Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

1. Régi ellenségeskedések

Leggyakrabban azután alakulnak ki, hogy volt partnere nagyon csúnya módon megbotránkoztatott. De a szülők is viselhetik a felelősséget. Ha gyerekkora óta hozzászokott a megtévesztéshez, nem nagyon bízik másokban. De ez az ellenségeskedés megakadályozza, hogy megtapasztalja az igazi örömöt. Írd le az összes sérelmet és ellenségeskedést, amit érzel. Konkrét személyekre irányulnak? Ha igen, beszéljetek egymással, és bocsássatok meg nekik.

2. Negatív gondolatok

Sok olyan partnere volt, akit nem érdemelt meg? Túl csodálatosak, túl tökéletesek voltak ahhoz, hogy megfeleljenek? Pontosan ezek a gondolatok húznak lejjebb és lejjebb. És ha egyszer valaki szakít veled, az újabb csapás lesz az önbecsülésed lerontására. Szabadulj meg tőlük. Mesés vagy! Okos vagy, gyönyörű és megérdemelsz valakit, aki nagyszerű. Addig ismételd ezt, amíg el nem hiszed ezt az igazságot. Akkor nem kell sokáig várnod, és találkozhatsz álmaid szerelmével. A magabiztos emberek sokkal jobban megismerik egymást, mint azok, akik nem.

3. Türelmetlenség

Mindent akarsz most? Amint találkozol valakivel, elkezdesz közös nyaralást, lakhatást, esküvőt tervezni, vagy hány év múlva születik meg a harmadik gyermeked? Ezzel szemben három év múlva megházasodsz, öt éven belül beutazod Európát, és talán tíz év múlva örökbe fogadod az első gyermekedet. A fűrész meglökése vagy a túl világos tervek megijeszthetik szerelmét. most találkoztál? Élvezze, hogy közel lehetünk egymáshoz. Nem kell azonnal megtervezned az egész életedet együtt.

4. Határozatlanság

Nem tudja, hogy vidéken vagy nagyvárosban szeretne élni? És ha minden nap látni akarjátok vagy elég neked havonta egyszer? Ezt te sem tudod igazán. A határozatlanság hatalmas teret hagy potenciális partnere számára. De ugyanakkor nem tud beleilleszkedni. Ha nincsenek világos elképzeléseid arról, hogy mit szeretnél, semmi sem lesz elég jó neked. Mindig azon tűnődsz, hogy zöldebb-e a fű a kerítés mögött, és ez nem jó!

5. Korábbi kapcsolatok

Azt hiszed, túl vagy rajtuk? És még mindig nem érzed rosszul magad miattuk? Gondold át, hogy magadat hibáztatod-e. A szakítástól a gondolatig, hogy csinálhattál volna valamit másképp. Az exeivel való kapcsolatfelvétel és beszélgetés segít a legjobban. Megtisztítja a levegőt köztetek. Találj valami pozitívat bennük, és szakíts még egyszer. Feszült érzelmek, sajnálkozás és ellenségeskedés nélkül. Ezúttal végleg. Látni fogod, hogy ez biztosan sokat fog segíteni az új kapcsolatodban!


Hasonló cikkek

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.