6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézze meg, mi garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

1. "Hello, hogy vagy?"

A legunalmasabb mondat, amit használhatsz. Normál kommunikációban hozzáteheti azt is: "Szörnyű az idő, nem?" "Eltemeted magad" az interneten azzal, hogy megkérdezed, hogy van a másik személy. Mit fog írni neked? Vagy rossz, mert egyedül van, vagy jó. És mi lesz ezután?

2. Baba, egér, cica, édes, fiú...

... és más becenevek. Indítson beszélgetést egy becenévvel, és azonnal törölheti a profilját. Még akkor is, ha a legcsodálatosabb kérdésre gondolt, hogy térdre kényszerítse az illetőt, egy becenév használatával hatékonyan verte rá. Ne használjon ilyen címeket, ha egyáltalán nem ismeri egymást!

3. "Nagyon szép vagy! / Kedves fickónak tűnik!”

Te fogadott a hízelgésre? Gondolj egy olyanra, amit nem hallanak minden nap, és nem hallottak százszor másoktól. Ne nyúlj a giccshez. Ráadásul olyan sokszor elhibázott mondatokról van szó, hogy minden jelentésüket elvesztették. Biztosan tudsz valami jobbat, eredetibbet kitalálni.

4. "Bizonyára nincs versenytárs a szexben"

A buktatónak nem kell az első mondatnak lennie. Ha a beszélgetés ígéretesen alakul, ne használja ezt még szórakozásból sem. A nők azonnal visszavonulnak. A férfiak valami csúnya dolgot gondolnak, majd visszahúzódnak. Hagyja a szex témáját későbbre, vagy addig a pillanatig, amikor már jól ismeritek egymást, és a szex szóba kerül.

5. Nyilvános üzenetek írása

Előbb vagy utóbb áthelyezhet egy privát beszélgetést egy privát szálba. A nyilvános chaten is találkozhatsz. De amint a dolgok elkezdenek felcsillanni köztetek, vagy előre akar lépni a kapcsolatban, vonuljon el mindenki más szeme elől. Nem akarja, hogy bárki rontsa veled.

6. Hangulatjelek

Nem jut eszébe semmi, ezért küldjön egy smiley-t? Bár manapság már annyi van belőlük, hogy a teljes beszélgetést csak velük lehet "levezetni", az ilyen játékot hagyd későbbre. Az ilyen típusú randevúzások során a partner legfeljebb egy kérdőjelet küldhet vissza. Mutasd meg, hogy a beszéd vagy az írás az erősséged, nem a gyengéd.


Hasonló cikkek

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.