Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek ezek?

1. Új és váratlan helyzetben

Minden helyzetben megtanulunk egy bizonyos módon viselkedni. Így tesz a párod is minden randin. Megpróbálja megvalósítani azt az elképzelését, amely egy ideális randevúról szól. De te semmit sem tudsz erről a tökéletes viselkedésről. Vidd el a szerelmedet olyan helyre, ahol még nem járt életében. Tegyél fel neki egy váratlan kérdést. Ha hosszabb ideig vagytok együtt, húzza ki őket a kedvenc helyeikről. Mielőtt "átveszik a szokásokat", csak magukért cselekszenek. Ilyen helyzetben tudod a legjobban felismerni, hogy mik is valójában.

2. A legerősebb érzelmek rohanásában

Ha valakit eluralkodnak az érzelmek, nem tud visszatartani. Ezért emlegetik az alkoholistákat az egyetlen becsületesnek. Tapintatérzetük és önfenntartásuk elnyomott. A különösen erős érzelmek rohanásában a gátlások lehullanak, és partnere kimondja, amit abban a pillanatban gondol. Nem számít, hogy haragról, örömről vagy szexuális szenvedélyről van szó.

3. Egyedül

Sajnos ebben a harmadik esetben soha nem fogod látni a másikat. Nem javasoljuk rejtett kamerák telepítését. Társadalmi lényként az embereknek bizonyos módon kell viselkedniük a társadalomban. Egyedül ledobnak minden maszkot, és csak önmaguk. Csak teljesen egyedül ismerheti meg magát tökéletesen. Kívánságait nem szűrik át a társadalmi diktátumok és az idegen hatások. Használd ki ezt a lehetőséget önmagad/önmagad megismerésére.

Meríts ihletet magadból

Ha komolyan gondolod a kapcsolatodat, előbb-utóbb az első két helyzetben találod magad. Ahhoz, hogy valakit igazán megismerjünk, a fent említett három helyzet kombinációjára van szükség. Ismerd meg először önmagadat, aztán másokat. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de magunktól tanulunk a legjobban. Tudod, hogy milyen helyzetekben és milyen körülmények között vagy a legőszintébb? Gratulálunk. Ennek köszönhetően meglehetősen leegyszerűsített dolgod van, ha másokat kell megismerned.


Hasonló cikkek

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.