Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

1. Régi ellenségeskedések

Leggyakrabban azután alakulnak ki, hogy volt partnere nagyon csúnya módon megbotránkoztatott. De a szülők is viselhetik a felelősséget. Ha gyerekkora óta hozzászokott a megtévesztéshez, nem nagyon bízik másokban. De ez az ellenségeskedés megakadályozza, hogy megtapasztalja az igazi örömöt. Írd le az összes sérelmet és ellenségeskedést, amit érzel. Konkrét személyekre irányulnak? Ha igen, beszéljetek egymással, és bocsássatok meg nekik.

2. Negatív gondolatok

Sok olyan partnere volt, akit nem érdemelt meg? Túl csodálatosak, túl tökéletesek voltak ahhoz, hogy megfeleljenek? Pontosan ezek a gondolatok húznak lejjebb és lejjebb. És ha egyszer valaki szakít veled, az újabb csapás lesz az önbecsülésed lerontására. Szabadulj meg tőlük. Mesés vagy! Okos vagy, gyönyörű és megérdemelsz valakit, aki nagyszerű. Addig ismételd ezt, amíg el nem hiszed ezt az igazságot. Akkor nem kell sokáig várnod, és találkozhatsz álmaid szerelmével. A magabiztos emberek sokkal jobban megismerik egymást, mint azok, akik nem.

3. Türelmetlenség

Mindent akarsz most? Amint találkozol valakivel, elkezdesz közös nyaralást, lakhatást, esküvőt tervezni, vagy hány év múlva születik meg a harmadik gyermeked? Ezzel szemben három év múlva megházasodsz, öt éven belül beutazod Európát, és talán tíz év múlva örökbe fogadod az első gyermekedet. A fűrész meglökése vagy a túl világos tervek megijeszthetik szerelmét. most találkoztál? Élvezze, hogy közel lehetünk egymáshoz. Nem kell azonnal megtervezned az egész életedet együtt.

4. Határozatlanság

Nem tudja, hogy vidéken vagy nagyvárosban szeretne élni? És ha minden nap látni akarjátok vagy elég neked havonta egyszer? Ezt te sem tudod igazán. A határozatlanság hatalmas teret hagy potenciális partnere számára. De ugyanakkor nem tud beleilleszkedni. Ha nincsenek világos elképzeléseid arról, hogy mit szeretnél, semmi sem lesz elég jó neked. Mindig azon tűnődsz, hogy zöldebb-e a fű a kerítés mögött, és ez nem jó!

5. Korábbi kapcsolatok

Azt hiszed, túl vagy rajtuk? És még mindig nem érzed rosszul magad miattuk? Gondold át, hogy magadat hibáztatod-e. A szakítástól a gondolatig, hogy csinálhattál volna valamit másképp. Az exeivel való kapcsolatfelvétel és beszélgetés segít a legjobban. Megtisztítja a levegőt köztetek. Találj valami pozitívat bennük, és szakíts még egyszer. Feszült érzelmek, sajnálkozás és ellenségeskedés nélkül. Ezúttal végleg. Látni fogod, hogy ez biztosan sokat fog segíteni az új kapcsolatodban!


Hasonló cikkek

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.