Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek ezek?

1. Új és váratlan helyzetben

Minden helyzetben megtanulunk egy bizonyos módon viselkedni. Így tesz a párod is minden randin. Megpróbálja megvalósítani azt az elképzelését, amely egy ideális randevúról szól. De te semmit sem tudsz erről a tökéletes viselkedésről. Vidd el a szerelmedet olyan helyre, ahol még nem járt életében. Tegyél fel neki egy váratlan kérdést. Ha hosszabb ideig vagytok együtt, húzza ki őket a kedvenc helyeikről. Mielőtt "átveszik a szokásokat", csak magukért cselekszenek. Ilyen helyzetben tudod a legjobban felismerni, hogy mik is valójában.

2. A legerősebb érzelmek rohanásában

Ha valakit eluralkodnak az érzelmek, nem tud visszatartani. Ezért emlegetik az alkoholistákat az egyetlen becsületesnek. Tapintatérzetük és önfenntartásuk elnyomott. A különösen erős érzelmek rohanásában a gátlások lehullanak, és partnere kimondja, amit abban a pillanatban gondol. Nem számít, hogy haragról, örömről vagy szexuális szenvedélyről van szó.

3. Egyedül

Sajnos ebben a harmadik esetben soha nem fogod látni a másikat. Nem javasoljuk rejtett kamerák telepítését. Társadalmi lényként az embereknek bizonyos módon kell viselkedniük a társadalomban. Egyedül ledobnak minden maszkot, és csak önmaguk. Csak teljesen egyedül ismerheti meg magát tökéletesen. Kívánságait nem szűrik át a társadalmi diktátumok és az idegen hatások. Használd ki ezt a lehetőséget önmagad/önmagad megismerésére.

Meríts ihletet magadból

Ha komolyan gondolod a kapcsolatodat, előbb-utóbb az első két helyzetben találod magad. Ahhoz, hogy valakit igazán megismerjünk, a fent említett három helyzet kombinációjára van szükség. Ismerd meg először önmagadat, aztán másokat. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de magunktól tanulunk a legjobban. Tudod, hogy milyen helyzetekben és milyen körülmények között vagy a legőszintébb? Gratulálunk. Ennek köszönhetően meglehetősen leegyszerűsített dolgod van, ha másokat kell megismerned.


Hasonló cikkek

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.