Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és kezdd meg kapcsolatod a legjobban.

Az új szerelem mindig csodálatos. Tele vagy energiával, és szeretnél minél több időt tölteni kedvenceddel. Összességében úgy érzi, ugrál, mint egy gyerek a karácsonyfa alatt. De valószínűleg már tudod, hogy ez nem a legjobb ötlet. Tekintse meg, mit és mit ne tegyen, hogy az új kapcsolata működjön, és olyan tökéletes legyen, mint amilyennek most látja.

Fékezze meg lelkesedését

Őrizze meg lelkesedését, amíg igazán meg nem ismeri miben vagy benne. Adj esélyt a kapcsolatnak, hogy egy kicsit fejlődjön. Ne nyelj le mindent, amit a kedvesed mond vagy tesz, mint az előbb említett gyerek a fa alatt. Állítson be legalább hat randevút, mielőtt tudatná barátaival, kollégáival, családjával és minden Facebook-barátjával az új igaz szerelme és a világ legjobb embere. A túl sok lelkesedés könnyen elriaszthatja partnerét.

Ne áruljon el túl sokat túl korán

Mindenki átélt már kínos pillanatokat vagy valódi szívfájdalmat az életében. A kapcsolatban is eljön az a nap, amikor megosztod őket a másikkal, és segíted egymást a terhükkel. Azonban egy új szerelem elborítása mindezzel nagy valószínűséggel csak pusztulást okoz. És olyan, hogy már az elején elfojt minden reményt egy új kapcsolatra. Élvezze az első heteket és hónapokat, és hagyja, hogy kölcsönös tetszése növekedjen. Az első hónapokban derítsd ki, mi a közös benned, mi vezérel, vágyaid és hobbijaid, várd az új találkozásokat.

Ne hanyagold el életed hátralévő részét

Az egyik legnagyobb hiba, amit az emberek egy kapcsolat elején elkövetnek, hogy elfelejtik a hétköznapi életüket. Hirtelen elhanyagolják barátaikat, gyakran kezdenek egy kicsit rosszabbul menni a munkájukban, és szinte teljesen megfeledkeznek hobbijairól. Ne felejtsd el, hogy új társad éppen a hétköznapi életed miatt szeretett beléd. Ez annak is köszönhető, hogy milyen hobbijaid vannak és mit csinálsz a barátaiddal. Ha hirtelen félreteszi őket, az negatívan fog tükrözni Önt. Ráadásul hatalmas nyomás alá helyezed a szerelmedet, hogy a mindened legyen. És ez soha nem jó.

Nincs rohanás

Nincs rohanás. Élvezd ki a bimbózó szerelem minden pillanatát és a kapcsolat későbbi fejlődését. Nagyon sok mérföldkő áll előtted. Ne próbálja siettetni az időt, amikor jönnek. Főleg, ha partnere még nem áll készen rájuk. Az interneten keresztüli randevúzás még hozzáteszi ezeket a mérföldköveket, és ez nem rossz. Váltson az online csevegéstől a telefonszám kiosztásáig, vegye fel őket barátként a közösségi hálózatokon, találkozzon egy semleges helyen, hívja meg kedvenc kávézójába, mutassa be barátainak, mutassa be őket a családnak... Élvezze a saját fejlesztését. kapcsolat.


Hasonló cikkek

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”