Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Élvezd a randevúzást

A gyors idő eredményt kíván. És most és itt. Tegnap már késő volt. De a szerelem nem utolérte az időt, és valószínűleg soha nem is fog. Ha a másik nem dönt jelentősebb lépésre, akkor már 3-4 találkozás után szakítasz. Lassíts! Lehet, hogy nem töltitek együtt életetek hátralévő részét, de miért ne élvezné a keresést? A randevúzás maga is gyönyörű. Ne keressen azonnal valakit, akinek gyűrűje van a zsebében, vagy hajlandó feladni saját karrierjét a tiédért. Az eredmény megnyomásával nagyobb valószínűséggel veszíti el a megfelelőjét. Élvezze a randevúzást.

Hogyan bánik másokkal?

Akár Harlequin-rajongó vagy, akár nem, legalább fogalmad van arról, hogy miről szólnak. A férfi a kapcsolat elején morgósnak tűnik, de mindig segít másokon. A hősnők segítik a szegényeket, kedvesek az állatokkal és a gyerekekkel. Sokat elárul valódi természetükről: hogyan viselkednek, amikor senki sem néz? Minden népszerűtlen, rágalmazott nemes, tolvaj, fogoly vagy kalóz, valamint egy prostituált, vénlány vagy megközelíthetetlen nemesasszony nagyon magas erkölcsű. Kedvesek a szolgákhoz, szegényekhez, állatokhoz. Manapság nézd meg, hogyan bánnak a pénztárosokkal, a pincérekkel vagy a sorban álló síró gyerekkel a postán. Több mint tíz találkozó mesél a természetükről. Mert ezeken végtelenül átalakulhatnak.

A „helyes választás” nem a boldogság automatikus receptje.

Ezt historizáló történetekből tudjuk. A szülők arra kényszerítenek egy lányt vagy fiút, hogy házasodjon, és házasodjon a státusz, a pénzösszeg vagy az üzlet alapján. A modern filmekben a férfi mindig elegánsan öltözött, és sok pénze van. A nő elegáns, a provokatívság és a tisztaság megfelelő kombinációjával, és anyagilag is sokat tud nyújtani. De a hős nem érzi jól magát velük. Manapság szabadon dönthetünk az érzéseink alapján. Nem azért kell szerelem nélküli házasságba kötni, mert a szülők akarják, és a társadalom megköveteli. Dobd fel az ideális férfi vagy nő jellemzőinek listáját. Koncentrálj arra, ami igazán fontos. Hogyan érzi magát a szóban forgó személy társaságában?

Ne hagyja ki a magyarázatot

Neked is vannak olyan pillanataid, amikor olvasol vagy filmet nézel, amikor szeretnél rázza meg a szereplőket és kiabálja: "Mondj valamit!"? Ez akkor történik, amikor egy kinyilatkoztatás történik, és a hősök egyenesen a következtetésre jutnak. Egy idegen melltartó egy barátja autójában, egy intim üzenet a telefonján, de egy idegentől. Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le és csomagolna, kérdezzen! Igen, hazudhatnak neked, különben a pillanat nagyon kínossá válik. De meg akarod kockáztatni, hogy csak egy félreértés miatt elveszítsd életed szerelmét? Amikor filmeket nézel, ismered a történet mindkét oldalát. Valójában ez utóbbiról kell kérdezni. Tehát csináld!


Hasonló cikkek

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.