Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Ő az én típusom, ő nem az én típusom...

Az első fotó, amit internetes társkereső oldalakon lát. Tehát lecseréli a híres első pillantást, és benyomást kelt a képből. Ne becsüld alá az érzéseidet! Egy személyben szimpátia vagy antipátia alakul ki a másik személy megjelenése alapján. Azonnal láthatja, hogy kijön-e az illetővel vagy sem. Ne zárj ki a választásodból olyat, aki szimpatikusnak tűnik, aki olyan apróságokban nem illik hozzád, mint például a sportszeretet. És fordítva. Még ha valaki a profilja alapján tökéletesen illik is hozzád, de a külseje alapján nem vonzó, nem fogtok sokáig kitartani együtt.

Ne becsüljétek alá saját ösztöneiteket

Azok a párok, akik első látásra beleszerettek, gyakrabban maradnak együtt. Nem arról van szó, hogy azonnal felfedik közös érdeklődésüket és hobbijaikat. Éppen ellenkezőleg, gyakran a híres szabály „az ellentétek vonzzák” példái. Szóval hogyan maradhatnak együtt? Egészen egyszerűen! Az internetes társkereső oldalak hátránya, hogy néha túl sok lehetőség közül választhat. Ezért gyakran túl logikusan gondolkodik a választásáról. Tényleg szeretsz valakit, de nincs köztetek kémia? Ha egy potenciális partner fotója egyáltalán nem ébreszt benned semmit, akkor szinte nem is érdemes vele foglalkozni. Egy ilyen kapcsolat csak logikus lenne, szenvedély nélkül.

És mit szólnál egy második pillantáshoz?

De még tökéletes párkapcsolat mellett sem építhetsz ki tökéletes kapcsolatot. Az első benyomást nem szabad alábecsülni. Ha egyetlen jelölt sem váltott ki benned szó szerint vihart, fontold meg a profilt is. Főleg a nők választanak gyakrabban férfiakat jellemvonásaik alapján. Ha nem nyűgöz le a fotó, nézd át az információkat, amit a partner ír magáról, és talán megakad egy mondat, amitől megszereted őt. Vagy egy jellemvonás, amit már nem hittél el. Ne félj választani. Az e-randevúk szó szerint erre készültek. De mindig hallgass a megérzéseidre, amikor az egyes jelölteket nézed. Szeress első látásra.


Hasonló cikkek

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal megérted.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.