Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és kezdd meg kapcsolatod a legjobban.

Az új szerelem mindig csodálatos. Tele vagy energiával, és szeretnél minél több időt tölteni kedvenceddel. Összességében úgy érzi, ugrál, mint egy gyerek a karácsonyfa alatt. De valószínűleg már tudod, hogy ez nem a legjobb ötlet. Tekintse meg, mit és mit ne tegyen, hogy az új kapcsolata működjön, és olyan tökéletes legyen, mint amilyennek most látja.

Fékezze meg lelkesedését

Őrizze meg lelkesedését, amíg igazán meg nem ismeri miben vagy benne. Adj esélyt a kapcsolatnak, hogy egy kicsit fejlődjön. Ne nyelj le mindent, amit a kedvesed mond vagy tesz, mint az előbb említett gyerek a fa alatt. Állítson be legalább hat randevút, mielőtt tudatná barátaival, kollégáival, családjával és minden Facebook-barátjával az új igaz szerelme és a világ legjobb embere. A túl sok lelkesedés könnyen elriaszthatja partnerét.

Ne áruljon el túl sokat túl korán

Mindenki átélt már kínos pillanatokat vagy valódi szívfájdalmat az életében. A kapcsolatban is eljön az a nap, amikor megosztod őket a másikkal, és segíted egymást a terhükkel. Azonban egy új szerelem elborítása mindezzel nagy valószínűséggel csak pusztulást okoz. És olyan, hogy már az elején elfojt minden reményt egy új kapcsolatra. Élvezze az első heteket és hónapokat, és hagyja, hogy kölcsönös tetszése növekedjen. Az első hónapokban derítsd ki, mi a közös benned, mi vezérel, vágyaid és hobbijaid, várd az új találkozásokat.

Ne hanyagold el életed hátralévő részét

Az egyik legnagyobb hiba, amit az emberek egy kapcsolat elején elkövetnek, hogy elfelejtik a hétköznapi életüket. Hirtelen elhanyagolják barátaikat, gyakran kezdenek egy kicsit rosszabbul menni a munkájukban, és szinte teljesen megfeledkeznek hobbijairól. Ne felejtsd el, hogy új társad éppen a hétköznapi életed miatt szeretett beléd. Ez annak is köszönhető, hogy milyen hobbijaid vannak és mit csinálsz a barátaiddal. Ha hirtelen félreteszi őket, az negatívan fog tükrözni Önt. Ráadásul hatalmas nyomás alá helyezed a szerelmedet, hogy a mindened legyen. És ez soha nem jó.

Nincs rohanás

Nincs rohanás. Élvezd ki a bimbózó szerelem minden pillanatát és a kapcsolat későbbi fejlődését. Nagyon sok mérföldkő áll előtted. Ne próbálja siettetni az időt, amikor jönnek. Főleg, ha partnere még nem áll készen rájuk. Az interneten keresztüli randevúzás még hozzáteszi ezeket a mérföldköveket, és ez nem rossz. Váltson az online csevegéstől a telefonszám kiosztásáig, vegye fel őket barátként a közösségi hálózatokon, találkozzon egy semleges helyen, hívja meg kedvenc kávézójába, mutassa be barátainak, mutassa be őket a családnak... Élvezze a saját fejlesztését. kapcsolat.


Hasonló cikkek

Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szerezhetsz néhány plusz kilót.

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.