5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és tartsa meg utána.

1. Nem hazudsz

Mindenki szeret túlzásba vinni, flörtöléskor még inkább. Még a férfiak is szeretik növelni például jelenlegi jövedelmüket, vagy megfeszítik az izmaikat, hogy vonzóbbnak tűnjenek. De van különbség a túlzás és a nyílt hazugság között. Ha nem egyéjszakás kalandra vágyik, kerülje el magát. Előbb-utóbb a hazugságodra fény derül, és nagy valószínűséggel véget vetsz a kapcsolatnak. Ha a legelején hazudott a partnerének, hogyan érezzen és bízzon benned a későbbiekben?

2. Csökkentse a (szexuális) partnerek számát.

Itt van egy kis kivétel. A szexuális partnerek számáról hazudni néha több, mint szükséges. A sok szeretővel rendelkező férfi harcos, a sok szeretővel rendelkező nőt ennek ellenkezője látja. Igazságtalan, de igaz. Ha nyolcnál több partnered volt, soha ne áruld el. Ismerkedéskor, akár több éves kapcsolat után is. Ne légy puritán, és bátran fejezd ki a szex örömét. De megalkuvás nélkül kerekítse a szerelmesek számát egy számjegyre, ideális esetben egy kézen megszámlálható.

3. Ne keresd álmaid férfiját

Álmodj a tökéletes férfiról. De ha randevúról van szó, felejtsd el ezeket a fogalmakat. Természetesen ne elégedj meg az első impulzussal, ami keresztezi az utat. De ha kedves, kedves és szeret téged, és csak egy hibája van a szépségében - például, hogy nem keres annyit, vagy nem egészen jóképű férfi, aki megfelel a tekintélyes magazinok címlapjainak, ne számítson semmire. Ez az ideális férfi, akivel boldog lehetsz.

4. Dicséret

Mindig van hely a dicséretnek. Legyen szó arról, ahogy a tompított sáv fénye szépen körvonalazza az izmait, a főzési készségeit vagy ügyességét és képzelőerejét. Ne felejtsd el azonban, hogy önmagad dicsérni is tudni kell. Valószínűleg nem fogja elmondani annak a férfinak, akinek egyetlen izma sincs a testén, hogy azonnal észrevette jól fejlett alakját.

5. Távolítsa el a kicsinyítő szavakat a szótárból.

A cukiság és a sebezhetőség vonzza a férfiakat. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Az infantilizmus sem nem szexi, sem nem kívánatos. A legtöbb férfi ki nem állhatja őt. Tehát minimálisra csökkentse a kicsinyítések használatát. Vagy töröld ki teljesen a szókincsedből. A gyerekeknek vagy állatoknak szóló üzeneteket is mentse el egy másik alkalomra. És mi a legrosszabb? Gyerekes becenevek. Legfeljebb az ágyban éli túl őket. De soha ne hívd így nyilvánosan!


Hasonló cikkek

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.