Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt megtudhatja cikkünkben.

Don Juan vagy Mata Hari

Gyönyörűek, karizmatikusak, és mindenki rájuk vágyik. Királyoknak és királynőknek érzed magad, mert téged választottak az összes kérő közül. De még ha jobban is szerelmesek lennének magukba, nem változnának napról napra. A szerelem hatalmas. Egy ideig hűségesek lehetnek hozzád. De előbb-utóbb találnak valakit az oldalukon. Tudsz ezzel együtt élni? Nem? Ezután azonnal tartsa távol a kezét.

Alkoholisták és szenvedélybetegek

Hihetetlenül viccesek és elbűvölőek tudnak lenni az első randevúkon. Gyakori egy-két pohár bor is a találkozókon. Ha azonban egy rövid eseménysoron belül többször látta őket részegen, meneküljön. Az ultimátumok és a fenyegetések nem segítenek, a szenvedélybetegnek segítenie kell magán. Teljesen mindegy, hogy „csak” iszik, vagy kábítószert fogyaszt, vagy slotot játszik. Egy ilyen emberrel pénz nélküli élet várna rád, szégyennel és örök félelemmel, hogy hol vannak újra - akár hagyományosan a kocsmában szálltak meg, akár ezúttal az árokban fekszenek. Itt elsősorban magadra gondolj.

Baráti (volt) partnerrel

Itt lehetne használni a régi mondást: „Ami a házban van, az nem nekem való”. Valószínűleg nem vennéd át a legjobb barátod párját. De légy óvatos, még akkor is, ha több éve nem voltak együtt. És nem valamiféle birtokló érzések miatt, amelyek akár évekkel később is eluralkodhatnak. Képzeld el, hogy a legjobb barátod ugyanazzal a személlyel alszik, akivel megosztottad az intimitást. Minden részletet ismersz, tudod, mit szeretnek és mit nem. És az Ön vagy volt partnere tud néhány titkot, amelyeket általában nem árul el barátainak. Ki szeretnéd mutatni ennek a barátaidat?

A gyermekeid tanára

Itt nem kell többet mondani. Legyen szó iskolai tanárról, mesterről vagy egy körvezetőről, soha ne kezdj velük semmit. A gyerekeidnek saját kapcsolatuk van velük, amit a viselkedéseddel teljesen tönkretennél. Minél kisebbek, annál jobban megingatod a felnőttekbe vetett bizalmukat. Még akkor is, ha leszármazottai már rég felnőttek, és saját kapcsolataik vannak, ez szép hullámot kelthet velük.


Hasonló cikkek

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.