Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

A társkereső oldalak felhasználóinak növekvő száma miatt nem könnyű feltűnni köztük. Nézze meg, hogyan keltheti fel jobban a figyelmet profiljával.

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Nézz át velünk néhány ötletet, hogyan teheted emlékezetessé profilodat.

Vigyázz a hétköznapi dolgokra

Nyusgasd meg gyorsan egymás után néhány másik ember profilját, és vedd észre a hasonlóságokat. Mindannyian viccesek, sportolnak, szeretnek utazni és keresnek valakit, aki kedves. Próbáld meg elkerülni ezeket a homályos és hétköznapi kifejezéseket a saját profilodban. Az "Imádok utazni" helyett azt írja be, hogy "Kibiciklizni akarok Európán" vagy "Kínából már csak Pekinget kell meglátogatnom". Ez felkelti a figyelmet.

A múltbeli kapcsolatok tabunak számítanak

Bármilyen nehéz is volt a kapcsolatod, soha ne említsd meg a profilodban. Minden jó jelöltet taszítasz, és csak manipulatív és nárcisztikus típusokat vonz magadhoz. Ügyeljen azokra a készítményekre is, amelyek ugyanilyen rossz szolgálatot tesznek Önnek. Például. a "Mennyi alkoholt iszol?", "Megütnél egy nőt?" kérdés... sokkal többet árul el korábbi kapcsolatodról és rólad, mint szeretnéd. Miután kitöltötte a profilját, idővel olvassa el újra, és írjon át minden olyan kifejezést, amely keserűnek, fásultnak, kétségbeesettnek, lehangoltnak vagy másokkal szemben túlzottan kritikusnak hangzik.

Használja ki a szexi szakmát

A cseh és külföldi társkereső oldalainkon keresztül megtalálhatja a legszexisebb szakmát. A nyertesek vállalkozók, egyéni vállalkozók, orvosok és jogászok. Mindkét nemben. A férfi szakácsok és pilóták is nagyon vonzóak. A nők viszont fodrászok, tanárok és gyógytornászok. Úgy dolgozol, mint egyik sem? Legyen kreatív, és használja ezt a Névjegy részben vagy a szabad helyen. Uraim, említsék meg, hogy a bélszín steakjét mindenki dicséri, beleértve a főnököt is, vagy éppen most szerzi meg a pilótaengedélyét. Hölgyeim, a masszázsóra nyilvánvalóan úton van, szóval említsd meg. Dicsekedj azzal a ténnyel, hogy a szomszédod gyerekeit tanítod idegen nyelvekre.

Adj hozzá valamit a sajátodból

Még mindig inkább az interjúra való felkészülés miatt szoktunk profilokat készíteni? Legalább egy ponton merj írni valamit a sajátodból. Valami, ami a személyiségedről beszél. Mindannyiunknak megvan és megteheti azt az egy dolgot, ami csak ránk tartozik, és ezzel dicsekedhetünk. Tehát ne hagyj ki olyan sorokat a profilodból, mint "Érdekes vagyok, mert..." vagy egy szabad helyet, ahol például leírhatod az életed mottóját. Mi az, amivel csak te rendelkezel, vagy csak te tudsz? Oszd meg! Az ilyen apróságok a hab a tortán. Ebben az esetben ez rajtad múlik.


Hasonló cikkek

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.