Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

A társkereső oldalak felhasználóinak növekvő száma miatt nem könnyű feltűnni köztük. Nézze meg, hogyan keltheti fel jobban a figyelmet profiljával.

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Nézz át velünk néhány ötletet, hogyan teheted emlékezetessé profilodat.

Vigyázz a hétköznapi dolgokra

Nyusgasd meg gyorsan egymás után néhány másik ember profilját, és vedd észre a hasonlóságokat. Mindannyian viccesek, sportolnak, szeretnek utazni és keresnek valakit, aki kedves. Próbáld meg elkerülni ezeket a homályos és hétköznapi kifejezéseket a saját profilodban. Az "Imádok utazni" helyett azt írja be, hogy "Kibiciklizni akarok Európán" vagy "Kínából már csak Pekinget kell meglátogatnom". Ez felkelti a figyelmet.

A múltbeli kapcsolatok tabunak számítanak

Bármilyen nehéz is volt a kapcsolatod, soha ne említsd meg a profilodban. Minden jó jelöltet taszítasz, és csak manipulatív és nárcisztikus típusokat vonz magadhoz. Ügyeljen azokra a készítményekre is, amelyek ugyanilyen rossz szolgálatot tesznek Önnek. Például. a "Mennyi alkoholt iszol?", "Megütnél egy nőt?" kérdés... sokkal többet árul el korábbi kapcsolatodról és rólad, mint szeretnéd. Miután kitöltötte a profilját, idővel olvassa el újra, és írjon át minden olyan kifejezést, amely keserűnek, fásultnak, kétségbeesettnek, lehangoltnak vagy másokkal szemben túlzottan kritikusnak hangzik.

Használja ki a szexi szakmát

A cseh és külföldi társkereső oldalainkon keresztül megtalálhatja a legszexisebb szakmát. A nyertesek vállalkozók, egyéni vállalkozók, orvosok és jogászok. Mindkét nemben. A férfi szakácsok és pilóták is nagyon vonzóak. A nők viszont fodrászok, tanárok és gyógytornászok. Úgy dolgozol, mint egyik sem? Legyen kreatív, és használja ezt a Névjegy részben vagy a szabad helyen. Uraim, említsék meg, hogy a bélszín steakjét mindenki dicséri, beleértve a főnököt is, vagy éppen most szerzi meg a pilótaengedélyét. Hölgyeim, a masszázsóra nyilvánvalóan úton van, szóval említsd meg. Dicsekedj azzal a ténnyel, hogy a szomszédod gyerekeit tanítod idegen nyelvekre.

Adj hozzá valamit a sajátodból

Még mindig inkább az interjúra való felkészülés miatt szoktunk profilokat készíteni? Legalább egy ponton merj írni valamit a sajátodból. Valami, ami a személyiségedről beszél. Mindannyiunknak megvan és megteheti azt az egy dolgot, ami csak ránk tartozik, és ezzel dicsekedhetünk. Tehát ne hagyj ki olyan sorokat a profilodból, mint "Érdekes vagyok, mert..." vagy egy szabad helyet, ahol például leírhatod az életed mottóját. Mi az, amivel csak te rendelkezel, vagy csak te tudsz? Oszd meg! Az ilyen apróságok a hab a tortán. Ebben az esetben ez rajtad múlik.


Hasonló cikkek

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.