5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és tartsa meg utána.

1. Nem hazudsz

Mindenki szeret túlzásba vinni, flörtöléskor még inkább. Még a férfiak is szeretik növelni például jelenlegi jövedelmüket, vagy megfeszítik az izmaikat, hogy vonzóbbnak tűnjenek. De van különbség a túlzás és a nyílt hazugság között. Ha nem egyéjszakás kalandra vágyik, kerülje el magát. Előbb-utóbb a hazugságodra fény derül, és nagy valószínűséggel véget vetsz a kapcsolatnak. Ha a legelején hazudott a partnerének, hogyan érezzen és bízzon benned a későbbiekben?

2. Csökkentse a (szexuális) partnerek számát.

Itt van egy kis kivétel. A szexuális partnerek számáról hazudni néha több, mint szükséges. A sok szeretővel rendelkező férfi harcos, a sok szeretővel rendelkező nőt ennek ellenkezője látja. Igazságtalan, de igaz. Ha nyolcnál több partnered volt, soha ne áruld el. Ismerkedéskor, akár több éves kapcsolat után is. Ne légy puritán, és bátran fejezd ki a szex örömét. De megalkuvás nélkül kerekítse a szerelmesek számát egy számjegyre, ideális esetben egy kézen megszámlálható.

3. Ne keresd álmaid férfiját

Álmodj a tökéletes férfiról. De ha randevúról van szó, felejtsd el ezeket a fogalmakat. Természetesen ne elégedj meg az első impulzussal, ami keresztezi az utat. De ha kedves, kedves és szeret téged, és csak egy hibája van a szépségében - például, hogy nem keres annyit, vagy nem egészen jóképű férfi, aki megfelel a tekintélyes magazinok címlapjainak, ne számítson semmire. Ez az ideális férfi, akivel boldog lehetsz.

4. Dicséret

Mindig van hely a dicséretnek. Legyen szó arról, ahogy a tompított sáv fénye szépen körvonalazza az izmait, a főzési készségeit vagy ügyességét és képzelőerejét. Ne felejtsd el azonban, hogy önmagad dicsérni is tudni kell. Valószínűleg nem fogja elmondani annak a férfinak, akinek egyetlen izma sincs a testén, hogy azonnal észrevette jól fejlett alakját.

5. Távolítsa el a kicsinyítő szavakat a szótárból.

A cukiság és a sebezhetőség vonzza a férfiakat. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Az infantilizmus sem nem szexi, sem nem kívánatos. A legtöbb férfi ki nem állhatja őt. Tehát minimálisra csökkentse a kicsinyítések használatát. Vagy töröld ki teljesen a szókincsedből. A gyerekeknek vagy állatoknak szóló üzeneteket is mentse el egy másik alkalomra. És mi a legrosszabb? Gyerekes becenevek. Legfeljebb az ágyban éli túl őket. De soha ne hívd így nyilvánosan!


Hasonló cikkek

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.