Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy gyakorlati tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyen álmai partneréhez.

1. Döntse el a döntését

Minél tovább dönti el, hogy megkeresi-e vagy sem, annál valószínűbb, hogy a második lehetőség eldől. Akár azért, mert elönt a szorongás, akár azért, mert kedvenc hölgye elmegy. Ha klubozni mész, minden este legalább három lányhoz menj oda. Regisztrálj egy társkereső oldalra? Hetente legalább öt partnernek írsz.

Nem kell rögtön az elején sikeresnek lennie. Most már elég, ha egy kicsit jobban felkészülsz a holnapra. És holnap és holnapután. És így tovább.

2. Ne gondolkozz és vágj bele

Már elhatároztad, és már úton vagy. Ne gondolj semmire és ne halogasd! Ha elkezd mozogni, minden könnyebbé válik. Szóval ne gondolj a kezdő mondatodra, vagy arra, hogy hogyan nézel ki, vagy hogy az illető hölgy siet-e. Csak menj.

Ha nagyon szorongsz és "megfagysz", vigyél magaddal egy barátot. Csak hogy lökést adjak. Szó szerint: egy ütés a gerincben megbízhatóan útnak indítja. Mint az első lépésnél, itt sem kell azonnal sikeresnek lennie. De jobb leszel. És ez a lényeg.

3. Az első kapcsolatfelvétel után könnyebb lesz

Amikor először csinálsz valamit, ideges vagy, és gyakran (akaratlanul is) azon töprengsz, mi történhet rosszul. Első nagy bemutatóként az egész társaság előtt. Ma viszont gyakorlatilag hátulról, alig tízperces felkészüléssel forgatsz ilyen bemutatókat. Már hiszel magadban! Az ismeretlen nők és férfiak megközelítése ugyanúgy működik. A legrosszabb az, ha megközelíted az elsőt, aztán elmúlik.

Ha egyszer bebizonyítod a testednek, ami beindítja az összes "repülj vagy harcolj" rendszert, hogy a nő nem kardfogú tigris és hogy közeledni hozzá nem fog megölni, nyugodtabb leszel. A második próbálkozás jobb lesz. És a harmadik egy kicsit jobb. Vonat!

4. Maradj fitt

A szorongás és az idegesség csökken, ha rendszeresen küzdesz ellenük, pl. rendszeresen közeledsz a nőkhöz, nem akkor, amikor nagyon szeretnél egyet zsákolni. Ha valaki az utcán közeledik, az nem feltétlenül vezet randevúzáshoz. Kérjen útbaigazítást például! Fontos, hogy fitten tartsa magát, hogy kordában tartsa a szorongását.

Egy nap talán nem is kell olyan gyakran flörtölnie. De ha még mindig félsz tőle, ne hagyd, hogy irányítson. Minél gyakrabban hiányzik az elején, annál nehezebb lesz visszatérni. Szerelem randevúzni. A rendszeresség és a könnyedség magától jön.


Hasonló cikkek

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.