Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek ezek?

1. Új és váratlan helyzetben

Minden helyzetben megtanulunk egy bizonyos módon viselkedni. Így tesz a párod is minden randin. Megpróbálja megvalósítani azt az elképzelését, amely egy ideális randevúról szól. De te semmit sem tudsz erről a tökéletes viselkedésről. Vidd el a szerelmedet olyan helyre, ahol még nem járt életében. Tegyél fel neki egy váratlan kérdést. Ha hosszabb ideig vagytok együtt, húzza ki őket a kedvenc helyeikről. Mielőtt "átveszik a szokásokat", csak magukért cselekszenek. Ilyen helyzetben tudod a legjobban felismerni, hogy mik is valójában.

2. A legerősebb érzelmek rohanásában

Ha valakit eluralkodnak az érzelmek, nem tud visszatartani. Ezért emlegetik az alkoholistákat az egyetlen becsületesnek. Tapintatérzetük és önfenntartásuk elnyomott. A különösen erős érzelmek rohanásában a gátlások lehullanak, és partnere kimondja, amit abban a pillanatban gondol. Nem számít, hogy haragról, örömről vagy szexuális szenvedélyről van szó.

3. Egyedül

Sajnos ebben a harmadik esetben soha nem fogod látni a másikat. Nem javasoljuk rejtett kamerák telepítését. Társadalmi lényként az embereknek bizonyos módon kell viselkedniük a társadalomban. Egyedül ledobnak minden maszkot, és csak önmaguk. Csak teljesen egyedül ismerheti meg magát tökéletesen. Kívánságait nem szűrik át a társadalmi diktátumok és az idegen hatások. Használd ki ezt a lehetőséget önmagad/önmagad megismerésére.

Meríts ihletet magadból

Ha komolyan gondolod a kapcsolatodat, előbb-utóbb az első két helyzetben találod magad. Ahhoz, hogy valakit igazán megismerjünk, a fent említett három helyzet kombinációjára van szükség. Ismerd meg először önmagadat, aztán másokat. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de magunktól tanulunk a legjobban. Tudod, hogy milyen helyzetekben és milyen körülmények között vagy a legőszintébb? Gratulálunk. Ennek köszönhetően meglehetősen leegyszerűsített dolgod van, ha másokat kell megismerned.


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Hogyan csábíts el egy nőt?

Jó hangulatban kelsz fel, munkába vagy iskolába tartasz, amikor hirtelen meglátsz egy párt. Meglátsz egy gyönyörű nőt, akit egy olyan fiú ölel, aki úgy néz ki, mintha csak T e lennél.. Abban a pillanatban rájössz, hogy még mindig egyedül vagy, és arra gondolsz: „Hogyan létezik, hogy ennek férfinek ilyen gyönyörű baratnője van, és nekem még mindig nincs senkim? Mit csinálhatok rosszul?

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és szívesen elmondjuk.

Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.