6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalonNem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az SMS-ezés megkezdéséhez.

A legtöbb férfi nem kap választ az első üzenetére, mert üzeneteik gyakran túl általánosak és unalmasak. Folyamatosan ugyanazt az üzenetet küldik több nőnek, és nem tudják, hogy a hölgyek miért nem válaszolnak.

Ha azt akarod, hogy sikeres legyen az online randevúd, dolgoznod kell egy kicsit. nehezebb. Próbálja ki a következő tippeket.

A felhasználó profiljának megtekintése

Még mielőtt írna partnerének, tekintse meg a profilját. A fényképeken vagy a profilban számos fontos személyes adat szerepelhet. Keressen valami konkrétat a profilban, amelyet megragadhat.

Koncentráljon egy adott dologra

Ha például a felhasználó profiljában szerepel kedvencének fényképe, vagy azt írja, a profiljukban, amelyet a kalligráfiának szentelnek, fogd meg. Keress valami konkrétat, és kérdezz rá. A legnagyobb sikert akkor érheti el, ha humorral fogadja az első üzenetét, és küldjön egy vicces szöveget, amely megnyitja a közös beszélgetést.

Készítsen érzelmeket

Ha el szeretné vonzani párját, hozzon létre valami érzelem. Az első üzeneteddel felvidíthatod partneredet, meglepheted, vagy bókot adhatsz neki. Csak pozitív érzéseket keltsen.

Érje el partnerét

Dale Carnegie maga mondta, hogy mindenkinek tetszik a neve. A tudósok megerősítették ezt az elméletet. A nők mindenekelőtt nagyon örülnek, ha férfiak közelednek hozzájuk. Használja ki ezt. Az első üzenetben szólítsa meg partnerét a nevén.

Figyeljen a nyelvtanra

Mielőtt elküldi az üzenetet, olvassa el alaposan, és javítsa ki a nyelvtani és stilisztikai hibákat vagy elírásokat. Felesleges hiba lehet, amely eltántoríthatja a másik felet a jövőbeni kommunikációtól.

Üzenet küldése

Ne késlekedjen és küldjön üzenetet. A statisztikák szerint a másik féllel valamiben megegyező férfiak akár 50%-a sem kezd el valamiért beszélgetést. Ön nem tartozik közéjük! Legyen aktív.


Hasonló cikkek

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívtól!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.