Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

1. Régi ellenségeskedések

Leggyakrabban azután alakulnak ki, hogy volt partnere nagyon csúnya módon megbotránkoztatott. De a szülők is viselhetik a felelősséget. Ha gyerekkora óta hozzászokott a megtévesztéshez, nem nagyon bízik másokban. De ez az ellenségeskedés megakadályozza, hogy megtapasztalja az igazi örömöt. Írd le az összes sérelmet és ellenségeskedést, amit érzel. Konkrét személyekre irányulnak? Ha igen, beszéljetek egymással, és bocsássatok meg nekik.

2. Negatív gondolatok

Sok olyan partnere volt, akit nem érdemelt meg? Túl csodálatosak, túl tökéletesek voltak ahhoz, hogy megfeleljenek? Pontosan ezek a gondolatok húznak lejjebb és lejjebb. És ha egyszer valaki szakít veled, az újabb csapás lesz az önbecsülésed lerontására. Szabadulj meg tőlük. Mesés vagy! Okos vagy, gyönyörű és megérdemelsz valakit, aki nagyszerű. Addig ismételd ezt, amíg el nem hiszed ezt az igazságot. Akkor nem kell sokáig várnod, és találkozhatsz álmaid szerelmével. A magabiztos emberek sokkal jobban megismerik egymást, mint azok, akik nem.

3. Türelmetlenség

Mindent akarsz most? Amint találkozol valakivel, elkezdesz közös nyaralást, lakhatást, esküvőt tervezni, vagy hány év múlva születik meg a harmadik gyermeked? Ezzel szemben három év múlva megházasodsz, öt éven belül beutazod Európát, és talán tíz év múlva örökbe fogadod az első gyermekedet. A fűrész meglökése vagy a túl világos tervek megijeszthetik szerelmét. most találkoztál? Élvezze, hogy közel lehetünk egymáshoz. Nem kell azonnal megtervezned az egész életedet együtt.

4. Határozatlanság

Nem tudja, hogy vidéken vagy nagyvárosban szeretne élni? És ha minden nap látni akarjátok vagy elég neked havonta egyszer? Ezt te sem tudod igazán. A határozatlanság hatalmas teret hagy potenciális partnere számára. De ugyanakkor nem tud beleilleszkedni. Ha nincsenek világos elképzeléseid arról, hogy mit szeretnél, semmi sem lesz elég jó neked. Mindig azon tűnődsz, hogy zöldebb-e a fű a kerítés mögött, és ez nem jó!

5. Korábbi kapcsolatok

Azt hiszed, túl vagy rajtuk? És még mindig nem érzed rosszul magad miattuk? Gondold át, hogy magadat hibáztatod-e. A szakítástól a gondolatig, hogy csinálhattál volna valamit másképp. Az exeivel való kapcsolatfelvétel és beszélgetés segít a legjobban. Megtisztítja a levegőt köztetek. Találj valami pozitívat bennük, és szakíts még egyszer. Feszült érzelmek, sajnálkozás és ellenségeskedés nélkül. Ezúttal végleg. Látni fogod, hogy ez biztosan sokat fog segíteni az új kapcsolatodban!


Hasonló cikkek

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.