Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.


Először is tudnod kell egy kicsit a szóban forgó nőről, és csak azután válassz egy hely, ahol együtt lehet menni Az első közös randevúzásra javasolt hely teljesen nyilvánvaló, akár erőfeszítéseket tesz a találkozó megtervezésében, akár meggondolatlanul "nyúlt" az első legegyszerűbb lehetőséghez, ami egy mozi, étterem, kávézó vagy borozó.

Ha eleged van a saját ötleteidből, tekintsd értelmetlennek ezt a cikket. Ha nem tudja, mit tegyen, úgy gondoljuk, hogy legalább egy kicsit inspirálni fogunk.

Vacsora egy szokatlan étteremben

Ha mindketten megízlelnek valami jót és "semleges" nyilvános helyet szeretne választani, nyugodtan válasszon éttermet. Az étteremmel persze nincs semmi baj. Ügyeljen azonban arra, hogy melyik éttermet választja. Próbáljon finoman megkérdezni, milyen konyhát szeret a partnere. Kezdj el ennek megfelelően választani. Ha szereti a pizzát, ne hívd el egy cseh klasszikusra, és fordítva. Ha nincs konkrét konyhája, válasszon olyan éttermet, ahol még nem járt. Próbálja meg meghívni őt egy indiai vagy mexikói étterembe sushira, steakre vagy minőségi hamburgerre. A középkori kocsmákban szerzett ínyenc élmények mindenképpen említést érdemelnek.

Az első randevúzáshoz még számos tipp kapcsolódik az ételekhez. Menjetek el együtt egy ételfesztiválra, borkóstolóra vagy esetleg egy teázóba. Már egy csésze finom tea eredeti környezetben is nagyon kellemes hangulatot varázsolhat az első randevún.

Piknik

Ha nem akarsz étterembe menni, de még mindig az ételnél akar maradni, vigye el a nőjét piknikre. Szerezz egy piknikkosarat, egy takarót, vásárolj vagy készíts valami finomságot, és csomagolj egy üveg jó bort. Akkor csak jó időt és jó társaságot kívánok. A hölgy minden bizonnyal szívesen emlékszik vissza az így eltöltött délutánra vagy estére.

Filmbuli az Ön otthonában

Ha a hölgy kalandvágyóbb, meghívhatja a házába. randi. Ügyeljen azonban arra, hogy ne értelmezze félre a meghívást, és ne keltse fölöslegesen azt a negatív benyomást, hogy csak egy dolog érdekli, ez pedig a szex. Ha tudsz főzni, mutasd meg főzőkészségedet és főzz vacsorát a hölgynek. Ha nem tud főzni, vásároljon valami finomságot - olajbogyót, sajttal töltött paprikát, minőségi sonkát, szőlőbort, készítsen előételeket, és kombinálja a kellemes pihenést például filmvetítéssel. Rád bízzuk, hogy melyik filmet nézd meg.

Sportrandevú

Eddig tartó kommunikációdból már biztosan tudod, hogy "partnered" milyen kapcsolatban áll a sporttal . Ha pozitív, azonnal felajánlják az eredeti dátumra vonatkozó borravalót. Hogyan más, mint sportos. Ha jó van kint, menjen korcsolyázni, biciklizni vagy úszni. Ha kint esik az eső, menj squashozni. Télen a soros korcsolyát klasszikus téli korcsolyára cserélheti. Egy ilyen randevúnak a jégen egyáltalán nem kell rossznak lennie. Ha utána megiszik egy pohár szvárakot vagy forró csokit, és beül egy kicsit egy hangulatos kávézóba, akkor kellemes élményben lesz része.

Randi természetbarátoknak

Természetbarátoknak, van egy egész sor séták a környéken, városnéző túrák, városnézés, állatkert vagy botanikus kert stb.

A képzeletnek nincs határa


További eredeti tipp az első randevúhoz lehet akár egy esti látogatás a csillagvizsgálóban, ősszel sárkányrepülés, hóemberek építése és síelés télen, vagy esetleg kedvenc zenekarod koncertje. Következő találkozás.


Hasonló cikkek

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.