6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézze meg, mi garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

1. "Hello, hogy vagy?"

A legunalmasabb mondat, amit használhatsz. Normál kommunikációban hozzáteheti azt is: "Szörnyű az idő, nem?" "Eltemeted magad" az interneten azzal, hogy megkérdezed, hogy van a másik személy. Mit fog írni neked? Vagy rossz, mert egyedül van, vagy jó. És mi lesz ezután?

2. Baba, egér, cica, édes, fiú...

... és más becenevek. Indítson beszélgetést egy becenévvel, és azonnal törölheti a profilját. Még akkor is, ha a legcsodálatosabb kérdésre gondolt, hogy térdre kényszerítse az illetőt, egy becenév használatával hatékonyan verte rá. Ne használjon ilyen címeket, ha egyáltalán nem ismeri egymást!

3. "Nagyon szép vagy! / Kedves fickónak tűnik!”

Te fogadott a hízelgésre? Gondolj egy olyanra, amit nem hallanak minden nap, és nem hallottak százszor másoktól. Ne nyúlj a giccshez. Ráadásul olyan sokszor elhibázott mondatokról van szó, hogy minden jelentésüket elvesztették. Biztosan tudsz valami jobbat, eredetibbet kitalálni.

4. "Bizonyára nincs versenytárs a szexben"

A buktatónak nem kell az első mondatnak lennie. Ha a beszélgetés ígéretesen alakul, ne használja ezt még szórakozásból sem. A nők azonnal visszavonulnak. A férfiak valami csúnya dolgot gondolnak, majd visszahúzódnak. Hagyja a szex témáját későbbre, vagy addig a pillanatig, amikor már jól ismeritek egymást, és a szex szóba kerül.

5. Nyilvános üzenetek írása

Előbb vagy utóbb áthelyezhet egy privát beszélgetést egy privát szálba. A nyilvános chaten is találkozhatsz. De amint a dolgok elkezdenek felcsillanni köztetek, vagy előre akar lépni a kapcsolatban, vonuljon el mindenki más szeme elől. Nem akarja, hogy bárki rontsa veled.

6. Hangulatjelek

Nem jut eszébe semmi, ezért küldjön egy smiley-t? Bár manapság már annyi van belőlük, hogy a teljes beszélgetést csak velük lehet "levezetni", az ilyen játékot hagyd későbbre. Az ilyen típusú randevúzások során a partner legfeljebb egy kérdőjelet küldhet vissza. Mutasd meg, hogy a beszéd vagy az írás az erősséged, nem a gyengéd.


Hasonló cikkek

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.