5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és tartsa meg utána.

1. Nem hazudsz

Mindenki szeret túlzásba vinni, flörtöléskor még inkább. Még a férfiak is szeretik növelni például jelenlegi jövedelmüket, vagy megfeszítik az izmaikat, hogy vonzóbbnak tűnjenek. De van különbség a túlzás és a nyílt hazugság között. Ha nem egyéjszakás kalandra vágyik, kerülje el magát. Előbb-utóbb a hazugságodra fény derül, és nagy valószínűséggel véget vetsz a kapcsolatnak. Ha a legelején hazudott a partnerének, hogyan érezzen és bízzon benned a későbbiekben?

2. Csökkentse a (szexuális) partnerek számát.

Itt van egy kis kivétel. A szexuális partnerek számáról hazudni néha több, mint szükséges. A sok szeretővel rendelkező férfi harcos, a sok szeretővel rendelkező nőt ennek ellenkezője látja. Igazságtalan, de igaz. Ha nyolcnál több partnered volt, soha ne áruld el. Ismerkedéskor, akár több éves kapcsolat után is. Ne légy puritán, és bátran fejezd ki a szex örömét. De megalkuvás nélkül kerekítse a szerelmesek számát egy számjegyre, ideális esetben egy kézen megszámlálható.

3. Ne keresd álmaid férfiját

Álmodj a tökéletes férfiról. De ha randevúról van szó, felejtsd el ezeket a fogalmakat. Természetesen ne elégedj meg az első impulzussal, ami keresztezi az utat. De ha kedves, kedves és szeret téged, és csak egy hibája van a szépségében - például, hogy nem keres annyit, vagy nem egészen jóképű férfi, aki megfelel a tekintélyes magazinok címlapjainak, ne számítson semmire. Ez az ideális férfi, akivel boldog lehetsz.

4. Dicséret

Mindig van hely a dicséretnek. Legyen szó arról, ahogy a tompított sáv fénye szépen körvonalazza az izmait, a főzési készségeit vagy ügyességét és képzelőerejét. Ne felejtsd el azonban, hogy önmagad dicsérni is tudni kell. Valószínűleg nem fogja elmondani annak a férfinak, akinek egyetlen izma sincs a testén, hogy azonnal észrevette jól fejlett alakját.

5. Távolítsa el a kicsinyítő szavakat a szótárból.

A cukiság és a sebezhetőség vonzza a férfiakat. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Az infantilizmus sem nem szexi, sem nem kívánatos. A legtöbb férfi ki nem állhatja őt. Tehát minimálisra csökkentse a kicsinyítések használatát. Vagy töröld ki teljesen a szókincsedből. A gyerekeknek vagy állatoknak szóló üzeneteket is mentse el egy másik alkalomra. És mi a legrosszabb? Gyerekes becenevek. Legfeljebb az ágyban éli túl őket. De soha ne hívd így nyilvánosan!


Hasonló cikkek

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.