Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Megmondjuk, hogyan kell kezelni.

Használja a „Van egy extra jegyem” trükköt

Az egyik legrégebbi trükk, de továbbra is remekül működik. Ha van egy férfi a szemében, vegyen jegyet egy olyan eseményre, amely tetszeni fog neki. Nem kell rögtön a focimeccsekre rohanni, főleg, ha fogalmunk sincs, melyik csapatnak szurkolnak. Próbáljon ki például egy mozit olyan filmmel, amely nagy valószínűséggel a férfi közönségnek is tetszeni fog. Vagy egy koncert. Jön a nyár, és vannak egynapos fesztiválok is. Akkor egyszerűen hívd meg "a rendezvényre", mondván, hogy az a barátod, akivel eredetileg el kellett volna menned, sajnos nem tud, és sajnálod, hogy kiestek a jegyek. Meglátod, beválik!

Használj közös érdeklődési köröket

Szereted a művészetet? Hívd meg egy rendkívüli kiállításra, amely jelenleg zajlik a városodban. Szeretsz biciklizni? Kérdezd meg, hogy elmegy-e veled. Mondd meg neki is, hogy úgyis menni fogsz, de egyedül nem élvezed annyira, hogy inkább párban mennél. Ez nem fog olyan nyomást kelteni köztetek, mint egy klasszikus „Eljössz velem randevúzni?”, és lehetővé teszi, hogy mindketten arra összpontosítsanak, ahol vagytok, legalábbis az elején. Kiállításon, motorokon, kedvenc csapatod meccsén. És később, ki tudja. Próbáld ki, és nézd meg.

Tervezz egy filmmaratont

Ehhez egy kicsit több bátorság kell. De ha van szobatársad, az elég ártatlan. Beszéltél már néhányszor álmaid férfijával, és úgy gondolod, hogy közös az ízlésetek? Ideál. Hívd meg őt egy filmmaratonra, mert tudjuk mit – egyik barátod sem szereti annyira a horrorfilmeket, mint te. Vagy banális cselekményű akciófilmek. Amúgy vegyél pattogatott kukoricát valami jó italra, készíts filmeket és "menj le" egymás után. Bond.

Próbáljon ki szokatlan konyhát

Az utóbbi időben egyre több szokatlan konyhára összpontosító pub és étterem nyílik meg. Vagy akár helyi, de egy bizonyos típusú ételre specializálódtak, vagy speciális szolgáltatásokat kínálnak. Hívd meg ide. Miért? Mert csak ki kell próbálni. Ha ugyanilyen étvágya van új dolgok felfedezéséhez, az sokat segít. De valószínűleg nem fogsz meggyőzni egy hagyományőrzőt a sushi iránt. Ez valami új és érdekes lesz mindkettőtöknek. Szóval miért ne próbálnád ki?Hasonló cikkek

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

Javítsd a társkereső profilodat!

Egyre több időt tölt az interneten. Munkában és munkán kívül. Ezért természetes, hogy gyakran keresed benne a szerelmet. Szeretnél először regisztrálni egy társkereső oldalra, és nem tudod, hogyan hozd létre a profilodat? Tanácsot adunk, hogyan készítse el úgy, hogy a lehető legnagyobb sikert és a lehető legkevesebb problémát érje el.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.