Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Megmondjuk, hogyan kell kezelni.

Használja a „Van egy extra jegyem” trükköt

Az egyik legrégebbi trükk, de továbbra is remekül működik. Ha van egy férfi a szemében, vegyen jegyet egy olyan eseményre, amely tetszeni fog neki. Nem kell rögtön a focimeccsekre rohanni, főleg, ha fogalmunk sincs, melyik csapatnak szurkolnak. Próbáljon ki például egy mozit olyan filmmel, amely nagy valószínűséggel a férfi közönségnek is tetszeni fog. Vagy egy koncert. Jön a nyár, és vannak egynapos fesztiválok is. Akkor egyszerűen hívd meg "a rendezvényre", mondván, hogy az a barátod, akivel eredetileg el kellett volna menned, sajnos nem tud, és sajnálod, hogy kiestek a jegyek. Meglátod, beválik!

Használj közös érdeklődési köröket

Szereted a művészetet? Hívd meg egy rendkívüli kiállításra, amely jelenleg zajlik a városodban. Szeretsz biciklizni? Kérdezd meg, hogy elmegy-e veled. Mondd meg neki is, hogy úgyis menni fogsz, de egyedül nem élvezed annyira, hogy inkább párban mennél. Ez nem fog olyan nyomást kelteni köztetek, mint egy klasszikus „Eljössz velem randevúzni?”, és lehetővé teszi, hogy mindketten arra összpontosítsanak, ahol vagytok, legalábbis az elején. Kiállításon, motorokon, kedvenc csapatod meccsén. És később, ki tudja. Próbáld ki, és nézd meg.

Tervezz egy filmmaratont

Ehhez egy kicsit több bátorság kell. De ha van szobatársad, az elég ártatlan. Beszéltél már néhányszor álmaid férfijával, és úgy gondolod, hogy közös az ízlésetek? Ideál. Hívd meg őt egy filmmaratonra, mert tudjuk mit – egyik barátod sem szereti annyira a horrorfilmeket, mint te. Vagy banális cselekményű akciófilmek. Amúgy vegyél pattogatott kukoricát valami jó italra, készíts filmeket és "menj le" egymás után. Bond.

Próbáljon ki szokatlan konyhát

Az utóbbi időben egyre több szokatlan konyhára összpontosító pub és étterem nyílik meg. Vagy akár helyi, de egy bizonyos típusú ételre specializálódtak, vagy speciális szolgáltatásokat kínálnak. Hívd meg ide. Miért? Mert csak ki kell próbálni. Ha ugyanilyen étvágya van új dolgok felfedezéséhez, az sokat segít. De valószínűleg nem fogsz meggyőzni egy hagyományőrzőt a sushi iránt. Ez valami új és érdekes lesz mindkettőtöknek. Szóval miért ne próbálnád ki?Hasonló cikkek

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.