Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan növelheti radikálisan vonzerejét néhány apró változtatással.

Testápolás

A megjelenése pozitív javításának legalapvetőbb és legegyszerűbb módja a megfelelő higiénia. Mások tudat alatt csak azt keresik, hogy tisztának látszanak és jó illatúak legyenek. Jó illatú, tiszta ruhát viselő egyedeket akarnak maguk körül. Ne becsülje alá.

Használjon olyan dezodort, aminek illata van és elég erős az Ön számára. Vigyél magaddal parfümöt a munkába, és ha szükséges, ismételd meg az illatot a nap folyamán.

Mossa meg arcát minden reggel és este. És végül, de nem utolsósorban, legyen tisztán és ápolt körme. Természetesen mindenki az általános tisztaságuk alapján ítél meg másokat, különös tekintettel a körmökre! Vigyázz rájuk.

Mindig csináltasd meg a hajad

Ne aggódj, a szeles napok nem rontják el automatikusan annak az esélyét, hogy aznap találkozz valakivel. Az egészséges és gyönyörű haj mindig látható, és többet mond, mint gondolnád. Legalábbis a mi kultúránkban szinte minden más előtt észreveszed őket. Ezért nagyon fontos ezek karbantartása. Rendszeresen vágja le, hogy elkerülje a töredezett hajvégeket – a haj gyengébbnek tűnik, ezért beteges, és kevésbé vonzóvá tesz. A zsíros hajnak tabunak kell lennie mindannyiunk számára.

Válasszon olyan frizurát, amitől jól érzi magát, és amelyik megfelel Önnek. A zsemle divatos, de szerinted ez rettenetesen butaság? Ne nyújtsd be! Uraim, ha kopaszodni kezdesz, valószínűleg egy rövid frizura illik a legjobban, az elvékonyodó területek nem látszanak annyira. A hajhullást megelőzheted, ha edzés után azonnal leöblíted a hajadat, az izzadság nem tesz jót nekik. Ne felejtse el megmasszírozni a teljes fejét minden alkalommal, amikor hajat mos.

Gondoljon a ruhákra

A ruha teszi az embert. Ezt biztosan tudod. Figyeld a mondást, tényleg van valami nekik. Nem kell a legdrágább darabokat viselned, vagy ami most "trendi". Találja meg saját stílusát – a ruhák valóban sokat elárulnak rólunk. Mindig jól öltözz fel. Ha egész nap otthon kell maradnod, akkor is legalább annyira figyelj a ruhákra, hogy ne legyenek koszosak vagy szakadtak, és az egyes darabok legalább passzoljanak egymáshoz. Viseld azt, ami megfelel neked. Stílusban és méretben egyaránt. Ha nem biztos benne, kérdezze meg az eladót, ők biztosan tanácsot adnak a választásban.

Mit vegyek fel?

Ruhatárad része legyen „időtlen” darab. Vagyis azokat, amiket gyakorlatilag bárhol hordhatsz, és soha nem mennek ki a divatból. Ezek segítségével mindig összeállíthatsz egy reprezentatív öltözéket, ami az adott helyzethez illik. Ezért csak azt válassza gondosan, ami megfelel Önnek. Még egyszer: stílus és méret egyaránt.

Könnyen csak a következő dolgokat birtokolhatod. A hölgyeknek legalább egy kék farmer, egy szoknya, egy sima rövid ujjú felső, egy "kis fekete" vagy ruha nadrág és egy blúz. Uraim, vegyenek egy kék farmert, egy pólót, legalább két nyomat és minta nélküli pólót, egy egyszínű sportkabátot, egy sötét nadrágot és egy tornacipőt és cipőt a társaságnak. Győződjön meg róla, hogy minden jó anyagból készül, és tökéletesen illeszkedik Önhöz. Kibír néhány évig, és nem kell annyit a ruháin gondolkodnod.


Hasonló cikkek

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

A nagyszerű partner 5 jellemzője

Minden nő ideális férfit keres magának. Nem könnyű azonban megtalálni. Egyes hölgyeket elvakítja a jóképű és tökéletes férfi gondolata. Sajnos nem létezik. Így bezárják útjukat élettársaik előtt. Olvassa el az ideális partner öt tulajdonságát, és igazán ragadja meg őket az emlékezetében. Mi van, ha holnap találkozol az ideális férfival?

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!