Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, mely férfiakat nem érdemes kipróbálni!

1. Házas

A házas urak egy fejezet önmaguknak. Ha már az elején bevallják neked, még gondolkodhatsz rajta. Nem számít, hogy válófélben van, vagy boldog kapcsolatban élnek a feleségével, és egyenesen azt mondják neked, hogy csak szeretőt szeretnének. Akkor ez rajtad múlik. De mi van, ha véletlenül rájön? Fordítsa fel a sarkát, és nézzen máshol. Ez az ember soha nem lesz csak a tiéd.

2. Függő

Bármitől. Az alkoholtól kezdve a játékautomatákon át a vasárnapi kirándulásokig a botanikus kertbe. Nos, valószínűleg elviselnéd az utolsót. De ha egy férfi bárminek a rabja, akkor a vágya mindig erősebb lesz, mint az irántad érzett vágya. Ha nem tesz erőfeszítést a függőségei leküzdésére, jobb, ha távol tartja tőle a kezét.

3. Extrém tekintélyelvű

Hacsak nem vagy aranyásó, és nincsenek milliók a számláján, menekülj, mielőtt túl késő lenne. A tekintélyük megszállottjai soha nem kötnek kompromisszumot véleményükkel, bármilyenek is legyenek. Hallgatnia kell a szóra, mindig tökéletesnek kell lennie, és csak akkor lesz súlya a hangjának, ha az egyezik az övével. Pszichológiai problémákra utal, ha megpróbálja fenntartani az irányítást minden felett, beleértve a partnerét is. Inkább keress szakmai segítséget. Természetesen nem lennél boldog egy ilyen személlyel.

4. Túl egyszerű

A magazinból kivágottakról beszélünk. Gyönyörűek, empatikusak és azok, akik soha nem felejtenek el virágot vinni egy randevúra. De mi van akkor, ha soha nem hallasz eredeti véleményt az ilyen férfiaktól, a legtöbb kérdésedre kecsesen vállat vonnak, és egyáltalán nincs perspektívájuk? Ez is megtörténhet. De rettenetesen unatkozni fogsz az életben egy ilyen férfival. Még a férfiak is vágynak időnként egy szép, de buta babára. Nőként sokkal hamarabb abbahagyja a szórakoztatást.

5. Hibák

Az első randin még az is előfordulhat, hogy legyőzi Önt, és felajánlja, hogy fizet mindkettőtökért az első randin. Ám amint minden kávé mellett nyüzsög, elkéri tőled a kiadások felét, és ritkán hív meg jobb intézménybe, valószínűleg egy fösvényre bukkantál. Persze nem kell minden második héten drága ajándék, de legalább egyszer elmennél színházba. Minden napodat otthon töltöd egy fösvényrel, és randizni fogsz sétálni, mert az ingyen van. Ne menj feleségül sem egy ilyen férfihoz!


Hasonló cikkek

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.