A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Összeírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Nincs terv

A közelségtől való félelem klasszikus tünete, hogy kerüli a jövőre vonatkozó terveket. . Nem kell nagy döntésnek lennie, például végleg ugyanabba a háztartásba költözni. Elég egy hét szabadság. Párod meg akarja tervezni, de hevesen azt mondod neki, hogy most márciusban fogalmad sincs, mikor enged el a főnököd a munkából. De a tervezés a kapcsolatok egyik nagy köteléke. Vedd észre, hogy nem élhetsz örökké napról napra!

Egyértelmű szabályokat állítottál fel

Szeretnéd olyan fallal körülvenni párodat, amely mögé csak alkalmanként tud elköltözni, és az Ön kizárólagos engedély. Jellemzően hangsúlyozod neki a kapcsolat elején, hogy soha nem akarsz gyereket, hetente egyszer mész el nyaralni és a barátokkal? És ha nem, akkor együtt lesztek? Ha így cselekszel, azt akarod, hogy egyfajta kontrollt szerezz a kapcsolat felett. De nem gondolja, hogy ennek nem így kellene kinéznie egy egyenlő kapcsolatban?

Érzelmi távolság

Az érzelmi távolságtartás tipikus jele. Egy kapcsolat elején nyugodtan és előszeretettel merülsz bele, de ha a kapcsolat kezd hosszabbra nyúlni, mint a "csajozás", érzelmileg visszavonulsz. Testileg még a pároddal vagytok, randevúztok és írtok egymásnak. De el sem tudod képzelni azt az örömet, hogy újra láthatod a másikat. Ilyenkor általában arra a következtetésre jutsz, hogy nem szereted a másikat. Különben állandóan látni szeretnéd őt, nem igaz? A valóságban azonban szívesebben vonulsz vissza biztonságba, mert ha érzelmileg elszakadsz, a párod nem tud bántani. így van? Te is így viselkedsz?

Munkaholizmus

Az utolsó taktika a legkevésbé észrevehető. A legegyszerűbb módja annak, hogy partnerét távol tartsa a testétől, ha folyamatosan valami mással foglalkozik. Amint komolyabb szintre lépsz, hirtelen sok probléma merül fel a munkahelyeden, vagy új eljárások bevezetésébe kezd. Menekülhetsz a hobbidhoz is. A legjobb azoknak, akik sok időt vesznek igénybe, és ahol mások tőled függnek. Ezenkívül megakadályozza, hogy partnere tiltakozzanak. A szorgalom végül is erény. A munkája mindig elsőbbséget élvez a partnerével szemben? Ha igen, akkor valószínűleg fél a közelségtől.


Hasonló cikkek

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.