Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen változásokat hozott a társkeresés.

1. Három nap várakozás, és a férfi visszahív

A legutóbbi időkig valamennyire "kötelező" volt a találkozás után körülbelül három napot várni, és csak ezután hívhatta a férfi a nőt. hogy van ma Ez már nem működik. Semmiképpen! A modern technológia és a közösségi hálózatok korában senkinek nincs ideje vagy kedve kivárni a másik fél válaszát. Nem kell azonnal randevúzni. A telefonszámot vagy a Facebook elérhetőséget azonban legkésőbb másnap felveszik.

2. Óvatosan ismerkednek meg a találkozókon

Álmodsz egy találkozóról egy "ismeretlennel"? Valószínűleg ma nem fogod tudni megtenni. És ha igen, olyan dolgokat is megtud rólad az internetről, amelyeket már rég elfelejtettél. Könnyű belépni a közösségi média profiljaiba. Ha még nem biztosította profilját, bárki láthatja. Ha szándékosan bepipáltad a "Csak barátok megjelenítése" gombot, a faladat egyszerűen mindenki meg fogja nézni a barátaidon keresztül. És ahol a Facebook kudarcot vall, a Google lép közbe. Sokat fog elmondani a szóban forgó személyről is. Manapság az emberek többnyire „felkészülten” mennek el egy találkozóra.

3. Maximum három randevú már egy életre szól

Úgy nőtt fel, hogy azt hitte, hogy csak a harmadik partnert veszi feleségül? De mi van akkor, ha még mindig nem érzi úgy, hogy ő az igazi? Sebaj, keress tovább. Minden héten mással randevúzni valószínűleg nem éppen kóser. De ha az első randevú inkább csalódás volt, vagy három év kapcsolat után úgy találtad, hogy egyszerűen nem passzolsz, keress tovább. Ma egy randevú már nem jelent fél elkötelezettséget!

4. Körbe táncolni

Szeretsz valakit? Nincs kedve elmenni egy előre megbeszélt vacsorára, és inkább kipróbálná a görkorcsolyát? Mondd! A világ felgyorsulása mindenre kihat, így a szabályok betartására is. Ha vannak érzéseid valaki iránt, ismerd be, és ne várj a következő alkalomra! A táncokat, amikor a párok egy-két hónap elteltével először csókolóztak röviden, már nem viselik. Menj utána, amit akarsz!


Hasonló cikkek

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

Hogyan csábíts el egy nőt?

Jó hangulatban kelsz fel, munkába vagy iskolába tartasz, amikor hirtelen meglátsz egy párt. Meglátsz egy gyönyörű nőt, akit egy olyan fiú ölel, aki úgy néz ki, mintha csak T e lennél.. Abban a pillanatban rájössz, hogy még mindig egyedül vagy, és arra gondolsz: „Hogyan létezik, hogy ennek férfinek ilyen gyönyörű baratnője van, és nekem még mindig nincs senkim? Mit csinálhatok rosszul?

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.