Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.


Először is tudnod kell egy kicsit a szóban forgó nőről, és csak azután válassz egy hely, ahol együtt lehet menni Az első közös randevúzásra javasolt hely teljesen nyilvánvaló, akár erőfeszítéseket tesz a találkozó megtervezésében, akár meggondolatlanul "nyúlt" az első legegyszerűbb lehetőséghez, ami egy mozi, étterem, kávézó vagy borozó.

Ha eleged van a saját ötleteidből, tekintsd értelmetlennek ezt a cikket. Ha nem tudja, mit tegyen, úgy gondoljuk, hogy legalább egy kicsit inspirálni fogunk.

Vacsora egy szokatlan étteremben

Ha mindketten megízlelnek valami jót és "semleges" nyilvános helyet szeretne választani, nyugodtan válasszon éttermet. Az étteremmel persze nincs semmi baj. Ügyeljen azonban arra, hogy melyik éttermet választja. Próbáljon finoman megkérdezni, milyen konyhát szeret a partnere. Kezdj el ennek megfelelően választani. Ha szereti a pizzát, ne hívd el egy cseh klasszikusra, és fordítva. Ha nincs konkrét konyhája, válasszon olyan éttermet, ahol még nem járt. Próbálja meg meghívni őt egy indiai vagy mexikói étterembe sushira, steakre vagy minőségi hamburgerre. A középkori kocsmákban szerzett ínyenc élmények mindenképpen említést érdemelnek.

Az első randevúzáshoz még számos tipp kapcsolódik az ételekhez. Menjetek el együtt egy ételfesztiválra, borkóstolóra vagy esetleg egy teázóba. Már egy csésze finom tea eredeti környezetben is nagyon kellemes hangulatot varázsolhat az első randevún.

Piknik

Ha nem akarsz étterembe menni, de még mindig az ételnél akar maradni, vigye el a nőjét piknikre. Szerezz egy piknikkosarat, egy takarót, vásárolj vagy készíts valami finomságot, és csomagolj egy üveg jó bort. Akkor csak jó időt és jó társaságot kívánok. A hölgy minden bizonnyal szívesen emlékszik vissza az így eltöltött délutánra vagy estére.

Filmbuli az Ön otthonában

Ha a hölgy kalandvágyóbb, meghívhatja a házába. randi. Ügyeljen azonban arra, hogy ne értelmezze félre a meghívást, és ne keltse fölöslegesen azt a negatív benyomást, hogy csak egy dolog érdekli, ez pedig a szex. Ha tudsz főzni, mutasd meg főzőkészségedet és főzz vacsorát a hölgynek. Ha nem tud főzni, vásároljon valami finomságot - olajbogyót, sajttal töltött paprikát, minőségi sonkát, szőlőbort, készítsen előételeket, és kombinálja a kellemes pihenést például filmvetítéssel. Rád bízzuk, hogy melyik filmet nézd meg.

Sportrandevú

Eddig tartó kommunikációdból már biztosan tudod, hogy "partnered" milyen kapcsolatban áll a sporttal . Ha pozitív, azonnal felajánlják az eredeti dátumra vonatkozó borravalót. Hogyan más, mint sportos. Ha jó van kint, menjen korcsolyázni, biciklizni vagy úszni. Ha kint esik az eső, menj squashozni. Télen a soros korcsolyát klasszikus téli korcsolyára cserélheti. Egy ilyen randevúnak a jégen egyáltalán nem kell rossznak lennie. Ha utána megiszik egy pohár szvárakot vagy forró csokit, és beül egy kicsit egy hangulatos kávézóba, akkor kellemes élményben lesz része.

Randi természetbarátoknak

Természetbarátoknak, van egy egész sor séták a környéken, városnéző túrák, városnézés, állatkert vagy botanikus kert stb.

A képzeletnek nincs határa


További eredeti tipp az első randevúhoz lehet akár egy esti látogatás a csillagvizsgálóban, ősszel sárkányrepülés, hóemberek építése és síelés télen, vagy esetleg kedvenc zenekarod koncertje. Következő találkozás.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!