6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézze meg, mi garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

1. "Hello, hogy vagy?"

A legunalmasabb mondat, amit használhatsz. Normál kommunikációban hozzáteheti azt is: "Szörnyű az idő, nem?" "Eltemeted magad" az interneten azzal, hogy megkérdezed, hogy van a másik személy. Mit fog írni neked? Vagy rossz, mert egyedül van, vagy jó. És mi lesz ezután?

2. Baba, egér, cica, édes, fiú...

... és más becenevek. Indítson beszélgetést egy becenévvel, és azonnal törölheti a profilját. Még akkor is, ha a legcsodálatosabb kérdésre gondolt, hogy térdre kényszerítse az illetőt, egy becenév használatával hatékonyan verte rá. Ne használjon ilyen címeket, ha egyáltalán nem ismeri egymást!

3. "Nagyon szép vagy! / Kedves fickónak tűnik!”

Te fogadott a hízelgésre? Gondolj egy olyanra, amit nem hallanak minden nap, és nem hallottak százszor másoktól. Ne nyúlj a giccshez. Ráadásul olyan sokszor elhibázott mondatokról van szó, hogy minden jelentésüket elvesztették. Biztosan tudsz valami jobbat, eredetibbet kitalálni.

4. "Bizonyára nincs versenytárs a szexben"

A buktatónak nem kell az első mondatnak lennie. Ha a beszélgetés ígéretesen alakul, ne használja ezt még szórakozásból sem. A nők azonnal visszavonulnak. A férfiak valami csúnya dolgot gondolnak, majd visszahúzódnak. Hagyja a szex témáját későbbre, vagy addig a pillanatig, amikor már jól ismeritek egymást, és a szex szóba kerül.

5. Nyilvános üzenetek írása

Előbb vagy utóbb áthelyezhet egy privát beszélgetést egy privát szálba. A nyilvános chaten is találkozhatsz. De amint a dolgok elkezdenek felcsillanni köztetek, vagy előre akar lépni a kapcsolatban, vonuljon el mindenki más szeme elől. Nem akarja, hogy bárki rontsa veled.

6. Hangulatjelek

Nem jut eszébe semmi, ezért küldjön egy smiley-t? Bár manapság már annyi van belőlük, hogy a teljes beszélgetést csak velük lehet "levezetni", az ilyen játékot hagyd későbbre. Az ilyen típusú randevúzások során a partner legfeljebb egy kérdőjelet küldhet vissza. Mutasd meg, hogy a beszéd vagy az írás az erősséged, nem a gyengéd.


Hasonló cikkek

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan erősítheti néhány apró változtatással radikálisan vonzerejét.

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.