pasit keresek karácsonyra

"És hol találkoztál vele?"
"Egy társkereső oldalon."
"Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, igaz?"


„Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy nem?” – akarok kiabálni a barátomnak, de már nincs erőm megvédeni magam mindenki előtt. Szerencsére most van egy új barátom - Genie. Ő a főszereplő Jenny Stallard: pasit keresek karácsonyra című filmjében, és úgy érzem, ő is olyan, mint én. Sikeres a munkahelyén, sok barátja van, jó a kapcsolata a családjával, nem okoz gondot megismerni valakit, és mégsem találja az igazit! Egy online magazinnak ír a randevúkról, főnöke pedig ultimátumot adott neki, hogy karácsonyig keressen egy pasit, különben a rovata megszűnik.

Genie-nek most mindenkivel találkoznia kell, aki felkéri. Így hát több társkereső oldalra is bejelentkezik, randevúzni vagy golfozni, sötétben, szaglásból, vacsora közben, pizzázás közben randevúzni, sőt még egy romantikus randevúra is elmegy Párizsba.

És végre érzem, hogy valaki ugyanúgy él, mint én! És a házas barátaim megértették, miután elolvasták, hogy manapság a randevúzás nem egy séta a parkban.

Lányok, pasit kerestek, és úgy érzitek, hogy a normálisak már nem elérhetőek? A szüleid megkérdezik, mikor mutatsz be végre valakit nekik, a barátaid összehoznak egyedülálló kollégáikkal, barátaikkal (és minden ilyen randevú után azt gondolod: "Megőrült?!"), és lassan a randevúzásra gondolsz, de te igen. félek, mi a teendő? De ne aggódj, rengetegen vagyunk!

„A sapkások mindig kopaszok! És tovább osztjuk őket alkategóriákra! Golfsapka – kopasz és unalmas. Beranice – kopasz és hideg. Kulich - kopasz és összetört. A bringás sisakosok pedig valószínűleg kopaszok és simább lábaik vannak, mint neked, ami egyébként hülyeség.”

karácsonyra pasit keresek nemcsak egyedülálló lányoknak, hanem barátnőiknek is ideális, akik így jobban megértik, mire mennek a szingli lányok keresztül, amikor az igazit keresi.

Szóval lányok, akár jegyesek vagytok, akár szinglik vagytok, imádni fogjátok ezt a könyvet, és mindenekelőtt sokat fog nevetni rajta.

KI VAGY TE PREMIUM TAGSÁG VÁSÁRLÁSA ELIT DÁTUMON 2016. 12. 31-IG, EZT A GYÖNYÖRŰ TÉMAKÖNYVET MEGNYERHETSZ.

A versenyt Csehország legnagyobb versenyportálján is megtalálod - Soutěže.cz és a Websoutěže.cz


Hasonló cikkek

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.