Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthetnek az online társkereső oldalak élettársa megtalálásában.

Szabadkozz az online randevúzással kapcsolatos előzetes elképzeléseidtől

Talán még mindig úgy érzed, hogy csak kétségbeesett emberek randevúznak az interneten. Vagy hogy nem találsz ott tisztességes embert, mert csak deviáns, szexre éhes férfiak vannak, aranyásó nők és általában olyanok, akiknek a társaságára egyáltalán nem vágysz. Ez nem igaz.

Nézze meg az online randevúzással vagy általában a randevúzással foglalkozó tanulmányokat, és látni fogja, hogy ez messze nem így van. Manapság a párok több mint 11 százaléka találkozik online. Ami talán nem tűnik nagy számnak, de az első helyen áll, a munkahelyi és iskolai ismeretségekkel együtt. Éttermek, bárok csak mögöttük, az utca még inkább a háttérben van, és például a vakrandevúnak csak az utolsó helyeken ér véget. Ezen túlmenően az interneten megkezdett partnerkapcsolatok kezdenek jelentős előnyt szerezni a házasság sikerében.

Gondosan töltse ki randevúzási profilját.

A profilfotója lesz az első dolog, partner látja. Tehát szánjon rá egy kis időt este, töltse fel kedvenc italát, és készítse el tökéletes profilját. A sebtében kitöltött kérdőívek és a mezők kihagyása saját szavai kitöltéséhez nem segít. Ennek eredményeként csalódott lenne, mert nem találna senkit, és a következő kudarcként elveti az online társkeresést. Ugyanakkor az olyan társkereső oldalak, mint az ELITE Date, nagy figyelmet fordítanak szoftvereikre, és pontosan tudják, mire összpontosítanak a felhasználók. A kérdőív hosszas kitöltése tehát nem egy „regisztrált felhasználó kihallgatásának” kísérlete, hanem annak a kutatásnak az eredménye, hogy mit szeretnének tudni az emberek a potenciális partnerekről, és mi alapján választják ki szerelmüket.

Egyértelművé tegye, hogy mit is szeretne pontosan

h2>

Jó belépni egy társkereső oldalra, vagy általában a "szerelmi piacra", ha pontosan tudja, mit akar. Komoly kapcsolat, ami végül házasságot eredményez? Barátság? Ezt egy társkereső oldalon is megtalálhatod. Szép "komolytalan" kapcsolat? Ezt szem előtt tartva hozza létre profilját, és válassza ki azt is, hogy kihez forduljon. Nem kell aktívan megpróbálnia a célját a profiljába illeszteni. A tudatalattid megteszi ezt helyetted.

Ne gondolj az elutasításra

Sajnos az elutasítás a randevúzás része. Mint mindenben az életben. Tehát ha fél közeledni egy idegenhez, akkor jó helyen jár. A virtuális világ névtelenségében sokkal könnyebb megközelíteni valakit, mint egy idegent az utcán. Többek között azért is, mert egy társkereső oldalon lényegesen több embert érhetsz el egyszerre. Néhányan elutasítják, vagy egyáltalán nem válaszolnak az üzenetére. Számíts erre is. Gyakorlatilag azonban kevésbé kellemetlen. Megtanulsz jobban dolgozni a félelemmel és azokkal az érzésekkel, amelyeket az elutasítás vált ki belőled. Ennek eredményeként magabiztosabb leszel, és a végén megtalálod életed szerelmét. Mert nem féltél és regisztráltál.

Sok sikert a randevúzáshoz!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.