pasit keresek karácsonyra

"És hol találkoztál vele?"
"Egy társkereső oldalon."
"Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, igaz?"


„Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy nem?” – akarok kiabálni a barátomnak, de már nincs erőm megvédeni magam mindenki előtt. Szerencsére most van egy új barátom - Genie. Ő a főszereplő Jenny Stallard: pasit keresek karácsonyra című filmjében, és úgy érzem, ő is olyan, mint én. Sikeres a munkahelyén, sok barátja van, jó a kapcsolata a családjával, nem okoz gondot megismerni valakit, és mégsem találja az igazit! Egy online magazinnak ír a randevúkról, főnöke pedig ultimátumot adott neki, hogy karácsonyig keressen egy pasit, különben a rovata megszűnik.

Genie-nek most mindenkivel találkoznia kell, aki felkéri. Így hát több társkereső oldalra is bejelentkezik, randevúzni vagy golfozni, sötétben, szaglásból, vacsora közben, pizzázás közben randevúzni, sőt még egy romantikus randevúra is elmegy Párizsba.

És végre érzem, hogy valaki ugyanúgy él, mint én! És a házas barátaim megértették, miután elolvasták, hogy manapság a randevúzás nem egy séta a parkban.

Lányok, pasit kerestek, és úgy érzitek, hogy a normálisak már nem elérhetőek? A szüleid megkérdezik, mikor mutatsz be végre valakit nekik, a barátaid összehoznak egyedülálló kollégáikkal, barátaikkal (és minden ilyen randevú után azt gondolod: "Megőrült?!"), és lassan a randevúzásra gondolsz, de te igen. félek, mi a teendő? De ne aggódj, rengetegen vagyunk!

„A sapkások mindig kopaszok! És tovább osztjuk őket alkategóriákra! Golfsapka – kopasz és unalmas. Beranice – kopasz és hideg. Kulich - kopasz és összetört. A bringás sisakosok pedig valószínűleg kopaszok és simább lábaik vannak, mint neked, ami egyébként hülyeség.”

karácsonyra pasit keresek nemcsak egyedülálló lányoknak, hanem barátnőiknek is ideális, akik így jobban megértik, mire mennek a szingli lányok keresztül, amikor az igazit keresi.

Szóval lányok, akár jegyesek vagytok, akár szinglik vagytok, imádni fogjátok ezt a könyvet, és mindenekelőtt sokat fog nevetni rajta.

KI VAGY TE PREMIUM TAGSÁG VÁSÁRLÁSA ELIT DÁTUMON 2016. 12. 31-IG, EZT A GYÖNYÖRŰ TÉMAKÖNYVET MEGNYERHETSZ.

A versenyt Csehország legnagyobb versenyportálján is megtalálod - Soutěže.cz és a Websoutěže.cz


Hasonló cikkek

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.