Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthetnek az online társkereső oldalak élettársa megtalálásában.

Szabadkozz az online randevúzással kapcsolatos előzetes elképzeléseidtől

Talán még mindig úgy érzed, hogy csak kétségbeesett emberek randevúznak az interneten. Vagy hogy nem találsz ott tisztességes embert, mert csak deviáns, szexre éhes férfiak vannak, aranyásó nők és általában olyanok, akiknek a társaságára egyáltalán nem vágysz. Ez nem igaz.

Nézze meg az online randevúzással vagy általában a randevúzással foglalkozó tanulmányokat, és látni fogja, hogy ez messze nem így van. Manapság a párok több mint 11 százaléka találkozik online. Ami talán nem tűnik nagy számnak, de az első helyen áll, a munkahelyi és iskolai ismeretségekkel együtt. Éttermek, bárok csak mögöttük, az utca még inkább a háttérben van, és például a vakrandevúnak csak az utolsó helyeken ér véget. Ezen túlmenően az interneten megkezdett partnerkapcsolatok kezdenek jelentős előnyt szerezni a házasság sikerében.

Gondosan töltse ki randevúzási profilját.

A profilfotója lesz az első dolog, partner látja. Tehát szánjon rá egy kis időt este, töltse fel kedvenc italát, és készítse el tökéletes profilját. A sebtében kitöltött kérdőívek és a mezők kihagyása saját szavai kitöltéséhez nem segít. Ennek eredményeként csalódott lenne, mert nem találna senkit, és a következő kudarcként elveti az online társkeresést. Ugyanakkor az olyan társkereső oldalak, mint az ELITE Date, nagy figyelmet fordítanak szoftvereikre, és pontosan tudják, mire összpontosítanak a felhasználók. A kérdőív hosszas kitöltése tehát nem egy „regisztrált felhasználó kihallgatásának” kísérlete, hanem annak a kutatásnak az eredménye, hogy mit szeretnének tudni az emberek a potenciális partnerekről, és mi alapján választják ki szerelmüket.

Egyértelművé tegye, hogy mit is szeretne pontosan

h2>

Jó belépni egy társkereső oldalra, vagy általában a "szerelmi piacra", ha pontosan tudja, mit akar. Komoly kapcsolat, ami végül házasságot eredményez? Barátság? Ezt egy társkereső oldalon is megtalálhatod. Szép "komolytalan" kapcsolat? Ezt szem előtt tartva hozza létre profilját, és válassza ki azt is, hogy kihez forduljon. Nem kell aktívan megpróbálnia a célját a profiljába illeszteni. A tudatalattid megteszi ezt helyetted.

Ne gondolj az elutasításra

Sajnos az elutasítás a randevúzás része. Mint mindenben az életben. Tehát ha fél közeledni egy idegenhez, akkor jó helyen jár. A virtuális világ névtelenségében sokkal könnyebb megközelíteni valakit, mint egy idegent az utcán. Többek között azért is, mert egy társkereső oldalon lényegesen több embert érhetsz el egyszerre. Néhányan elutasítják, vagy egyáltalán nem válaszolnak az üzenetére. Számíts erre is. Gyakorlatilag azonban kevésbé kellemetlen. Megtanulsz jobban dolgozni a félelemmel és azokkal az érzésekkel, amelyeket az elutasítás vált ki belőled. Ennek eredményeként magabiztosabb leszel, és a végén megtalálod életed szerelmét. Mert nem féltél és regisztráltál.

Sok sikert a randevúzáshoz!


Hasonló cikkek

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.