Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan fejezheti be gyorsan az első közös randevút.

Sürgős telefonhívás

A megbeszélés előtt kikapcsolta a telefon csengőhangját. De nem probléma, ha előveszed azzal a kifogással, hogy folyamatosan rezeg a zsebedben vagy a táskádban, és ezért gyorsan meg kell oldanod, hogy mit akar tőled a kitartó hívó. Annak érdekében, hogy megússzon egy kis hazugságot, azonnal nyomja a mobiltelefonját a mellkasához, miután kihúzta, és menjen el a látómezőből, hogy "telefonon beszéljen". Várjon egy pillanatot, majd térjen vissza partneréhez, és kijelenti, hogy ez sürgős helyzet, és azonnal távoznia kell. És csak pakolj össze, a nyugalom kedvéért kifizetheted a rád eső részét, ha van, és távozhatsz.

Betegnek érzed magad

Ha rosszul sikerül a randevú, talán észre sem veszi, hogy keveset mosolyogsz, esetleg többet izzadsz, esetleg nyugtalan a kezed. Mindezt ürügyként használhatja arra, hogy hirtelen rosszul érezze magát. És ahogy a koronavírus megtanított bennünket, a fizikai kényelmetlenség legkisebb érzése is teljesen jogos kifogás. Csak talán emelje ki, hogy nyáron nem érzi jól magát a napsütés miatt, télen gyakran megfázik stb. Semmi komoly, csak arra, hogy pillanatnyilag semmi másra nem gondolsz, kivéve, amikor otthon fekszel.

Készülj előre

Az elején készülhetsz. Ezzel a módszerrel csak az a baj, hogy tényleg a legelején kell bevezetni, amikor még fogalmad sincs, hogyan fog sikerülni a randevú. Másrészt, ha az első randevúkon korlátozott idő van – tényleg, használd minden első randin –, az is rengeteg előnnyel jár a mentális jólétedre nézve.

Köszöntsd társadat, és cserélj szabványt. bemutatkozások. Üdvözöllek, hogyan találtad magad, és hogyan mentél oda, ahova tervezel. Akkor kérj bocsánatot, hogy a főnököd az utolsó pillanatban adott olyan munkát, amit sajnos aznap be kell fejezned, vagy másnap nagyon korán kell kelned. Így csak korlátozott ideig áll rendelkezésére a találkozó. Ön vállalkozó? Ez valójában még jobb. A főnök helyett az ügyfél, akiért egy pillanat alatt el kell hagynia otthonát. A vállalkozók számára senki sem fog meglepődni, hogy este otthon kell dolgoznia.

Legyen őszinte

Az utolsó lehetőség az egyszerű őszinteség. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd (vagy a társad egyszerűen nem felel meg a profilodnak, akkor nem kell védekezned), egyszerűen magyarázd el. Érzékenyen. Mondd meg neki, hogy a szikra nem ugrott ki az oldaladról, és ne hagyd, hogy dühös legyen, amiért nem látsz kapcsolatot kettőtök között. Így nyugodtan befejezheti a sétát vagy befejezheti a kávét, és külön utakon indulhat.


Hasonló cikkek

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.