Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Megmondjuk, hogyan kell kezelni.

Használja a „Van egy extra jegyem” trükköt

Az egyik legrégebbi trükk, de továbbra is remekül működik. Ha van egy férfi a szemében, vegyen jegyet egy olyan eseményre, amely tetszeni fog neki. Nem kell rögtön a focimeccsekre rohanni, főleg, ha fogalmunk sincs, melyik csapatnak szurkolnak. Próbáljon ki például egy mozit olyan filmmel, amely nagy valószínűséggel a férfi közönségnek is tetszeni fog. Vagy egy koncert. Jön a nyár, és vannak egynapos fesztiválok is. Akkor egyszerűen hívd meg "a rendezvényre", mondván, hogy az a barátod, akivel eredetileg el kellett volna menned, sajnos nem tud, és sajnálod, hogy kiestek a jegyek. Meglátod, beválik!

Használj közös érdeklődési köröket

Szereted a művészetet? Hívd meg egy rendkívüli kiállításra, amely jelenleg zajlik a városodban. Szeretsz biciklizni? Kérdezd meg, hogy elmegy-e veled. Mondd meg neki is, hogy úgyis menni fogsz, de egyedül nem élvezed annyira, hogy inkább párban mennél. Ez nem fog olyan nyomást kelteni köztetek, mint egy klasszikus „Eljössz velem randevúzni?”, és lehetővé teszi, hogy mindketten arra összpontosítsanak, ahol vagytok, legalábbis az elején. Kiállításon, motorokon, kedvenc csapatod meccsén. És később, ki tudja. Próbáld ki, és nézd meg.

Tervezz egy filmmaratont

Ehhez egy kicsit több bátorság kell. De ha van szobatársad, az elég ártatlan. Beszéltél már néhányszor álmaid férfijával, és úgy gondolod, hogy közös az ízlésetek? Ideál. Hívd meg őt egy filmmaratonra, mert tudjuk mit – egyik barátod sem szereti annyira a horrorfilmeket, mint te. Vagy banális cselekményű akciófilmek. Amúgy vegyél pattogatott kukoricát valami jó italra, készíts filmeket és "menj le" egymás után. Bond.

Próbáljon ki szokatlan konyhát

Az utóbbi időben egyre több szokatlan konyhára összpontosító pub és étterem nyílik meg. Vagy akár helyi, de egy bizonyos típusú ételre specializálódtak, vagy speciális szolgáltatásokat kínálnak. Hívd meg ide. Miért? Mert csak ki kell próbálni. Ha ugyanilyen étvágya van új dolgok felfedezéséhez, az sokat segít. De valószínűleg nem fogsz meggyőzni egy hagyományőrzőt a sushi iránt. Ez valami új és érdekes lesz mindkettőtöknek. Szóval miért ne próbálnád ki?Hasonló cikkek

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.