Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

1. Régi ellenségeskedések

Leggyakrabban azután alakulnak ki, hogy volt partnere nagyon csúnya módon megbotránkoztatott. De a szülők is viselhetik a felelősséget. Ha gyerekkora óta hozzászokott a megtévesztéshez, nem nagyon bízik másokban. De ez az ellenségeskedés megakadályozza, hogy megtapasztalja az igazi örömöt. Írd le az összes sérelmet és ellenségeskedést, amit érzel. Konkrét személyekre irányulnak? Ha igen, beszéljetek egymással, és bocsássatok meg nekik.

2. Negatív gondolatok

Sok olyan partnere volt, akit nem érdemelt meg? Túl csodálatosak, túl tökéletesek voltak ahhoz, hogy megfeleljenek? Pontosan ezek a gondolatok húznak lejjebb és lejjebb. És ha egyszer valaki szakít veled, az újabb csapás lesz az önbecsülésed lerontására. Szabadulj meg tőlük. Mesés vagy! Okos vagy, gyönyörű és megérdemelsz valakit, aki nagyszerű. Addig ismételd ezt, amíg el nem hiszed ezt az igazságot. Akkor nem kell sokáig várnod, és találkozhatsz álmaid szerelmével. A magabiztos emberek sokkal jobban megismerik egymást, mint azok, akik nem.

3. Türelmetlenség

Mindent akarsz most? Amint találkozol valakivel, elkezdesz közös nyaralást, lakhatást, esküvőt tervezni, vagy hány év múlva születik meg a harmadik gyermeked? Ezzel szemben három év múlva megházasodsz, öt éven belül beutazod Európát, és talán tíz év múlva örökbe fogadod az első gyermekedet. A fűrész meglökése vagy a túl világos tervek megijeszthetik szerelmét. most találkoztál? Élvezze, hogy közel lehetünk egymáshoz. Nem kell azonnal megtervezned az egész életedet együtt.

4. Határozatlanság

Nem tudja, hogy vidéken vagy nagyvárosban szeretne élni? És ha minden nap látni akarjátok vagy elég neked havonta egyszer? Ezt te sem tudod igazán. A határozatlanság hatalmas teret hagy potenciális partnere számára. De ugyanakkor nem tud beleilleszkedni. Ha nincsenek világos elképzeléseid arról, hogy mit szeretnél, semmi sem lesz elég jó neked. Mindig azon tűnődsz, hogy zöldebb-e a fű a kerítés mögött, és ez nem jó!

5. Korábbi kapcsolatok

Azt hiszed, túl vagy rajtuk? És még mindig nem érzed rosszul magad miattuk? Gondold át, hogy magadat hibáztatod-e. A szakítástól a gondolatig, hogy csinálhattál volna valamit másképp. Az exeivel való kapcsolatfelvétel és beszélgetés segít a legjobban. Megtisztítja a levegőt köztetek. Találj valami pozitívat bennük, és szakíts még egyszer. Feszült érzelmek, sajnálkozás és ellenségeskedés nélkül. Ezúttal végleg. Látni fogod, hogy ez biztosan sokat fog segíteni az új kapcsolatodban!


Hasonló cikkek

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.