Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek ezek?

1. Új és váratlan helyzetben

Minden helyzetben megtanulunk egy bizonyos módon viselkedni. Így tesz a párod is minden randin. Megpróbálja megvalósítani azt az elképzelését, amely egy ideális randevúról szól. De te semmit sem tudsz erről a tökéletes viselkedésről. Vidd el a szerelmedet olyan helyre, ahol még nem járt életében. Tegyél fel neki egy váratlan kérdést. Ha hosszabb ideig vagytok együtt, húzza ki őket a kedvenc helyeikről. Mielőtt "átveszik a szokásokat", csak magukért cselekszenek. Ilyen helyzetben tudod a legjobban felismerni, hogy mik is valójában.

2. A legerősebb érzelmek rohanásában

Ha valakit eluralkodnak az érzelmek, nem tud visszatartani. Ezért emlegetik az alkoholistákat az egyetlen becsületesnek. Tapintatérzetük és önfenntartásuk elnyomott. A különösen erős érzelmek rohanásában a gátlások lehullanak, és partnere kimondja, amit abban a pillanatban gondol. Nem számít, hogy haragról, örömről vagy szexuális szenvedélyről van szó.

3. Egyedül

Sajnos ebben a harmadik esetben soha nem fogod látni a másikat. Nem javasoljuk rejtett kamerák telepítését. Társadalmi lényként az embereknek bizonyos módon kell viselkedniük a társadalomban. Egyedül ledobnak minden maszkot, és csak önmaguk. Csak teljesen egyedül ismerheti meg magát tökéletesen. Kívánságait nem szűrik át a társadalmi diktátumok és az idegen hatások. Használd ki ezt a lehetőséget önmagad/önmagad megismerésére.

Meríts ihletet magadból

Ha komolyan gondolod a kapcsolatodat, előbb-utóbb az első két helyzetben találod magad. Ahhoz, hogy valakit igazán megismerjünk, a fent említett három helyzet kombinációjára van szükség. Ismerd meg először önmagadat, aztán másokat. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de magunktól tanulunk a legjobban. Tudod, hogy milyen helyzetekben és milyen körülmények között vagy a legőszintébb? Gratulálunk. Ennek köszönhetően meglehetősen leegyszerűsített dolgod van, ha másokat kell megismerned.


Hasonló cikkek

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.