Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Élvezd a randevúzást

A gyors idő eredményt kíván. És most és itt. Tegnap már késő volt. De a szerelem nem utolérte az időt, és valószínűleg soha nem is fog. Ha a másik nem dönt jelentősebb lépésre, akkor már 3-4 találkozás után szakítasz. Lassíts! Lehet, hogy nem töltitek együtt életetek hátralévő részét, de miért ne élvezné a keresést? A randevúzás maga is gyönyörű. Ne keressen azonnal valakit, akinek gyűrűje van a zsebében, vagy hajlandó feladni saját karrierjét a tiédért. Az eredmény megnyomásával nagyobb valószínűséggel veszíti el a megfelelőjét. Élvezze a randevúzást.

Hogyan bánik másokkal?

Akár Harlequin-rajongó vagy, akár nem, legalább fogalmad van arról, hogy miről szólnak. A férfi a kapcsolat elején morgósnak tűnik, de mindig segít másokon. A hősnők segítik a szegényeket, kedvesek az állatokkal és a gyerekekkel. Sokat elárul valódi természetükről: hogyan viselkednek, amikor senki sem néz? Minden népszerűtlen, rágalmazott nemes, tolvaj, fogoly vagy kalóz, valamint egy prostituált, vénlány vagy megközelíthetetlen nemesasszony nagyon magas erkölcsű. Kedvesek a szolgákhoz, szegényekhez, állatokhoz. Manapság nézd meg, hogyan bánnak a pénztárosokkal, a pincérekkel vagy a sorban álló síró gyerekkel a postán. Több mint tíz találkozó mesél a természetükről. Mert ezeken végtelenül átalakulhatnak.

A „helyes választás” nem a boldogság automatikus receptje.

Ezt historizáló történetekből tudjuk. A szülők arra kényszerítenek egy lányt vagy fiút, hogy házasodjon, és házasodjon a státusz, a pénzösszeg vagy az üzlet alapján. A modern filmekben a férfi mindig elegánsan öltözött, és sok pénze van. A nő elegáns, a provokatívság és a tisztaság megfelelő kombinációjával, és anyagilag is sokat tud nyújtani. De a hős nem érzi jól magát velük. Manapság szabadon dönthetünk az érzéseink alapján. Nem azért kell szerelem nélküli házasságba kötni, mert a szülők akarják, és a társadalom megköveteli. Dobd fel az ideális férfi vagy nő jellemzőinek listáját. Koncentrálj arra, ami igazán fontos. Hogyan érzi magát a szóban forgó személy társaságában?

Ne hagyja ki a magyarázatot

Neked is vannak olyan pillanataid, amikor olvasol vagy filmet nézel, amikor szeretnél rázza meg a szereplőket és kiabálja: "Mondj valamit!"? Ez akkor történik, amikor egy kinyilatkoztatás történik, és a hősök egyenesen a következtetésre jutnak. Egy idegen melltartó egy barátja autójában, egy intim üzenet a telefonján, de egy idegentől. Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le és csomagolna, kérdezzen! Igen, hazudhatnak neked, különben a pillanat nagyon kínossá válik. De meg akarod kockáztatni, hogy csak egy félreértés miatt elveszítsd életed szerelmét? Amikor filmeket nézel, ismered a történet mindkét oldalát. Valójában ez utóbbiról kell kérdezni. Tehát csináld!


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.