Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Megmondjuk, hogyan kell kezelni.

Használja a „Van egy extra jegyem” trükköt

Az egyik legrégebbi trükk, de továbbra is remekül működik. Ha van egy férfi a szemében, vegyen jegyet egy olyan eseményre, amely tetszeni fog neki. Nem kell rögtön a focimeccsekre rohanni, főleg, ha fogalmunk sincs, melyik csapatnak szurkolnak. Próbáljon ki például egy mozit olyan filmmel, amely nagy valószínűséggel a férfi közönségnek is tetszeni fog. Vagy egy koncert. Jön a nyár, és vannak egynapos fesztiválok is. Akkor egyszerűen hívd meg "a rendezvényre", mondván, hogy az a barátod, akivel eredetileg el kellett volna menned, sajnos nem tud, és sajnálod, hogy kiestek a jegyek. Meglátod, beválik!

Használj közös érdeklődési köröket

Szereted a művészetet? Hívd meg egy rendkívüli kiállításra, amely jelenleg zajlik a városodban. Szeretsz biciklizni? Kérdezd meg, hogy elmegy-e veled. Mondd meg neki is, hogy úgyis menni fogsz, de egyedül nem élvezed annyira, hogy inkább párban mennél. Ez nem fog olyan nyomást kelteni köztetek, mint egy klasszikus „Eljössz velem randevúzni?”, és lehetővé teszi, hogy mindketten arra összpontosítsanak, ahol vagytok, legalábbis az elején. Kiállításon, motorokon, kedvenc csapatod meccsén. És később, ki tudja. Próbáld ki, és nézd meg.

Tervezz egy filmmaratont

Ehhez egy kicsit több bátorság kell. De ha van szobatársad, az elég ártatlan. Beszéltél már néhányszor álmaid férfijával, és úgy gondolod, hogy közös az ízlésetek? Ideál. Hívd meg őt egy filmmaratonra, mert tudjuk mit – egyik barátod sem szereti annyira a horrorfilmeket, mint te. Vagy banális cselekményű akciófilmek. Amúgy vegyél pattogatott kukoricát valami jó italra, készíts filmeket és "menj le" egymás után. Bond.

Próbáljon ki szokatlan konyhát

Az utóbbi időben egyre több szokatlan konyhára összpontosító pub és étterem nyílik meg. Vagy akár helyi, de egy bizonyos típusú ételre specializálódtak, vagy speciális szolgáltatásokat kínálnak. Hívd meg ide. Miért? Mert csak ki kell próbálni. Ha ugyanilyen étvágya van új dolgok felfedezéséhez, az sokat segít. De valószínűleg nem fogsz meggyőzni egy hagyományőrzőt a sushi iránt. Ez valami új és érdekes lesz mindkettőtöknek. Szóval miért ne próbálnád ki?Hasonló cikkek

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?