Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell, hogyan kell ezt megtenni!

Hívj nevén

Ha szeretsz valakit a munkádban/iskoládban/sportban... . csapat, valószínűleg már régóta ismeri a nevét. Használd ki. Amikor megszólítja őket, szólítsa meg őket név szerint. A beszélgetés során említse meg a többi jelenlévőt is. A nevek vonzzák a figyelmet. Használatuk nagyobb hitelességet is biztosít. Beszélgetése pedig őszintébb és mindenekelőtt konkrétabb lesz.

Figyeljen rájuk

Mindenki vágyik az elismerésre és az érdeklődésre. Amikor nem vesznek észre téged, kezdd el észrevenni őket. Mindig köszönj, ha találkoztok. Használd a nevet is. Beszélgetés közben nézzen a szemükbe. Állj meg egy pillanatra, és adj nekik egy pillanatot. Kérdezd meg az elmúlt hétvégéről, mit tervezett ma estére. Kérdezz bármit, amit tudni szeretnél. Mutasd meg nekik, hogy tudsz róluk. Ez a tudatosság önmagában felhívja rád a másik személy figyelmét.

Ne beszélj monoton módon

Egy kis gyakorlást igényel. A legegyszerűbb a gyerekeknek felolvasni. Ajánld fel a barátaidnak, hogy lefekvés előtt felolvasnak. Vagy egyeztessen velük közvetlenül, közös tréningen. Váltson hangot, élvezze a szüneteket. Mesél. A monoton beszéd előbb-utóbb mindenkit elaltat. Ha érdekes hallgathatósá tudja tenni beszélgetését, partnere mindig örömmel hallgatja Önt.

Használjon klasszikus jeleket

Minden nemnek megvan a maga sajátja. Ha megbizonyosodott arról, hogy kiválasztottja észreveszi Önt, kihúzhatja őket. A férfiak kinyújtják a mellkasukat, a hüvelykujjukat lazán a nadrágjuk övébe akasztják, térdüket széthúzva ülnek. A nők viszont játszanak a hajukkal, felfedik csuklójukat és tenyerüket, kinyitják a szájukat. A szemkontaktus mindkettőre jellemző. Hajrá! Vedd fel a neked tetsző partner figyelmét!


Hasonló cikkek

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.