Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Ő az én típusom, ő nem az én típusom...

Az első fotó, amit internetes társkereső oldalakon lát. Tehát lecseréli a híres első pillantást, és benyomást kelt a képből. Ne becsüld alá az érzéseidet! Egy személyben szimpátia vagy antipátia alakul ki a másik személy megjelenése alapján. Azonnal láthatja, hogy kijön-e az illetővel vagy sem. Ne zárj ki a választásodból olyat, aki szimpatikusnak tűnik, aki olyan apróságokban nem illik hozzád, mint például a sportszeretet. És fordítva. Még ha valaki a profilja alapján tökéletesen illik is hozzád, de a külseje alapján nem vonzó, nem fogtok sokáig kitartani együtt.

Ne becsüljétek alá saját ösztöneiteket

Azok a párok, akik első látásra beleszerettek, gyakrabban maradnak együtt. Nem arról van szó, hogy azonnal felfedik közös érdeklődésüket és hobbijaikat. Éppen ellenkezőleg, gyakran a híres szabály „az ellentétek vonzzák” példái. Szóval hogyan maradhatnak együtt? Egészen egyszerűen! Az internetes társkereső oldalak hátránya, hogy néha túl sok lehetőség közül választhat. Ezért gyakran túl logikusan gondolkodik a választásáról. Tényleg szeretsz valakit, de nincs köztetek kémia? Ha egy potenciális partner fotója egyáltalán nem ébreszt benned semmit, akkor szinte nem is érdemes vele foglalkozni. Egy ilyen kapcsolat csak logikus lenne, szenvedély nélkül.

És mit szólnál egy második pillantáshoz?

De még tökéletes párkapcsolat mellett sem építhetsz ki tökéletes kapcsolatot. Az első benyomást nem szabad alábecsülni. Ha egyetlen jelölt sem váltott ki benned szó szerint vihart, fontold meg a profilt is. Főleg a nők választanak gyakrabban férfiakat jellemvonásaik alapján. Ha nem nyűgöz le a fotó, nézd át az információkat, amit a partner ír magáról, és talán megakad egy mondat, amitől megszereted őt. Vagy egy jellemvonás, amit már nem hittél el. Ne félj választani. Az e-randevúk szó szerint erre készültek. De mindig hallgass a megérzéseidre, amikor az egyes jelölteket nézed. Szeress első látásra.


Hasonló cikkek

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.