Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell, hogyan kell ezt megtenni!

Hívj nevén

Ha szeretsz valakit a munkádban/iskoládban/sportban... . csapat, valószínűleg már régóta ismeri a nevét. Használd ki. Amikor megszólítja őket, szólítsa meg őket név szerint. A beszélgetés során említse meg a többi jelenlévőt is. A nevek vonzzák a figyelmet. Használatuk nagyobb hitelességet is biztosít. Beszélgetése pedig őszintébb és mindenekelőtt konkrétabb lesz.

Figyeljen rájuk

Mindenki vágyik az elismerésre és az érdeklődésre. Amikor nem vesznek észre téged, kezdd el észrevenni őket. Mindig köszönj, ha találkoztok. Használd a nevet is. Beszélgetés közben nézzen a szemükbe. Állj meg egy pillanatra, és adj nekik egy pillanatot. Kérdezd meg az elmúlt hétvégéről, mit tervezett ma estére. Kérdezz bármit, amit tudni szeretnél. Mutasd meg nekik, hogy tudsz róluk. Ez a tudatosság önmagában felhívja rád a másik személy figyelmét.

Ne beszélj monoton módon

Egy kis gyakorlást igényel. A legegyszerűbb a gyerekeknek felolvasni. Ajánld fel a barátaidnak, hogy lefekvés előtt felolvasnak. Vagy egyeztessen velük közvetlenül, közös tréningen. Váltson hangot, élvezze a szüneteket. Mesél. A monoton beszéd előbb-utóbb mindenkit elaltat. Ha érdekes hallgathatósá tudja tenni beszélgetését, partnere mindig örömmel hallgatja Önt.

Használjon klasszikus jeleket

Minden nemnek megvan a maga sajátja. Ha megbizonyosodott arról, hogy kiválasztottja észreveszi Önt, kihúzhatja őket. A férfiak kinyújtják a mellkasukat, a hüvelykujjukat lazán a nadrágjuk övébe akasztják, térdüket széthúzva ülnek. A nők viszont játszanak a hajukkal, felfedik csuklójukat és tenyerüket, kinyitják a szájukat. A szemkontaktus mindkettőre jellemző. Hajrá! Vedd fel a neked tetsző partner figyelmét!


Hasonló cikkek

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.