Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen változásokat hozott a társkeresés.

1. Három nap várakozás, és a férfi visszahív

A legutóbbi időkig valamennyire "kötelező" volt a találkozás után körülbelül három napot várni, és csak ezután hívhatta a férfi a nőt. hogy van ma Ez már nem működik. Semmiképpen! A modern technológia és a közösségi hálózatok korában senkinek nincs ideje vagy kedve kivárni a másik fél válaszát. Nem kell azonnal randevúzni. A telefonszámot vagy a Facebook elérhetőséget azonban legkésőbb másnap felveszik.

2. Óvatosan ismerkednek meg a találkozókon

Álmodsz egy találkozóról egy "ismeretlennel"? Valószínűleg ma nem fogod tudni megtenni. És ha igen, olyan dolgokat is megtud rólad az internetről, amelyeket már rég elfelejtettél. Könnyű belépni a közösségi média profiljaiba. Ha még nem biztosította profilját, bárki láthatja. Ha szándékosan bepipáltad a "Csak barátok megjelenítése" gombot, a faladat egyszerűen mindenki meg fogja nézni a barátaidon keresztül. És ahol a Facebook kudarcot vall, a Google lép közbe. Sokat fog elmondani a szóban forgó személyről is. Manapság az emberek többnyire „felkészülten” mennek el egy találkozóra.

3. Maximum három randevú már egy életre szól

Úgy nőtt fel, hogy azt hitte, hogy csak a harmadik partnert veszi feleségül? De mi van akkor, ha még mindig nem érzi úgy, hogy ő az igazi? Sebaj, keress tovább. Minden héten mással randevúzni valószínűleg nem éppen kóser. De ha az első randevú inkább csalódás volt, vagy három év kapcsolat után úgy találtad, hogy egyszerűen nem passzolsz, keress tovább. Ma egy randevú már nem jelent fél elkötelezettséget!

4. Körbe táncolni

Szeretsz valakit? Nincs kedve elmenni egy előre megbeszélt vacsorára, és inkább kipróbálná a görkorcsolyát? Mondd! A világ felgyorsulása mindenre kihat, így a szabályok betartására is. Ha vannak érzéseid valaki iránt, ismerd be, és ne várj a következő alkalomra! A táncokat, amikor a párok egy-két hónap elteltével először csókolóztak röviden, már nem viselik. Menj utána, amit akarsz!


Hasonló cikkek

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.