6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalonNem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az SMS-ezés megkezdéséhez.

A legtöbb férfi nem kap választ az első üzenetére, mert üzeneteik gyakran túl általánosak és unalmasak. Folyamatosan ugyanazt az üzenetet küldik több nőnek, és nem tudják, hogy a hölgyek miért nem válaszolnak.

Ha azt akarod, hogy sikeres legyen az online randevúd, dolgoznod kell egy kicsit. nehezebb. Próbálja ki a következő tippeket.

A felhasználó profiljának megtekintése

Még mielőtt írna partnerének, tekintse meg a profilját. A fényképeken vagy a profilban számos fontos személyes adat szerepelhet. Keressen valami konkrétat a profilban, amelyet megragadhat.

Koncentráljon egy adott dologra

Ha például a felhasználó profiljában szerepel kedvencének fényképe, vagy azt írja, a profiljukban, amelyet a kalligráfiának szentelnek, fogd meg. Keress valami konkrétat, és kérdezz rá. A legnagyobb sikert akkor érheti el, ha humorral fogadja az első üzenetét, és küldjön egy vicces szöveget, amely megnyitja a közös beszélgetést.

Készítsen érzelmeket

Ha el szeretné vonzani párját, hozzon létre valami érzelem. Az első üzeneteddel felvidíthatod partneredet, meglepheted, vagy bókot adhatsz neki. Csak pozitív érzéseket keltsen.

Érje el partnerét

Dale Carnegie maga mondta, hogy mindenkinek tetszik a neve. A tudósok megerősítették ezt az elméletet. A nők mindenekelőtt nagyon örülnek, ha férfiak közelednek hozzájuk. Használja ki ezt. Az első üzenetben szólítsa meg partnerét a nevén.

Figyeljen a nyelvtanra

Mielőtt elküldi az üzenetet, olvassa el alaposan, és javítsa ki a nyelvtani és stilisztikai hibákat vagy elírásokat. Felesleges hiba lehet, amely eltántoríthatja a másik felet a jövőbeni kommunikációtól.

Üzenet küldése

Ne késlekedjen és küldjön üzenetet. A statisztikák szerint a másik féllel valamiben megegyező férfiak akár 50%-a sem kezd el valamiért beszélgetést. Ön nem tartozik közéjük! Legyen aktív.


Hasonló cikkek

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.