Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Ő az én típusom, ő nem az én típusom...

Az első fotó, amit internetes társkereső oldalakon lát. Tehát lecseréli a híres első pillantást, és benyomást kelt a képből. Ne becsüld alá az érzéseidet! Egy személyben szimpátia vagy antipátia alakul ki a másik személy megjelenése alapján. Azonnal láthatja, hogy kijön-e az illetővel vagy sem. Ne zárj ki a választásodból olyat, aki szimpatikusnak tűnik, aki olyan apróságokban nem illik hozzád, mint például a sportszeretet. És fordítva. Még ha valaki a profilja alapján tökéletesen illik is hozzád, de a külseje alapján nem vonzó, nem fogtok sokáig kitartani együtt.

Ne becsüljétek alá saját ösztöneiteket

Azok a párok, akik első látásra beleszerettek, gyakrabban maradnak együtt. Nem arról van szó, hogy azonnal felfedik közös érdeklődésüket és hobbijaikat. Éppen ellenkezőleg, gyakran a híres szabály „az ellentétek vonzzák” példái. Szóval hogyan maradhatnak együtt? Egészen egyszerűen! Az internetes társkereső oldalak hátránya, hogy néha túl sok lehetőség közül választhat. Ezért gyakran túl logikusan gondolkodik a választásáról. Tényleg szeretsz valakit, de nincs köztetek kémia? Ha egy potenciális partner fotója egyáltalán nem ébreszt benned semmit, akkor szinte nem is érdemes vele foglalkozni. Egy ilyen kapcsolat csak logikus lenne, szenvedély nélkül.

És mit szólnál egy második pillantáshoz?

De még tökéletes párkapcsolat mellett sem építhetsz ki tökéletes kapcsolatot. Az első benyomást nem szabad alábecsülni. Ha egyetlen jelölt sem váltott ki benned szó szerint vihart, fontold meg a profilt is. Főleg a nők választanak gyakrabban férfiakat jellemvonásaik alapján. Ha nem nyűgöz le a fotó, nézd át az információkat, amit a partner ír magáról, és talán megakad egy mondat, amitől megszereted őt. Vagy egy jellemvonás, amit már nem hittél el. Ne félj választani. Az e-randevúk szó szerint erre készültek. De mindig hallgass a megérzéseidre, amikor az egyes jelölteket nézed. Szeress első látásra.


Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.