Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Lépj túl rajta.

Önbeteljesítő prófécia

Rossz párkapcsolati tapasztalatok, néhány rossz randevú vagy egyszerűen unalom. Mindez könnyen a negativitás felé tolhat. Hirtelen eleged van az újabb randevú gondolatából, és rendkívül kritikus szemmel értékelsz mindent a találkozás időpontjától a veled szemben lévő személyig.

És ez az. negatív gondolkodásmód, amely létrehozza ezt az önbeteljesítő próféciát – minél rosszabbra számítasz, annál rosszabbak lesznek. Ami tovább taszít a negativitás felé, és nem is tudod, hogyan, egy ördögi körben forogsz. Nézze meg, hogyan szabadulhat meg tőle, és hogyan ismerheti meg egymást.

Válasszon

Válassza ki, kivel mész randevúzni. A mennyiség nem minőség. Ne gondolj a randevúzásra abban az értelemben, hogy minél több emberrel találkozol, annál valószínűbb, hogy szerelmet találsz. Ez nem így van. Csak olyan emberekkel találkozzon, akikkel igazán szeretne megfelelni.

Tartsa kézben az elvárásait

Ne hagyja, hogy az első randevúkkal kapcsolatos elvárásai túl magasra emelkedjenek. Randizni azzal a céllal mész, hogy megtaláld életed szerelmét, és csak csalódást találsz. Ehelyett összpontosítson arra, hogy találkozzon valakivel, akivel kellemesen eltöltheti az időt. A randevú remekül sikerült – remek, újra találkozunk. Ha nem, akkor egy-két órát töltöttetek együtt, és nem veszítettetek semmit.

Kihívások beállítása

Kihívást tehettek maguknak, hogy megtudjatok valami érdekeset minden partnerről. Minden emberben van legalább egy egyedi dolog, és meg fogod találni. Nem kell azonnal velük töltened az életed hátralevő részét. Nem is kell újra találkoznod velük! Ezzel a kihívással azonban legalább egy tréfát kihoz a randevúból, amellyel később szórakoztathatja barátait.

Kezelje az elutasítást a folyamat részeként

Állandó emlékeztető magad, hogy az elutasítás elkerülhetetlen velejárója a randevúzódásnak. Persze, nem ez a legélvezetesebb rész. De ez nem jelenti azt, hogy rosszabb ember vagy. Személyiség, megjelenés, érdeklődési körök vagy bármi. Csak az igazi szikra nem szállt fel kettőtök között.

Tisztelje magát

Tartsa meg a normát, amikor párválasztásról van szó. Megérdemled a megfelelő bánásmódot és a kívánt kapcsolatot. Átgondolhatja, mit szeretne, ha szükségét érzi. De soha ne elégedj meg erőszakos viselkedéssel, egyszerű alábecsüléssel, valakivel, aki nem illik hozzád csak azért, mert már meg akarod találni az ideális férfit vagy az ideális nőt.

Pihenj egy kicsit

< p>Ha úgy érzi, hogy kimerült, mértéktelenül elege van, és már a randevúzásra való gondolat is undort kelt, tartson egy kis szünetet. Élvezze a családjával és barátaival töltött időt, foglalkozzon hobbikkal és új érdeklődési köröket alakítson ki. A sikeres randevúzáshoz elégedettnek kell lenned magaddal. Aztán, amint úgy érzed, hogy újra randevúzni szeretnél, iratkozz fel az EliteDate-re, és találd meg az éppen neked készített férfit vagy nőt.


Hasonló cikkek

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.