Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell, hogyan kell ezt megtenni!

Hívj nevén

Ha szeretsz valakit a munkádban/iskoládban/sportban... . csapat, valószínűleg már régóta ismeri a nevét. Használd ki. Amikor megszólítja őket, szólítsa meg őket név szerint. A beszélgetés során említse meg a többi jelenlévőt is. A nevek vonzzák a figyelmet. Használatuk nagyobb hitelességet is biztosít. Beszélgetése pedig őszintébb és mindenekelőtt konkrétabb lesz.

Figyeljen rájuk

Mindenki vágyik az elismerésre és az érdeklődésre. Amikor nem vesznek észre téged, kezdd el észrevenni őket. Mindig köszönj, ha találkoztok. Használd a nevet is. Beszélgetés közben nézzen a szemükbe. Állj meg egy pillanatra, és adj nekik egy pillanatot. Kérdezd meg az elmúlt hétvégéről, mit tervezett ma estére. Kérdezz bármit, amit tudni szeretnél. Mutasd meg nekik, hogy tudsz róluk. Ez a tudatosság önmagában felhívja rád a másik személy figyelmét.

Ne beszélj monoton módon

Egy kis gyakorlást igényel. A legegyszerűbb a gyerekeknek felolvasni. Ajánld fel a barátaidnak, hogy lefekvés előtt felolvasnak. Vagy egyeztessen velük közvetlenül, közös tréningen. Váltson hangot, élvezze a szüneteket. Mesél. A monoton beszéd előbb-utóbb mindenkit elaltat. Ha érdekes hallgathatósá tudja tenni beszélgetését, partnere mindig örömmel hallgatja Önt.

Használjon klasszikus jeleket

Minden nemnek megvan a maga sajátja. Ha megbizonyosodott arról, hogy kiválasztottja észreveszi Önt, kihúzhatja őket. A férfiak kinyújtják a mellkasukat, a hüvelykujjukat lazán a nadrágjuk övébe akasztják, térdüket széthúzva ülnek. A nők viszont játszanak a hajukkal, felfedik csuklójukat és tenyerüket, kinyitják a szájukat. A szemkontaktus mindkettőre jellemző. Hajrá! Vedd fel a neked tetsző partner figyelmét!


Hasonló cikkek

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?