Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthetnek az online társkereső oldalak élettársa megtalálásában.

Szabadkozz az online randevúzással kapcsolatos előzetes elképzeléseidtől

Talán még mindig úgy érzed, hogy csak kétségbeesett emberek randevúznak az interneten. Vagy hogy nem találsz ott tisztességes embert, mert csak deviáns, szexre éhes férfiak vannak, aranyásó nők és általában olyanok, akiknek a társaságára egyáltalán nem vágysz. Ez nem igaz.

Nézze meg az online randevúzással vagy általában a randevúzással foglalkozó tanulmányokat, és látni fogja, hogy ez messze nem így van. Manapság a párok több mint 11 százaléka találkozik online. Ami talán nem tűnik nagy számnak, de az első helyen áll, a munkahelyi és iskolai ismeretségekkel együtt. Éttermek, bárok csak mögöttük, az utca még inkább a háttérben van, és például a vakrandevúnak csak az utolsó helyeken ér véget. Ezen túlmenően az interneten megkezdett partnerkapcsolatok kezdenek jelentős előnyt szerezni a házasság sikerében.

Gondosan töltse ki randevúzási profilját.

A profilfotója lesz az első dolog, partner látja. Tehát szánjon rá egy kis időt este, töltse fel kedvenc italát, és készítse el tökéletes profilját. A sebtében kitöltött kérdőívek és a mezők kihagyása saját szavai kitöltéséhez nem segít. Ennek eredményeként csalódott lenne, mert nem találna senkit, és a következő kudarcként elveti az online társkeresést. Ugyanakkor az olyan társkereső oldalak, mint az ELITE Date, nagy figyelmet fordítanak szoftvereikre, és pontosan tudják, mire összpontosítanak a felhasználók. A kérdőív hosszas kitöltése tehát nem egy „regisztrált felhasználó kihallgatásának” kísérlete, hanem annak a kutatásnak az eredménye, hogy mit szeretnének tudni az emberek a potenciális partnerekről, és mi alapján választják ki szerelmüket.

Egyértelművé tegye, hogy mit is szeretne pontosan

h2>

Jó belépni egy társkereső oldalra, vagy általában a "szerelmi piacra", ha pontosan tudja, mit akar. Komoly kapcsolat, ami végül házasságot eredményez? Barátság? Ezt egy társkereső oldalon is megtalálhatod. Szép "komolytalan" kapcsolat? Ezt szem előtt tartva hozza létre profilját, és válassza ki azt is, hogy kihez forduljon. Nem kell aktívan megpróbálnia a célját a profiljába illeszteni. A tudatalattid megteszi ezt helyetted.

Ne gondolj az elutasításra

Sajnos az elutasítás a randevúzás része. Mint mindenben az életben. Tehát ha fél közeledni egy idegenhez, akkor jó helyen jár. A virtuális világ névtelenségében sokkal könnyebb megközelíteni valakit, mint egy idegent az utcán. Többek között azért is, mert egy társkereső oldalon lényegesen több embert érhetsz el egyszerre. Néhányan elutasítják, vagy egyáltalán nem válaszolnak az üzenetére. Számíts erre is. Gyakorlatilag azonban kevésbé kellemetlen. Megtanulsz jobban dolgozni a félelemmel és azokkal az érzésekkel, amelyeket az elutasítás vált ki belőled. Ennek eredményeként magabiztosabb leszel, és a végén megtalálod életed szerelmét. Mert nem féltél és regisztráltál.

Sok sikert a randevúzáshoz!


Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.