4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek.

Összehasonlítások

Petrnek nagyobb fizetése volt, Katkának pedig szebb melle. A kollégák barátságosabbak, és ott jobban néznek ki a szoknyák. Az emberi természethez tartozik, hogy összehasonlítja magát a környezetével. De a hírhedt összehasonlító folyamatosan tanítja, hogyan és miben jobbak az exei nálad. Vagy ismerősök. Vagy olyan emberek, akik véletlenül sétálnak el mellette. Azzal állsz kapcsolatban, aki a legjobban illik hozzád. Szóval a közelben senki sem jobb. Ha állandóan valaki máshoz hasonlítanak, és nem értékelik azt, aki vagy, engedd el őket.

Kritikusok

A szar a pokolba. A kritikusok és az összehasonlítók kezet foghattak. A kritikusoknak még mindig nem tetszik valami. Rossz a frizurád a vacsoránál, illetlenül beszéltél a céges bulin, borzasztó az a ruha, amit most viselsz. Javíthatná a főzést, és azt a polcot egy kicsit feljebb kellett volna akasztania. Röviden: minden, amihez hozzáér, rossz? Pakolják össze a csomagjaikat.

A közösségi média függők

A Facebook legnagyobb fellendülése már régen elmúlt. Azonban számos más, hasonló közösségi hálózat vagy alkalmazás létezik. Ha valakinek nem csak Facebookon van profilja, hanem Instagramon, Twitteren, Whatsappon, Pinteresten és egyebeken is, az nem feltétlenül rossz. Ügyelj azonban arra, hogy ne beszéljenek többet, mint te rajtuk keresztül. Szeretnél valakivel lenni, akivel randevúznod kell a Messengeren, még akkor is, ha ugyanabban a szobában van? Az ilyen ember nem éri meg neked.

Anya és apu lányai

Talán mindenben nagyszerűek. De az anyja mindent jobban csinál, mint te, és az apja mindig mindent megjavít. A szüleidet szeretni helyes. Jó jellemről beszél. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Ha olyan partnerrel találkozol az életedben, aki mindig a szüleit helyezi előtérbe, menekülj. Szüleik egész életedben szellemként állnának a hátad mögött, és kritikusan figyelnének mindent, amit csinálsz. És ezt biztosan nem szeretnéd!


Hasonló cikkek

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.