Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan fejezheti be gyorsan az első közös randevút.

Sürgős telefonhívás

A megbeszélés előtt kikapcsolta a telefon csengőhangját. De nem probléma, ha előveszed azzal a kifogással, hogy folyamatosan rezeg a zsebedben vagy a táskádban, és ezért gyorsan meg kell oldanod, hogy mit akar tőled a kitartó hívó. Annak érdekében, hogy megússzon egy kis hazugságot, azonnal nyomja a mobiltelefonját a mellkasához, miután kihúzta, és menjen el a látómezőből, hogy "telefonon beszéljen". Várjon egy pillanatot, majd térjen vissza partneréhez, és kijelenti, hogy ez sürgős helyzet, és azonnal távoznia kell. És csak pakolj össze, a nyugalom kedvéért kifizetheted a rád eső részét, ha van, és távozhatsz.

Betegnek érzed magad

Ha rosszul sikerül a randevú, talán észre sem veszi, hogy keveset mosolyogsz, esetleg többet izzadsz, esetleg nyugtalan a kezed. Mindezt ürügyként használhatja arra, hogy hirtelen rosszul érezze magát. És ahogy a koronavírus megtanított bennünket, a fizikai kényelmetlenség legkisebb érzése is teljesen jogos kifogás. Csak talán emelje ki, hogy nyáron nem érzi jól magát a napsütés miatt, télen gyakran megfázik stb. Semmi komoly, csak arra, hogy pillanatnyilag semmi másra nem gondolsz, kivéve, amikor otthon fekszel.

Készülj előre

Az elején készülhetsz. Ezzel a módszerrel csak az a baj, hogy tényleg a legelején kell bevezetni, amikor még fogalmad sincs, hogyan fog sikerülni a randevú. Másrészt, ha az első randevúkon korlátozott idő van – tényleg, használd minden első randin –, az is rengeteg előnnyel jár a mentális jólétedre nézve.

Köszöntsd társadat, és cserélj szabványt. bemutatkozások. Üdvözöllek, hogyan találtad magad, és hogyan mentél oda, ahova tervezel. Akkor kérj bocsánatot, hogy a főnököd az utolsó pillanatban adott olyan munkát, amit sajnos aznap be kell fejezned, vagy másnap nagyon korán kell kelned. Így csak korlátozott ideig áll rendelkezésére a találkozó. Ön vállalkozó? Ez valójában még jobb. A főnök helyett az ügyfél, akiért egy pillanat alatt el kell hagynia otthonát. A vállalkozók számára senki sem fog meglepődni, hogy este otthon kell dolgoznia.

Legyen őszinte

Az utolsó lehetőség az egyszerű őszinteség. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd (vagy a társad egyszerűen nem felel meg a profilodnak, akkor nem kell védekezned), egyszerűen magyarázd el. Érzékenyen. Mondd meg neki, hogy a szikra nem ugrott ki az oldaladról, és ne hagyd, hogy dühös legyen, amiért nem látsz kapcsolatot kettőtök között. Így nyugodtan befejezheti a sétát vagy befejezheti a kávét, és külön utakon indulhat.


Hasonló cikkek

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívtól!

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.