Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy gyakorlati tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyen álmai partneréhez.

1. Döntse el a döntését

Minél tovább dönti el, hogy megkeresi-e vagy sem, annál valószínűbb, hogy a második lehetőség eldől. Akár azért, mert elönt a szorongás, akár azért, mert kedvenc hölgye elmegy. Ha klubozni mész, minden este legalább három lányhoz menj oda. Regisztrálj egy társkereső oldalra? Hetente legalább öt partnernek írsz.

Nem kell rögtön az elején sikeresnek lennie. Most már elég, ha egy kicsit jobban felkészülsz a holnapra. És holnap és holnapután. És így tovább.

2. Ne gondolkozz és vágj bele

Már elhatároztad, és már úton vagy. Ne gondolj semmire és ne halogasd! Ha elkezd mozogni, minden könnyebbé válik. Szóval ne gondolj a kezdő mondatodra, vagy arra, hogy hogyan nézel ki, vagy hogy az illető hölgy siet-e. Csak menj.

Ha nagyon szorongsz és "megfagysz", vigyél magaddal egy barátot. Csak hogy lökést adjak. Szó szerint: egy ütés a gerincben megbízhatóan útnak indítja. Mint az első lépésnél, itt sem kell azonnal sikeresnek lennie. De jobb leszel. És ez a lényeg.

3. Az első kapcsolatfelvétel után könnyebb lesz

Amikor először csinálsz valamit, ideges vagy, és gyakran (akaratlanul is) azon töprengsz, mi történhet rosszul. Első nagy bemutatóként az egész társaság előtt. Ma viszont gyakorlatilag hátulról, alig tízperces felkészüléssel forgatsz ilyen bemutatókat. Már hiszel magadban! Az ismeretlen nők és férfiak megközelítése ugyanúgy működik. A legrosszabb az, ha megközelíted az elsőt, aztán elmúlik.

Ha egyszer bebizonyítod a testednek, ami beindítja az összes "repülj vagy harcolj" rendszert, hogy a nő nem kardfogú tigris és hogy közeledni hozzá nem fog megölni, nyugodtabb leszel. A második próbálkozás jobb lesz. És a harmadik egy kicsit jobb. Vonat!

4. Maradj fitt

A szorongás és az idegesség csökken, ha rendszeresen küzdesz ellenük, pl. rendszeresen közeledsz a nőkhöz, nem akkor, amikor nagyon szeretnél egyet zsákolni. Ha valaki az utcán közeledik, az nem feltétlenül vezet randevúzáshoz. Kérjen útbaigazítást például! Fontos, hogy fitten tartsa magát, hogy kordában tartsa a szorongását.

Egy nap talán nem is kell olyan gyakran flörtölnie. De ha még mindig félsz tőle, ne hagyd, hogy irányítson. Minél gyakrabban hiányzik az elején, annál nehezebb lesz visszatérni. Szerelem randevúzni. A rendszeresség és a könnyedség magától jön.


Hasonló cikkek

Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan erősítheti néhány apró változtatással radikálisan vonzerejét.

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.