Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pont ilyen?

Teljesen szeretik a társaságodat

Amíg meg nem lepődsz, mennyire elbűvölőek, és mennyi időt akarnak veled tölteni vállalat. Ragaszkodnak minden szavadhoz. Gyakran hízeleg neked. Azt mondják neked, hogy soha senki mással nem érezték magukat ilyen jól. Az érzelmileg éretlen emberek nagyon gyorsan izgalomba jönnek, és az első pillanatokban nagyon élvezik a társaságodat. De nem tudnak mélyebb érzéseket kelteni. Ez pedig gyakran buktató.

Főleg magukra gondolnak

A „Hogy vagy” kérdést tisztán szociálisnak tartják, és nagyon ritkán veszik komolyan. És azokban a helyzetekben, amikor így tesz, ez csak a nyilvánvaló dühöd vagy bosszúságod miatt van. Meg akarnak nyugtatni, ezért először ki kell deríteniük, mi történik. Érzéseiket, akármilyen kicsik is, személyes ügyüknek tekintik. Ugyanúgy bánnak másokkal. Nem az ő dolguk, ezért nem érdekli őket.

Soha nem csak úgy hívnak

Csak akkor hívnak, ha szükségük van valamire, vagy kötelezettségből. Nem tudják megérteni a kapcsolatokat, a konkrét indok nélküli „beszélgetés” időpocsékolás számukra. Fiatal korukban a szüleik úgy nevelhették őket, hogy érdeklődjenek szeretteik iránt. És talán ezért is jelentkeznek rendszeresen. Az ilyen kapcsolattartás azonban formális, rövid és tömören is hangozhat. Biztosan nem az érzésekről van szó, vagy arról, hogy hiányzol neki.

Ők maguk figyelmeztetnek majd

Néhányan rálátásra jutottak, és tudják, milyenek. Lehet, hogy egyenesen azt mondják neked, hogy nem jók a kapcsolatoknak, vagy egyikük sem bírja sokáig a "lelkesedés" hiánya miatt. Ez nem egy teszt vagy egy kísérlet a megmentésére. Ez tiszta őszinteség. Ha szavaikat a fent említett jelek kísérik, akkor ezt megerősítette. Soha nem lesz mély és meleg, érzelmekkel teli kapcsolatod egy ilyen partnerrel. Ha ugyanebben a helyzetben vagy, megtaláltad önmagad. De ha érdeklődéssel és megértéssel teli kapcsolatot keresel, keress máshol.


Hasonló cikkek

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.