Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, mely férfiakat nem érdemes kipróbálni!

1. Házas

A házas urak egy fejezet önmaguknak. Ha már az elején bevallják neked, még gondolkodhatsz rajta. Nem számít, hogy válófélben van, vagy boldog kapcsolatban élnek a feleségével, és egyenesen azt mondják neked, hogy csak szeretőt szeretnének. Akkor ez rajtad múlik. De mi van, ha véletlenül rájön? Fordítsa fel a sarkát, és nézzen máshol. Ez az ember soha nem lesz csak a tiéd.

2. Függő

Bármitől. Az alkoholtól kezdve a játékautomatákon át a vasárnapi kirándulásokig a botanikus kertbe. Nos, valószínűleg elviselnéd az utolsót. De ha egy férfi bárminek a rabja, akkor a vágya mindig erősebb lesz, mint az irántad érzett vágya. Ha nem tesz erőfeszítést a függőségei leküzdésére, jobb, ha távol tartja tőle a kezét.

3. Extrém tekintélyelvű

Hacsak nem vagy aranyásó, és nincsenek milliók a számláján, menekülj, mielőtt túl késő lenne. A tekintélyük megszállottjai soha nem kötnek kompromisszumot véleményükkel, bármilyenek is legyenek. Hallgatnia kell a szóra, mindig tökéletesnek kell lennie, és csak akkor lesz súlya a hangjának, ha az egyezik az övével. Pszichológiai problémákra utal, ha megpróbálja fenntartani az irányítást minden felett, beleértve a partnerét is. Inkább keress szakmai segítséget. Természetesen nem lennél boldog egy ilyen személlyel.

4. Túl egyszerű

A magazinból kivágottakról beszélünk. Gyönyörűek, empatikusak és azok, akik soha nem felejtenek el virágot vinni egy randevúra. De mi van akkor, ha soha nem hallasz eredeti véleményt az ilyen férfiaktól, a legtöbb kérdésedre kecsesen vállat vonnak, és egyáltalán nincs perspektívájuk? Ez is megtörténhet. De rettenetesen unatkozni fogsz az életben egy ilyen férfival. Még a férfiak is vágynak időnként egy szép, de buta babára. Nőként sokkal hamarabb abbahagyja a szórakoztatást.

5. Hibák

Az első randin még az is előfordulhat, hogy legyőzi Önt, és felajánlja, hogy fizet mindkettőtökért az első randin. Ám amint minden kávé mellett nyüzsög, elkéri tőled a kiadások felét, és ritkán hív meg jobb intézménybe, valószínűleg egy fösvényre bukkantál. Persze nem kell minden második héten drága ajándék, de legalább egyszer elmennél színházba. Minden napodat otthon töltöd egy fösvényrel, és randizni fogsz sétálni, mert az ingyen van. Ne menj feleségül sem egy ilyen férfihoz!


Hasonló cikkek

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell megbocsátani?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.