Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan fejezheti be gyorsan az első közös randevút.

Sürgős telefonhívás

A megbeszélés előtt kikapcsolta a telefon csengőhangját. De nem probléma, ha előveszed azzal a kifogással, hogy folyamatosan rezeg a zsebedben vagy a táskádban, és ezért gyorsan meg kell oldanod, hogy mit akar tőled a kitartó hívó. Annak érdekében, hogy megússzon egy kis hazugságot, azonnal nyomja a mobiltelefonját a mellkasához, miután kihúzta, és menjen el a látómezőből, hogy "telefonon beszéljen". Várjon egy pillanatot, majd térjen vissza partneréhez, és kijelenti, hogy ez sürgős helyzet, és azonnal távoznia kell. És csak pakolj össze, a nyugalom kedvéért kifizetheted a rád eső részét, ha van, és távozhatsz.

Betegnek érzed magad

Ha rosszul sikerül a randevú, talán észre sem veszi, hogy keveset mosolyogsz, esetleg többet izzadsz, esetleg nyugtalan a kezed. Mindezt ürügyként használhatja arra, hogy hirtelen rosszul érezze magát. És ahogy a koronavírus megtanított bennünket, a fizikai kényelmetlenség legkisebb érzése is teljesen jogos kifogás. Csak talán emelje ki, hogy nyáron nem érzi jól magát a napsütés miatt, télen gyakran megfázik stb. Semmi komoly, csak arra, hogy pillanatnyilag semmi másra nem gondolsz, kivéve, amikor otthon fekszel.

Készülj előre

Az elején készülhetsz. Ezzel a módszerrel csak az a baj, hogy tényleg a legelején kell bevezetni, amikor még fogalmad sincs, hogyan fog sikerülni a randevú. Másrészt, ha az első randevúkon korlátozott idő van – tényleg, használd minden első randin –, az is rengeteg előnnyel jár a mentális jólétedre nézve.

Köszöntsd társadat, és cserélj szabványt. bemutatkozások. Üdvözöllek, hogyan találtad magad, és hogyan mentél oda, ahova tervezel. Akkor kérj bocsánatot, hogy a főnököd az utolsó pillanatban adott olyan munkát, amit sajnos aznap be kell fejezned, vagy másnap nagyon korán kell kelned. Így csak korlátozott ideig áll rendelkezésére a találkozó. Ön vállalkozó? Ez valójában még jobb. A főnök helyett az ügyfél, akiért egy pillanat alatt el kell hagynia otthonát. A vállalkozók számára senki sem fog meglepődni, hogy este otthon kell dolgoznia.

Legyen őszinte

Az utolsó lehetőség az egyszerű őszinteség. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd (vagy a társad egyszerűen nem felel meg a profilodnak, akkor nem kell védekezned), egyszerűen magyarázd el. Érzékenyen. Mondd meg neki, hogy a szikra nem ugrott ki az oldaladról, és ne hagyd, hogy dühös legyen, amiért nem látsz kapcsolatot kettőtök között. Így nyugodtan befejezheti a sétát vagy befejezheti a kávét, és külön utakon indulhat.


Hasonló cikkek

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.