4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek.

Összehasonlítások

Petrnek nagyobb fizetése volt, Katkának pedig szebb melle. A kollégák barátságosabbak, és ott jobban néznek ki a szoknyák. Az emberi természethez tartozik, hogy összehasonlítja magát a környezetével. De a hírhedt összehasonlító folyamatosan tanítja, hogyan és miben jobbak az exei nálad. Vagy ismerősök. Vagy olyan emberek, akik véletlenül sétálnak el mellette. Azzal állsz kapcsolatban, aki a legjobban illik hozzád. Szóval a közelben senki sem jobb. Ha állandóan valaki máshoz hasonlítanak, és nem értékelik azt, aki vagy, engedd el őket.

Kritikusok

A szar a pokolba. A kritikusok és az összehasonlítók kezet foghattak. A kritikusoknak még mindig nem tetszik valami. Rossz a frizurád a vacsoránál, illetlenül beszéltél a céges bulin, borzasztó az a ruha, amit most viselsz. Javíthatná a főzést, és azt a polcot egy kicsit feljebb kellett volna akasztania. Röviden: minden, amihez hozzáér, rossz? Pakolják össze a csomagjaikat.

A közösségi média függők

A Facebook legnagyobb fellendülése már régen elmúlt. Azonban számos más, hasonló közösségi hálózat vagy alkalmazás létezik. Ha valakinek nem csak Facebookon van profilja, hanem Instagramon, Twitteren, Whatsappon, Pinteresten és egyebeken is, az nem feltétlenül rossz. Ügyelj azonban arra, hogy ne beszéljenek többet, mint te rajtuk keresztül. Szeretnél valakivel lenni, akivel randevúznod kell a Messengeren, még akkor is, ha ugyanabban a szobában van? Az ilyen ember nem éri meg neked.

Anya és apu lányai

Talán mindenben nagyszerűek. De az anyja mindent jobban csinál, mint te, és az apja mindig mindent megjavít. A szüleidet szeretni helyes. Jó jellemről beszél. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Ha olyan partnerrel találkozol az életedben, aki mindig a szüleit helyezi előtérbe, menekülj. Szüleik egész életedben szellemként állnának a hátad mögött, és kritikusan figyelnének mindent, amit csinálsz. És ezt biztosan nem szeretnéd!


Hasonló cikkek

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.