A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Válassz egy párat, akivel mindketten jól kijönnek

A tervezett négyes randevú sikere érdekében hívj meg egy párt, akihez mindketten közel állnak. Végül is biztos akar lenni abban, hogy mindenki jól fog szórakozni. Hívjon meg egy párat, akivel kompatibilis vagy érdeklődési köre vagy hobbija tekintetében.

Válasszon olyan helyet, ahol mindenki jól érezheti magát.

Nem fogsz indiánhoz meghívni valakit, aki utálja a curryt. étterem. Ugyanígy nem hívsz meg egy filmre felirat nélkül olyan embert, aki nem ért angolul vagy rosszul lát. Tehát válasszon olyan találkozóhelyet, amelyről tudja, hogy a másik pár szereti. Kerülje el a meglepetéseket a kettős randevúnál. Ideális lesz, ha előre megállapodnak, hogy hova mész együtt.

Gondolj mindenkire

A kettős randevúnál fontos, hogy mind a négyen jól érezzék magukat. Beszélgetés közben ne összpontosítson olyan témákra, amelyeket csak néhányan értenek. Próbálj meg mindenkivel kommunikálni. A legegyszerűbb, ha érdeklődsz a másik személy, a másik személy iránt.

Őrizd meg otthon az intimitást

Ki vagy a másik féllel, de próbálj meg jobban a másikra koncentrálni. pár ezúttal. Főleg meghitt beszélgetésekről beszélünk, de a szeretet eltúlzott megnyilvánulásairól is. Kérem ezeket kerülje el. Ha egész este "lógsz" a partnereden, az általad meghívott társaság kényelmetlenül érezheti magát. Főleg, ha a másik pár más kapcsolati szakaszban van, mint te.

Nincs viták

A kettős randevú légkörének kellemessé tétele érdekében kerüld a vitákat partnereddel. Ne beszélje meg személyes ügyeit, miközben a másik párral találkozik. Tartsa őket későbbre, és foglalkozzon velük, amikor egyedül van. Senki sem akarja végighallgatni a kapcsolati problémáid teljes történetét.

Ne hasonlítsd össze kapcsolataidat

Ne hasonlítsd össze a kapcsolatod melyik szakaszában vannak és melyik szakaszban vannak Benne vagy. Ne mondd, hogy ők ezt teszik, te pedig azt. Legyen laza, érdeklődjön mások iránt, és élvezze az estét négyesben a legjobban. Akkor is elég jól fogod érezni magad.


Hasonló cikkek

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.