Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Lépj túl rajta.

Önbeteljesítő prófécia

Rossz párkapcsolati tapasztalatok, néhány rossz randevú vagy egyszerűen unalom. Mindez könnyen a negativitás felé tolhat. Hirtelen eleged van az újabb randevú gondolatából, és rendkívül kritikus szemmel értékelsz mindent a találkozás időpontjától a veled szemben lévő személyig.

És ez az. negatív gondolkodásmód, amely létrehozza ezt az önbeteljesítő próféciát – minél rosszabbra számítasz, annál rosszabbak lesznek. Ami tovább taszít a negativitás felé, és nem is tudod, hogyan, egy ördögi körben forogsz. Nézze meg, hogyan szabadulhat meg tőle, és hogyan ismerheti meg egymást.

Válasszon

Válassza ki, kivel mész randevúzni. A mennyiség nem minőség. Ne gondolj a randevúzásra abban az értelemben, hogy minél több emberrel találkozol, annál valószínűbb, hogy szerelmet találsz. Ez nem így van. Csak olyan emberekkel találkozzon, akikkel igazán szeretne megfelelni.

Tartsa kézben az elvárásait

Ne hagyja, hogy az első randevúkkal kapcsolatos elvárásai túl magasra emelkedjenek. Randizni azzal a céllal mész, hogy megtaláld életed szerelmét, és csak csalódást találsz. Ehelyett összpontosítson arra, hogy találkozzon valakivel, akivel kellemesen eltöltheti az időt. A randevú remekül sikerült – remek, újra találkozunk. Ha nem, akkor egy-két órát töltöttetek együtt, és nem veszítettetek semmit.

Kihívások beállítása

Kihívást tehettek maguknak, hogy megtudjatok valami érdekeset minden partnerről. Minden emberben van legalább egy egyedi dolog, és meg fogod találni. Nem kell azonnal velük töltened az életed hátralevő részét. Nem is kell újra találkoznod velük! Ezzel a kihívással azonban legalább egy tréfát kihoz a randevúból, amellyel később szórakoztathatja barátait.

Kezelje az elutasítást a folyamat részeként

Állandó emlékeztető magad, hogy az elutasítás elkerülhetetlen velejárója a randevúzódásnak. Persze, nem ez a legélvezetesebb rész. De ez nem jelenti azt, hogy rosszabb ember vagy. Személyiség, megjelenés, érdeklődési körök vagy bármi. Csak az igazi szikra nem szállt fel kettőtök között.

Tisztelje magát

Tartsa meg a normát, amikor párválasztásról van szó. Megérdemled a megfelelő bánásmódot és a kívánt kapcsolatot. Átgondolhatja, mit szeretne, ha szükségét érzi. De soha ne elégedj meg erőszakos viselkedéssel, egyszerű alábecsüléssel, valakivel, aki nem illik hozzád csak azért, mert már meg akarod találni az ideális férfit vagy az ideális nőt.

Pihenj egy kicsit

< p>Ha úgy érzi, hogy kimerült, mértéktelenül elege van, és már a randevúzásra való gondolat is undort kelt, tartson egy kis szünetet. Élvezze a családjával és barátaival töltött időt, foglalkozzon hobbikkal és új érdeklődési köröket alakítson ki. A sikeres randevúzáshoz elégedettnek kell lenned magaddal. Aztán, amint úgy érzed, hogy újra randevúzni szeretnél, iratkozz fel az EliteDate-re, és találd meg az éppen neked készített férfit vagy nőt.


Hasonló cikkek

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!