Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Élvezd a randevúzást

A gyors idő eredményt kíván. És most és itt. Tegnap már késő volt. De a szerelem nem utolérte az időt, és valószínűleg soha nem is fog. Ha a másik nem dönt jelentősebb lépésre, akkor már 3-4 találkozás után szakítasz. Lassíts! Lehet, hogy nem töltitek együtt életetek hátralévő részét, de miért ne élvezné a keresést? A randevúzás maga is gyönyörű. Ne keressen azonnal valakit, akinek gyűrűje van a zsebében, vagy hajlandó feladni saját karrierjét a tiédért. Az eredmény megnyomásával nagyobb valószínűséggel veszíti el a megfelelőjét. Élvezze a randevúzást.

Hogyan bánik másokkal?

Akár Harlequin-rajongó vagy, akár nem, legalább fogalmad van arról, hogy miről szólnak. A férfi a kapcsolat elején morgósnak tűnik, de mindig segít másokon. A hősnők segítik a szegényeket, kedvesek az állatokkal és a gyerekekkel. Sokat elárul valódi természetükről: hogyan viselkednek, amikor senki sem néz? Minden népszerűtlen, rágalmazott nemes, tolvaj, fogoly vagy kalóz, valamint egy prostituált, vénlány vagy megközelíthetetlen nemesasszony nagyon magas erkölcsű. Kedvesek a szolgákhoz, szegényekhez, állatokhoz. Manapság nézd meg, hogyan bánnak a pénztárosokkal, a pincérekkel vagy a sorban álló síró gyerekkel a postán. Több mint tíz találkozó mesél a természetükről. Mert ezeken végtelenül átalakulhatnak.

A „helyes választás” nem a boldogság automatikus receptje.

Ezt historizáló történetekből tudjuk. A szülők arra kényszerítenek egy lányt vagy fiút, hogy házasodjon, és házasodjon a státusz, a pénzösszeg vagy az üzlet alapján. A modern filmekben a férfi mindig elegánsan öltözött, és sok pénze van. A nő elegáns, a provokatívság és a tisztaság megfelelő kombinációjával, és anyagilag is sokat tud nyújtani. De a hős nem érzi jól magát velük. Manapság szabadon dönthetünk az érzéseink alapján. Nem azért kell szerelem nélküli házasságba kötni, mert a szülők akarják, és a társadalom megköveteli. Dobd fel az ideális férfi vagy nő jellemzőinek listáját. Koncentrálj arra, ami igazán fontos. Hogyan érzi magát a szóban forgó személy társaságában?

Ne hagyja ki a magyarázatot

Neked is vannak olyan pillanataid, amikor olvasol vagy filmet nézel, amikor szeretnél rázza meg a szereplőket és kiabálja: "Mondj valamit!"? Ez akkor történik, amikor egy kinyilatkoztatás történik, és a hősök egyenesen a következtetésre jutnak. Egy idegen melltartó egy barátja autójában, egy intim üzenet a telefonján, de egy idegentől. Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le és csomagolna, kérdezzen! Igen, hazudhatnak neked, különben a pillanat nagyon kínossá válik. De meg akarod kockáztatni, hogy csak egy félreértés miatt elveszítsd életed szerelmét? Amikor filmeket nézel, ismered a történet mindkét oldalát. Valójában ez utóbbiról kell kérdezni. Tehát csináld!


Hasonló cikkek

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.