Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan fejezheti be gyorsan az első közös randevút.

Sürgős telefonhívás

A megbeszélés előtt kikapcsolta a telefon csengőhangját. De nem probléma, ha előveszed azzal a kifogással, hogy folyamatosan rezeg a zsebedben vagy a táskádban, és ezért gyorsan meg kell oldanod, hogy mit akar tőled a kitartó hívó. Annak érdekében, hogy megússzon egy kis hazugságot, azonnal nyomja a mobiltelefonját a mellkasához, miután kihúzta, és menjen el a látómezőből, hogy "telefonon beszéljen". Várjon egy pillanatot, majd térjen vissza partneréhez, és kijelenti, hogy ez sürgős helyzet, és azonnal távoznia kell. És csak pakolj össze, a nyugalom kedvéért kifizetheted a rád eső részét, ha van, és távozhatsz.

Betegnek érzed magad

Ha rosszul sikerül a randevú, talán észre sem veszi, hogy keveset mosolyogsz, esetleg többet izzadsz, esetleg nyugtalan a kezed. Mindezt ürügyként használhatja arra, hogy hirtelen rosszul érezze magát. És ahogy a koronavírus megtanított bennünket, a fizikai kényelmetlenség legkisebb érzése is teljesen jogos kifogás. Csak talán emelje ki, hogy nyáron nem érzi jól magát a napsütés miatt, télen gyakran megfázik stb. Semmi komoly, csak arra, hogy pillanatnyilag semmi másra nem gondolsz, kivéve, amikor otthon fekszel.

Készülj előre

Az elején készülhetsz. Ezzel a módszerrel csak az a baj, hogy tényleg a legelején kell bevezetni, amikor még fogalmad sincs, hogyan fog sikerülni a randevú. Másrészt, ha az első randevúkon korlátozott idő van – tényleg, használd minden első randin –, az is rengeteg előnnyel jár a mentális jólétedre nézve.

Köszöntsd társadat, és cserélj szabványt. bemutatkozások. Üdvözöllek, hogyan találtad magad, és hogyan mentél oda, ahova tervezel. Akkor kérj bocsánatot, hogy a főnököd az utolsó pillanatban adott olyan munkát, amit sajnos aznap be kell fejezned, vagy másnap nagyon korán kell kelned. Így csak korlátozott ideig áll rendelkezésére a találkozó. Ön vállalkozó? Ez valójában még jobb. A főnök helyett az ügyfél, akiért egy pillanat alatt el kell hagynia otthonát. A vállalkozók számára senki sem fog meglepődni, hogy este otthon kell dolgoznia.

Legyen őszinte

Az utolsó lehetőség az egyszerű őszinteség. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd (vagy a társad egyszerűen nem felel meg a profilodnak, akkor nem kell védekezned), egyszerűen magyarázd el. Érzékenyen. Mondd meg neki, hogy a szikra nem ugrott ki az oldaladról, és ne hagyd, hogy dühös legyen, amiért nem látsz kapcsolatot kettőtök között. Így nyugodtan befejezheti a sétát vagy befejezheti a kávét, és külön utakon indulhat.


Hasonló cikkek

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.