A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Összeírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Nincs terv

A közelségtől való félelem klasszikus tünete, hogy kerüli a jövőre vonatkozó terveket. . Nem kell nagy döntésnek lennie, például végleg ugyanabba a háztartásba költözni. Elég egy hét szabadság. Párod meg akarja tervezni, de hevesen azt mondod neki, hogy most márciusban fogalmad sincs, mikor enged el a főnököd a munkából. De a tervezés a kapcsolatok egyik nagy köteléke. Vedd észre, hogy nem élhetsz örökké napról napra!

Egyértelmű szabályokat állítottál fel

Szeretnéd olyan fallal körülvenni párodat, amely mögé csak alkalmanként tud elköltözni, és az Ön kizárólagos engedély. Jellemzően hangsúlyozod neki a kapcsolat elején, hogy soha nem akarsz gyereket, hetente egyszer mész el nyaralni és a barátokkal? És ha nem, akkor együtt lesztek? Ha így cselekszel, azt akarod, hogy egyfajta kontrollt szerezz a kapcsolat felett. De nem gondolja, hogy ennek nem így kellene kinéznie egy egyenlő kapcsolatban?

Érzelmi távolság

Az érzelmi távolságtartás tipikus jele. Egy kapcsolat elején nyugodtan és előszeretettel merülsz bele, de ha a kapcsolat kezd hosszabbra nyúlni, mint a "csajozás", érzelmileg visszavonulsz. Testileg még a pároddal vagytok, randevúztok és írtok egymásnak. De el sem tudod képzelni azt az örömet, hogy újra láthatod a másikat. Ilyenkor általában arra a következtetésre jutsz, hogy nem szereted a másikat. Különben állandóan látni szeretnéd őt, nem igaz? A valóságban azonban szívesebben vonulsz vissza biztonságba, mert ha érzelmileg elszakadsz, a párod nem tud bántani. így van? Te is így viselkedsz?

Munkaholizmus

Az utolsó taktika a legkevésbé észrevehető. A legegyszerűbb módja annak, hogy partnerét távol tartsa a testétől, ha folyamatosan valami mással foglalkozik. Amint komolyabb szintre lépsz, hirtelen sok probléma merül fel a munkahelyeden, vagy új eljárások bevezetésébe kezd. Menekülhetsz a hobbidhoz is. A legjobb azoknak, akik sok időt vesznek igénybe, és ahol mások tőled függnek. Ezenkívül megakadályozza, hogy partnere tiltakozzanak. A szorgalom végül is erény. A munkája mindig elsőbbséget élvez a partnerével szemben? Ha igen, akkor valószínűleg fél a közelségtől.


Hasonló cikkek

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.