pasit keresek karácsonyra

"És hol találkoztál vele?"
"Egy társkereső oldalon."
"Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, igaz?"


„Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy nem?” – akarok kiabálni a barátomnak, de már nincs erőm megvédeni magam mindenki előtt. Szerencsére most van egy új barátom - Genie. Ő a főszereplő Jenny Stallard: pasit keresek karácsonyra című filmjében, és úgy érzem, ő is olyan, mint én. Sikeres a munkahelyén, sok barátja van, jó a kapcsolata a családjával, nem okoz gondot megismerni valakit, és mégsem találja az igazit! Egy online magazinnak ír a randevúkról, főnöke pedig ultimátumot adott neki, hogy karácsonyig keressen egy pasit, különben a rovata megszűnik.

Genie-nek most mindenkivel találkoznia kell, aki felkéri. Így hát több társkereső oldalra is bejelentkezik, randevúzni vagy golfozni, sötétben, szaglásból, vacsora közben, pizzázás közben randevúzni, sőt még egy romantikus randevúra is elmegy Párizsba.

És végre érzem, hogy valaki ugyanúgy él, mint én! És a házas barátaim megértették, miután elolvasták, hogy manapság a randevúzás nem egy séta a parkban.

Lányok, pasit kerestek, és úgy érzitek, hogy a normálisak már nem elérhetőek? A szüleid megkérdezik, mikor mutatsz be végre valakit nekik, a barátaid összehoznak egyedülálló kollégáikkal, barátaikkal (és minden ilyen randevú után azt gondolod: "Megőrült?!"), és lassan a randevúzásra gondolsz, de te igen. félek, mi a teendő? De ne aggódj, rengetegen vagyunk!

„A sapkások mindig kopaszok! És tovább osztjuk őket alkategóriákra! Golfsapka – kopasz és unalmas. Beranice – kopasz és hideg. Kulich - kopasz és összetört. A bringás sisakosok pedig valószínűleg kopaszok és simább lábaik vannak, mint neked, ami egyébként hülyeség.”

karácsonyra pasit keresek nemcsak egyedülálló lányoknak, hanem barátnőiknek is ideális, akik így jobban megértik, mire mennek a szingli lányok keresztül, amikor az igazit keresi.

Szóval lányok, akár jegyesek vagytok, akár szinglik vagytok, imádni fogjátok ezt a könyvet, és mindenekelőtt sokat fog nevetni rajta.

KI VAGY TE PREMIUM TAGSÁG VÁSÁRLÁSA ELIT DÁTUMON 2016. 12. 31-IG, EZT A GYÖNYÖRŰ TÉMAKÖNYVET MEGNYERHETSZ.

A versenyt Csehország legnagyobb versenyportálján is megtalálod - Soutěže.cz és a Websoutěže.cz


Hasonló cikkek

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.