A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Összeírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Nincs terv

A közelségtől való félelem klasszikus tünete, hogy kerüli a jövőre vonatkozó terveket. . Nem kell nagy döntésnek lennie, például végleg ugyanabba a háztartásba költözni. Elég egy hét szabadság. Párod meg akarja tervezni, de hevesen azt mondod neki, hogy most márciusban fogalmad sincs, mikor enged el a főnököd a munkából. De a tervezés a kapcsolatok egyik nagy köteléke. Vedd észre, hogy nem élhetsz örökké napról napra!

Egyértelmű szabályokat állítottál fel

Szeretnéd olyan fallal körülvenni párodat, amely mögé csak alkalmanként tud elköltözni, és az Ön kizárólagos engedély. Jellemzően hangsúlyozod neki a kapcsolat elején, hogy soha nem akarsz gyereket, hetente egyszer mész el nyaralni és a barátokkal? És ha nem, akkor együtt lesztek? Ha így cselekszel, azt akarod, hogy egyfajta kontrollt szerezz a kapcsolat felett. De nem gondolja, hogy ennek nem így kellene kinéznie egy egyenlő kapcsolatban?

Érzelmi távolság

Az érzelmi távolságtartás tipikus jele. Egy kapcsolat elején nyugodtan és előszeretettel merülsz bele, de ha a kapcsolat kezd hosszabbra nyúlni, mint a "csajozás", érzelmileg visszavonulsz. Testileg még a pároddal vagytok, randevúztok és írtok egymásnak. De el sem tudod képzelni azt az örömet, hogy újra láthatod a másikat. Ilyenkor általában arra a következtetésre jutsz, hogy nem szereted a másikat. Különben állandóan látni szeretnéd őt, nem igaz? A valóságban azonban szívesebben vonulsz vissza biztonságba, mert ha érzelmileg elszakadsz, a párod nem tud bántani. így van? Te is így viselkedsz?

Munkaholizmus

Az utolsó taktika a legkevésbé észrevehető. A legegyszerűbb módja annak, hogy partnerét távol tartsa a testétől, ha folyamatosan valami mással foglalkozik. Amint komolyabb szintre lépsz, hirtelen sok probléma merül fel a munkahelyeden, vagy új eljárások bevezetésébe kezd. Menekülhetsz a hobbidhoz is. A legjobb azoknak, akik sok időt vesznek igénybe, és ahol mások tőled függnek. Ezenkívül megakadályozza, hogy partnere tiltakozzanak. A szorgalom végül is erény. A munkája mindig elsőbbséget élvez a partnerével szemben? Ha igen, akkor valószínűleg fél a közelségtől.


Hasonló cikkek

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és szívesen elmondjuk.

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.