Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pont ilyen?

Teljesen szeretik a társaságodat

Amíg meg nem lepődsz, mennyire elbűvölőek, és mennyi időt akarnak veled tölteni vállalat. Ragaszkodnak minden szavadhoz. Gyakran hízeleg neked. Azt mondják neked, hogy soha senki mással nem érezték magukat ilyen jól. Az érzelmileg éretlen emberek nagyon gyorsan izgalomba jönnek, és az első pillanatokban nagyon élvezik a társaságodat. De nem tudnak mélyebb érzéseket kelteni. Ez pedig gyakran buktató.

Főleg magukra gondolnak

A „Hogy vagy” kérdést tisztán szociálisnak tartják, és nagyon ritkán veszik komolyan. És azokban a helyzetekben, amikor így tesz, ez csak a nyilvánvaló dühöd vagy bosszúságod miatt van. Meg akarnak nyugtatni, ezért először ki kell deríteniük, mi történik. Érzéseiket, akármilyen kicsik is, személyes ügyüknek tekintik. Ugyanúgy bánnak másokkal. Nem az ő dolguk, ezért nem érdekli őket.

Soha nem csak úgy hívnak

Csak akkor hívnak, ha szükségük van valamire, vagy kötelezettségből. Nem tudják megérteni a kapcsolatokat, a konkrét indok nélküli „beszélgetés” időpocsékolás számukra. Fiatal korukban a szüleik úgy nevelhették őket, hogy érdeklődjenek szeretteik iránt. És talán ezért is jelentkeznek rendszeresen. Az ilyen kapcsolattartás azonban formális, rövid és tömören is hangozhat. Biztosan nem az érzésekről van szó, vagy arról, hogy hiányzol neki.

Ők maguk figyelmeztetnek majd

Néhányan rálátásra jutottak, és tudják, milyenek. Lehet, hogy egyenesen azt mondják neked, hogy nem jók a kapcsolatoknak, vagy egyikük sem bírja sokáig a "lelkesedés" hiánya miatt. Ez nem egy teszt vagy egy kísérlet a megmentésére. Ez tiszta őszinteség. Ha szavaikat a fent említett jelek kísérik, akkor ezt megerősítette. Soha nem lesz mély és meleg, érzelmekkel teli kapcsolatod egy ilyen partnerrel. Ha ugyanebben a helyzetben vagy, megtaláltad önmagad. De ha érdeklődéssel és megértéssel teli kapcsolatot keresel, keress máshol.


Hasonló cikkek

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.