A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Összeírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Nincs terv

A közelségtől való félelem klasszikus tünete, hogy kerüli a jövőre vonatkozó terveket. . Nem kell nagy döntésnek lennie, például végleg ugyanabba a háztartásba költözni. Elég egy hét szabadság. Párod meg akarja tervezni, de hevesen azt mondod neki, hogy most márciusban fogalmad sincs, mikor enged el a főnököd a munkából. De a tervezés a kapcsolatok egyik nagy köteléke. Vedd észre, hogy nem élhetsz örökké napról napra!

Egyértelmű szabályokat állítottál fel

Szeretnéd olyan fallal körülvenni párodat, amely mögé csak alkalmanként tud elköltözni, és az Ön kizárólagos engedély. Jellemzően hangsúlyozod neki a kapcsolat elején, hogy soha nem akarsz gyereket, hetente egyszer mész el nyaralni és a barátokkal? És ha nem, akkor együtt lesztek? Ha így cselekszel, azt akarod, hogy egyfajta kontrollt szerezz a kapcsolat felett. De nem gondolja, hogy ennek nem így kellene kinéznie egy egyenlő kapcsolatban?

Érzelmi távolság

Az érzelmi távolságtartás tipikus jele. Egy kapcsolat elején nyugodtan és előszeretettel merülsz bele, de ha a kapcsolat kezd hosszabbra nyúlni, mint a "csajozás", érzelmileg visszavonulsz. Testileg még a pároddal vagytok, randevúztok és írtok egymásnak. De el sem tudod képzelni azt az örömet, hogy újra láthatod a másikat. Ilyenkor általában arra a következtetésre jutsz, hogy nem szereted a másikat. Különben állandóan látni szeretnéd őt, nem igaz? A valóságban azonban szívesebben vonulsz vissza biztonságba, mert ha érzelmileg elszakadsz, a párod nem tud bántani. így van? Te is így viselkedsz?

Munkaholizmus

Az utolsó taktika a legkevésbé észrevehető. A legegyszerűbb módja annak, hogy partnerét távol tartsa a testétől, ha folyamatosan valami mással foglalkozik. Amint komolyabb szintre lépsz, hirtelen sok probléma merül fel a munkahelyeden, vagy új eljárások bevezetésébe kezd. Menekülhetsz a hobbidhoz is. A legjobb azoknak, akik sok időt vesznek igénybe, és ahol mások tőled függnek. Ezenkívül megakadályozza, hogy partnere tiltakozzanak. A szorgalom végül is erény. A munkája mindig elsőbbséget élvez a partnerével szemben? Ha igen, akkor valószínűleg fél a közelségtől.


Hasonló cikkek

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.