Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

A társkereső oldalak felhasználóinak növekvő száma miatt nem könnyű feltűnni köztük. Nézze meg, hogyan keltheti fel jobban a figyelmet profiljával.

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Nézz át velünk néhány ötletet, hogyan teheted emlékezetessé profilodat.

Vigyázz a hétköznapi dolgokra

Nyusgasd meg gyorsan egymás után néhány másik ember profilját, és vedd észre a hasonlóságokat. Mindannyian viccesek, sportolnak, szeretnek utazni és keresnek valakit, aki kedves. Próbáld meg elkerülni ezeket a homályos és hétköznapi kifejezéseket a saját profilodban. Az "Imádok utazni" helyett azt írja be, hogy "Kibiciklizni akarok Európán" vagy "Kínából már csak Pekinget kell meglátogatnom". Ez felkelti a figyelmet.

A múltbeli kapcsolatok tabunak számítanak

Bármilyen nehéz is volt a kapcsolatod, soha ne említsd meg a profilodban. Minden jó jelöltet taszítasz, és csak manipulatív és nárcisztikus típusokat vonz magadhoz. Ügyeljen azokra a készítményekre is, amelyek ugyanilyen rossz szolgálatot tesznek Önnek. Például. a "Mennyi alkoholt iszol?", "Megütnél egy nőt?" kérdés... sokkal többet árul el korábbi kapcsolatodról és rólad, mint szeretnéd. Miután kitöltötte a profilját, idővel olvassa el újra, és írjon át minden olyan kifejezést, amely keserűnek, fásultnak, kétségbeesettnek, lehangoltnak vagy másokkal szemben túlzottan kritikusnak hangzik.

Használja ki a szexi szakmát

A cseh és külföldi társkereső oldalainkon keresztül megtalálhatja a legszexisebb szakmát. A nyertesek vállalkozók, egyéni vállalkozók, orvosok és jogászok. Mindkét nemben. A férfi szakácsok és pilóták is nagyon vonzóak. A nők viszont fodrászok, tanárok és gyógytornászok. Úgy dolgozol, mint egyik sem? Legyen kreatív, és használja ezt a Névjegy részben vagy a szabad helyen. Uraim, említsék meg, hogy a bélszín steakjét mindenki dicséri, beleértve a főnököt is, vagy éppen most szerzi meg a pilótaengedélyét. Hölgyeim, a masszázsóra nyilvánvalóan úton van, szóval említsd meg. Dicsekedj azzal a ténnyel, hogy a szomszédod gyerekeit tanítod idegen nyelvekre.

Adj hozzá valamit a sajátodból

Még mindig inkább az interjúra való felkészülés miatt szoktunk profilokat készíteni? Legalább egy ponton merj írni valamit a sajátodból. Valami, ami a személyiségedről beszél. Mindannyiunknak megvan és megteheti azt az egy dolgot, ami csak ránk tartozik, és ezzel dicsekedhetünk. Tehát ne hagyj ki olyan sorokat a profilodból, mint "Érdekes vagyok, mert..." vagy egy szabad helyet, ahol például leírhatod az életed mottóját. Mi az, amivel csak te rendelkezel, vagy csak te tudsz? Oszd meg! Az ilyen apróságok a hab a tortán. Ebben az esetben ez rajtad múlik.


Hasonló cikkek

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.