Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Megmondjuk, hogyan kell kezelni.

Használja a „Van egy extra jegyem” trükköt

Az egyik legrégebbi trükk, de továbbra is remekül működik. Ha van egy férfi a szemében, vegyen jegyet egy olyan eseményre, amely tetszeni fog neki. Nem kell rögtön a focimeccsekre rohanni, főleg, ha fogalmunk sincs, melyik csapatnak szurkolnak. Próbáljon ki például egy mozit olyan filmmel, amely nagy valószínűséggel a férfi közönségnek is tetszeni fog. Vagy egy koncert. Jön a nyár, és vannak egynapos fesztiválok is. Akkor egyszerűen hívd meg "a rendezvényre", mondván, hogy az a barátod, akivel eredetileg el kellett volna menned, sajnos nem tud, és sajnálod, hogy kiestek a jegyek. Meglátod, beválik!

Használj közös érdeklődési köröket

Szereted a művészetet? Hívd meg egy rendkívüli kiállításra, amely jelenleg zajlik a városodban. Szeretsz biciklizni? Kérdezd meg, hogy elmegy-e veled. Mondd meg neki is, hogy úgyis menni fogsz, de egyedül nem élvezed annyira, hogy inkább párban mennél. Ez nem fog olyan nyomást kelteni köztetek, mint egy klasszikus „Eljössz velem randevúzni?”, és lehetővé teszi, hogy mindketten arra összpontosítsanak, ahol vagytok, legalábbis az elején. Kiállításon, motorokon, kedvenc csapatod meccsén. És később, ki tudja. Próbáld ki, és nézd meg.

Tervezz egy filmmaratont

Ehhez egy kicsit több bátorság kell. De ha van szobatársad, az elég ártatlan. Beszéltél már néhányszor álmaid férfijával, és úgy gondolod, hogy közös az ízlésetek? Ideál. Hívd meg őt egy filmmaratonra, mert tudjuk mit – egyik barátod sem szereti annyira a horrorfilmeket, mint te. Vagy banális cselekményű akciófilmek. Amúgy vegyél pattogatott kukoricát valami jó italra, készíts filmeket és "menj le" egymás után. Bond.

Próbáljon ki szokatlan konyhát

Az utóbbi időben egyre több szokatlan konyhára összpontosító pub és étterem nyílik meg. Vagy akár helyi, de egy bizonyos típusú ételre specializálódtak, vagy speciális szolgáltatásokat kínálnak. Hívd meg ide. Miért? Mert csak ki kell próbálni. Ha ugyanilyen étvágya van új dolgok felfedezéséhez, az sokat segít. De valószínűleg nem fogsz meggyőzni egy hagyományőrzőt a sushi iránt. Ez valami új és érdekes lesz mindkettőtöknek. Szóval miért ne próbálnád ki?Hasonló cikkek

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.