Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Hiányzik a fizikai kontaktus

A szingli életben valószínűleg az a legrosszabb, hogy hiányzik valaki közelsége. Csók, ölelés, simogatás vagy szex. Mindannyiunk számára természetes, hogy valakivel szoros kapcsolatban vagyunk. És pontosan ez az oka annak, hogy az emberek nem élhetnek egyedül.

Senkivel nem oszthatod meg az életed

Az emberek társas lények. Állandóan kommunikálni akarnak valakivel. Kevesen utasítják el egyenesen az emberi társadalmat. Mindenkinek szüksége van arra, hogy valakivel megossza tapasztalatait, hobbijait, munkatapasztalatait... Talán úgy gondolja, hogy ehhez elég a barát. Igazad van, de csak részben. Az egyének akkor járnak a legjobban, ha minden nap megoszthatják valakivel tudásukat és érzéseiket. Még a legjobb barátoknak sem mindig van idejük erre. Ha van állandó partnered, akkor van egy társad is, aki napi szinten megbeszélhet minden jót és rosszat.

Egyedül vagy a problémáiddal

Mindannyian különböző problémákkal nézünk szembe. Ha az ember egyedül van, nehéz megbirkózni vele. Ha az ember nincs mellette, aki segítene megoldani őket, akkor annyira belegabalyodhat, hogy a legmélyére ér. Emiatt nagy plusz, ha valakivel hosszú távú partneri kapcsolatot tartunk fenn. Egy partner segíthet megoldani egy problémát, vagy legalább bátorságot és erőt adhat a küzdelemhez.

Nincs kivel nevetni minden nap

A gyakori nevetés előnyös. Javítja a hangulatot és a mentális közérzetet. Ha nincs kivel nevetni, az rossz. A nevetés az élet fűszere, és szüksége van rá az élethez. Ha együtt nevettek, az öröm megduplázódik. Nem rossz nevetni néhányat a barátokkal egy sör mellett, de ez nem ugyanaz, mint a pároddal.

A szingli élet drágább

Ha egy pár együtt él, minden két részre oszlik. Ha egyedül élsz, mindent magadnak kell fizetned. Senki nem fog segíteni neki anyagilag. Több pénzt kell megtakarítania, hogy meg tudjon boldogulni háztartási költségvetéséből. Az biztos, hogy nem könnyű, főleg, ha a magas bérleti díjat magának kell kifizetnie.


Hasonló cikkek

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyiktől?

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.