Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen változásokat hozott a társkeresés.

1. Három nap várakozás, és a férfi visszahív

A legutóbbi időkig valamennyire "kötelező" volt a találkozás után körülbelül három napot várni, és csak ezután hívhatta a férfi a nőt. hogy van ma Ez már nem működik. Semmiképpen! A modern technológia és a közösségi hálózatok korában senkinek nincs ideje vagy kedve kivárni a másik fél válaszát. Nem kell azonnal randevúzni. A telefonszámot vagy a Facebook elérhetőséget azonban legkésőbb másnap felveszik.

2. Óvatosan ismerkednek meg a találkozókon

Álmodsz egy találkozóról egy "ismeretlennel"? Valószínűleg ma nem fogod tudni megtenni. És ha igen, olyan dolgokat is megtud rólad az internetről, amelyeket már rég elfelejtettél. Könnyű belépni a közösségi média profiljaiba. Ha még nem biztosította profilját, bárki láthatja. Ha szándékosan bepipáltad a "Csak barátok megjelenítése" gombot, a faladat egyszerűen mindenki meg fogja nézni a barátaidon keresztül. És ahol a Facebook kudarcot vall, a Google lép közbe. Sokat fog elmondani a szóban forgó személyről is. Manapság az emberek többnyire „felkészülten” mennek el egy találkozóra.

3. Maximum három randevú már egy életre szól

Úgy nőtt fel, hogy azt hitte, hogy csak a harmadik partnert veszi feleségül? De mi van akkor, ha még mindig nem érzi úgy, hogy ő az igazi? Sebaj, keress tovább. Minden héten mással randevúzni valószínűleg nem éppen kóser. De ha az első randevú inkább csalódás volt, vagy három év kapcsolat után úgy találtad, hogy egyszerűen nem passzolsz, keress tovább. Ma egy randevú már nem jelent fél elkötelezettséget!

4. Körbe táncolni

Szeretsz valakit? Nincs kedve elmenni egy előre megbeszélt vacsorára, és inkább kipróbálná a görkorcsolyát? Mondd! A világ felgyorsulása mindenre kihat, így a szabályok betartására is. Ha vannak érzéseid valaki iránt, ismerd be, és ne várj a következő alkalomra! A táncokat, amikor a párok egy-két hónap elteltével először csókolóztak röviden, már nem viselik. Menj utána, amit akarsz!


Hasonló cikkek

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szerezhetsz néhány plusz kilót.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?