4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek.

Összehasonlítások

Petrnek nagyobb fizetése volt, Katkának pedig szebb melle. A kollégák barátságosabbak, és ott jobban néznek ki a szoknyák. Az emberi természethez tartozik, hogy összehasonlítja magát a környezetével. De a hírhedt összehasonlító folyamatosan tanítja, hogyan és miben jobbak az exei nálad. Vagy ismerősök. Vagy olyan emberek, akik véletlenül sétálnak el mellette. Azzal állsz kapcsolatban, aki a legjobban illik hozzád. Szóval a közelben senki sem jobb. Ha állandóan valaki máshoz hasonlítanak, és nem értékelik azt, aki vagy, engedd el őket.

Kritikusok

A szar a pokolba. A kritikusok és az összehasonlítók kezet foghattak. A kritikusoknak még mindig nem tetszik valami. Rossz a frizurád a vacsoránál, illetlenül beszéltél a céges bulin, borzasztó az a ruha, amit most viselsz. Javíthatná a főzést, és azt a polcot egy kicsit feljebb kellett volna akasztania. Röviden: minden, amihez hozzáér, rossz? Pakolják össze a csomagjaikat.

A közösségi média függők

A Facebook legnagyobb fellendülése már régen elmúlt. Azonban számos más, hasonló közösségi hálózat vagy alkalmazás létezik. Ha valakinek nem csak Facebookon van profilja, hanem Instagramon, Twitteren, Whatsappon, Pinteresten és egyebeken is, az nem feltétlenül rossz. Ügyelj azonban arra, hogy ne beszéljenek többet, mint te rajtuk keresztül. Szeretnél valakivel lenni, akivel randevúznod kell a Messengeren, még akkor is, ha ugyanabban a szobában van? Az ilyen ember nem éri meg neked.

Anya és apu lányai

Talán mindenben nagyszerűek. De az anyja mindent jobban csinál, mint te, és az apja mindig mindent megjavít. A szüleidet szeretni helyes. Jó jellemről beszél. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Ha olyan partnerrel találkozol az életedben, aki mindig a szüleit helyezi előtérbe, menekülj. Szüleik egész életedben szellemként állnának a hátad mögött, és kritikusan figyelnének mindent, amit csinálsz. És ezt biztosan nem szeretnéd!


Hasonló cikkek

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.