A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Válassz egy párat, akivel mindketten jól kijönnek

A tervezett négyes randevú sikere érdekében hívj meg egy párt, akihez mindketten közel állnak. Végül is biztos akar lenni abban, hogy mindenki jól fog szórakozni. Hívjon meg egy párat, akivel kompatibilis vagy érdeklődési köre vagy hobbija tekintetében.

Válasszon olyan helyet, ahol mindenki jól érezheti magát.

Nem fogsz indiánhoz meghívni valakit, aki utálja a curryt. étterem. Ugyanígy nem hívsz meg egy filmre felirat nélkül olyan embert, aki nem ért angolul vagy rosszul lát. Tehát válasszon olyan találkozóhelyet, amelyről tudja, hogy a másik pár szereti. Kerülje el a meglepetéseket a kettős randevúnál. Ideális lesz, ha előre megállapodnak, hogy hova mész együtt.

Gondolj mindenkire

A kettős randevúnál fontos, hogy mind a négyen jól érezzék magukat. Beszélgetés közben ne összpontosítson olyan témákra, amelyeket csak néhányan értenek. Próbálj meg mindenkivel kommunikálni. A legegyszerűbb, ha érdeklődsz a másik személy, a másik személy iránt.

Őrizd meg otthon az intimitást

Ki vagy a másik féllel, de próbálj meg jobban a másikra koncentrálni. pár ezúttal. Főleg meghitt beszélgetésekről beszélünk, de a szeretet eltúlzott megnyilvánulásairól is. Kérem ezeket kerülje el. Ha egész este "lógsz" a partnereden, az általad meghívott társaság kényelmetlenül érezheti magát. Főleg, ha a másik pár más kapcsolati szakaszban van, mint te.

Nincs viták

A kettős randevú légkörének kellemessé tétele érdekében kerüld a vitákat partnereddel. Ne beszélje meg személyes ügyeit, miközben a másik párral találkozik. Tartsa őket későbbre, és foglalkozzon velük, amikor egyedül van. Senki sem akarja végighallgatni a kapcsolati problémáid teljes történetét.

Ne hasonlítsd össze kapcsolataidat

Ne hasonlítsd össze a kapcsolatod melyik szakaszában vannak és melyik szakaszban vannak Benne vagy. Ne mondd, hogy ők ezt teszik, te pedig azt. Legyen laza, érdeklődjön mások iránt, és élvezze az estét négyesben a legjobban. Akkor is elég jól fogod érezni magad.


Hasonló cikkek

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.