Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, hogy mely partnereket érdemes kerülni!

Időben való érkezés

Először is figyelj arra, hogyan és mikor érkezik az illető randevúzni. Ha későn érkezik, de semmiképpen sem kér bocsánatot, azonnal adjuk neki az első mínusz pontot. Nem is lenne olyan rossz a késésben, ha felveszi a telefont, és felhív, vagy legalább kifogást ír, hogy néhány perccel később érkezik, mint ahogy megbeszélted. Az érkezés utáni azonnali bocsánatkérés is jónak számít.

Első benyomás

A következő szakaszban figyeljen partnere kinézetére. Figyeld meg, mit visel, tiszták-e vagy koszosak a ruhái, hogy „szagol”-e neked, vagy hogyan készül a nő sminkje és haja. Az ilyen apróságok is sokat elárulnak arról, hogyan él az illető, hogyan gondoskodik magáról. Tartsa távol a kezét egy ápolatlan és koszos személytől. Ne feledje, hogy az első randevú nagyon fontos, és ha partnere nem akar jó benyomást kelteni benne, akkor nem éri meg. Hogyan nézne ki több évnyi kapcsolatod után, amikor már nem kell megküzdenie a kegyedért?

Kommunikáció

A másik dolog, amit érdemes észrevenned, hogy hogyan és mit a párod arról beszél. Ha tele van a szája arról, hogy milyen remekül "párolt" tegnap a barátaival, mennyire szereti a bulikat, milyen tökéletes, mit tud és tud, akkor ideje figyelni rájuk. Fontos, hogy beszélj magadról és jobban megismerjük egymást, de ha csak engem, engem, engem hallasz, akkor ez nem jó jel.

Hogyan fejezd ki magad

Az sem jó, ha az első randin koszul dobja volt párját, ha durva javaslatokat tesz, túl zajos, nem megfelelő megjegyzéseket tesz a kiszolgáló személyzetről, szeret vicceskedni stb. A kommunikációnak mindig kétirányú, és mindenekelőtt mindkettőtök számára kellemes. Sőt, udvarias is érdeklődni a másik iránt. Tehát szánjon egy percet arra, hogy beszéljen magáról, és szánjon egy percet kérdések feltevésére. Ha nem akarsz életed hátralévő részében partnered árnyékában élni, vagy ha az ő kifejezésmódja kényelmetlen számodra, ne menj el újabb randevúra.

Telefon, SMS-ezés...

Vigyázzon arra is, hogy a partnere legalább egy ideig oda tudja-e adni magát. Ha például folyamatosan gépel a telefonján a megbeszélésed alatt, minden bejövő hívást fogad, vagy például frissít valamit a Facebookon, akkor legyen óvatos. Aki egy-két órára sem tud elszakadni a munkától vagy a közösségi oldalaktól, az nem túl ideális az élethez. Szeretettel várjuk a munkamániásokat és a modern technika rabjait. Ha partnere nem értékeli a megtiszteltetést, hogy találkozhat önnel, csomagolja össze, és fejezze be az első randevút.

Asztali szokások

Ha beleegyezett, hogy az első randevúra elmegy egy étteremben, és valamilyen helyi specialitást rendel, ügyeljen arra, hogy partnere melyik éttermet választotta. Ha ez a legolcsóbb és legpiszkosabb társalgó a környéken, az mond valamit. Figyeld meg azt is, hogyan viselkedik a partnered, megvárja-e, hogy neked is hozzon enni, vagy azonnal nekiáll-e a dolgodnak. Arra is figyelj, hogy teli szájjal beszél-e, tapsol-e, vagy az asztalt dörömböli. Lehet, hogy egyeseknek feleslegesek ezek a banalitások, de elvégre ha valakit szinten akarunk megismerni, akkor arra is oda kell figyelni, hogyan táplálkozik. Elvégre élete hátralévő részét együtt szeretné tölteni, és a közös étkezés a pár életének szerves része.

Jelen, jövőbeli tervek

Nem az. túl sokat kérdezni az első randevún partnere egészségi állapotáról és megfelelő adósságáról. Szóval légy figyelmes. Sokat elárul majd, hogy párod hogyan öltözött, milyen ételeket rendel, és hogy hajlandó-e állni mindkettőtök számláját. Ugyanígy az első benyomás alapján biztosan képet kap arról, hogy egészséges egyénről van-e szó, vagy esetleg egészségügyi problémával küzdő emberről. Itt is mérlegelni kell, hogy bizonyos megkötésekkel hajlandó-e kapcsolatba lépni vagy sem. Az első találkozás azt is biztosan megmondja, hogy az illetőnek vannak-e anyagi problémái, vagy anyagilag nagyon jól biztosított-e. Kérdezzen a jövőre vonatkozó tervekről, de mindenképpen félénkség nélkül kérdezzen. Ha nem egyeznek a tieddel, akkor tudod, hogy ez a fajta kapcsolat nem neked való.


Hasonló cikkek

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.