Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Testbeszéd

Még évszázados fejlődés után sem tudunk megszabadulni néhány reflextől. És ez jó dolog, mert viszonylag könnyen olvashatóak. Ha egy férfi kiegyenesítette a vállát, kifújta a mellkasát és kissé behúzta a gyomrát, akkor határozottan kedvel téged. A nő viszont enyhén meghajtja a fejét, kiegyenesedik és játszik a hajával.

Rögzített tekintet

Manapság sokan alábecsülnek egy olyan egyszerű dolgot, mint az arc iránti érdeklődés. Gyakrabban néz rád, mint másokra, és nagyobbnak tűnik a szeme? Az urak enyhén felhúzzák a szemöldöküket, míg a hölgyek szétnyithatják az ajkukat. Megint egy természet adta dolog, amiről lehet, hogy egyáltalán nem vagy tisztában. Ha a tekintete észrevehetően gyakran találkozik, biztos lehet benne. A másik személy határozottan kedvel téged.

Zaj

Szokatlanul hangosak, amikor a szobában vagy? Gyakran "botlatok" egymásban az utcán? Hallod a hangját a falon keresztül? Ha a körülöttük lévők azon tűnődnek, miért hallják hirtelen ennyire őket, azonnal tudja. A zaj egy módja annak, hogy felhívja magára a figyelmet. A hangok automatikusan felkeltik a figyelmét, és Ön követni fogja őket. Amint valaki felelős értük, így akarja felhívni magára a figyelmet. Amint észreveszi őt, megváltoztatják a stratégiájukat.

Megérintik

És hogyan viselkednek, ha rájuk figyelnek? Ha az állához vagy a fülcimpámhoz nyúl, tudat alatt próbál figyelmeztetni, hogy téged néz és hallgat. A nők gyakran nyújtják a nyakukat, a férfiak pedig a karjukat, hogy nagyobbnak tűnjenek. Mindenki folyamatosan ellenőrzi a ruháját is, kiegyenesíti a gyűrődéseket pólón, szoknyán vagy nadrágon, bevakolja a nem létező morzsákat. Ez is egy módja annak, hogy felhívd magadra és felhívd a figyelmedet.

Szóval, kedvel téged?


Hasonló cikkek

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!