A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Összeírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Nincs terv

A közelségtől való félelem klasszikus tünete, hogy kerüli a jövőre vonatkozó terveket. . Nem kell nagy döntésnek lennie, például végleg ugyanabba a háztartásba költözni. Elég egy hét szabadság. Párod meg akarja tervezni, de hevesen azt mondod neki, hogy most márciusban fogalmad sincs, mikor enged el a főnököd a munkából. De a tervezés a kapcsolatok egyik nagy köteléke. Vedd észre, hogy nem élhetsz örökké napról napra!

Egyértelmű szabályokat állítottál fel

Szeretnéd olyan fallal körülvenni párodat, amely mögé csak alkalmanként tud elköltözni, és az Ön kizárólagos engedély. Jellemzően hangsúlyozod neki a kapcsolat elején, hogy soha nem akarsz gyereket, hetente egyszer mész el nyaralni és a barátokkal? És ha nem, akkor együtt lesztek? Ha így cselekszel, azt akarod, hogy egyfajta kontrollt szerezz a kapcsolat felett. De nem gondolja, hogy ennek nem így kellene kinéznie egy egyenlő kapcsolatban?

Érzelmi távolság

Az érzelmi távolságtartás tipikus jele. Egy kapcsolat elején nyugodtan és előszeretettel merülsz bele, de ha a kapcsolat kezd hosszabbra nyúlni, mint a "csajozás", érzelmileg visszavonulsz. Testileg még a pároddal vagytok, randevúztok és írtok egymásnak. De el sem tudod képzelni azt az örömet, hogy újra láthatod a másikat. Ilyenkor általában arra a következtetésre jutsz, hogy nem szereted a másikat. Különben állandóan látni szeretnéd őt, nem igaz? A valóságban azonban szívesebben vonulsz vissza biztonságba, mert ha érzelmileg elszakadsz, a párod nem tud bántani. így van? Te is így viselkedsz?

Munkaholizmus

Az utolsó taktika a legkevésbé észrevehető. A legegyszerűbb módja annak, hogy partnerét távol tartsa a testétől, ha folyamatosan valami mással foglalkozik. Amint komolyabb szintre lépsz, hirtelen sok probléma merül fel a munkahelyeden, vagy új eljárások bevezetésébe kezd. Menekülhetsz a hobbidhoz is. A legjobb azoknak, akik sok időt vesznek igénybe, és ahol mások tőled függnek. Ezenkívül megakadályozza, hogy partnere tiltakozzanak. A szorgalom végül is erény. A munkája mindig elsőbbséget élvez a partnerével szemben? Ha igen, akkor valószínűleg fél a közelségtől.


Hasonló cikkek

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?