Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Testbeszéd

Még évszázados fejlődés után sem tudunk megszabadulni néhány reflextől. És ez jó dolog, mert viszonylag könnyen olvashatóak. Ha egy férfi kiegyenesítette a vállát, kifújta a mellkasát és kissé behúzta a gyomrát, akkor határozottan kedvel téged. A nő viszont enyhén meghajtja a fejét, kiegyenesedik és játszik a hajával.

Rögzített tekintet

Manapság sokan alábecsülnek egy olyan egyszerű dolgot, mint az arc iránti érdeklődés. Gyakrabban néz rád, mint másokra, és nagyobbnak tűnik a szeme? Az urak enyhén felhúzzák a szemöldöküket, míg a hölgyek szétnyithatják az ajkukat. Megint egy természet adta dolog, amiről lehet, hogy egyáltalán nem vagy tisztában. Ha a tekintete észrevehetően gyakran találkozik, biztos lehet benne. A másik személy határozottan kedvel téged.

Zaj

Szokatlanul hangosak, amikor a szobában vagy? Gyakran "botlatok" egymásban az utcán? Hallod a hangját a falon keresztül? Ha a körülöttük lévők azon tűnődnek, miért hallják hirtelen ennyire őket, azonnal tudja. A zaj egy módja annak, hogy felhívja magára a figyelmet. A hangok automatikusan felkeltik a figyelmét, és Ön követni fogja őket. Amint valaki felelős értük, így akarja felhívni magára a figyelmet. Amint észreveszi őt, megváltoztatják a stratégiájukat.

Megérintik

És hogyan viselkednek, ha rájuk figyelnek? Ha az állához vagy a fülcimpámhoz nyúl, tudat alatt próbál figyelmeztetni, hogy téged néz és hallgat. A nők gyakran nyújtják a nyakukat, a férfiak pedig a karjukat, hogy nagyobbnak tűnjenek. Mindenki folyamatosan ellenőrzi a ruháját is, kiegyenesíti a gyűrődéseket pólón, szoknyán vagy nadrágon, bevakolja a nem létező morzsákat. Ez is egy módja annak, hogy felhívd magadra és felhívd a figyelmedet.

Szóval, kedvel téged?


Hasonló cikkek

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.