Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Lépj túl rajta.

Önbeteljesítő prófécia

Rossz párkapcsolati tapasztalatok, néhány rossz randevú vagy egyszerűen unalom. Mindez könnyen a negativitás felé tolhat. Hirtelen eleged van az újabb randevú gondolatából, és rendkívül kritikus szemmel értékelsz mindent a találkozás időpontjától a veled szemben lévő személyig.

És ez az. negatív gondolkodásmód, amely létrehozza ezt az önbeteljesítő próféciát – minél rosszabbra számítasz, annál rosszabbak lesznek. Ami tovább taszít a negativitás felé, és nem is tudod, hogyan, egy ördögi körben forogsz. Nézze meg, hogyan szabadulhat meg tőle, és hogyan ismerheti meg egymást.

Válasszon

Válassza ki, kivel mész randevúzni. A mennyiség nem minőség. Ne gondolj a randevúzásra abban az értelemben, hogy minél több emberrel találkozol, annál valószínűbb, hogy szerelmet találsz. Ez nem így van. Csak olyan emberekkel találkozzon, akikkel igazán szeretne megfelelni.

Tartsa kézben az elvárásait

Ne hagyja, hogy az első randevúkkal kapcsolatos elvárásai túl magasra emelkedjenek. Randizni azzal a céllal mész, hogy megtaláld életed szerelmét, és csak csalódást találsz. Ehelyett összpontosítson arra, hogy találkozzon valakivel, akivel kellemesen eltöltheti az időt. A randevú remekül sikerült – remek, újra találkozunk. Ha nem, akkor egy-két órát töltöttetek együtt, és nem veszítettetek semmit.

Kihívások beállítása

Kihívást tehettek maguknak, hogy megtudjatok valami érdekeset minden partnerről. Minden emberben van legalább egy egyedi dolog, és meg fogod találni. Nem kell azonnal velük töltened az életed hátralevő részét. Nem is kell újra találkoznod velük! Ezzel a kihívással azonban legalább egy tréfát kihoz a randevúból, amellyel később szórakoztathatja barátait.

Kezelje az elutasítást a folyamat részeként

Állandó emlékeztető magad, hogy az elutasítás elkerülhetetlen velejárója a randevúzódásnak. Persze, nem ez a legélvezetesebb rész. De ez nem jelenti azt, hogy rosszabb ember vagy. Személyiség, megjelenés, érdeklődési körök vagy bármi. Csak az igazi szikra nem szállt fel kettőtök között.

Tisztelje magát

Tartsa meg a normát, amikor párválasztásról van szó. Megérdemled a megfelelő bánásmódot és a kívánt kapcsolatot. Átgondolhatja, mit szeretne, ha szükségét érzi. De soha ne elégedj meg erőszakos viselkedéssel, egyszerű alábecsüléssel, valakivel, aki nem illik hozzád csak azért, mert már meg akarod találni az ideális férfit vagy az ideális nőt.

Pihenj egy kicsit

< p>Ha úgy érzi, hogy kimerült, mértéktelenül elege van, és már a randevúzásra való gondolat is undort kelt, tartson egy kis szünetet. Élvezze a családjával és barátaival töltött időt, foglalkozzon hobbikkal és új érdeklődési köröket alakítson ki. A sikeres randevúzáshoz elégedettnek kell lenned magaddal. Aztán, amint úgy érzed, hogy újra randevúzni szeretnél, iratkozz fel az EliteDate-re, és találd meg az éppen neked készített férfit vagy nőt.


Hasonló cikkek

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.