Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan növelheti radikálisan vonzerejét néhány apró változtatással.

Testápolás

A megjelenése pozitív javításának legalapvetőbb és legegyszerűbb módja a megfelelő higiénia. Mások tudat alatt csak azt keresik, hogy tisztának látszanak és jó illatúak legyenek. Jó illatú, tiszta ruhát viselő egyedeket akarnak maguk körül. Ne becsülje alá.

Használjon olyan dezodort, aminek illata van és elég erős az Ön számára. Vigyél magaddal parfümöt a munkába, és ha szükséges, ismételd meg az illatot a nap folyamán.

Mossa meg arcát minden reggel és este. És végül, de nem utolsósorban, legyen tisztán és ápolt körme. Természetesen mindenki az általános tisztaságuk alapján ítél meg másokat, különös tekintettel a körmökre! Vigyázz rájuk.

Mindig csináltasd meg a hajad

Ne aggódj, a szeles napok nem rontják el automatikusan annak az esélyét, hogy aznap találkozz valakivel. Az egészséges és gyönyörű haj mindig látható, és többet mond, mint gondolnád. Legalábbis a mi kultúránkban szinte minden más előtt észreveszed őket. Ezért nagyon fontos ezek karbantartása. Rendszeresen vágja le, hogy elkerülje a töredezett hajvégeket – a haj gyengébbnek tűnik, ezért beteges, és kevésbé vonzóvá tesz. A zsíros hajnak tabunak kell lennie mindannyiunk számára.

Válasszon olyan frizurát, amitől jól érzi magát, és amelyik megfelel Önnek. A zsemle divatos, de szerinted ez rettenetesen butaság? Ne nyújtsd be! Uraim, ha kopaszodni kezdesz, valószínűleg egy rövid frizura illik a legjobban, az elvékonyodó területek nem látszanak annyira. A hajhullást megelőzheted, ha edzés után azonnal leöblíted a hajadat, az izzadság nem tesz jót nekik. Ne felejtse el megmasszírozni a teljes fejét minden alkalommal, amikor hajat mos.

Gondoljon a ruhákra

A ruha teszi az embert. Ezt biztosan tudod. Figyeld a mondást, tényleg van valami nekik. Nem kell a legdrágább darabokat viselned, vagy ami most "trendi". Találja meg saját stílusát – a ruhák valóban sokat elárulnak rólunk. Mindig jól öltözz fel. Ha egész nap otthon kell maradnod, akkor is legalább annyira figyelj a ruhákra, hogy ne legyenek koszosak vagy szakadtak, és az egyes darabok legalább passzoljanak egymáshoz. Viseld azt, ami megfelel neked. Stílusban és méretben egyaránt. Ha nem biztos benne, kérdezze meg az eladót, ők biztosan tanácsot adnak a választásban.

Mit vegyek fel?

Ruhatárad része legyen „időtlen” darab. Vagyis azokat, amiket gyakorlatilag bárhol hordhatsz, és soha nem mennek ki a divatból. Ezek segítségével mindig összeállíthatsz egy reprezentatív öltözéket, ami az adott helyzethez illik. Ezért csak azt válassza gondosan, ami megfelel Önnek. Még egyszer: stílus és méret egyaránt.

Könnyen csak a következő dolgokat birtokolhatod. A hölgyeknek legalább egy kék farmer, egy szoknya, egy sima rövid ujjú felső, egy "kis fekete" vagy ruha nadrág és egy blúz. Uraim, vegyenek egy kék farmert, egy pólót, legalább két nyomat és minta nélküli pólót, egy egyszínű sportkabátot, egy sötét nadrágot és egy tornacipőt és cipőt a társaságnak. Győződjön meg róla, hogy minden jó anyagból készül, és tökéletesen illeszkedik Önhöz. Kibír néhány évig, és nem kell annyit a ruháin gondolkodnod.


Hasonló cikkek

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Hogyan csábíts el egy nőt?

Jó hangulatban kelsz fel, munkába vagy iskolába tartasz, amikor hirtelen meglátsz egy párt. Meglátsz egy gyönyörű nőt, akit egy olyan fiú ölel, aki úgy néz ki, mintha csak T e lennél.. Abban a pillanatban rájössz, hogy még mindig egyedül vagy, és arra gondolsz: „Hogyan létezik, hogy ennek férfinek ilyen gyönyörű baratnője van, és nekem még mindig nincs senkim? Mit csinálhatok rosszul?

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.