Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót, hogy mit ne mondj, hogy ne az első randevú legyen az utolsó.

Ha az első randevún kommunikálsz, mindenképpen kerüld:

A kapcsolatokra vonatkozó kérdéseket< /h2> < p>Alapvetően ne kérdezzen a volt partnerekről és a szexről. Kerüld az olyan kérdéseket, mint: Lefeküdtél más szerelmesekkel? Hány partnered volt eddig? Milyen volt a szex az exeddel? Megcsaltál már valakit? Miért vagy egyedül? És egy egyszerű okból: minden szakítás fájdalmas. A legtöbb ember nem szeretne emlékezni rá. Az ilyen dolgokat csak akkor közöljük, ha két ember teljesen megbízik egymásban.

Kérdések a családról

A család minden egyén boldog életének alapja. Ugyanakkor két ismeretlen ember kommunikációjának érzékeny témája. Mert mindenkinek más a kapcsolata, legyen az pozitív vagy negatív. Lehetséges, hogy valakinek állandó konfliktusai vannak a családjával. Biztosan nem akar ezekről beszélni veled. A családi helyzet az egyik legérzékenyebb téma. Tehát ne tegyél fel olyan kérdéseket, mint: Kik a szüleid? Milyenek és mi a feladatuk? Meséljen a családjáról?

Karrierkérdések

Ne féljen megkérdezni, hol dolgozik potenciális partnere. De ez minden. Ebben a pillanatban lépjen a fékre. Ne avatkozzon többet a munkájába. Senki sem kíváncsi az olyan kérdésekre, mint: Mennyi pénzt vesz fel? Hogyan került egy ilyen helyre? Ismerősök segítettek eljutni a helyszínre? Alapvetően még mindig idegen vagy neki. Lehet, hogy valaki nem szeret „bekukucskálni” a karrierje magánéletébe.

Kérdések a jövőről

A jövő mindenki számára bizonytalan. Mindenkinek vannak tervei, de lehet, hogy nem akarják megosztani azokat. Tehát ne tegyél fel olyan kérdéseket, mint: Esküvőt akarsz? És akkor? Szeretnél gyerekeket? És mennyi? Mit szeretnél elérni az életben? Ezek a kérdések nem állnak a helyükön. Úgy tűnhet, hogy már szeretnétek közös jövőt tervezni. Ezen túlmenően az Ön véleménye teljesen eltérő lehet. Ezekkel a kérdésekkel jobb, ha megvársz egy újabb közös randevút.

Kérdések a személyiségedről

Ne kérdezz magadról, túl egoistán hangzana. Kedvelsz engem? kedves vagyok veled? Szerinted okos vagyok? Nyilvánvaló, hogy csak pozitív választ szeretne hallani. A kérdés az lenne, hogyan reagálna, ha partnere az ellenkező választ adná.


Hasonló cikkek

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.