Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

A társkereső oldalak felhasználóinak növekvő száma miatt nem könnyű feltűnni köztük. Nézze meg, hogyan keltheti fel jobban a figyelmet profiljával.

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Nézz át velünk néhány ötletet, hogyan teheted emlékezetessé profilodat.

Vigyázz a hétköznapi dolgokra

Nyusgasd meg gyorsan egymás után néhány másik ember profilját, és vedd észre a hasonlóságokat. Mindannyian viccesek, sportolnak, szeretnek utazni és keresnek valakit, aki kedves. Próbáld meg elkerülni ezeket a homályos és hétköznapi kifejezéseket a saját profilodban. Az "Imádok utazni" helyett azt írja be, hogy "Kibiciklizni akarok Európán" vagy "Kínából már csak Pekinget kell meglátogatnom". Ez felkelti a figyelmet.

A múltbeli kapcsolatok tabunak számítanak

Bármilyen nehéz is volt a kapcsolatod, soha ne említsd meg a profilodban. Minden jó jelöltet taszítasz, és csak manipulatív és nárcisztikus típusokat vonz magadhoz. Ügyeljen azokra a készítményekre is, amelyek ugyanilyen rossz szolgálatot tesznek Önnek. Például. a "Mennyi alkoholt iszol?", "Megütnél egy nőt?" kérdés... sokkal többet árul el korábbi kapcsolatodról és rólad, mint szeretnéd. Miután kitöltötte a profilját, idővel olvassa el újra, és írjon át minden olyan kifejezést, amely keserűnek, fásultnak, kétségbeesettnek, lehangoltnak vagy másokkal szemben túlzottan kritikusnak hangzik.

Használja ki a szexi szakmát

A cseh és külföldi társkereső oldalainkon keresztül megtalálhatja a legszexisebb szakmát. A nyertesek vállalkozók, egyéni vállalkozók, orvosok és jogászok. Mindkét nemben. A férfi szakácsok és pilóták is nagyon vonzóak. A nők viszont fodrászok, tanárok és gyógytornászok. Úgy dolgozol, mint egyik sem? Legyen kreatív, és használja ezt a Névjegy részben vagy a szabad helyen. Uraim, említsék meg, hogy a bélszín steakjét mindenki dicséri, beleértve a főnököt is, vagy éppen most szerzi meg a pilótaengedélyét. Hölgyeim, a masszázsóra nyilvánvalóan úton van, szóval említsd meg. Dicsekedj azzal a ténnyel, hogy a szomszédod gyerekeit tanítod idegen nyelvekre.

Adj hozzá valamit a sajátodból

Még mindig inkább az interjúra való felkészülés miatt szoktunk profilokat készíteni? Legalább egy ponton merj írni valamit a sajátodból. Valami, ami a személyiségedről beszél. Mindannyiunknak megvan és megteheti azt az egy dolgot, ami csak ránk tartozik, és ezzel dicsekedhetünk. Tehát ne hagyj ki olyan sorokat a profilodból, mint "Érdekes vagyok, mert..." vagy egy szabad helyet, ahol például leírhatod az életed mottóját. Mi az, amivel csak te rendelkezel, vagy csak te tudsz? Oszd meg! Az ilyen apróságok a hab a tortán. Ebben az esetben ez rajtad múlik.


Hasonló cikkek

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.