Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt megtudhatja cikkünkben.

Don Juan vagy Mata Hari

Gyönyörűek, karizmatikusak, és mindenki rájuk vágyik. Királyoknak és királynőknek érzed magad, mert téged választottak az összes kérő közül. De még ha jobban is szerelmesek lennének magukba, nem változnának napról napra. A szerelem hatalmas. Egy ideig hűségesek lehetnek hozzád. De előbb-utóbb találnak valakit az oldalukon. Tudsz ezzel együtt élni? Nem? Ezután azonnal tartsa távol a kezét.

Alkoholisták és szenvedélybetegek

Hihetetlenül viccesek és elbűvölőek tudnak lenni az első randevúkon. Gyakori egy-két pohár bor is a találkozókon. Ha azonban egy rövid eseménysoron belül többször látta őket részegen, meneküljön. Az ultimátumok és a fenyegetések nem segítenek, a szenvedélybetegnek segítenie kell magán. Teljesen mindegy, hogy „csak” iszik, vagy kábítószert fogyaszt, vagy slotot játszik. Egy ilyen emberrel pénz nélküli élet várna rád, szégyennel és örök félelemmel, hogy hol vannak újra - akár hagyományosan a kocsmában szálltak meg, akár ezúttal az árokban fekszenek. Itt elsősorban magadra gondolj.

Baráti (volt) partnerrel

Itt lehetne használni a régi mondást: „Ami a házban van, az nem nekem való”. Valószínűleg nem vennéd át a legjobb barátod párját. De légy óvatos, még akkor is, ha több éve nem voltak együtt. És nem valamiféle birtokló érzések miatt, amelyek akár évekkel később is eluralkodhatnak. Képzeld el, hogy a legjobb barátod ugyanazzal a személlyel alszik, akivel megosztottad az intimitást. Minden részletet ismersz, tudod, mit szeretnek és mit nem. És az Ön vagy volt partnere tud néhány titkot, amelyeket általában nem árul el barátainak. Ki szeretnéd mutatni ennek a barátaidat?

A gyermekeid tanára

Itt nem kell többet mondani. Legyen szó iskolai tanárról, mesterről vagy egy körvezetőről, soha ne kezdj velük semmit. A gyerekeidnek saját kapcsolatuk van velük, amit a viselkedéseddel teljesen tönkretennél. Minél kisebbek, annál jobban megingatod a felnőttekbe vetett bizalmukat. Még akkor is, ha leszármazottai már rég felnőttek, és saját kapcsolataik vannak, ez szép hullámot kelthet velük.


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.