Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen változásokat hozott a társkeresés.

1. Három nap várakozás, és a férfi visszahív

A legutóbbi időkig valamennyire "kötelező" volt a találkozás után körülbelül három napot várni, és csak ezután hívhatta a férfi a nőt. hogy van ma Ez már nem működik. Semmiképpen! A modern technológia és a közösségi hálózatok korában senkinek nincs ideje vagy kedve kivárni a másik fél válaszát. Nem kell azonnal randevúzni. A telefonszámot vagy a Facebook elérhetőséget azonban legkésőbb másnap felveszik.

2. Óvatosan ismerkednek meg a találkozókon

Álmodsz egy találkozóról egy "ismeretlennel"? Valószínűleg ma nem fogod tudni megtenni. És ha igen, olyan dolgokat is megtud rólad az internetről, amelyeket már rég elfelejtettél. Könnyű belépni a közösségi média profiljaiba. Ha még nem biztosította profilját, bárki láthatja. Ha szándékosan bepipáltad a "Csak barátok megjelenítése" gombot, a faladat egyszerűen mindenki meg fogja nézni a barátaidon keresztül. És ahol a Facebook kudarcot vall, a Google lép közbe. Sokat fog elmondani a szóban forgó személyről is. Manapság az emberek többnyire „felkészülten” mennek el egy találkozóra.

3. Maximum három randevú már egy életre szól

Úgy nőtt fel, hogy azt hitte, hogy csak a harmadik partnert veszi feleségül? De mi van akkor, ha még mindig nem érzi úgy, hogy ő az igazi? Sebaj, keress tovább. Minden héten mással randevúzni valószínűleg nem éppen kóser. De ha az első randevú inkább csalódás volt, vagy három év kapcsolat után úgy találtad, hogy egyszerűen nem passzolsz, keress tovább. Ma egy randevú már nem jelent fél elkötelezettséget!

4. Körbe táncolni

Szeretsz valakit? Nincs kedve elmenni egy előre megbeszélt vacsorára, és inkább kipróbálná a görkorcsolyát? Mondd! A világ felgyorsulása mindenre kihat, így a szabályok betartására is. Ha vannak érzéseid valaki iránt, ismerd be, és ne várj a következő alkalomra! A táncokat, amikor a párok egy-két hónap elteltével először csókolóztak röviden, már nem viselik. Menj utána, amit akarsz!


Hasonló cikkek

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.