Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Testbeszéd

Még évszázados fejlődés után sem tudunk megszabadulni néhány reflextől. És ez jó dolog, mert viszonylag könnyen olvashatóak. Ha egy férfi kiegyenesítette a vállát, kifújta a mellkasát és kissé behúzta a gyomrát, akkor határozottan kedvel téged. A nő viszont enyhén meghajtja a fejét, kiegyenesedik és játszik a hajával.

Rögzített tekintet

Manapság sokan alábecsülnek egy olyan egyszerű dolgot, mint az arc iránti érdeklődés. Gyakrabban néz rád, mint másokra, és nagyobbnak tűnik a szeme? Az urak enyhén felhúzzák a szemöldöküket, míg a hölgyek szétnyithatják az ajkukat. Megint egy természet adta dolog, amiről lehet, hogy egyáltalán nem vagy tisztában. Ha a tekintete észrevehetően gyakran találkozik, biztos lehet benne. A másik személy határozottan kedvel téged.

Zaj

Szokatlanul hangosak, amikor a szobában vagy? Gyakran "botlatok" egymásban az utcán? Hallod a hangját a falon keresztül? Ha a körülöttük lévők azon tűnődnek, miért hallják hirtelen ennyire őket, azonnal tudja. A zaj egy módja annak, hogy felhívja magára a figyelmet. A hangok automatikusan felkeltik a figyelmét, és Ön követni fogja őket. Amint valaki felelős értük, így akarja felhívni magára a figyelmet. Amint észreveszi őt, megváltoztatják a stratégiájukat.

Megérintik

És hogyan viselkednek, ha rájuk figyelnek? Ha az állához vagy a fülcimpámhoz nyúl, tudat alatt próbál figyelmeztetni, hogy téged néz és hallgat. A nők gyakran nyújtják a nyakukat, a férfiak pedig a karjukat, hogy nagyobbnak tűnjenek. Mindenki folyamatosan ellenőrzi a ruháját is, kiegyenesíti a gyűrődéseket pólón, szoknyán vagy nadrágon, bevakolja a nem létező morzsákat. Ez is egy módja annak, hogy felhívd magadra és felhívd a figyelmedet.

Szóval, kedvel téged?


Hasonló cikkek

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Így biztosan megkapod!

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.