pasit keresek karácsonyra

"És hol találkoztál vele?"
"Egy társkereső oldalon."
"Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, igaz?"


„Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy nem?” – akarok kiabálni a barátomnak, de már nincs erőm megvédeni magam mindenki előtt. Szerencsére most van egy új barátom - Genie. Ő a főszereplő Jenny Stallard: pasit keresek karácsonyra című filmjében, és úgy érzem, ő is olyan, mint én. Sikeres a munkahelyén, sok barátja van, jó a kapcsolata a családjával, nem okoz gondot megismerni valakit, és mégsem találja az igazit! Egy online magazinnak ír a randevúkról, főnöke pedig ultimátumot adott neki, hogy karácsonyig keressen egy pasit, különben a rovata megszűnik.

Genie-nek most mindenkivel találkoznia kell, aki felkéri. Így hát több társkereső oldalra is bejelentkezik, randevúzni vagy golfozni, sötétben, szaglásból, vacsora közben, pizzázás közben randevúzni, sőt még egy romantikus randevúra is elmegy Párizsba.

És végre érzem, hogy valaki ugyanúgy él, mint én! És a házas barátaim megértették, miután elolvasták, hogy manapság a randevúzás nem egy séta a parkban.

Lányok, pasit kerestek, és úgy érzitek, hogy a normálisak már nem elérhetőek? A szüleid megkérdezik, mikor mutatsz be végre valakit nekik, a barátaid összehoznak egyedülálló kollégáikkal, barátaikkal (és minden ilyen randevú után azt gondolod: "Megőrült?!"), és lassan a randevúzásra gondolsz, de te igen. félek, mi a teendő? De ne aggódj, rengetegen vagyunk!

„A sapkások mindig kopaszok! És tovább osztjuk őket alkategóriákra! Golfsapka – kopasz és unalmas. Beranice – kopasz és hideg. Kulich - kopasz és összetört. A bringás sisakosok pedig valószínűleg kopaszok és simább lábaik vannak, mint neked, ami egyébként hülyeség.”

karácsonyra pasit keresek nemcsak egyedülálló lányoknak, hanem barátnőiknek is ideális, akik így jobban megértik, mire mennek a szingli lányok keresztül, amikor az igazit keresi.

Szóval lányok, akár jegyesek vagytok, akár szinglik vagytok, imádni fogjátok ezt a könyvet, és mindenekelőtt sokat fog nevetni rajta.

KI VAGY TE PREMIUM TAGSÁG VÁSÁRLÁSA ELIT DÁTUMON 2016. 12. 31-IG, EZT A GYÖNYÖRŰ TÉMAKÖNYVET MEGNYERHETSZ.

A versenyt Csehország legnagyobb versenyportálján is megtalálod - Soutěže.cz és a Websoutěže.cz


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.