4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek.

Összehasonlítások

Petrnek nagyobb fizetése volt, Katkának pedig szebb melle. A kollégák barátságosabbak, és ott jobban néznek ki a szoknyák. Az emberi természethez tartozik, hogy összehasonlítja magát a környezetével. De a hírhedt összehasonlító folyamatosan tanítja, hogyan és miben jobbak az exei nálad. Vagy ismerősök. Vagy olyan emberek, akik véletlenül sétálnak el mellette. Azzal állsz kapcsolatban, aki a legjobban illik hozzád. Szóval a közelben senki sem jobb. Ha állandóan valaki máshoz hasonlítanak, és nem értékelik azt, aki vagy, engedd el őket.

Kritikusok

A szar a pokolba. A kritikusok és az összehasonlítók kezet foghattak. A kritikusoknak még mindig nem tetszik valami. Rossz a frizurád a vacsoránál, illetlenül beszéltél a céges bulin, borzasztó az a ruha, amit most viselsz. Javíthatná a főzést, és azt a polcot egy kicsit feljebb kellett volna akasztania. Röviden: minden, amihez hozzáér, rossz? Pakolják össze a csomagjaikat.

A közösségi média függők

A Facebook legnagyobb fellendülése már régen elmúlt. Azonban számos más, hasonló közösségi hálózat vagy alkalmazás létezik. Ha valakinek nem csak Facebookon van profilja, hanem Instagramon, Twitteren, Whatsappon, Pinteresten és egyebeken is, az nem feltétlenül rossz. Ügyelj azonban arra, hogy ne beszéljenek többet, mint te rajtuk keresztül. Szeretnél valakivel lenni, akivel randevúznod kell a Messengeren, még akkor is, ha ugyanabban a szobában van? Az ilyen ember nem éri meg neked.

Anya és apu lányai

Talán mindenben nagyszerűek. De az anyja mindent jobban csinál, mint te, és az apja mindig mindent megjavít. A szüleidet szeretni helyes. Jó jellemről beszél. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Ha olyan partnerrel találkozol az életedben, aki mindig a szüleit helyezi előtérbe, menekülj. Szüleik egész életedben szellemként állnának a hátad mögött, és kritikusan figyelnének mindent, amit csinálsz. És ezt biztosan nem szeretnéd!


Hasonló cikkek

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.