Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, mely férfiakat nem érdemes kipróbálni!

1. Házas

A házas urak egy fejezet önmaguknak. Ha már az elején bevallják neked, még gondolkodhatsz rajta. Nem számít, hogy válófélben van, vagy boldog kapcsolatban élnek a feleségével, és egyenesen azt mondják neked, hogy csak szeretőt szeretnének. Akkor ez rajtad múlik. De mi van, ha véletlenül rájön? Fordítsa fel a sarkát, és nézzen máshol. Ez az ember soha nem lesz csak a tiéd.

2. Függő

Bármitől. Az alkoholtól kezdve a játékautomatákon át a vasárnapi kirándulásokig a botanikus kertbe. Nos, valószínűleg elviselnéd az utolsót. De ha egy férfi bárminek a rabja, akkor a vágya mindig erősebb lesz, mint az irántad érzett vágya. Ha nem tesz erőfeszítést a függőségei leküzdésére, jobb, ha távol tartja tőle a kezét.

3. Extrém tekintélyelvű

Hacsak nem vagy aranyásó, és nincsenek milliók a számláján, menekülj, mielőtt túl késő lenne. A tekintélyük megszállottjai soha nem kötnek kompromisszumot véleményükkel, bármilyenek is legyenek. Hallgatnia kell a szóra, mindig tökéletesnek kell lennie, és csak akkor lesz súlya a hangjának, ha az egyezik az övével. Pszichológiai problémákra utal, ha megpróbálja fenntartani az irányítást minden felett, beleértve a partnerét is. Inkább keress szakmai segítséget. Természetesen nem lennél boldog egy ilyen személlyel.

4. Túl egyszerű

A magazinból kivágottakról beszélünk. Gyönyörűek, empatikusak és azok, akik soha nem felejtenek el virágot vinni egy randevúra. De mi van akkor, ha soha nem hallasz eredeti véleményt az ilyen férfiaktól, a legtöbb kérdésedre kecsesen vállat vonnak, és egyáltalán nincs perspektívájuk? Ez is megtörténhet. De rettenetesen unatkozni fogsz az életben egy ilyen férfival. Még a férfiak is vágynak időnként egy szép, de buta babára. Nőként sokkal hamarabb abbahagyja a szórakoztatást.

5. Hibák

Az első randin még az is előfordulhat, hogy legyőzi Önt, és felajánlja, hogy fizet mindkettőtökért az első randin. Ám amint minden kávé mellett nyüzsög, elkéri tőled a kiadások felét, és ritkán hív meg jobb intézménybe, valószínűleg egy fösvényre bukkantál. Persze nem kell minden második héten drága ajándék, de legalább egyszer elmennél színházba. Minden napodat otthon töltöd egy fösvényrel, és randizni fogsz sétálni, mert az ingyen van. Ne menj feleségül sem egy ilyen férfihoz!


Hasonló cikkek

Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.