Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, mely férfiakat nem érdemes kipróbálni!

1. Házas

A házas urak egy fejezet önmaguknak. Ha már az elején bevallják neked, még gondolkodhatsz rajta. Nem számít, hogy válófélben van, vagy boldog kapcsolatban élnek a feleségével, és egyenesen azt mondják neked, hogy csak szeretőt szeretnének. Akkor ez rajtad múlik. De mi van, ha véletlenül rájön? Fordítsa fel a sarkát, és nézzen máshol. Ez az ember soha nem lesz csak a tiéd.

2. Függő

Bármitől. Az alkoholtól kezdve a játékautomatákon át a vasárnapi kirándulásokig a botanikus kertbe. Nos, valószínűleg elviselnéd az utolsót. De ha egy férfi bárminek a rabja, akkor a vágya mindig erősebb lesz, mint az irántad érzett vágya. Ha nem tesz erőfeszítést a függőségei leküzdésére, jobb, ha távol tartja tőle a kezét.

3. Extrém tekintélyelvű

Hacsak nem vagy aranyásó, és nincsenek milliók a számláján, menekülj, mielőtt túl késő lenne. A tekintélyük megszállottjai soha nem kötnek kompromisszumot véleményükkel, bármilyenek is legyenek. Hallgatnia kell a szóra, mindig tökéletesnek kell lennie, és csak akkor lesz súlya a hangjának, ha az egyezik az övével. Pszichológiai problémákra utal, ha megpróbálja fenntartani az irányítást minden felett, beleértve a partnerét is. Inkább keress szakmai segítséget. Természetesen nem lennél boldog egy ilyen személlyel.

4. Túl egyszerű

A magazinból kivágottakról beszélünk. Gyönyörűek, empatikusak és azok, akik soha nem felejtenek el virágot vinni egy randevúra. De mi van akkor, ha soha nem hallasz eredeti véleményt az ilyen férfiaktól, a legtöbb kérdésedre kecsesen vállat vonnak, és egyáltalán nincs perspektívájuk? Ez is megtörténhet. De rettenetesen unatkozni fogsz az életben egy ilyen férfival. Még a férfiak is vágynak időnként egy szép, de buta babára. Nőként sokkal hamarabb abbahagyja a szórakoztatást.

5. Hibák

Az első randin még az is előfordulhat, hogy legyőzi Önt, és felajánlja, hogy fizet mindkettőtökért az első randin. Ám amint minden kávé mellett nyüzsög, elkéri tőled a kiadások felét, és ritkán hív meg jobb intézménybe, valószínűleg egy fösvényre bukkantál. Persze nem kell minden második héten drága ajándék, de legalább egyszer elmennél színházba. Minden napodat otthon töltöd egy fösvényrel, és randizni fogsz sétálni, mert az ingyen van. Ne menj feleségül sem egy ilyen férfihoz!


Hasonló cikkek

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.