Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan növelheti radikálisan vonzerejét néhány apró változtatással.

Testápolás

A megjelenése pozitív javításának legalapvetőbb és legegyszerűbb módja a megfelelő higiénia. Mások tudat alatt csak azt keresik, hogy tisztának látszanak és jó illatúak legyenek. Jó illatú, tiszta ruhát viselő egyedeket akarnak maguk körül. Ne becsülje alá.

Használjon olyan dezodort, aminek illata van és elég erős az Ön számára. Vigyél magaddal parfümöt a munkába, és ha szükséges, ismételd meg az illatot a nap folyamán.

Mossa meg arcát minden reggel és este. És végül, de nem utolsósorban, legyen tisztán és ápolt körme. Természetesen mindenki az általános tisztaságuk alapján ítél meg másokat, különös tekintettel a körmökre! Vigyázz rájuk.

Mindig csináltasd meg a hajad

Ne aggódj, a szeles napok nem rontják el automatikusan annak az esélyét, hogy aznap találkozz valakivel. Az egészséges és gyönyörű haj mindig látható, és többet mond, mint gondolnád. Legalábbis a mi kultúránkban szinte minden más előtt észreveszed őket. Ezért nagyon fontos ezek karbantartása. Rendszeresen vágja le, hogy elkerülje a töredezett hajvégeket – a haj gyengébbnek tűnik, ezért beteges, és kevésbé vonzóvá tesz. A zsíros hajnak tabunak kell lennie mindannyiunk számára.

Válasszon olyan frizurát, amitől jól érzi magát, és amelyik megfelel Önnek. A zsemle divatos, de szerinted ez rettenetesen butaság? Ne nyújtsd be! Uraim, ha kopaszodni kezdesz, valószínűleg egy rövid frizura illik a legjobban, az elvékonyodó területek nem látszanak annyira. A hajhullást megelőzheted, ha edzés után azonnal leöblíted a hajadat, az izzadság nem tesz jót nekik. Ne felejtse el megmasszírozni a teljes fejét minden alkalommal, amikor hajat mos.

Gondoljon a ruhákra

A ruha teszi az embert. Ezt biztosan tudod. Figyeld a mondást, tényleg van valami nekik. Nem kell a legdrágább darabokat viselned, vagy ami most "trendi". Találja meg saját stílusát – a ruhák valóban sokat elárulnak rólunk. Mindig jól öltözz fel. Ha egész nap otthon kell maradnod, akkor is legalább annyira figyelj a ruhákra, hogy ne legyenek koszosak vagy szakadtak, és az egyes darabok legalább passzoljanak egymáshoz. Viseld azt, ami megfelel neked. Stílusban és méretben egyaránt. Ha nem biztos benne, kérdezze meg az eladót, ők biztosan tanácsot adnak a választásban.

Mit vegyek fel?

Ruhatárad része legyen „időtlen” darab. Vagyis azokat, amiket gyakorlatilag bárhol hordhatsz, és soha nem mennek ki a divatból. Ezek segítségével mindig összeállíthatsz egy reprezentatív öltözéket, ami az adott helyzethez illik. Ezért csak azt válassza gondosan, ami megfelel Önnek. Még egyszer: stílus és méret egyaránt.

Könnyen csak a következő dolgokat birtokolhatod. A hölgyeknek legalább egy kék farmer, egy szoknya, egy sima rövid ujjú felső, egy "kis fekete" vagy ruha nadrág és egy blúz. Uraim, vegyenek egy kék farmert, egy pólót, legalább két nyomat és minta nélküli pólót, egy egyszínű sportkabátot, egy sötét nadrágot és egy tornacipőt és cipőt a társaságnak. Győződjön meg róla, hogy minden jó anyagból készül, és tökéletesen illeszkedik Önhöz. Kibír néhány évig, és nem kell annyit a ruháin gondolkodnod.


Hasonló cikkek

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.