Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Az online világnak van egy nagy hátránya, ez a gátlások elvesztése. Amit az emberek számítógép-monitor mögé rejtve mondanak, azt gyakran nem engedik meg maguknak a való életben. Szerencsére a társkereső oldalak nem csinálják ezt annyira, mint a közösségi médiában vagy a vitafórumokon.

Hagyd figyelmen kívül a tudatlanokat

Hagyj figyelmen kívül mindenkit, aki lenyomja, csak mert nem teszi. tetszik a profilképed. Ne tántorítsa el azokat, akikkel randizni mész, és visszautasítanak, mondván, nem nézel ki olyan jól, mint egy profi fotó. Ha nem "fényképeztél" tíz kilót, azonnal dobd ki az ilyen típusú partnereket. Hagyd figyelmen kívül a hangokat a fejedben, amelyek azt mondják, hogy nem vagy elég jó. Nincs igazuk. Ha már nem veszed észre őket, elképzelhetetlen lehetőségek csodálatos világa nyílik meg előtted.

Vállalj kockázatot

Ha egy kicsit túlsúlyos vagy más "szépséghibád" várja meg, hogy mások megtegyék az első lépést. És ugyanezt teszed egy társkereső oldalon. Nem, nem így! Csináld ennek pont az ellenkezőjét: köszönj el valakit, kedveld őket, koppints rá a Tinderen. Az elutasítástól való félelem nem vezet sehova. Az online társkereső oldalak erre kiválóak. Ha valaki visszautasít, még tízen állnak a sorban.

És ha valaki kikér, menjen! Talán már minden társkereső oldalon van egy kötelező fotó, tehát az illető már látott téged. Alkalmazza az első pontot a gyakorlatba, majd vállaljon egy kis kockázatot. Hívj meg valakit, akit szeretsz, vagy fogadd el tőle a meghívást! Élvezze a randevúzást.

Letiltson mindenkit, aki nem megfelelő megjegyzéseket tesz

Elsőre gyerekesnek tűnhet, de nem az. Miért tartanál meg valakit a barátaidban vagy ismerőseid között, aki folyamatosan megjegyzéseket tesz a kinézetedre? Ne feledje a biztonságos monitor szabályát: a monitor biztonságában sokan megengedik maguknak azt, amit a való életben soha nem mondanának el. Tehát ha önbecsülésük növelését célozták meg, ne érezd rosszul magad, ha letiltod őket!

Legyél önmagad

Biztos, hogy ezt sokszor hallottad már az életedben. De ha az emberek folyamatosan ezt mondják neked, valószínűleg még mindig hallanod kell újra és újra. Mit mondasz? Maradj ébren. Ossza meg véleményét, személyiségét a világgal, és ne féljen a hálózatépítéstől. Nehezebb a dolgod, mint az ideális arányokkal rendelkező férfiak és nők. De minél jobban megismersz egy megfelelőt, aki igazán szeret téged, mint embert, nem pedig azt, ahogyan kinézel. Nos, ez nem nagy előny?

Hagyja figyelmen kívül a tudatlanokat, blokkolja fiókjaihoz való hozzáférést mindazok előtt, akik csak cserbenhagynak és kockázatot vállalnak új kapcsolatok kialakításában, legyenek azok baráti vagy üzleti kapcsolatok. Hamarosan megjelenik közöttük valaki, aki valami mélyebbre vágyik.


Hasonló cikkek

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Így biztosan megkapod!

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.