Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és kezdd meg kapcsolatod a legjobban.

Az új szerelem mindig csodálatos. Tele vagy energiával, és szeretnél minél több időt tölteni kedvenceddel. Összességében úgy érzi, ugrál, mint egy gyerek a karácsonyfa alatt. De valószínűleg már tudod, hogy ez nem a legjobb ötlet. Tekintse meg, mit és mit ne tegyen, hogy az új kapcsolata működjön, és olyan tökéletes legyen, mint amilyennek most látja.

Fékezze meg lelkesedését

Őrizze meg lelkesedését, amíg igazán meg nem ismeri miben vagy benne. Adj esélyt a kapcsolatnak, hogy egy kicsit fejlődjön. Ne nyelj le mindent, amit a kedvesed mond vagy tesz, mint az előbb említett gyerek a fa alatt. Állítson be legalább hat randevút, mielőtt tudatná barátaival, kollégáival, családjával és minden Facebook-barátjával az új igaz szerelme és a világ legjobb embere. A túl sok lelkesedés könnyen elriaszthatja partnerét.

Ne áruljon el túl sokat túl korán

Mindenki átélt már kínos pillanatokat vagy valódi szívfájdalmat az életében. A kapcsolatban is eljön az a nap, amikor megosztod őket a másikkal, és segíted egymást a terhükkel. Azonban egy új szerelem elborítása mindezzel nagy valószínűséggel csak pusztulást okoz. És olyan, hogy már az elején elfojt minden reményt egy új kapcsolatra. Élvezze az első heteket és hónapokat, és hagyja, hogy kölcsönös tetszése növekedjen. Az első hónapokban derítsd ki, mi a közös benned, mi vezérel, vágyaid és hobbijaid, várd az új találkozásokat.

Ne hanyagold el életed hátralévő részét

Az egyik legnagyobb hiba, amit az emberek egy kapcsolat elején elkövetnek, hogy elfelejtik a hétköznapi életüket. Hirtelen elhanyagolják barátaikat, gyakran kezdenek egy kicsit rosszabbul menni a munkájukban, és szinte teljesen megfeledkeznek hobbijairól. Ne felejtsd el, hogy új társad éppen a hétköznapi életed miatt szeretett beléd. Ez annak is köszönhető, hogy milyen hobbijaid vannak és mit csinálsz a barátaiddal. Ha hirtelen félreteszi őket, az negatívan fog tükrözni Önt. Ráadásul hatalmas nyomás alá helyezed a szerelmedet, hogy a mindened legyen. És ez soha nem jó.

Nincs rohanás

Nincs rohanás. Élvezd ki a bimbózó szerelem minden pillanatát és a kapcsolat későbbi fejlődését. Nagyon sok mérföldkő áll előtted. Ne próbálja siettetni az időt, amikor jönnek. Főleg, ha partnere még nem áll készen rájuk. Az interneten keresztüli randevúzás még hozzáteszi ezeket a mérföldköveket, és ez nem rossz. Váltson az online csevegéstől a telefonszám kiosztásáig, vegye fel őket barátként a közösségi hálózatokon, találkozzon egy semleges helyen, hívja meg kedvenc kávézójába, mutassa be barátainak, mutassa be őket a családnak... Élvezze a saját fejlesztését. kapcsolat.


Hasonló cikkek

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.