5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és tartsa meg utána.

1. Nem hazudsz

Mindenki szeret túlzásba vinni, flörtöléskor még inkább. Még a férfiak is szeretik növelni például jelenlegi jövedelmüket, vagy megfeszítik az izmaikat, hogy vonzóbbnak tűnjenek. De van különbség a túlzás és a nyílt hazugság között. Ha nem egyéjszakás kalandra vágyik, kerülje el magát. Előbb-utóbb a hazugságodra fény derül, és nagy valószínűséggel véget vetsz a kapcsolatnak. Ha a legelején hazudott a partnerének, hogyan érezzen és bízzon benned a későbbiekben?

2. Csökkentse a (szexuális) partnerek számát.

Itt van egy kis kivétel. A szexuális partnerek számáról hazudni néha több, mint szükséges. A sok szeretővel rendelkező férfi harcos, a sok szeretővel rendelkező nőt ennek ellenkezője látja. Igazságtalan, de igaz. Ha nyolcnál több partnered volt, soha ne áruld el. Ismerkedéskor, akár több éves kapcsolat után is. Ne légy puritán, és bátran fejezd ki a szex örömét. De megalkuvás nélkül kerekítse a szerelmesek számát egy számjegyre, ideális esetben egy kézen megszámlálható.

3. Ne keresd álmaid férfiját

Álmodj a tökéletes férfiról. De ha randevúról van szó, felejtsd el ezeket a fogalmakat. Természetesen ne elégedj meg az első impulzussal, ami keresztezi az utat. De ha kedves, kedves és szeret téged, és csak egy hibája van a szépségében - például, hogy nem keres annyit, vagy nem egészen jóképű férfi, aki megfelel a tekintélyes magazinok címlapjainak, ne számítson semmire. Ez az ideális férfi, akivel boldog lehetsz.

4. Dicséret

Mindig van hely a dicséretnek. Legyen szó arról, ahogy a tompított sáv fénye szépen körvonalazza az izmait, a főzési készségeit vagy ügyességét és képzelőerejét. Ne felejtsd el azonban, hogy önmagad dicsérni is tudni kell. Valószínűleg nem fogja elmondani annak a férfinak, akinek egyetlen izma sincs a testén, hogy azonnal észrevette jól fejlett alakját.

5. Távolítsa el a kicsinyítő szavakat a szótárból.

A cukiság és a sebezhetőség vonzza a férfiakat. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Az infantilizmus sem nem szexi, sem nem kívánatos. A legtöbb férfi ki nem állhatja őt. Tehát minimálisra csökkentse a kicsinyítések használatát. Vagy töröld ki teljesen a szókincsedből. A gyerekeknek vagy állatoknak szóló üzeneteket is mentse el egy másik alkalomra. És mi a legrosszabb? Gyerekes becenevek. Legfeljebb az ágyban éli túl őket. De soha ne hívd így nyilvánosan!


Hasonló cikkek

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.