Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Hiányzik a fizikai kontaktus

A szingli életben valószínűleg az a legrosszabb, hogy hiányzik valaki közelsége. Csók, ölelés, simogatás vagy szex. Mindannyiunk számára természetes, hogy valakivel szoros kapcsolatban vagyunk. És pontosan ez az oka annak, hogy az emberek nem élhetnek egyedül.

Senkivel nem oszthatod meg az életed

Az emberek társas lények. Állandóan kommunikálni akarnak valakivel. Kevesen utasítják el egyenesen az emberi társadalmat. Mindenkinek szüksége van arra, hogy valakivel megossza tapasztalatait, hobbijait, munkatapasztalatait... Talán úgy gondolja, hogy ehhez elég a barát. Igazad van, de csak részben. Az egyének akkor járnak a legjobban, ha minden nap megoszthatják valakivel tudásukat és érzéseiket. Még a legjobb barátoknak sem mindig van idejük erre. Ha van állandó partnered, akkor van egy társad is, aki napi szinten megbeszélhet minden jót és rosszat.

Egyedül vagy a problémáiddal

Mindannyian különböző problémákkal nézünk szembe. Ha az ember egyedül van, nehéz megbirkózni vele. Ha az ember nincs mellette, aki segítene megoldani őket, akkor annyira belegabalyodhat, hogy a legmélyére ér. Emiatt nagy plusz, ha valakivel hosszú távú partneri kapcsolatot tartunk fenn. Egy partner segíthet megoldani egy problémát, vagy legalább bátorságot és erőt adhat a küzdelemhez.

Nincs kivel nevetni minden nap

A gyakori nevetés előnyös. Javítja a hangulatot és a mentális közérzetet. Ha nincs kivel nevetni, az rossz. A nevetés az élet fűszere, és szüksége van rá az élethez. Ha együtt nevettek, az öröm megduplázódik. Nem rossz nevetni néhányat a barátokkal egy sör mellett, de ez nem ugyanaz, mint a pároddal.

A szingli élet drágább

Ha egy pár együtt él, minden két részre oszlik. Ha egyedül élsz, mindent magadnak kell fizetned. Senki nem fog segíteni neki anyagilag. Több pénzt kell megtakarítania, hogy meg tudjon boldogulni háztartási költségvetéséből. Az biztos, hogy nem könnyű, főleg, ha a magas bérleti díjat magának kell kifizetnie.


Hasonló cikkek

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.