Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és kezdd meg kapcsolatod a legjobban.

Az új szerelem mindig csodálatos. Tele vagy energiával, és szeretnél minél több időt tölteni kedvenceddel. Összességében úgy érzi, ugrál, mint egy gyerek a karácsonyfa alatt. De valószínűleg már tudod, hogy ez nem a legjobb ötlet. Tekintse meg, mit és mit ne tegyen, hogy az új kapcsolata működjön, és olyan tökéletes legyen, mint amilyennek most látja.

Fékezze meg lelkesedését

Őrizze meg lelkesedését, amíg igazán meg nem ismeri miben vagy benne. Adj esélyt a kapcsolatnak, hogy egy kicsit fejlődjön. Ne nyelj le mindent, amit a kedvesed mond vagy tesz, mint az előbb említett gyerek a fa alatt. Állítson be legalább hat randevút, mielőtt tudatná barátaival, kollégáival, családjával és minden Facebook-barátjával az új igaz szerelme és a világ legjobb embere. A túl sok lelkesedés könnyen elriaszthatja partnerét.

Ne áruljon el túl sokat túl korán

Mindenki átélt már kínos pillanatokat vagy valódi szívfájdalmat az életében. A kapcsolatban is eljön az a nap, amikor megosztod őket a másikkal, és segíted egymást a terhükkel. Azonban egy új szerelem elborítása mindezzel nagy valószínűséggel csak pusztulást okoz. És olyan, hogy már az elején elfojt minden reményt egy új kapcsolatra. Élvezze az első heteket és hónapokat, és hagyja, hogy kölcsönös tetszése növekedjen. Az első hónapokban derítsd ki, mi a közös benned, mi vezérel, vágyaid és hobbijaid, várd az új találkozásokat.

Ne hanyagold el életed hátralévő részét

Az egyik legnagyobb hiba, amit az emberek egy kapcsolat elején elkövetnek, hogy elfelejtik a hétköznapi életüket. Hirtelen elhanyagolják barátaikat, gyakran kezdenek egy kicsit rosszabbul menni a munkájukban, és szinte teljesen megfeledkeznek hobbijairól. Ne felejtsd el, hogy új társad éppen a hétköznapi életed miatt szeretett beléd. Ez annak is köszönhető, hogy milyen hobbijaid vannak és mit csinálsz a barátaiddal. Ha hirtelen félreteszi őket, az negatívan fog tükrözni Önt. Ráadásul hatalmas nyomás alá helyezed a szerelmedet, hogy a mindened legyen. És ez soha nem jó.

Nincs rohanás

Nincs rohanás. Élvezd ki a bimbózó szerelem minden pillanatát és a kapcsolat későbbi fejlődését. Nagyon sok mérföldkő áll előtted. Ne próbálja siettetni az időt, amikor jönnek. Főleg, ha partnere még nem áll készen rájuk. Az interneten keresztüli randevúzás még hozzáteszi ezeket a mérföldköveket, és ez nem rossz. Váltson az online csevegéstől a telefonszám kiosztásáig, vegye fel őket barátként a közösségi hálózatokon, találkozzon egy semleges helyen, hívja meg kedvenc kávézójába, mutassa be barátainak, mutassa be őket a családnak... Élvezze a saját fejlesztését. kapcsolat.


Hasonló cikkek

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Hogyan csábíts el egy nőt?

Jó hangulatban kelsz fel, munkába vagy iskolába tartasz, amikor hirtelen meglátsz egy párt. Meglátsz egy gyönyörű nőt, akit egy olyan fiú ölel, aki úgy néz ki, mintha csak T e lennél.. Abban a pillanatban rájössz, hogy még mindig egyedül vagy, és arra gondolsz: „Hogyan létezik, hogy ennek férfinek ilyen gyönyörű baratnője van, és nekem még mindig nincs senkim? Mit csinálhatok rosszul?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.