Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Az online világnak van egy nagy hátránya, ez a gátlások elvesztése. Amit az emberek számítógép-monitor mögé rejtve mondanak, azt gyakran nem engedik meg maguknak a való életben. Szerencsére a társkereső oldalak nem csinálják ezt annyira, mint a közösségi médiában vagy a vitafórumokon.

Hagyd figyelmen kívül a tudatlanokat

Hagyj figyelmen kívül mindenkit, aki lenyomja, csak mert nem teszi. tetszik a profilképed. Ne tántorítsa el azokat, akikkel randizni mész, és visszautasítanak, mondván, nem nézel ki olyan jól, mint egy profi fotó. Ha nem "fényképeztél" tíz kilót, azonnal dobd ki az ilyen típusú partnereket. Hagyd figyelmen kívül a hangokat a fejedben, amelyek azt mondják, hogy nem vagy elég jó. Nincs igazuk. Ha már nem veszed észre őket, elképzelhetetlen lehetőségek csodálatos világa nyílik meg előtted.

Vállalj kockázatot

Ha egy kicsit túlsúlyos vagy más "szépséghibád" várja meg, hogy mások megtegyék az első lépést. És ugyanezt teszed egy társkereső oldalon. Nem, nem így! Csináld ennek pont az ellenkezőjét: köszönj el valakit, kedveld őket, koppints rá a Tinderen. Az elutasítástól való félelem nem vezet sehova. Az online társkereső oldalak erre kiválóak. Ha valaki visszautasít, még tízen állnak a sorban.

És ha valaki kikér, menjen! Talán már minden társkereső oldalon van egy kötelező fotó, tehát az illető már látott téged. Alkalmazza az első pontot a gyakorlatba, majd vállaljon egy kis kockázatot. Hívj meg valakit, akit szeretsz, vagy fogadd el tőle a meghívást! Élvezze a randevúzást.

Letiltson mindenkit, aki nem megfelelő megjegyzéseket tesz

Elsőre gyerekesnek tűnhet, de nem az. Miért tartanál meg valakit a barátaidban vagy ismerőseid között, aki folyamatosan megjegyzéseket tesz a kinézetedre? Ne feledje a biztonságos monitor szabályát: a monitor biztonságában sokan megengedik maguknak azt, amit a való életben soha nem mondanának el. Tehát ha önbecsülésük növelését célozták meg, ne érezd rosszul magad, ha letiltod őket!

Legyél önmagad

Biztos, hogy ezt sokszor hallottad már az életedben. De ha az emberek folyamatosan ezt mondják neked, valószínűleg még mindig hallanod kell újra és újra. Mit mondasz? Maradj ébren. Ossza meg véleményét, személyiségét a világgal, és ne féljen a hálózatépítéstől. Nehezebb a dolgod, mint az ideális arányokkal rendelkező férfiak és nők. De minél jobban megismersz egy megfelelőt, aki igazán szeret téged, mint embert, nem pedig azt, ahogyan kinézel. Nos, ez nem nagy előny?

Hagyja figyelmen kívül a tudatlanokat, blokkolja fiókjaihoz való hozzáférést mindazok előtt, akik csak cserbenhagynak és kockázatot vállalnak új kapcsolatok kialakításában, legyenek azok baráti vagy üzleti kapcsolatok. Hamarosan megjelenik közöttük valaki, aki valami mélyebbre vágyik.


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül cseveg egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Milyen férfiak ezek?

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.