6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézze meg, mi garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

1. "Hello, hogy vagy?"

A legunalmasabb mondat, amit használhatsz. Normál kommunikációban hozzáteheti azt is: "Szörnyű az idő, nem?" "Eltemeted magad" az interneten azzal, hogy megkérdezed, hogy van a másik személy. Mit fog írni neked? Vagy rossz, mert egyedül van, vagy jó. És mi lesz ezután?

2. Baba, egér, cica, édes, fiú...

... és más becenevek. Indítson beszélgetést egy becenévvel, és azonnal törölheti a profilját. Még akkor is, ha a legcsodálatosabb kérdésre gondolt, hogy térdre kényszerítse az illetőt, egy becenév használatával hatékonyan verte rá. Ne használjon ilyen címeket, ha egyáltalán nem ismeri egymást!

3. "Nagyon szép vagy! / Kedves fickónak tűnik!”

Te fogadott a hízelgésre? Gondolj egy olyanra, amit nem hallanak minden nap, és nem hallottak százszor másoktól. Ne nyúlj a giccshez. Ráadásul olyan sokszor elhibázott mondatokról van szó, hogy minden jelentésüket elvesztették. Biztosan tudsz valami jobbat, eredetibbet kitalálni.

4. "Bizonyára nincs versenytárs a szexben"

A buktatónak nem kell az első mondatnak lennie. Ha a beszélgetés ígéretesen alakul, ne használja ezt még szórakozásból sem. A nők azonnal visszavonulnak. A férfiak valami csúnya dolgot gondolnak, majd visszahúzódnak. Hagyja a szex témáját későbbre, vagy addig a pillanatig, amikor már jól ismeritek egymást, és a szex szóba kerül.

5. Nyilvános üzenetek írása

Előbb vagy utóbb áthelyezhet egy privát beszélgetést egy privát szálba. A nyilvános chaten is találkozhatsz. De amint a dolgok elkezdenek felcsillanni köztetek, vagy előre akar lépni a kapcsolatban, vonuljon el mindenki más szeme elől. Nem akarja, hogy bárki rontsa veled.

6. Hangulatjelek

Nem jut eszébe semmi, ezért küldjön egy smiley-t? Bár manapság már annyi van belőlük, hogy a teljes beszélgetést csak velük lehet "levezetni", az ilyen játékot hagyd későbbre. Az ilyen típusú randevúzások során a partner legfeljebb egy kérdőjelet küldhet vissza. Mutasd meg, hogy a beszéd vagy az írás az erősséged, nem a gyengéd.


Hasonló cikkek

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.