Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy gyakorlati tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyen álmai partneréhez.

1. Döntse el a döntését

Minél tovább dönti el, hogy megkeresi-e vagy sem, annál valószínűbb, hogy a második lehetőség eldől. Akár azért, mert elönt a szorongás, akár azért, mert kedvenc hölgye elmegy. Ha klubozni mész, minden este legalább három lányhoz menj oda. Regisztrálj egy társkereső oldalra? Hetente legalább öt partnernek írsz.

Nem kell rögtön az elején sikeresnek lennie. Most már elég, ha egy kicsit jobban felkészülsz a holnapra. És holnap és holnapután. És így tovább.

2. Ne gondolkozz és vágj bele

Már elhatároztad, és már úton vagy. Ne gondolj semmire és ne halogasd! Ha elkezd mozogni, minden könnyebbé válik. Szóval ne gondolj a kezdő mondatodra, vagy arra, hogy hogyan nézel ki, vagy hogy az illető hölgy siet-e. Csak menj.

Ha nagyon szorongsz és "megfagysz", vigyél magaddal egy barátot. Csak hogy lökést adjak. Szó szerint: egy ütés a gerincben megbízhatóan útnak indítja. Mint az első lépésnél, itt sem kell azonnal sikeresnek lennie. De jobb leszel. És ez a lényeg.

3. Az első kapcsolatfelvétel után könnyebb lesz

Amikor először csinálsz valamit, ideges vagy, és gyakran (akaratlanul is) azon töprengsz, mi történhet rosszul. Első nagy bemutatóként az egész társaság előtt. Ma viszont gyakorlatilag hátulról, alig tízperces felkészüléssel forgatsz ilyen bemutatókat. Már hiszel magadban! Az ismeretlen nők és férfiak megközelítése ugyanúgy működik. A legrosszabb az, ha megközelíted az elsőt, aztán elmúlik.

Ha egyszer bebizonyítod a testednek, ami beindítja az összes "repülj vagy harcolj" rendszert, hogy a nő nem kardfogú tigris és hogy közeledni hozzá nem fog megölni, nyugodtabb leszel. A második próbálkozás jobb lesz. És a harmadik egy kicsit jobb. Vonat!

4. Maradj fitt

A szorongás és az idegesség csökken, ha rendszeresen küzdesz ellenük, pl. rendszeresen közeledsz a nőkhöz, nem akkor, amikor nagyon szeretnél egyet zsákolni. Ha valaki az utcán közeledik, az nem feltétlenül vezet randevúzáshoz. Kérjen útbaigazítást például! Fontos, hogy fitten tartsa magát, hogy kordában tartsa a szorongását.

Egy nap talán nem is kell olyan gyakran flörtölnie. De ha még mindig félsz tőle, ne hagyd, hogy irányítson. Minél gyakrabban hiányzik az elején, annál nehezebb lesz visszatérni. Szerelem randevúzni. A rendszeresség és a könnyedség magától jön.


Hasonló cikkek

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.