5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és tartsa meg utána.

1. Nem hazudsz

Mindenki szeret túlzásba vinni, flörtöléskor még inkább. Még a férfiak is szeretik növelni például jelenlegi jövedelmüket, vagy megfeszítik az izmaikat, hogy vonzóbbnak tűnjenek. De van különbség a túlzás és a nyílt hazugság között. Ha nem egyéjszakás kalandra vágyik, kerülje el magát. Előbb-utóbb a hazugságodra fény derül, és nagy valószínűséggel véget vetsz a kapcsolatnak. Ha a legelején hazudott a partnerének, hogyan érezzen és bízzon benned a későbbiekben?

2. Csökkentse a (szexuális) partnerek számát.

Itt van egy kis kivétel. A szexuális partnerek számáról hazudni néha több, mint szükséges. A sok szeretővel rendelkező férfi harcos, a sok szeretővel rendelkező nőt ennek ellenkezője látja. Igazságtalan, de igaz. Ha nyolcnál több partnered volt, soha ne áruld el. Ismerkedéskor, akár több éves kapcsolat után is. Ne légy puritán, és bátran fejezd ki a szex örömét. De megalkuvás nélkül kerekítse a szerelmesek számát egy számjegyre, ideális esetben egy kézen megszámlálható.

3. Ne keresd álmaid férfiját

Álmodj a tökéletes férfiról. De ha randevúról van szó, felejtsd el ezeket a fogalmakat. Természetesen ne elégedj meg az első impulzussal, ami keresztezi az utat. De ha kedves, kedves és szeret téged, és csak egy hibája van a szépségében - például, hogy nem keres annyit, vagy nem egészen jóképű férfi, aki megfelel a tekintélyes magazinok címlapjainak, ne számítson semmire. Ez az ideális férfi, akivel boldog lehetsz.

4. Dicséret

Mindig van hely a dicséretnek. Legyen szó arról, ahogy a tompított sáv fénye szépen körvonalazza az izmait, a főzési készségeit vagy ügyességét és képzelőerejét. Ne felejtsd el azonban, hogy önmagad dicsérni is tudni kell. Valószínűleg nem fogja elmondani annak a férfinak, akinek egyetlen izma sincs a testén, hogy azonnal észrevette jól fejlett alakját.

5. Távolítsa el a kicsinyítő szavakat a szótárból.

A cukiság és a sebezhetőség vonzza a férfiakat. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Az infantilizmus sem nem szexi, sem nem kívánatos. A legtöbb férfi ki nem állhatja őt. Tehát minimálisra csökkentse a kicsinyítések használatát. Vagy töröld ki teljesen a szókincsedből. A gyerekeknek vagy állatoknak szóló üzeneteket is mentse el egy másik alkalomra. És mi a legrosszabb? Gyerekes becenevek. Legfeljebb az ágyban éli túl őket. De soha ne hívd így nyilvánosan!


Hasonló cikkek

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.