Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és kezdd meg kapcsolatod a legjobban.

Az új szerelem mindig csodálatos. Tele vagy energiával, és szeretnél minél több időt tölteni kedvenceddel. Összességében úgy érzi, ugrál, mint egy gyerek a karácsonyfa alatt. De valószínűleg már tudod, hogy ez nem a legjobb ötlet. Tekintse meg, mit és mit ne tegyen, hogy az új kapcsolata működjön, és olyan tökéletes legyen, mint amilyennek most látja.

Fékezze meg lelkesedését

Őrizze meg lelkesedését, amíg igazán meg nem ismeri miben vagy benne. Adj esélyt a kapcsolatnak, hogy egy kicsit fejlődjön. Ne nyelj le mindent, amit a kedvesed mond vagy tesz, mint az előbb említett gyerek a fa alatt. Állítson be legalább hat randevút, mielőtt tudatná barátaival, kollégáival, családjával és minden Facebook-barátjával az új igaz szerelme és a világ legjobb embere. A túl sok lelkesedés könnyen elriaszthatja partnerét.

Ne áruljon el túl sokat túl korán

Mindenki átélt már kínos pillanatokat vagy valódi szívfájdalmat az életében. A kapcsolatban is eljön az a nap, amikor megosztod őket a másikkal, és segíted egymást a terhükkel. Azonban egy új szerelem elborítása mindezzel nagy valószínűséggel csak pusztulást okoz. És olyan, hogy már az elején elfojt minden reményt egy új kapcsolatra. Élvezze az első heteket és hónapokat, és hagyja, hogy kölcsönös tetszése növekedjen. Az első hónapokban derítsd ki, mi a közös benned, mi vezérel, vágyaid és hobbijaid, várd az új találkozásokat.

Ne hanyagold el életed hátralévő részét

Az egyik legnagyobb hiba, amit az emberek egy kapcsolat elején elkövetnek, hogy elfelejtik a hétköznapi életüket. Hirtelen elhanyagolják barátaikat, gyakran kezdenek egy kicsit rosszabbul menni a munkájukban, és szinte teljesen megfeledkeznek hobbijairól. Ne felejtsd el, hogy új társad éppen a hétköznapi életed miatt szeretett beléd. Ez annak is köszönhető, hogy milyen hobbijaid vannak és mit csinálsz a barátaiddal. Ha hirtelen félreteszi őket, az negatívan fog tükrözni Önt. Ráadásul hatalmas nyomás alá helyezed a szerelmedet, hogy a mindened legyen. És ez soha nem jó.

Nincs rohanás

Nincs rohanás. Élvezd ki a bimbózó szerelem minden pillanatát és a kapcsolat későbbi fejlődését. Nagyon sok mérföldkő áll előtted. Ne próbálja siettetni az időt, amikor jönnek. Főleg, ha partnere még nem áll készen rájuk. Az interneten keresztüli randevúzás még hozzáteszi ezeket a mérföldköveket, és ez nem rossz. Váltson az online csevegéstől a telefonszám kiosztásáig, vegye fel őket barátként a közösségi hálózatokon, találkozzon egy semleges helyen, hívja meg kedvenc kávézójába, mutassa be barátainak, mutassa be őket a családnak... Élvezze a saját fejlesztését. kapcsolat.


Hasonló cikkek

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.