Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Testbeszéd

Még évszázados fejlődés után sem tudunk megszabadulni néhány reflextől. És ez jó dolog, mert viszonylag könnyen olvashatóak. Ha egy férfi kiegyenesítette a vállát, kifújta a mellkasát és kissé behúzta a gyomrát, akkor határozottan kedvel téged. A nő viszont enyhén meghajtja a fejét, kiegyenesedik és játszik a hajával.

Rögzített tekintet

Manapság sokan alábecsülnek egy olyan egyszerű dolgot, mint az arc iránti érdeklődés. Gyakrabban néz rád, mint másokra, és nagyobbnak tűnik a szeme? Az urak enyhén felhúzzák a szemöldöküket, míg a hölgyek szétnyithatják az ajkukat. Megint egy természet adta dolog, amiről lehet, hogy egyáltalán nem vagy tisztában. Ha a tekintete észrevehetően gyakran találkozik, biztos lehet benne. A másik személy határozottan kedvel téged.

Zaj

Szokatlanul hangosak, amikor a szobában vagy? Gyakran "botlatok" egymásban az utcán? Hallod a hangját a falon keresztül? Ha a körülöttük lévők azon tűnődnek, miért hallják hirtelen ennyire őket, azonnal tudja. A zaj egy módja annak, hogy felhívja magára a figyelmet. A hangok automatikusan felkeltik a figyelmét, és Ön követni fogja őket. Amint valaki felelős értük, így akarja felhívni magára a figyelmet. Amint észreveszi őt, megváltoztatják a stratégiájukat.

Megérintik

És hogyan viselkednek, ha rájuk figyelnek? Ha az állához vagy a fülcimpámhoz nyúl, tudat alatt próbál figyelmeztetni, hogy téged néz és hallgat. A nők gyakran nyújtják a nyakukat, a férfiak pedig a karjukat, hogy nagyobbnak tűnjenek. Mindenki folyamatosan ellenőrzi a ruháját is, kiegyenesíti a gyűrődéseket pólón, szoknyán vagy nadrágon, bevakolja a nem létező morzsákat. Ez is egy módja annak, hogy felhívd magadra és felhívd a figyelmedet.

Szóval, kedvel téged?


Hasonló cikkek

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.