Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pont ilyen?

Teljesen szeretik a társaságodat

Amíg meg nem lepődsz, mennyire elbűvölőek, és mennyi időt akarnak veled tölteni vállalat. Ragaszkodnak minden szavadhoz. Gyakran hízeleg neked. Azt mondják neked, hogy soha senki mással nem érezték magukat ilyen jól. Az érzelmileg éretlen emberek nagyon gyorsan izgalomba jönnek, és az első pillanatokban nagyon élvezik a társaságodat. De nem tudnak mélyebb érzéseket kelteni. Ez pedig gyakran buktató.

Főleg magukra gondolnak

A „Hogy vagy” kérdést tisztán szociálisnak tartják, és nagyon ritkán veszik komolyan. És azokban a helyzetekben, amikor így tesz, ez csak a nyilvánvaló dühöd vagy bosszúságod miatt van. Meg akarnak nyugtatni, ezért először ki kell deríteniük, mi történik. Érzéseiket, akármilyen kicsik is, személyes ügyüknek tekintik. Ugyanúgy bánnak másokkal. Nem az ő dolguk, ezért nem érdekli őket.

Soha nem csak úgy hívnak

Csak akkor hívnak, ha szükségük van valamire, vagy kötelezettségből. Nem tudják megérteni a kapcsolatokat, a konkrét indok nélküli „beszélgetés” időpocsékolás számukra. Fiatal korukban a szüleik úgy nevelhették őket, hogy érdeklődjenek szeretteik iránt. És talán ezért is jelentkeznek rendszeresen. Az ilyen kapcsolattartás azonban formális, rövid és tömören is hangozhat. Biztosan nem az érzésekről van szó, vagy arról, hogy hiányzol neki.

Ők maguk figyelmeztetnek majd

Néhányan rálátásra jutottak, és tudják, milyenek. Lehet, hogy egyenesen azt mondják neked, hogy nem jók a kapcsolatoknak, vagy egyikük sem bírja sokáig a "lelkesedés" hiánya miatt. Ez nem egy teszt vagy egy kísérlet a megmentésére. Ez tiszta őszinteség. Ha szavaikat a fent említett jelek kísérik, akkor ezt megerősítette. Soha nem lesz mély és meleg, érzelmekkel teli kapcsolatod egy ilyen partnerrel. Ha ugyanebben a helyzetben vagy, megtaláltad önmagad. De ha érdeklődéssel és megértéssel teli kapcsolatot keresel, keress máshol.


Hasonló cikkek

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.