Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, hogy mely partnereket érdemes kerülni!

Időben való érkezés

Először is figyelj arra, hogyan és mikor érkezik az illető randevúzni. Ha későn érkezik, de semmiképpen sem kér bocsánatot, azonnal adjuk neki az első mínusz pontot. Nem is lenne olyan rossz a késésben, ha felveszi a telefont, és felhív, vagy legalább kifogást ír, hogy néhány perccel később érkezik, mint ahogy megbeszélted. Az érkezés utáni azonnali bocsánatkérés is jónak számít.

Első benyomás

A következő szakaszban figyeljen partnere kinézetére. Figyeld meg, mit visel, tiszták-e vagy koszosak a ruhái, hogy „szagol”-e neked, vagy hogyan készül a nő sminkje és haja. Az ilyen apróságok is sokat elárulnak arról, hogyan él az illető, hogyan gondoskodik magáról. Tartsa távol a kezét egy ápolatlan és koszos személytől. Ne feledje, hogy az első randevú nagyon fontos, és ha partnere nem akar jó benyomást kelteni benne, akkor nem éri meg. Hogyan nézne ki több évnyi kapcsolatod után, amikor már nem kell megküzdenie a kegyedért?

Kommunikáció

A másik dolog, amit érdemes észrevenned, hogy hogyan és mit a párod arról beszél. Ha tele van a szája arról, hogy milyen remekül "párolt" tegnap a barátaival, mennyire szereti a bulikat, milyen tökéletes, mit tud és tud, akkor ideje figyelni rájuk. Fontos, hogy beszélj magadról és jobban megismerjük egymást, de ha csak engem, engem, engem hallasz, akkor ez nem jó jel.

Hogyan fejezd ki magad

Az sem jó, ha az első randin koszul dobja volt párját, ha durva javaslatokat tesz, túl zajos, nem megfelelő megjegyzéseket tesz a kiszolgáló személyzetről, szeret vicceskedni stb. A kommunikációnak mindig kétirányú, és mindenekelőtt mindkettőtök számára kellemes. Sőt, udvarias is érdeklődni a másik iránt. Tehát szánjon egy percet arra, hogy beszéljen magáról, és szánjon egy percet kérdések feltevésére. Ha nem akarsz életed hátralévő részében partnered árnyékában élni, vagy ha az ő kifejezésmódja kényelmetlen számodra, ne menj el újabb randevúra.

Telefon, SMS-ezés...

Vigyázzon arra is, hogy a partnere legalább egy ideig oda tudja-e adni magát. Ha például folyamatosan gépel a telefonján a megbeszélésed alatt, minden bejövő hívást fogad, vagy például frissít valamit a Facebookon, akkor legyen óvatos. Aki egy-két órára sem tud elszakadni a munkától vagy a közösségi oldalaktól, az nem túl ideális az élethez. Szeretettel várjuk a munkamániásokat és a modern technika rabjait. Ha partnere nem értékeli a megtiszteltetést, hogy találkozhat önnel, csomagolja össze, és fejezze be az első randevút.

Asztali szokások

Ha beleegyezett, hogy az első randevúra elmegy egy étteremben, és valamilyen helyi specialitást rendel, ügyeljen arra, hogy partnere melyik éttermet választotta. Ha ez a legolcsóbb és legpiszkosabb társalgó a környéken, az mond valamit. Figyeld meg azt is, hogyan viselkedik a partnered, megvárja-e, hogy neked is hozzon enni, vagy azonnal nekiáll-e a dolgodnak. Arra is figyelj, hogy teli szájjal beszél-e, tapsol-e, vagy az asztalt dörömböli. Lehet, hogy egyeseknek feleslegesek ezek a banalitások, de elvégre ha valakit szinten akarunk megismerni, akkor arra is oda kell figyelni, hogyan táplálkozik. Elvégre élete hátralévő részét együtt szeretné tölteni, és a közös étkezés a pár életének szerves része.

Jelen, jövőbeli tervek

Nem az. túl sokat kérdezni az első randevún partnere egészségi állapotáról és megfelelő adósságáról. Szóval légy figyelmes. Sokat elárul majd, hogy párod hogyan öltözött, milyen ételeket rendel, és hogy hajlandó-e állni mindkettőtök számláját. Ugyanígy az első benyomás alapján biztosan képet kap arról, hogy egészséges egyénről van-e szó, vagy esetleg egészségügyi problémával küzdő emberről. Itt is mérlegelni kell, hogy bizonyos megkötésekkel hajlandó-e kapcsolatba lépni vagy sem. Az első találkozás azt is biztosan megmondja, hogy az illetőnek vannak-e anyagi problémái, vagy anyagilag nagyon jól biztosított-e. Kérdezzen a jövőre vonatkozó tervekről, de mindenképpen félénkség nélkül kérdezzen. Ha nem egyeznek a tieddel, akkor tudod, hogy ez a fajta kapcsolat nem neked való.


Hasonló cikkek

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.