Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy gyakorlati tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyen álmai partneréhez.

1. Döntse el a döntését

Minél tovább dönti el, hogy megkeresi-e vagy sem, annál valószínűbb, hogy a második lehetőség eldől. Akár azért, mert elönt a szorongás, akár azért, mert kedvenc hölgye elmegy. Ha klubozni mész, minden este legalább három lányhoz menj oda. Regisztrálj egy társkereső oldalra? Hetente legalább öt partnernek írsz.

Nem kell rögtön az elején sikeresnek lennie. Most már elég, ha egy kicsit jobban felkészülsz a holnapra. És holnap és holnapután. És így tovább.

2. Ne gondolkozz és vágj bele

Már elhatároztad, és már úton vagy. Ne gondolj semmire és ne halogasd! Ha elkezd mozogni, minden könnyebbé válik. Szóval ne gondolj a kezdő mondatodra, vagy arra, hogy hogyan nézel ki, vagy hogy az illető hölgy siet-e. Csak menj.

Ha nagyon szorongsz és "megfagysz", vigyél magaddal egy barátot. Csak hogy lökést adjak. Szó szerint: egy ütés a gerincben megbízhatóan útnak indítja. Mint az első lépésnél, itt sem kell azonnal sikeresnek lennie. De jobb leszel. És ez a lényeg.

3. Az első kapcsolatfelvétel után könnyebb lesz

Amikor először csinálsz valamit, ideges vagy, és gyakran (akaratlanul is) azon töprengsz, mi történhet rosszul. Első nagy bemutatóként az egész társaság előtt. Ma viszont gyakorlatilag hátulról, alig tízperces felkészüléssel forgatsz ilyen bemutatókat. Már hiszel magadban! Az ismeretlen nők és férfiak megközelítése ugyanúgy működik. A legrosszabb az, ha megközelíted az elsőt, aztán elmúlik.

Ha egyszer bebizonyítod a testednek, ami beindítja az összes "repülj vagy harcolj" rendszert, hogy a nő nem kardfogú tigris és hogy közeledni hozzá nem fog megölni, nyugodtabb leszel. A második próbálkozás jobb lesz. És a harmadik egy kicsit jobb. Vonat!

4. Maradj fitt

A szorongás és az idegesség csökken, ha rendszeresen küzdesz ellenük, pl. rendszeresen közeledsz a nőkhöz, nem akkor, amikor nagyon szeretnél egyet zsákolni. Ha valaki az utcán közeledik, az nem feltétlenül vezet randevúzáshoz. Kérjen útbaigazítást például! Fontos, hogy fitten tartsa magát, hogy kordában tartsa a szorongását.

Egy nap talán nem is kell olyan gyakran flörtölnie. De ha még mindig félsz tőle, ne hagyd, hogy irányítson. Minél gyakrabban hiányzik az elején, annál nehezebb lesz visszatérni. Szerelem randevúzni. A rendszeresség és a könnyedség magától jön.


Hasonló cikkek

Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.