Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt megtudhatja cikkünkben.

Don Juan vagy Mata Hari

Gyönyörűek, karizmatikusak, és mindenki rájuk vágyik. Királyoknak és királynőknek érzed magad, mert téged választottak az összes kérő közül. De még ha jobban is szerelmesek lennének magukba, nem változnának napról napra. A szerelem hatalmas. Egy ideig hűségesek lehetnek hozzád. De előbb-utóbb találnak valakit az oldalukon. Tudsz ezzel együtt élni? Nem? Ezután azonnal tartsa távol a kezét.

Alkoholisták és szenvedélybetegek

Hihetetlenül viccesek és elbűvölőek tudnak lenni az első randevúkon. Gyakori egy-két pohár bor is a találkozókon. Ha azonban egy rövid eseménysoron belül többször látta őket részegen, meneküljön. Az ultimátumok és a fenyegetések nem segítenek, a szenvedélybetegnek segítenie kell magán. Teljesen mindegy, hogy „csak” iszik, vagy kábítószert fogyaszt, vagy slotot játszik. Egy ilyen emberrel pénz nélküli élet várna rád, szégyennel és örök félelemmel, hogy hol vannak újra - akár hagyományosan a kocsmában szálltak meg, akár ezúttal az árokban fekszenek. Itt elsősorban magadra gondolj.

Baráti (volt) partnerrel

Itt lehetne használni a régi mondást: „Ami a házban van, az nem nekem való”. Valószínűleg nem vennéd át a legjobb barátod párját. De légy óvatos, még akkor is, ha több éve nem voltak együtt. És nem valamiféle birtokló érzések miatt, amelyek akár évekkel később is eluralkodhatnak. Képzeld el, hogy a legjobb barátod ugyanazzal a személlyel alszik, akivel megosztottad az intimitást. Minden részletet ismersz, tudod, mit szeretnek és mit nem. És az Ön vagy volt partnere tud néhány titkot, amelyeket általában nem árul el barátainak. Ki szeretnéd mutatni ennek a barátaidat?

A gyermekeid tanára

Itt nem kell többet mondani. Legyen szó iskolai tanárról, mesterről vagy egy körvezetőről, soha ne kezdj velük semmit. A gyerekeidnek saját kapcsolatuk van velük, amit a viselkedéseddel teljesen tönkretennél. Minél kisebbek, annál jobban megingatod a felnőttekbe vetett bizalmukat. Még akkor is, ha leszármazottai már rég felnőttek, és saját kapcsolataik vannak, ez szép hullámot kelthet velük.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.