Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Lépj túl rajta.

Önbeteljesítő prófécia

Rossz párkapcsolati tapasztalatok, néhány rossz randevú vagy egyszerűen unalom. Mindez könnyen a negativitás felé tolhat. Hirtelen eleged van az újabb randevú gondolatából, és rendkívül kritikus szemmel értékelsz mindent a találkozás időpontjától a veled szemben lévő személyig.

És ez az. negatív gondolkodásmód, amely létrehozza ezt az önbeteljesítő próféciát – minél rosszabbra számítasz, annál rosszabbak lesznek. Ami tovább taszít a negativitás felé, és nem is tudod, hogyan, egy ördögi körben forogsz. Nézze meg, hogyan szabadulhat meg tőle, és hogyan ismerheti meg egymást.

Válasszon

Válassza ki, kivel mész randevúzni. A mennyiség nem minőség. Ne gondolj a randevúzásra abban az értelemben, hogy minél több emberrel találkozol, annál valószínűbb, hogy szerelmet találsz. Ez nem így van. Csak olyan emberekkel találkozzon, akikkel igazán szeretne megfelelni.

Tartsa kézben az elvárásait

Ne hagyja, hogy az első randevúkkal kapcsolatos elvárásai túl magasra emelkedjenek. Randizni azzal a céllal mész, hogy megtaláld életed szerelmét, és csak csalódást találsz. Ehelyett összpontosítson arra, hogy találkozzon valakivel, akivel kellemesen eltöltheti az időt. A randevú remekül sikerült – remek, újra találkozunk. Ha nem, akkor egy-két órát töltöttetek együtt, és nem veszítettetek semmit.

Kihívások beállítása

Kihívást tehettek maguknak, hogy megtudjatok valami érdekeset minden partnerről. Minden emberben van legalább egy egyedi dolog, és meg fogod találni. Nem kell azonnal velük töltened az életed hátralevő részét. Nem is kell újra találkoznod velük! Ezzel a kihívással azonban legalább egy tréfát kihoz a randevúból, amellyel később szórakoztathatja barátait.

Kezelje az elutasítást a folyamat részeként

Állandó emlékeztető magad, hogy az elutasítás elkerülhetetlen velejárója a randevúzódásnak. Persze, nem ez a legélvezetesebb rész. De ez nem jelenti azt, hogy rosszabb ember vagy. Személyiség, megjelenés, érdeklődési körök vagy bármi. Csak az igazi szikra nem szállt fel kettőtök között.

Tisztelje magát

Tartsa meg a normát, amikor párválasztásról van szó. Megérdemled a megfelelő bánásmódot és a kívánt kapcsolatot. Átgondolhatja, mit szeretne, ha szükségét érzi. De soha ne elégedj meg erőszakos viselkedéssel, egyszerű alábecsüléssel, valakivel, aki nem illik hozzád csak azért, mert már meg akarod találni az ideális férfit vagy az ideális nőt.

Pihenj egy kicsit

< p>Ha úgy érzi, hogy kimerült, mértéktelenül elege van, és már a randevúzásra való gondolat is undort kelt, tartson egy kis szünetet. Élvezze a családjával és barátaival töltött időt, foglalkozzon hobbikkal és új érdeklődési köröket alakítson ki. A sikeres randevúzáshoz elégedettnek kell lenned magaddal. Aztán, amint úgy érzed, hogy újra randevúzni szeretnél, iratkozz fel az EliteDate-re, és találd meg az éppen neked készített férfit vagy nőt.


Hasonló cikkek

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.