A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Válassz egy párat, akivel mindketten jól kijönnek

A tervezett négyes randevú sikere érdekében hívj meg egy párt, akihez mindketten közel állnak. Végül is biztos akar lenni abban, hogy mindenki jól fog szórakozni. Hívjon meg egy párat, akivel kompatibilis vagy érdeklődési köre vagy hobbija tekintetében.

Válasszon olyan helyet, ahol mindenki jól érezheti magát.

Nem fogsz indiánhoz meghívni valakit, aki utálja a curryt. étterem. Ugyanígy nem hívsz meg egy filmre felirat nélkül olyan embert, aki nem ért angolul vagy rosszul lát. Tehát válasszon olyan találkozóhelyet, amelyről tudja, hogy a másik pár szereti. Kerülje el a meglepetéseket a kettős randevúnál. Ideális lesz, ha előre megállapodnak, hogy hova mész együtt.

Gondolj mindenkire

A kettős randevúnál fontos, hogy mind a négyen jól érezzék magukat. Beszélgetés közben ne összpontosítson olyan témákra, amelyeket csak néhányan értenek. Próbálj meg mindenkivel kommunikálni. A legegyszerűbb, ha érdeklődsz a másik személy, a másik személy iránt.

Őrizd meg otthon az intimitást

Ki vagy a másik féllel, de próbálj meg jobban a másikra koncentrálni. pár ezúttal. Főleg meghitt beszélgetésekről beszélünk, de a szeretet eltúlzott megnyilvánulásairól is. Kérem ezeket kerülje el. Ha egész este "lógsz" a partnereden, az általad meghívott társaság kényelmetlenül érezheti magát. Főleg, ha a másik pár más kapcsolati szakaszban van, mint te.

Nincs viták

A kettős randevú légkörének kellemessé tétele érdekében kerüld a vitákat partnereddel. Ne beszélje meg személyes ügyeit, miközben a másik párral találkozik. Tartsa őket későbbre, és foglalkozzon velük, amikor egyedül van. Senki sem akarja végighallgatni a kapcsolati problémáid teljes történetét.

Ne hasonlítsd össze kapcsolataidat

Ne hasonlítsd össze a kapcsolatod melyik szakaszában vannak és melyik szakaszban vannak Benne vagy. Ne mondd, hogy ők ezt teszik, te pedig azt. Legyen laza, érdeklődjön mások iránt, és élvezze az estét négyesben a legjobban. Akkor is elég jól fogod érezni magad.


Hasonló cikkek

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.