A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Válassz egy párat, akivel mindketten jól kijönnek

A tervezett négyes randevú sikere érdekében hívj meg egy párt, akihez mindketten közel állnak. Végül is biztos akar lenni abban, hogy mindenki jól fog szórakozni. Hívjon meg egy párat, akivel kompatibilis vagy érdeklődési köre vagy hobbija tekintetében.

Válasszon olyan helyet, ahol mindenki jól érezheti magát.

Nem fogsz indiánhoz meghívni valakit, aki utálja a curryt. étterem. Ugyanígy nem hívsz meg egy filmre felirat nélkül olyan embert, aki nem ért angolul vagy rosszul lát. Tehát válasszon olyan találkozóhelyet, amelyről tudja, hogy a másik pár szereti. Kerülje el a meglepetéseket a kettős randevúnál. Ideális lesz, ha előre megállapodnak, hogy hova mész együtt.

Gondolj mindenkire

A kettős randevúnál fontos, hogy mind a négyen jól érezzék magukat. Beszélgetés közben ne összpontosítson olyan témákra, amelyeket csak néhányan értenek. Próbálj meg mindenkivel kommunikálni. A legegyszerűbb, ha érdeklődsz a másik személy, a másik személy iránt.

Őrizd meg otthon az intimitást

Ki vagy a másik féllel, de próbálj meg jobban a másikra koncentrálni. pár ezúttal. Főleg meghitt beszélgetésekről beszélünk, de a szeretet eltúlzott megnyilvánulásairól is. Kérem ezeket kerülje el. Ha egész este "lógsz" a partnereden, az általad meghívott társaság kényelmetlenül érezheti magát. Főleg, ha a másik pár más kapcsolati szakaszban van, mint te.

Nincs viták

A kettős randevú légkörének kellemessé tétele érdekében kerüld a vitákat partnereddel. Ne beszélje meg személyes ügyeit, miközben a másik párral találkozik. Tartsa őket későbbre, és foglalkozzon velük, amikor egyedül van. Senki sem akarja végighallgatni a kapcsolati problémáid teljes történetét.

Ne hasonlítsd össze kapcsolataidat

Ne hasonlítsd össze a kapcsolatod melyik szakaszában vannak és melyik szakaszban vannak Benne vagy. Ne mondd, hogy ők ezt teszik, te pedig azt. Legyen laza, érdeklődjön mások iránt, és élvezze az estét négyesben a legjobban. Akkor is elég jól fogod érezni magad.


Hasonló cikkek

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.