Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt megtudhatja cikkünkben.

Don Juan vagy Mata Hari

Gyönyörűek, karizmatikusak, és mindenki rájuk vágyik. Királyoknak és királynőknek érzed magad, mert téged választottak az összes kérő közül. De még ha jobban is szerelmesek lennének magukba, nem változnának napról napra. A szerelem hatalmas. Egy ideig hűségesek lehetnek hozzád. De előbb-utóbb találnak valakit az oldalukon. Tudsz ezzel együtt élni? Nem? Ezután azonnal tartsa távol a kezét.

Alkoholisták és szenvedélybetegek

Hihetetlenül viccesek és elbűvölőek tudnak lenni az első randevúkon. Gyakori egy-két pohár bor is a találkozókon. Ha azonban egy rövid eseménysoron belül többször látta őket részegen, meneküljön. Az ultimátumok és a fenyegetések nem segítenek, a szenvedélybetegnek segítenie kell magán. Teljesen mindegy, hogy „csak” iszik, vagy kábítószert fogyaszt, vagy slotot játszik. Egy ilyen emberrel pénz nélküli élet várna rád, szégyennel és örök félelemmel, hogy hol vannak újra - akár hagyományosan a kocsmában szálltak meg, akár ezúttal az árokban fekszenek. Itt elsősorban magadra gondolj.

Baráti (volt) partnerrel

Itt lehetne használni a régi mondást: „Ami a házban van, az nem nekem való”. Valószínűleg nem vennéd át a legjobb barátod párját. De légy óvatos, még akkor is, ha több éve nem voltak együtt. És nem valamiféle birtokló érzések miatt, amelyek akár évekkel később is eluralkodhatnak. Képzeld el, hogy a legjobb barátod ugyanazzal a személlyel alszik, akivel megosztottad az intimitást. Minden részletet ismersz, tudod, mit szeretnek és mit nem. És az Ön vagy volt partnere tud néhány titkot, amelyeket általában nem árul el barátainak. Ki szeretnéd mutatni ennek a barátaidat?

A gyermekeid tanára

Itt nem kell többet mondani. Legyen szó iskolai tanárról, mesterről vagy egy körvezetőről, soha ne kezdj velük semmit. A gyerekeidnek saját kapcsolatuk van velük, amit a viselkedéseddel teljesen tönkretennél. Minél kisebbek, annál jobban megingatod a felnőttekbe vetett bizalmukat. Még akkor is, ha leszármazottai már rég felnőttek, és saját kapcsolataik vannak, ez szép hullámot kelthet velük.


Hasonló cikkek

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.