Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

A társkereső oldalak felhasználóinak növekvő száma miatt nem könnyű feltűnni köztük. Nézze meg, hogyan keltheti fel jobban a figyelmet profiljával.

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Nézz át velünk néhány ötletet, hogyan teheted emlékezetessé profilodat.

Vigyázz a hétköznapi dolgokra

Nyusgasd meg gyorsan egymás után néhány másik ember profilját, és vedd észre a hasonlóságokat. Mindannyian viccesek, sportolnak, szeretnek utazni és keresnek valakit, aki kedves. Próbáld meg elkerülni ezeket a homályos és hétköznapi kifejezéseket a saját profilodban. Az "Imádok utazni" helyett azt írja be, hogy "Kibiciklizni akarok Európán" vagy "Kínából már csak Pekinget kell meglátogatnom". Ez felkelti a figyelmet.

A múltbeli kapcsolatok tabunak számítanak

Bármilyen nehéz is volt a kapcsolatod, soha ne említsd meg a profilodban. Minden jó jelöltet taszítasz, és csak manipulatív és nárcisztikus típusokat vonz magadhoz. Ügyeljen azokra a készítményekre is, amelyek ugyanilyen rossz szolgálatot tesznek Önnek. Például. a "Mennyi alkoholt iszol?", "Megütnél egy nőt?" kérdés... sokkal többet árul el korábbi kapcsolatodról és rólad, mint szeretnéd. Miután kitöltötte a profilját, idővel olvassa el újra, és írjon át minden olyan kifejezést, amely keserűnek, fásultnak, kétségbeesettnek, lehangoltnak vagy másokkal szemben túlzottan kritikusnak hangzik.

Használja ki a szexi szakmát

A cseh és külföldi társkereső oldalainkon keresztül megtalálhatja a legszexisebb szakmát. A nyertesek vállalkozók, egyéni vállalkozók, orvosok és jogászok. Mindkét nemben. A férfi szakácsok és pilóták is nagyon vonzóak. A nők viszont fodrászok, tanárok és gyógytornászok. Úgy dolgozol, mint egyik sem? Legyen kreatív, és használja ezt a Névjegy részben vagy a szabad helyen. Uraim, említsék meg, hogy a bélszín steakjét mindenki dicséri, beleértve a főnököt is, vagy éppen most szerzi meg a pilótaengedélyét. Hölgyeim, a masszázsóra nyilvánvalóan úton van, szóval említsd meg. Dicsekedj azzal a ténnyel, hogy a szomszédod gyerekeit tanítod idegen nyelvekre.

Adj hozzá valamit a sajátodból

Még mindig inkább az interjúra való felkészülés miatt szoktunk profilokat készíteni? Legalább egy ponton merj írni valamit a sajátodból. Valami, ami a személyiségedről beszél. Mindannyiunknak megvan és megteheti azt az egy dolgot, ami csak ránk tartozik, és ezzel dicsekedhetünk. Tehát ne hagyj ki olyan sorokat a profilodból, mint "Érdekes vagyok, mert..." vagy egy szabad helyet, ahol például leírhatod az életed mottóját. Mi az, amivel csak te rendelkezel, vagy csak te tudsz? Oszd meg! Az ilyen apróságok a hab a tortán. Ebben az esetben ez rajtad múlik.


Hasonló cikkek

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.