Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pont ilyen?

Teljesen szeretik a társaságodat

Amíg meg nem lepődsz, mennyire elbűvölőek, és mennyi időt akarnak veled tölteni vállalat. Ragaszkodnak minden szavadhoz. Gyakran hízeleg neked. Azt mondják neked, hogy soha senki mással nem érezték magukat ilyen jól. Az érzelmileg éretlen emberek nagyon gyorsan izgalomba jönnek, és az első pillanatokban nagyon élvezik a társaságodat. De nem tudnak mélyebb érzéseket kelteni. Ez pedig gyakran buktató.

Főleg magukra gondolnak

A „Hogy vagy” kérdést tisztán szociálisnak tartják, és nagyon ritkán veszik komolyan. És azokban a helyzetekben, amikor így tesz, ez csak a nyilvánvaló dühöd vagy bosszúságod miatt van. Meg akarnak nyugtatni, ezért először ki kell deríteniük, mi történik. Érzéseiket, akármilyen kicsik is, személyes ügyüknek tekintik. Ugyanúgy bánnak másokkal. Nem az ő dolguk, ezért nem érdekli őket.

Soha nem csak úgy hívnak

Csak akkor hívnak, ha szükségük van valamire, vagy kötelezettségből. Nem tudják megérteni a kapcsolatokat, a konkrét indok nélküli „beszélgetés” időpocsékolás számukra. Fiatal korukban a szüleik úgy nevelhették őket, hogy érdeklődjenek szeretteik iránt. És talán ezért is jelentkeznek rendszeresen. Az ilyen kapcsolattartás azonban formális, rövid és tömören is hangozhat. Biztosan nem az érzésekről van szó, vagy arról, hogy hiányzol neki.

Ők maguk figyelmeztetnek majd

Néhányan rálátásra jutottak, és tudják, milyenek. Lehet, hogy egyenesen azt mondják neked, hogy nem jók a kapcsolatoknak, vagy egyikük sem bírja sokáig a "lelkesedés" hiánya miatt. Ez nem egy teszt vagy egy kísérlet a megmentésére. Ez tiszta őszinteség. Ha szavaikat a fent említett jelek kísérik, akkor ezt megerősítette. Soha nem lesz mély és meleg, érzelmekkel teli kapcsolatod egy ilyen partnerrel. Ha ugyanebben a helyzetben vagy, megtaláltad önmagad. De ha érdeklődéssel és megértéssel teli kapcsolatot keresel, keress máshol.


Hasonló cikkek

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.