Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Élvezd a randevúzást

A gyors idő eredményt kíván. És most és itt. Tegnap már késő volt. De a szerelem nem utolérte az időt, és valószínűleg soha nem is fog. Ha a másik nem dönt jelentősebb lépésre, akkor már 3-4 találkozás után szakítasz. Lassíts! Lehet, hogy nem töltitek együtt életetek hátralévő részét, de miért ne élvezné a keresést? A randevúzás maga is gyönyörű. Ne keressen azonnal valakit, akinek gyűrűje van a zsebében, vagy hajlandó feladni saját karrierjét a tiédért. Az eredmény megnyomásával nagyobb valószínűséggel veszíti el a megfelelőjét. Élvezze a randevúzást.

Hogyan bánik másokkal?

Akár Harlequin-rajongó vagy, akár nem, legalább fogalmad van arról, hogy miről szólnak. A férfi a kapcsolat elején morgósnak tűnik, de mindig segít másokon. A hősnők segítik a szegényeket, kedvesek az állatokkal és a gyerekekkel. Sokat elárul valódi természetükről: hogyan viselkednek, amikor senki sem néz? Minden népszerűtlen, rágalmazott nemes, tolvaj, fogoly vagy kalóz, valamint egy prostituált, vénlány vagy megközelíthetetlen nemesasszony nagyon magas erkölcsű. Kedvesek a szolgákhoz, szegényekhez, állatokhoz. Manapság nézd meg, hogyan bánnak a pénztárosokkal, a pincérekkel vagy a sorban álló síró gyerekkel a postán. Több mint tíz találkozó mesél a természetükről. Mert ezeken végtelenül átalakulhatnak.

A „helyes választás” nem a boldogság automatikus receptje.

Ezt historizáló történetekből tudjuk. A szülők arra kényszerítenek egy lányt vagy fiút, hogy házasodjon, és házasodjon a státusz, a pénzösszeg vagy az üzlet alapján. A modern filmekben a férfi mindig elegánsan öltözött, és sok pénze van. A nő elegáns, a provokatívság és a tisztaság megfelelő kombinációjával, és anyagilag is sokat tud nyújtani. De a hős nem érzi jól magát velük. Manapság szabadon dönthetünk az érzéseink alapján. Nem azért kell szerelem nélküli házasságba kötni, mert a szülők akarják, és a társadalom megköveteli. Dobd fel az ideális férfi vagy nő jellemzőinek listáját. Koncentrálj arra, ami igazán fontos. Hogyan érzi magát a szóban forgó személy társaságában?

Ne hagyja ki a magyarázatot

Neked is vannak olyan pillanataid, amikor olvasol vagy filmet nézel, amikor szeretnél rázza meg a szereplőket és kiabálja: "Mondj valamit!"? Ez akkor történik, amikor egy kinyilatkoztatás történik, és a hősök egyenesen a következtetésre jutnak. Egy idegen melltartó egy barátja autójában, egy intim üzenet a telefonján, de egy idegentől. Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le és csomagolna, kérdezzen! Igen, hazudhatnak neked, különben a pillanat nagyon kínossá válik. De meg akarod kockáztatni, hogy csak egy félreértés miatt elveszítsd életed szerelmét? Amikor filmeket nézel, ismered a történet mindkét oldalát. Valójában ez utóbbiról kell kérdezni. Tehát csináld!


Hasonló cikkek

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.