Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, mely férfiakat nem érdemes kipróbálni!

1. Házas

A házas urak egy fejezet önmaguknak. Ha már az elején bevallják neked, még gondolkodhatsz rajta. Nem számít, hogy válófélben van, vagy boldog kapcsolatban élnek a feleségével, és egyenesen azt mondják neked, hogy csak szeretőt szeretnének. Akkor ez rajtad múlik. De mi van, ha véletlenül rájön? Fordítsa fel a sarkát, és nézzen máshol. Ez az ember soha nem lesz csak a tiéd.

2. Függő

Bármitől. Az alkoholtól kezdve a játékautomatákon át a vasárnapi kirándulásokig a botanikus kertbe. Nos, valószínűleg elviselnéd az utolsót. De ha egy férfi bárminek a rabja, akkor a vágya mindig erősebb lesz, mint az irántad érzett vágya. Ha nem tesz erőfeszítést a függőségei leküzdésére, jobb, ha távol tartja tőle a kezét.

3. Extrém tekintélyelvű

Hacsak nem vagy aranyásó, és nincsenek milliók a számláján, menekülj, mielőtt túl késő lenne. A tekintélyük megszállottjai soha nem kötnek kompromisszumot véleményükkel, bármilyenek is legyenek. Hallgatnia kell a szóra, mindig tökéletesnek kell lennie, és csak akkor lesz súlya a hangjának, ha az egyezik az övével. Pszichológiai problémákra utal, ha megpróbálja fenntartani az irányítást minden felett, beleértve a partnerét is. Inkább keress szakmai segítséget. Természetesen nem lennél boldog egy ilyen személlyel.

4. Túl egyszerű

A magazinból kivágottakról beszélünk. Gyönyörűek, empatikusak és azok, akik soha nem felejtenek el virágot vinni egy randevúra. De mi van akkor, ha soha nem hallasz eredeti véleményt az ilyen férfiaktól, a legtöbb kérdésedre kecsesen vállat vonnak, és egyáltalán nincs perspektívájuk? Ez is megtörténhet. De rettenetesen unatkozni fogsz az életben egy ilyen férfival. Még a férfiak is vágynak időnként egy szép, de buta babára. Nőként sokkal hamarabb abbahagyja a szórakoztatást.

5. Hibák

Az első randin még az is előfordulhat, hogy legyőzi Önt, és felajánlja, hogy fizet mindkettőtökért az első randin. Ám amint minden kávé mellett nyüzsög, elkéri tőled a kiadások felét, és ritkán hív meg jobb intézménybe, valószínűleg egy fösvényre bukkantál. Persze nem kell minden második héten drága ajándék, de legalább egyszer elmennél színházba. Minden napodat otthon töltöd egy fösvényrel, és randizni fogsz sétálni, mert az ingyen van. Ne menj feleségül sem egy ilyen férfihoz!


Hasonló cikkek

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.