pasit keresek karácsonyra

"És hol találkoztál vele?"
"Egy társkereső oldalon."
"Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, igaz?"


„Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy nem?” – akarok kiabálni a barátomnak, de már nincs erőm megvédeni magam mindenki előtt. Szerencsére most van egy új barátom - Genie. Ő a főszereplő Jenny Stallard: pasit keresek karácsonyra című filmjében, és úgy érzem, ő is olyan, mint én. Sikeres a munkahelyén, sok barátja van, jó a kapcsolata a családjával, nem okoz gondot megismerni valakit, és mégsem találja az igazit! Egy online magazinnak ír a randevúkról, főnöke pedig ultimátumot adott neki, hogy karácsonyig keressen egy pasit, különben a rovata megszűnik.

Genie-nek most mindenkivel találkoznia kell, aki felkéri. Így hát több társkereső oldalra is bejelentkezik, randevúzni vagy golfozni, sötétben, szaglásból, vacsora közben, pizzázás közben randevúzni, sőt még egy romantikus randevúra is elmegy Párizsba.

És végre érzem, hogy valaki ugyanúgy él, mint én! És a házas barátaim megértették, miután elolvasták, hogy manapság a randevúzás nem egy séta a parkban.

Lányok, pasit kerestek, és úgy érzitek, hogy a normálisak már nem elérhetőek? A szüleid megkérdezik, mikor mutatsz be végre valakit nekik, a barátaid összehoznak egyedülálló kollégáikkal, barátaikkal (és minden ilyen randevú után azt gondolod: "Megőrült?!"), és lassan a randevúzásra gondolsz, de te igen. félek, mi a teendő? De ne aggódj, rengetegen vagyunk!

„A sapkások mindig kopaszok! És tovább osztjuk őket alkategóriákra! Golfsapka – kopasz és unalmas. Beranice – kopasz és hideg. Kulich - kopasz és összetört. A bringás sisakosok pedig valószínűleg kopaszok és simább lábaik vannak, mint neked, ami egyébként hülyeség.”

karácsonyra pasit keresek nemcsak egyedülálló lányoknak, hanem barátnőiknek is ideális, akik így jobban megértik, mire mennek a szingli lányok keresztül, amikor az igazit keresi.

Szóval lányok, akár jegyesek vagytok, akár szinglik vagytok, imádni fogjátok ezt a könyvet, és mindenekelőtt sokat fog nevetni rajta.

KI VAGY TE PREMIUM TAGSÁG VÁSÁRLÁSA ELIT DÁTUMON 2016. 12. 31-IG, EZT A GYÖNYÖRŰ TÉMAKÖNYVET MEGNYERHETSZ.

A versenyt Csehország legnagyobb versenyportálján is megtalálod - Soutěže.cz és a Websoutěže.cz


Hasonló cikkek

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

9 tipp, hogyan keltsünk jó első benyomást

Az első randevú előtt álsz valakivel, akivel az online társkereső oldalon találkoztál? Az első benyomás másodszor már nemfog működni, ezért jól készülj fel az első találkozóra. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet.

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.