és mindenekelőtt konkrétabb lesz.

Figyeljen rájuk

Mindenki vágyik az elismerésre és az érdeklődésre. Amikor nem vesznek észre téged, kezdd el észrevenni őket. Mindig köszönj, ha találkoztok. Használd a nevet is. Beszélgetés közben nézzen a szemükbe. Állj meg egy pillanatra, és adj nekik egy pillanatot. Kérdezd meg az elmúlt hétvégéről, mit tervezett ma estére. Kérdezz bármit, amit tudni szeretnél. Mutasd meg nekik, hogy tudsz róluk. Ez a tudatosság önmagában felhívja rád a másik személy figyelmét.

Ne beszélj monoton módon

Egy kis gyakorlást igényel. A legegyszerűbb a gyerekeknek felolvasni. Ajánld fel a barátaidnak, hogy lefekvés előtt felolvasnak. Vagy egyeztessen velük közvetlenül, közös tréningen. Váltson hangot, élvezze a szüneteket. Mesél. A monoton beszéd előbb-utóbb mindenkit elaltat. Ha érdekes hallgathatósá tudja tenni beszélgetését, partnere mindig örömmel hallgatja Önt.

Használjon klasszikus jeleket

Minden nemnek megvan a maga sajátja. Ha megbizonyosodott arról, hogy kiválasztottja észreveszi Önt, kihúzhatja őket. A férfiak kinyújtják a mellkasukat, a hüvelykujjukat lazán a nadrágjuk övébe akasztják, térdüket széthúzva ülnek. A nők viszont játszanak a hajukkal, felfedik csuklójukat és tenyerüket, kinyitják a szájukat. A szemkontaktus mindkettőre jellemző. Hajrá! Vedd fel a neked tetsző partner figyelmét!


Hasonló cikkek

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.