Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Lépj túl rajta.

Önbeteljesítő prófécia

Rossz párkapcsolati tapasztalatok, néhány rossz randevú vagy egyszerűen unalom. Mindez könnyen a negativitás felé tolhat. Hirtelen eleged van az újabb randevú gondolatából, és rendkívül kritikus szemmel értékelsz mindent a találkozás időpontjától a veled szemben lévő személyig.

És ez az. negatív gondolkodásmód, amely létrehozza ezt az önbeteljesítő próféciát – minél rosszabbra számítasz, annál rosszabbak lesznek. Ami tovább taszít a negativitás felé, és nem is tudod, hogyan, egy ördögi körben forogsz. Nézze meg, hogyan szabadulhat meg tőle, és hogyan ismerheti meg egymást.

Válasszon

Válassza ki, kivel mész randevúzni. A mennyiség nem minőség. Ne gondolj a randevúzásra abban az értelemben, hogy minél több emberrel találkozol, annál valószínűbb, hogy szerelmet találsz. Ez nem így van. Csak olyan emberekkel találkozzon, akikkel igazán szeretne megfelelni.

Tartsa kézben az elvárásait

Ne hagyja, hogy az első randevúkkal kapcsolatos elvárásai túl magasra emelkedjenek. Randizni azzal a céllal mész, hogy megtaláld életed szerelmét, és csak csalódást találsz. Ehelyett összpontosítson arra, hogy találkozzon valakivel, akivel kellemesen eltöltheti az időt. A randevú remekül sikerült – remek, újra találkozunk. Ha nem, akkor egy-két órát töltöttetek együtt, és nem veszítettetek semmit.

Kihívások beállítása

Kihívást tehettek maguknak, hogy megtudjatok valami érdekeset minden partnerről. Minden emberben van legalább egy egyedi dolog, és meg fogod találni. Nem kell azonnal velük töltened az életed hátralevő részét. Nem is kell újra találkoznod velük! Ezzel a kihívással azonban legalább egy tréfát kihoz a randevúból, amellyel később szórakoztathatja barátait.

Kezelje az elutasítást a folyamat részeként

Állandó emlékeztető magad, hogy az elutasítás elkerülhetetlen velejárója a randevúzódásnak. Persze, nem ez a legélvezetesebb rész. De ez nem jelenti azt, hogy rosszabb ember vagy. Személyiség, megjelenés, érdeklődési körök vagy bármi. Csak az igazi szikra nem szállt fel kettőtök között.

Tisztelje magát

Tartsa meg a normát, amikor párválasztásról van szó. Megérdemled a megfelelő bánásmódot és a kívánt kapcsolatot. Átgondolhatja, mit szeretne, ha szükségét érzi. De soha ne elégedj meg erőszakos viselkedéssel, egyszerű alábecsüléssel, valakivel, aki nem illik hozzád csak azért, mert már meg akarod találni az ideális férfit vagy az ideális nőt.

Pihenj egy kicsit

< p>Ha úgy érzi, hogy kimerült, mértéktelenül elege van, és már a randevúzásra való gondolat is undort kelt, tartson egy kis szünetet. Élvezze a családjával és barátaival töltött időt, foglalkozzon hobbikkal és új érdeklődési köröket alakítson ki. A sikeres randevúzáshoz elégedettnek kell lenned magaddal. Aztán, amint úgy érzed, hogy újra randevúzni szeretnél, iratkozz fel az EliteDate-re, és találd meg az éppen neked készített férfit vagy nőt.


Hasonló cikkek

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.