Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy gyakorlati tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyen álmai partneréhez.

1. Döntse el a döntését

Minél tovább dönti el, hogy megkeresi-e vagy sem, annál valószínűbb, hogy a második lehetőség eldől. Akár azért, mert elönt a szorongás, akár azért, mert kedvenc hölgye elmegy. Ha klubozni mész, minden este legalább három lányhoz menj oda. Regisztrálj egy társkereső oldalra? Hetente legalább öt partnernek írsz.

Nem kell rögtön az elején sikeresnek lennie. Most már elég, ha egy kicsit jobban felkészülsz a holnapra. És holnap és holnapután. És így tovább.

2. Ne gondolkozz és vágj bele

Már elhatároztad, és már úton vagy. Ne gondolj semmire és ne halogasd! Ha elkezd mozogni, minden könnyebbé válik. Szóval ne gondolj a kezdő mondatodra, vagy arra, hogy hogyan nézel ki, vagy hogy az illető hölgy siet-e. Csak menj.

Ha nagyon szorongsz és "megfagysz", vigyél magaddal egy barátot. Csak hogy lökést adjak. Szó szerint: egy ütés a gerincben megbízhatóan útnak indítja. Mint az első lépésnél, itt sem kell azonnal sikeresnek lennie. De jobb leszel. És ez a lényeg.

3. Az első kapcsolatfelvétel után könnyebb lesz

Amikor először csinálsz valamit, ideges vagy, és gyakran (akaratlanul is) azon töprengsz, mi történhet rosszul. Első nagy bemutatóként az egész társaság előtt. Ma viszont gyakorlatilag hátulról, alig tízperces felkészüléssel forgatsz ilyen bemutatókat. Már hiszel magadban! Az ismeretlen nők és férfiak megközelítése ugyanúgy működik. A legrosszabb az, ha megközelíted az elsőt, aztán elmúlik.

Ha egyszer bebizonyítod a testednek, ami beindítja az összes "repülj vagy harcolj" rendszert, hogy a nő nem kardfogú tigris és hogy közeledni hozzá nem fog megölni, nyugodtabb leszel. A második próbálkozás jobb lesz. És a harmadik egy kicsit jobb. Vonat!

4. Maradj fitt

A szorongás és az idegesség csökken, ha rendszeresen küzdesz ellenük, pl. rendszeresen közeledsz a nőkhöz, nem akkor, amikor nagyon szeretnél egyet zsákolni. Ha valaki az utcán közeledik, az nem feltétlenül vezet randevúzáshoz. Kérjen útbaigazítást például! Fontos, hogy fitten tartsa magát, hogy kordában tartsa a szorongását.

Egy nap talán nem is kell olyan gyakran flörtölnie. De ha még mindig félsz tőle, ne hagyd, hogy irányítson. Minél gyakrabban hiányzik az elején, annál nehezebb lesz visszatérni. Szerelem randevúzni. A rendszeresség és a könnyedség magától jön.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.