6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézze meg, mi garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

1. "Hello, hogy vagy?"

A legunalmasabb mondat, amit használhatsz. Normál kommunikációban hozzáteheti azt is: "Szörnyű az idő, nem?" "Eltemeted magad" az interneten azzal, hogy megkérdezed, hogy van a másik személy. Mit fog írni neked? Vagy rossz, mert egyedül van, vagy jó. És mi lesz ezután?

2. Baba, egér, cica, édes, fiú...

... és más becenevek. Indítson beszélgetést egy becenévvel, és azonnal törölheti a profilját. Még akkor is, ha a legcsodálatosabb kérdésre gondolt, hogy térdre kényszerítse az illetőt, egy becenév használatával hatékonyan verte rá. Ne használjon ilyen címeket, ha egyáltalán nem ismeri egymást!

3. "Nagyon szép vagy! / Kedves fickónak tűnik!”

Te fogadott a hízelgésre? Gondolj egy olyanra, amit nem hallanak minden nap, és nem hallottak százszor másoktól. Ne nyúlj a giccshez. Ráadásul olyan sokszor elhibázott mondatokról van szó, hogy minden jelentésüket elvesztették. Biztosan tudsz valami jobbat, eredetibbet kitalálni.

4. "Bizonyára nincs versenytárs a szexben"

A buktatónak nem kell az első mondatnak lennie. Ha a beszélgetés ígéretesen alakul, ne használja ezt még szórakozásból sem. A nők azonnal visszavonulnak. A férfiak valami csúnya dolgot gondolnak, majd visszahúzódnak. Hagyja a szex témáját későbbre, vagy addig a pillanatig, amikor már jól ismeritek egymást, és a szex szóba kerül.

5. Nyilvános üzenetek írása

Előbb vagy utóbb áthelyezhet egy privát beszélgetést egy privát szálba. A nyilvános chaten is találkozhatsz. De amint a dolgok elkezdenek felcsillanni köztetek, vagy előre akar lépni a kapcsolatban, vonuljon el mindenki más szeme elől. Nem akarja, hogy bárki rontsa veled.

6. Hangulatjelek

Nem jut eszébe semmi, ezért küldjön egy smiley-t? Bár manapság már annyi van belőlük, hogy a teljes beszélgetést csak velük lehet "levezetni", az ilyen játékot hagyd későbbre. Az ilyen típusú randevúzások során a partner legfeljebb egy kérdőjelet küldhet vissza. Mutasd meg, hogy a beszéd vagy az írás az erősséged, nem a gyengéd.


Hasonló cikkek

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.