Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan növelheti radikálisan vonzerejét néhány apró változtatással.

Testápolás

A megjelenése pozitív javításának legalapvetőbb és legegyszerűbb módja a megfelelő higiénia. Mások tudat alatt csak azt keresik, hogy tisztának látszanak és jó illatúak legyenek. Jó illatú, tiszta ruhát viselő egyedeket akarnak maguk körül. Ne becsülje alá.

Használjon olyan dezodort, aminek illata van és elég erős az Ön számára. Vigyél magaddal parfümöt a munkába, és ha szükséges, ismételd meg az illatot a nap folyamán.

Mossa meg arcát minden reggel és este. És végül, de nem utolsósorban, legyen tisztán és ápolt körme. Természetesen mindenki az általános tisztaságuk alapján ítél meg másokat, különös tekintettel a körmökre! Vigyázz rájuk.

Mindig csináltasd meg a hajad

Ne aggódj, a szeles napok nem rontják el automatikusan annak az esélyét, hogy aznap találkozz valakivel. Az egészséges és gyönyörű haj mindig látható, és többet mond, mint gondolnád. Legalábbis a mi kultúránkban szinte minden más előtt észreveszed őket. Ezért nagyon fontos ezek karbantartása. Rendszeresen vágja le, hogy elkerülje a töredezett hajvégeket – a haj gyengébbnek tűnik, ezért beteges, és kevésbé vonzóvá tesz. A zsíros hajnak tabunak kell lennie mindannyiunk számára.

Válasszon olyan frizurát, amitől jól érzi magát, és amelyik megfelel Önnek. A zsemle divatos, de szerinted ez rettenetesen butaság? Ne nyújtsd be! Uraim, ha kopaszodni kezdesz, valószínűleg egy rövid frizura illik a legjobban, az elvékonyodó területek nem látszanak annyira. A hajhullást megelőzheted, ha edzés után azonnal leöblíted a hajadat, az izzadság nem tesz jót nekik. Ne felejtse el megmasszírozni a teljes fejét minden alkalommal, amikor hajat mos.

Gondoljon a ruhákra

A ruha teszi az embert. Ezt biztosan tudod. Figyeld a mondást, tényleg van valami nekik. Nem kell a legdrágább darabokat viselned, vagy ami most "trendi". Találja meg saját stílusát – a ruhák valóban sokat elárulnak rólunk. Mindig jól öltözz fel. Ha egész nap otthon kell maradnod, akkor is legalább annyira figyelj a ruhákra, hogy ne legyenek koszosak vagy szakadtak, és az egyes darabok legalább passzoljanak egymáshoz. Viseld azt, ami megfelel neked. Stílusban és méretben egyaránt. Ha nem biztos benne, kérdezze meg az eladót, ők biztosan tanácsot adnak a választásban.

Mit vegyek fel?

Ruhatárad része legyen „időtlen” darab. Vagyis azokat, amiket gyakorlatilag bárhol hordhatsz, és soha nem mennek ki a divatból. Ezek segítségével mindig összeállíthatsz egy reprezentatív öltözéket, ami az adott helyzethez illik. Ezért csak azt válassza gondosan, ami megfelel Önnek. Még egyszer: stílus és méret egyaránt.

Könnyen csak a következő dolgokat birtokolhatod. A hölgyeknek legalább egy kék farmer, egy szoknya, egy sima rövid ujjú felső, egy "kis fekete" vagy ruha nadrág és egy blúz. Uraim, vegyenek egy kék farmert, egy pólót, legalább két nyomat és minta nélküli pólót, egy egyszínű sportkabátot, egy sötét nadrágot és egy tornacipőt és cipőt a társaságnak. Győződjön meg róla, hogy minden jó anyagból készül, és tökéletesen illeszkedik Önhöz. Kibír néhány évig, és nem kell annyit a ruháin gondolkodnod.


Hasonló cikkek

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Így biztosan megkapod!

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.