Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót, hogy mit ne mondj, hogy ne az első randevú legyen az utolsó.

Ha az első randevún kommunikálsz, mindenképpen kerüld:

A kapcsolatokra vonatkozó kérdéseket< /h2> < p>Alapvetően ne kérdezzen a volt partnerekről és a szexről. Kerüld az olyan kérdéseket, mint: Lefeküdtél más szerelmesekkel? Hány partnered volt eddig? Milyen volt a szex az exeddel? Megcsaltál már valakit? Miért vagy egyedül? És egy egyszerű okból: minden szakítás fájdalmas. A legtöbb ember nem szeretne emlékezni rá. Az ilyen dolgokat csak akkor közöljük, ha két ember teljesen megbízik egymásban.

Kérdések a családról

A család minden egyén boldog életének alapja. Ugyanakkor két ismeretlen ember kommunikációjának érzékeny témája. Mert mindenkinek más a kapcsolata, legyen az pozitív vagy negatív. Lehetséges, hogy valakinek állandó konfliktusai vannak a családjával. Biztosan nem akar ezekről beszélni veled. A családi helyzet az egyik legérzékenyebb téma. Tehát ne tegyél fel olyan kérdéseket, mint: Kik a szüleid? Milyenek és mi a feladatuk? Meséljen a családjáról?

Karrierkérdések

Ne féljen megkérdezni, hol dolgozik potenciális partnere. De ez minden. Ebben a pillanatban lépjen a fékre. Ne avatkozzon többet a munkájába. Senki sem kíváncsi az olyan kérdésekre, mint: Mennyi pénzt vesz fel? Hogyan került egy ilyen helyre? Ismerősök segítettek eljutni a helyszínre? Alapvetően még mindig idegen vagy neki. Lehet, hogy valaki nem szeret „bekukucskálni” a karrierje magánéletébe.

Kérdések a jövőről

A jövő mindenki számára bizonytalan. Mindenkinek vannak tervei, de lehet, hogy nem akarják megosztani azokat. Tehát ne tegyél fel olyan kérdéseket, mint: Esküvőt akarsz? És akkor? Szeretnél gyerekeket? És mennyi? Mit szeretnél elérni az életben? Ezek a kérdések nem állnak a helyükön. Úgy tűnhet, hogy már szeretnétek közös jövőt tervezni. Ezen túlmenően az Ön véleménye teljesen eltérő lehet. Ezekkel a kérdésekkel jobb, ha megvársz egy újabb közös randevút.

Kérdések a személyiségedről

Ne kérdezz magadról, túl egoistán hangzana. Kedvelsz engem? kedves vagyok veled? Szerinted okos vagyok? Nyilvánvaló, hogy csak pozitív választ szeretne hallani. A kérdés az lenne, hogyan reagálna, ha partnere az ellenkező választ adná.


Hasonló cikkek

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.