Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Hiányzik a fizikai kontaktus

A szingli életben valószínűleg az a legrosszabb, hogy hiányzik valaki közelsége. Csók, ölelés, simogatás vagy szex. Mindannyiunk számára természetes, hogy valakivel szoros kapcsolatban vagyunk. És pontosan ez az oka annak, hogy az emberek nem élhetnek egyedül.

Senkivel nem oszthatod meg az életed

Az emberek társas lények. Állandóan kommunikálni akarnak valakivel. Kevesen utasítják el egyenesen az emberi társadalmat. Mindenkinek szüksége van arra, hogy valakivel megossza tapasztalatait, hobbijait, munkatapasztalatait... Talán úgy gondolja, hogy ehhez elég a barát. Igazad van, de csak részben. Az egyének akkor járnak a legjobban, ha minden nap megoszthatják valakivel tudásukat és érzéseiket. Még a legjobb barátoknak sem mindig van idejük erre. Ha van állandó partnered, akkor van egy társad is, aki napi szinten megbeszélhet minden jót és rosszat.

Egyedül vagy a problémáiddal

Mindannyian különböző problémákkal nézünk szembe. Ha az ember egyedül van, nehéz megbirkózni vele. Ha az ember nincs mellette, aki segítene megoldani őket, akkor annyira belegabalyodhat, hogy a legmélyére ér. Emiatt nagy plusz, ha valakivel hosszú távú partneri kapcsolatot tartunk fenn. Egy partner segíthet megoldani egy problémát, vagy legalább bátorságot és erőt adhat a küzdelemhez.

Nincs kivel nevetni minden nap

A gyakori nevetés előnyös. Javítja a hangulatot és a mentális közérzetet. Ha nincs kivel nevetni, az rossz. A nevetés az élet fűszere, és szüksége van rá az élethez. Ha együtt nevettek, az öröm megduplázódik. Nem rossz nevetni néhányat a barátokkal egy sör mellett, de ez nem ugyanaz, mint a pároddal.

A szingli élet drágább

Ha egy pár együtt él, minden két részre oszlik. Ha egyedül élsz, mindent magadnak kell fizetned. Senki nem fog segíteni neki anyagilag. Több pénzt kell megtakarítania, hogy meg tudjon boldogulni háztartási költségvetéséből. Az biztos, hogy nem könnyű, főleg, ha a magas bérleti díjat magának kell kifizetnie.


Hasonló cikkek

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.