A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Válassz egy párat, akivel mindketten jól kijönnek

A tervezett négyes randevú sikere érdekében hívj meg egy párt, akihez mindketten közel állnak. Végül is biztos akar lenni abban, hogy mindenki jól fog szórakozni. Hívjon meg egy párat, akivel kompatibilis vagy érdeklődési köre vagy hobbija tekintetében.

Válasszon olyan helyet, ahol mindenki jól érezheti magát.

Nem fogsz indiánhoz meghívni valakit, aki utálja a curryt. étterem. Ugyanígy nem hívsz meg egy filmre felirat nélkül olyan embert, aki nem ért angolul vagy rosszul lát. Tehát válasszon olyan találkozóhelyet, amelyről tudja, hogy a másik pár szereti. Kerülje el a meglepetéseket a kettős randevúnál. Ideális lesz, ha előre megállapodnak, hogy hova mész együtt.

Gondolj mindenkire

A kettős randevúnál fontos, hogy mind a négyen jól érezzék magukat. Beszélgetés közben ne összpontosítson olyan témákra, amelyeket csak néhányan értenek. Próbálj meg mindenkivel kommunikálni. A legegyszerűbb, ha érdeklődsz a másik személy, a másik személy iránt.

Őrizd meg otthon az intimitást

Ki vagy a másik féllel, de próbálj meg jobban a másikra koncentrálni. pár ezúttal. Főleg meghitt beszélgetésekről beszélünk, de a szeretet eltúlzott megnyilvánulásairól is. Kérem ezeket kerülje el. Ha egész este "lógsz" a partnereden, az általad meghívott társaság kényelmetlenül érezheti magát. Főleg, ha a másik pár más kapcsolati szakaszban van, mint te.

Nincs viták

A kettős randevú légkörének kellemessé tétele érdekében kerüld a vitákat partnereddel. Ne beszélje meg személyes ügyeit, miközben a másik párral találkozik. Tartsa őket későbbre, és foglalkozzon velük, amikor egyedül van. Senki sem akarja végighallgatni a kapcsolati problémáid teljes történetét.

Ne hasonlítsd össze kapcsolataidat

Ne hasonlítsd össze a kapcsolatod melyik szakaszában vannak és melyik szakaszban vannak Benne vagy. Ne mondd, hogy ők ezt teszik, te pedig azt. Legyen laza, érdeklődjön mások iránt, és élvezze az estét négyesben a legjobban. Akkor is elég jól fogod érezni magad.


Hasonló cikkek

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szív és kétségbeesés érzése, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.