6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalonNem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az SMS-ezés megkezdéséhez.

A legtöbb férfi nem kap választ az első üzenetére, mert üzeneteik gyakran túl általánosak és unalmasak. Folyamatosan ugyanazt az üzenetet küldik több nőnek, és nem tudják, hogy a hölgyek miért nem válaszolnak.

Ha azt akarod, hogy sikeres legyen az online randevúd, dolgoznod kell egy kicsit. nehezebb. Próbálja ki a következő tippeket.

A felhasználó profiljának megtekintése

Még mielőtt írna partnerének, tekintse meg a profilját. A fényképeken vagy a profilban számos fontos személyes adat szerepelhet. Keressen valami konkrétat a profilban, amelyet megragadhat.

Koncentráljon egy adott dologra

Ha például a felhasználó profiljában szerepel kedvencének fényképe, vagy azt írja, a profiljukban, amelyet a kalligráfiának szentelnek, fogd meg. Keress valami konkrétat, és kérdezz rá. A legnagyobb sikert akkor érheti el, ha humorral fogadja az első üzenetét, és küldjön egy vicces szöveget, amely megnyitja a közös beszélgetést.

Készítsen érzelmeket

Ha el szeretné vonzani párját, hozzon létre valami érzelem. Az első üzeneteddel felvidíthatod partneredet, meglepheted, vagy bókot adhatsz neki. Csak pozitív érzéseket keltsen.

Érje el partnerét

Dale Carnegie maga mondta, hogy mindenkinek tetszik a neve. A tudósok megerősítették ezt az elméletet. A nők mindenekelőtt nagyon örülnek, ha férfiak közelednek hozzájuk. Használja ki ezt. Az első üzenetben szólítsa meg partnerét a nevén.

Figyeljen a nyelvtanra

Mielőtt elküldi az üzenetet, olvassa el alaposan, és javítsa ki a nyelvtani és stilisztikai hibákat vagy elírásokat. Felesleges hiba lehet, amely eltántoríthatja a másik felet a jövőbeni kommunikációtól.

Üzenet küldése

Ne késlekedjen és küldjön üzenetet. A statisztikák szerint a másik féllel valamiben megegyező férfiak akár 50%-a sem kezd el valamiért beszélgetést. Ön nem tartozik közéjük! Legyen aktív.


Hasonló cikkek

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.