Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Az online világnak van egy nagy hátránya, ez a gátlások elvesztése. Amit az emberek számítógép-monitor mögé rejtve mondanak, azt gyakran nem engedik meg maguknak a való életben. Szerencsére a társkereső oldalak nem csinálják ezt annyira, mint a közösségi médiában vagy a vitafórumokon.

Hagyd figyelmen kívül a tudatlanokat

Hagyj figyelmen kívül mindenkit, aki lenyomja, csak mert nem teszi. tetszik a profilképed. Ne tántorítsa el azokat, akikkel randizni mész, és visszautasítanak, mondván, nem nézel ki olyan jól, mint egy profi fotó. Ha nem "fényképeztél" tíz kilót, azonnal dobd ki az ilyen típusú partnereket. Hagyd figyelmen kívül a hangokat a fejedben, amelyek azt mondják, hogy nem vagy elég jó. Nincs igazuk. Ha már nem veszed észre őket, elképzelhetetlen lehetőségek csodálatos világa nyílik meg előtted.

Vállalj kockázatot

Ha egy kicsit túlsúlyos vagy más "szépséghibád" várja meg, hogy mások megtegyék az első lépést. És ugyanezt teszed egy társkereső oldalon. Nem, nem így! Csináld ennek pont az ellenkezőjét: köszönj el valakit, kedveld őket, koppints rá a Tinderen. Az elutasítástól való félelem nem vezet sehova. Az online társkereső oldalak erre kiválóak. Ha valaki visszautasít, még tízen állnak a sorban.

És ha valaki kikér, menjen! Talán már minden társkereső oldalon van egy kötelező fotó, tehát az illető már látott téged. Alkalmazza az első pontot a gyakorlatba, majd vállaljon egy kis kockázatot. Hívj meg valakit, akit szeretsz, vagy fogadd el tőle a meghívást! Élvezze a randevúzást.

Letiltson mindenkit, aki nem megfelelő megjegyzéseket tesz

Elsőre gyerekesnek tűnhet, de nem az. Miért tartanál meg valakit a barátaidban vagy ismerőseid között, aki folyamatosan megjegyzéseket tesz a kinézetedre? Ne feledje a biztonságos monitor szabályát: a monitor biztonságában sokan megengedik maguknak azt, amit a való életben soha nem mondanának el. Tehát ha önbecsülésük növelését célozták meg, ne érezd rosszul magad, ha letiltod őket!

Legyél önmagad

Biztos, hogy ezt sokszor hallottad már az életedben. De ha az emberek folyamatosan ezt mondják neked, valószínűleg még mindig hallanod kell újra és újra. Mit mondasz? Maradj ébren. Ossza meg véleményét, személyiségét a világgal, és ne féljen a hálózatépítéstől. Nehezebb a dolgod, mint az ideális arányokkal rendelkező férfiak és nők. De minél jobban megismersz egy megfelelőt, aki igazán szeret téged, mint embert, nem pedig azt, ahogyan kinézel. Nos, ez nem nagy előny?

Hagyja figyelmen kívül a tudatlanokat, blokkolja fiókjaihoz való hozzáférést mindazok előtt, akik csak cserbenhagynak és kockázatot vállalnak új kapcsolatok kialakításában, legyenek azok baráti vagy üzleti kapcsolatok. Hamarosan megjelenik közöttük valaki, aki valami mélyebbre vágyik.


Hasonló cikkek

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.