Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, hogy mely partnereket érdemes kerülni!

Időben való érkezés

Először is figyelj arra, hogyan és mikor érkezik az illető randevúzni. Ha későn érkezik, de semmiképpen sem kér bocsánatot, azonnal adjuk neki az első mínusz pontot. Nem is lenne olyan rossz a késésben, ha felveszi a telefont, és felhív, vagy legalább kifogást ír, hogy néhány perccel később érkezik, mint ahogy megbeszélted. Az érkezés utáni azonnali bocsánatkérés is jónak számít.

Első benyomás

A következő szakaszban figyeljen partnere kinézetére. Figyeld meg, mit visel, tiszták-e vagy koszosak a ruhái, hogy „szagol”-e neked, vagy hogyan készül a nő sminkje és haja. Az ilyen apróságok is sokat elárulnak arról, hogyan él az illető, hogyan gondoskodik magáról. Tartsa távol a kezét egy ápolatlan és koszos személytől. Ne feledje, hogy az első randevú nagyon fontos, és ha partnere nem akar jó benyomást kelteni benne, akkor nem éri meg. Hogyan nézne ki több évnyi kapcsolatod után, amikor már nem kell megküzdenie a kegyedért?

Kommunikáció

A másik dolog, amit érdemes észrevenned, hogy hogyan és mit a párod arról beszél. Ha tele van a szája arról, hogy milyen remekül "párolt" tegnap a barátaival, mennyire szereti a bulikat, milyen tökéletes, mit tud és tud, akkor ideje figyelni rájuk. Fontos, hogy beszélj magadról és jobban megismerjük egymást, de ha csak engem, engem, engem hallasz, akkor ez nem jó jel.

Hogyan fejezd ki magad

Az sem jó, ha az első randin koszul dobja volt párját, ha durva javaslatokat tesz, túl zajos, nem megfelelő megjegyzéseket tesz a kiszolgáló személyzetről, szeret vicceskedni stb. A kommunikációnak mindig kétirányú, és mindenekelőtt mindkettőtök számára kellemes. Sőt, udvarias is érdeklődni a másik iránt. Tehát szánjon egy percet arra, hogy beszéljen magáról, és szánjon egy percet kérdések feltevésére. Ha nem akarsz életed hátralévő részében partnered árnyékában élni, vagy ha az ő kifejezésmódja kényelmetlen számodra, ne menj el újabb randevúra.

Telefon, SMS-ezés...

Vigyázzon arra is, hogy a partnere legalább egy ideig oda tudja-e adni magát. Ha például folyamatosan gépel a telefonján a megbeszélésed alatt, minden bejövő hívást fogad, vagy például frissít valamit a Facebookon, akkor legyen óvatos. Aki egy-két órára sem tud elszakadni a munkától vagy a közösségi oldalaktól, az nem túl ideális az élethez. Szeretettel várjuk a munkamániásokat és a modern technika rabjait. Ha partnere nem értékeli a megtiszteltetést, hogy találkozhat önnel, csomagolja össze, és fejezze be az első randevút.

Asztali szokások

Ha beleegyezett, hogy az első randevúra elmegy egy étteremben, és valamilyen helyi specialitást rendel, ügyeljen arra, hogy partnere melyik éttermet választotta. Ha ez a legolcsóbb és legpiszkosabb társalgó a környéken, az mond valamit. Figyeld meg azt is, hogyan viselkedik a partnered, megvárja-e, hogy neked is hozzon enni, vagy azonnal nekiáll-e a dolgodnak. Arra is figyelj, hogy teli szájjal beszél-e, tapsol-e, vagy az asztalt dörömböli. Lehet, hogy egyeseknek feleslegesek ezek a banalitások, de elvégre ha valakit szinten akarunk megismerni, akkor arra is oda kell figyelni, hogyan táplálkozik. Elvégre élete hátralévő részét együtt szeretné tölteni, és a közös étkezés a pár életének szerves része.

Jelen, jövőbeli tervek

Nem az. túl sokat kérdezni az első randevún partnere egészségi állapotáról és megfelelő adósságáról. Szóval légy figyelmes. Sokat elárul majd, hogy párod hogyan öltözött, milyen ételeket rendel, és hogy hajlandó-e állni mindkettőtök számláját. Ugyanígy az első benyomás alapján biztosan képet kap arról, hogy egészséges egyénről van-e szó, vagy esetleg egészségügyi problémával küzdő emberről. Itt is mérlegelni kell, hogy bizonyos megkötésekkel hajlandó-e kapcsolatba lépni vagy sem. Az első találkozás azt is biztosan megmondja, hogy az illetőnek vannak-e anyagi problémái, vagy anyagilag nagyon jól biztosított-e. Kérdezzen a jövőre vonatkozó tervekről, de mindenképpen félénkség nélkül kérdezzen. Ha nem egyeznek a tieddel, akkor tudod, hogy ez a fajta kapcsolat nem neked való.


Hasonló cikkek

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.