4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek.

Összehasonlítások

Petrnek nagyobb fizetése volt, Katkának pedig szebb melle. A kollégák barátságosabbak, és ott jobban néznek ki a szoknyák. Az emberi természethez tartozik, hogy összehasonlítja magát a környezetével. De a hírhedt összehasonlító folyamatosan tanítja, hogyan és miben jobbak az exei nálad. Vagy ismerősök. Vagy olyan emberek, akik véletlenül sétálnak el mellette. Azzal állsz kapcsolatban, aki a legjobban illik hozzád. Szóval a közelben senki sem jobb. Ha állandóan valaki máshoz hasonlítanak, és nem értékelik azt, aki vagy, engedd el őket.

Kritikusok

A szar a pokolba. A kritikusok és az összehasonlítók kezet foghattak. A kritikusoknak még mindig nem tetszik valami. Rossz a frizurád a vacsoránál, illetlenül beszéltél a céges bulin, borzasztó az a ruha, amit most viselsz. Javíthatná a főzést, és azt a polcot egy kicsit feljebb kellett volna akasztania. Röviden: minden, amihez hozzáér, rossz? Pakolják össze a csomagjaikat.

A közösségi média függők

A Facebook legnagyobb fellendülése már régen elmúlt. Azonban számos más, hasonló közösségi hálózat vagy alkalmazás létezik. Ha valakinek nem csak Facebookon van profilja, hanem Instagramon, Twitteren, Whatsappon, Pinteresten és egyebeken is, az nem feltétlenül rossz. Ügyelj azonban arra, hogy ne beszéljenek többet, mint te rajtuk keresztül. Szeretnél valakivel lenni, akivel randevúznod kell a Messengeren, még akkor is, ha ugyanabban a szobában van? Az ilyen ember nem éri meg neked.

Anya és apu lányai

Talán mindenben nagyszerűek. De az anyja mindent jobban csinál, mint te, és az apja mindig mindent megjavít. A szüleidet szeretni helyes. Jó jellemről beszél. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Ha olyan partnerrel találkozol az életedben, aki mindig a szüleit helyezi előtérbe, menekülj. Szüleik egész életedben szellemként állnának a hátad mögött, és kritikusan figyelnének mindent, amit csinálsz. És ezt biztosan nem szeretnéd!


Hasonló cikkek

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.