Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Az online világnak van egy nagy hátránya, ez a gátlások elvesztése. Amit az emberek számítógép-monitor mögé rejtve mondanak, azt gyakran nem engedik meg maguknak a való életben. Szerencsére a társkereső oldalak nem csinálják ezt annyira, mint a közösségi médiában vagy a vitafórumokon.

Hagyd figyelmen kívül a tudatlanokat

Hagyj figyelmen kívül mindenkit, aki lenyomja, csak mert nem teszi. tetszik a profilképed. Ne tántorítsa el azokat, akikkel randizni mész, és visszautasítanak, mondván, nem nézel ki olyan jól, mint egy profi fotó. Ha nem "fényképeztél" tíz kilót, azonnal dobd ki az ilyen típusú partnereket. Hagyd figyelmen kívül a hangokat a fejedben, amelyek azt mondják, hogy nem vagy elég jó. Nincs igazuk. Ha már nem veszed észre őket, elképzelhetetlen lehetőségek csodálatos világa nyílik meg előtted.

Vállalj kockázatot

Ha egy kicsit túlsúlyos vagy más "szépséghibád" várja meg, hogy mások megtegyék az első lépést. És ugyanezt teszed egy társkereső oldalon. Nem, nem így! Csináld ennek pont az ellenkezőjét: köszönj el valakit, kedveld őket, koppints rá a Tinderen. Az elutasítástól való félelem nem vezet sehova. Az online társkereső oldalak erre kiválóak. Ha valaki visszautasít, még tízen állnak a sorban.

És ha valaki kikér, menjen! Talán már minden társkereső oldalon van egy kötelező fotó, tehát az illető már látott téged. Alkalmazza az első pontot a gyakorlatba, majd vállaljon egy kis kockázatot. Hívj meg valakit, akit szeretsz, vagy fogadd el tőle a meghívást! Élvezze a randevúzást.

Letiltson mindenkit, aki nem megfelelő megjegyzéseket tesz

Elsőre gyerekesnek tűnhet, de nem az. Miért tartanál meg valakit a barátaidban vagy ismerőseid között, aki folyamatosan megjegyzéseket tesz a kinézetedre? Ne feledje a biztonságos monitor szabályát: a monitor biztonságában sokan megengedik maguknak azt, amit a való életben soha nem mondanának el. Tehát ha önbecsülésük növelését célozták meg, ne érezd rosszul magad, ha letiltod őket!

Legyél önmagad

Biztos, hogy ezt sokszor hallottad már az életedben. De ha az emberek folyamatosan ezt mondják neked, valószínűleg még mindig hallanod kell újra és újra. Mit mondasz? Maradj ébren. Ossza meg véleményét, személyiségét a világgal, és ne féljen a hálózatépítéstől. Nehezebb a dolgod, mint az ideális arányokkal rendelkező férfiak és nők. De minél jobban megismersz egy megfelelőt, aki igazán szeret téged, mint embert, nem pedig azt, ahogyan kinézel. Nos, ez nem nagy előny?

Hagyja figyelmen kívül a tudatlanokat, blokkolja fiókjaihoz való hozzáférést mindazok előtt, akik csak cserbenhagynak és kockázatot vállalnak új kapcsolatok kialakításában, legyenek azok baráti vagy üzleti kapcsolatok. Hamarosan megjelenik közöttük valaki, aki valami mélyebbre vágyik.


Hasonló cikkek

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.