Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan fejezheti be gyorsan az első közös randevút.

Sürgős telefonhívás

A megbeszélés előtt kikapcsolta a telefon csengőhangját. De nem probléma, ha előveszed azzal a kifogással, hogy folyamatosan rezeg a zsebedben vagy a táskádban, és ezért gyorsan meg kell oldanod, hogy mit akar tőled a kitartó hívó. Annak érdekében, hogy megússzon egy kis hazugságot, azonnal nyomja a mobiltelefonját a mellkasához, miután kihúzta, és menjen el a látómezőből, hogy "telefonon beszéljen". Várjon egy pillanatot, majd térjen vissza partneréhez, és kijelenti, hogy ez sürgős helyzet, és azonnal távoznia kell. És csak pakolj össze, a nyugalom kedvéért kifizetheted a rád eső részét, ha van, és távozhatsz.

Betegnek érzed magad

Ha rosszul sikerül a randevú, talán észre sem veszi, hogy keveset mosolyogsz, esetleg többet izzadsz, esetleg nyugtalan a kezed. Mindezt ürügyként használhatja arra, hogy hirtelen rosszul érezze magát. És ahogy a koronavírus megtanított bennünket, a fizikai kényelmetlenség legkisebb érzése is teljesen jogos kifogás. Csak talán emelje ki, hogy nyáron nem érzi jól magát a napsütés miatt, télen gyakran megfázik stb. Semmi komoly, csak arra, hogy pillanatnyilag semmi másra nem gondolsz, kivéve, amikor otthon fekszel.

Készülj előre

Az elején készülhetsz. Ezzel a módszerrel csak az a baj, hogy tényleg a legelején kell bevezetni, amikor még fogalmad sincs, hogyan fog sikerülni a randevú. Másrészt, ha az első randevúkon korlátozott idő van – tényleg, használd minden első randin –, az is rengeteg előnnyel jár a mentális jólétedre nézve.

Köszöntsd társadat, és cserélj szabványt. bemutatkozások. Üdvözöllek, hogyan találtad magad, és hogyan mentél oda, ahova tervezel. Akkor kérj bocsánatot, hogy a főnököd az utolsó pillanatban adott olyan munkát, amit sajnos aznap be kell fejezned, vagy másnap nagyon korán kell kelned. Így csak korlátozott ideig áll rendelkezésére a találkozó. Ön vállalkozó? Ez valójában még jobb. A főnök helyett az ügyfél, akiért egy pillanat alatt el kell hagynia otthonát. A vállalkozók számára senki sem fog meglepődni, hogy este otthon kell dolgoznia.

Legyen őszinte

Az utolsó lehetőség az egyszerű őszinteség. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd (vagy a társad egyszerűen nem felel meg a profilodnak, akkor nem kell védekezned), egyszerűen magyarázd el. Érzékenyen. Mondd meg neki, hogy a szikra nem ugrott ki az oldaladról, és ne hagyd, hogy dühös legyen, amiért nem látsz kapcsolatot kettőtök között. Így nyugodtan befejezheti a sétát vagy befejezheti a kávét, és külön utakon indulhat.


Hasonló cikkek

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell megbocsátani?

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.