Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.


Először is tudnod kell egy kicsit a szóban forgó nőről, és csak azután válassz egy hely, ahol együtt lehet menni Az első közös randevúzásra javasolt hely teljesen nyilvánvaló, akár erőfeszítéseket tesz a találkozó megtervezésében, akár meggondolatlanul "nyúlt" az első legegyszerűbb lehetőséghez, ami egy mozi, étterem, kávézó vagy borozó.

Ha eleged van a saját ötleteidből, tekintsd értelmetlennek ezt a cikket. Ha nem tudja, mit tegyen, úgy gondoljuk, hogy legalább egy kicsit inspirálni fogunk.

Vacsora egy szokatlan étteremben

Ha mindketten megízlelnek valami jót és "semleges" nyilvános helyet szeretne választani, nyugodtan válasszon éttermet. Az étteremmel persze nincs semmi baj. Ügyeljen azonban arra, hogy melyik éttermet választja. Próbáljon finoman megkérdezni, milyen konyhát szeret a partnere. Kezdj el ennek megfelelően választani. Ha szereti a pizzát, ne hívd el egy cseh klasszikusra, és fordítva. Ha nincs konkrét konyhája, válasszon olyan éttermet, ahol még nem járt. Próbálja meg meghívni őt egy indiai vagy mexikói étterembe sushira, steakre vagy minőségi hamburgerre. A középkori kocsmákban szerzett ínyenc élmények mindenképpen említést érdemelnek.

Az első randevúzáshoz még számos tipp kapcsolódik az ételekhez. Menjetek el együtt egy ételfesztiválra, borkóstolóra vagy esetleg egy teázóba. Már egy csésze finom tea eredeti környezetben is nagyon kellemes hangulatot varázsolhat az első randevún.

Piknik

Ha nem akarsz étterembe menni, de még mindig az ételnél akar maradni, vigye el a nőjét piknikre. Szerezz egy piknikkosarat, egy takarót, vásárolj vagy készíts valami finomságot, és csomagolj egy üveg jó bort. Akkor csak jó időt és jó társaságot kívánok. A hölgy minden bizonnyal szívesen emlékszik vissza az így eltöltött délutánra vagy estére.

Filmbuli az Ön otthonában

Ha a hölgy kalandvágyóbb, meghívhatja a házába. randi. Ügyeljen azonban arra, hogy ne értelmezze félre a meghívást, és ne keltse fölöslegesen azt a negatív benyomást, hogy csak egy dolog érdekli, ez pedig a szex. Ha tudsz főzni, mutasd meg főzőkészségedet és főzz vacsorát a hölgynek. Ha nem tud főzni, vásároljon valami finomságot - olajbogyót, sajttal töltött paprikát, minőségi sonkát, szőlőbort, készítsen előételeket, és kombinálja a kellemes pihenést például filmvetítéssel. Rád bízzuk, hogy melyik filmet nézd meg.

Sportrandevú

Eddig tartó kommunikációdból már biztosan tudod, hogy "partnered" milyen kapcsolatban áll a sporttal . Ha pozitív, azonnal felajánlják az eredeti dátumra vonatkozó borravalót. Hogyan más, mint sportos. Ha jó van kint, menjen korcsolyázni, biciklizni vagy úszni. Ha kint esik az eső, menj squashozni. Télen a soros korcsolyát klasszikus téli korcsolyára cserélheti. Egy ilyen randevúnak a jégen egyáltalán nem kell rossznak lennie. Ha utána megiszik egy pohár szvárakot vagy forró csokit, és beül egy kicsit egy hangulatos kávézóba, akkor kellemes élményben lesz része.

Randi természetbarátoknak

Természetbarátoknak, van egy egész sor séták a környéken, városnéző túrák, városnézés, állatkert vagy botanikus kert stb.

A képzeletnek nincs határa


További eredeti tipp az első randevúhoz lehet akár egy esti látogatás a csillagvizsgálóban, ősszel sárkányrepülés, hóemberek építése és síelés télen, vagy esetleg kedvenc zenekarod koncertje. Következő találkozás.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.