Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan növelheti radikálisan vonzerejét néhány apró változtatással.

Testápolás

A megjelenése pozitív javításának legalapvetőbb és legegyszerűbb módja a megfelelő higiénia. Mások tudat alatt csak azt keresik, hogy tisztának látszanak és jó illatúak legyenek. Jó illatú, tiszta ruhát viselő egyedeket akarnak maguk körül. Ne becsülje alá.

Használjon olyan dezodort, aminek illata van és elég erős az Ön számára. Vigyél magaddal parfümöt a munkába, és ha szükséges, ismételd meg az illatot a nap folyamán.

Mossa meg arcát minden reggel és este. És végül, de nem utolsósorban, legyen tisztán és ápolt körme. Természetesen mindenki az általános tisztaságuk alapján ítél meg másokat, különös tekintettel a körmökre! Vigyázz rájuk.

Mindig csináltasd meg a hajad

Ne aggódj, a szeles napok nem rontják el automatikusan annak az esélyét, hogy aznap találkozz valakivel. Az egészséges és gyönyörű haj mindig látható, és többet mond, mint gondolnád. Legalábbis a mi kultúránkban szinte minden más előtt észreveszed őket. Ezért nagyon fontos ezek karbantartása. Rendszeresen vágja le, hogy elkerülje a töredezett hajvégeket – a haj gyengébbnek tűnik, ezért beteges, és kevésbé vonzóvá tesz. A zsíros hajnak tabunak kell lennie mindannyiunk számára.

Válasszon olyan frizurát, amitől jól érzi magát, és amelyik megfelel Önnek. A zsemle divatos, de szerinted ez rettenetesen butaság? Ne nyújtsd be! Uraim, ha kopaszodni kezdesz, valószínűleg egy rövid frizura illik a legjobban, az elvékonyodó területek nem látszanak annyira. A hajhullást megelőzheted, ha edzés után azonnal leöblíted a hajadat, az izzadság nem tesz jót nekik. Ne felejtse el megmasszírozni a teljes fejét minden alkalommal, amikor hajat mos.

Gondoljon a ruhákra

A ruha teszi az embert. Ezt biztosan tudod. Figyeld a mondást, tényleg van valami nekik. Nem kell a legdrágább darabokat viselned, vagy ami most "trendi". Találja meg saját stílusát – a ruhák valóban sokat elárulnak rólunk. Mindig jól öltözz fel. Ha egész nap otthon kell maradnod, akkor is legalább annyira figyelj a ruhákra, hogy ne legyenek koszosak vagy szakadtak, és az egyes darabok legalább passzoljanak egymáshoz. Viseld azt, ami megfelel neked. Stílusban és méretben egyaránt. Ha nem biztos benne, kérdezze meg az eladót, ők biztosan tanácsot adnak a választásban.

Mit vegyek fel?

Ruhatárad része legyen „időtlen” darab. Vagyis azokat, amiket gyakorlatilag bárhol hordhatsz, és soha nem mennek ki a divatból. Ezek segítségével mindig összeállíthatsz egy reprezentatív öltözéket, ami az adott helyzethez illik. Ezért csak azt válassza gondosan, ami megfelel Önnek. Még egyszer: stílus és méret egyaránt.

Könnyen csak a következő dolgokat birtokolhatod. A hölgyeknek legalább egy kék farmer, egy szoknya, egy sima rövid ujjú felső, egy "kis fekete" vagy ruha nadrág és egy blúz. Uraim, vegyenek egy kék farmert, egy pólót, legalább két nyomat és minta nélküli pólót, egy egyszínű sportkabátot, egy sötét nadrágot és egy tornacipőt és cipőt a társaságnak. Győződjön meg róla, hogy minden jó anyagból készül, és tökéletesen illeszkedik Önhöz. Kibír néhány évig, és nem kell annyit a ruháin gondolkodnod.


Hasonló cikkek

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.