Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen változásokat hozott a társkeresés.

1. Három nap várakozás, és a férfi visszahív

A legutóbbi időkig valamennyire "kötelező" volt a találkozás után körülbelül három napot várni, és csak ezután hívhatta a férfi a nőt. hogy van ma Ez már nem működik. Semmiképpen! A modern technológia és a közösségi hálózatok korában senkinek nincs ideje vagy kedve kivárni a másik fél válaszát. Nem kell azonnal randevúzni. A telefonszámot vagy a Facebook elérhetőséget azonban legkésőbb másnap felveszik.

2. Óvatosan ismerkednek meg a találkozókon

Álmodsz egy találkozóról egy "ismeretlennel"? Valószínűleg ma nem fogod tudni megtenni. És ha igen, olyan dolgokat is megtud rólad az internetről, amelyeket már rég elfelejtettél. Könnyű belépni a közösségi média profiljaiba. Ha még nem biztosította profilját, bárki láthatja. Ha szándékosan bepipáltad a "Csak barátok megjelenítése" gombot, a faladat egyszerűen mindenki meg fogja nézni a barátaidon keresztül. És ahol a Facebook kudarcot vall, a Google lép közbe. Sokat fog elmondani a szóban forgó személyről is. Manapság az emberek többnyire „felkészülten” mennek el egy találkozóra.

3. Maximum három randevú már egy életre szól

Úgy nőtt fel, hogy azt hitte, hogy csak a harmadik partnert veszi feleségül? De mi van akkor, ha még mindig nem érzi úgy, hogy ő az igazi? Sebaj, keress tovább. Minden héten mással randevúzni valószínűleg nem éppen kóser. De ha az első randevú inkább csalódás volt, vagy három év kapcsolat után úgy találtad, hogy egyszerűen nem passzolsz, keress tovább. Ma egy randevú már nem jelent fél elkötelezettséget!

4. Körbe táncolni

Szeretsz valakit? Nincs kedve elmenni egy előre megbeszélt vacsorára, és inkább kipróbálná a görkorcsolyát? Mondd! A világ felgyorsulása mindenre kihat, így a szabályok betartására is. Ha vannak érzéseid valaki iránt, ismerd be, és ne várj a következő alkalomra! A táncokat, amikor a párok egy-két hónap elteltével először csókolóztak röviden, már nem viselik. Menj utána, amit akarsz!


Hasonló cikkek

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.