Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót, hogy mit ne mondj, hogy ne az első randevú legyen az utolsó.

Ha az első randevún kommunikálsz, mindenképpen kerüld:

A kapcsolatokra vonatkozó kérdéseket< /h2> < p>Alapvetően ne kérdezzen a volt partnerekről és a szexről. Kerüld az olyan kérdéseket, mint: Lefeküdtél más szerelmesekkel? Hány partnered volt eddig? Milyen volt a szex az exeddel? Megcsaltál már valakit? Miért vagy egyedül? És egy egyszerű okból: minden szakítás fájdalmas. A legtöbb ember nem szeretne emlékezni rá. Az ilyen dolgokat csak akkor közöljük, ha két ember teljesen megbízik egymásban.

Kérdések a családról

A család minden egyén boldog életének alapja. Ugyanakkor két ismeretlen ember kommunikációjának érzékeny témája. Mert mindenkinek más a kapcsolata, legyen az pozitív vagy negatív. Lehetséges, hogy valakinek állandó konfliktusai vannak a családjával. Biztosan nem akar ezekről beszélni veled. A családi helyzet az egyik legérzékenyebb téma. Tehát ne tegyél fel olyan kérdéseket, mint: Kik a szüleid? Milyenek és mi a feladatuk? Meséljen a családjáról?

Karrierkérdések

Ne féljen megkérdezni, hol dolgozik potenciális partnere. De ez minden. Ebben a pillanatban lépjen a fékre. Ne avatkozzon többet a munkájába. Senki sem kíváncsi az olyan kérdésekre, mint: Mennyi pénzt vesz fel? Hogyan került egy ilyen helyre? Ismerősök segítettek eljutni a helyszínre? Alapvetően még mindig idegen vagy neki. Lehet, hogy valaki nem szeret „bekukucskálni” a karrierje magánéletébe.

Kérdések a jövőről

A jövő mindenki számára bizonytalan. Mindenkinek vannak tervei, de lehet, hogy nem akarják megosztani azokat. Tehát ne tegyél fel olyan kérdéseket, mint: Esküvőt akarsz? És akkor? Szeretnél gyerekeket? És mennyi? Mit szeretnél elérni az életben? Ezek a kérdések nem állnak a helyükön. Úgy tűnhet, hogy már szeretnétek közös jövőt tervezni. Ezen túlmenően az Ön véleménye teljesen eltérő lehet. Ezekkel a kérdésekkel jobb, ha megvársz egy újabb közös randevút.

Kérdések a személyiségedről

Ne kérdezz magadról, túl egoistán hangzana. Kedvelsz engem? kedves vagyok veled? Szerinted okos vagyok? Nyilvánvaló, hogy csak pozitív választ szeretne hallani. A kérdés az lenne, hogyan reagálna, ha partnere az ellenkező választ adná.


Hasonló cikkek

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.