Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Hiányzik a fizikai kontaktus

A szingli életben valószínűleg az a legrosszabb, hogy hiányzik valaki közelsége. Csók, ölelés, simogatás vagy szex. Mindannyiunk számára természetes, hogy valakivel szoros kapcsolatban vagyunk. És pontosan ez az oka annak, hogy az emberek nem élhetnek egyedül.

Senkivel nem oszthatod meg az életed

Az emberek társas lények. Állandóan kommunikálni akarnak valakivel. Kevesen utasítják el egyenesen az emberi társadalmat. Mindenkinek szüksége van arra, hogy valakivel megossza tapasztalatait, hobbijait, munkatapasztalatait... Talán úgy gondolja, hogy ehhez elég a barát. Igazad van, de csak részben. Az egyének akkor járnak a legjobban, ha minden nap megoszthatják valakivel tudásukat és érzéseiket. Még a legjobb barátoknak sem mindig van idejük erre. Ha van állandó partnered, akkor van egy társad is, aki napi szinten megbeszélhet minden jót és rosszat.

Egyedül vagy a problémáiddal

Mindannyian különböző problémákkal nézünk szembe. Ha az ember egyedül van, nehéz megbirkózni vele. Ha az ember nincs mellette, aki segítene megoldani őket, akkor annyira belegabalyodhat, hogy a legmélyére ér. Emiatt nagy plusz, ha valakivel hosszú távú partneri kapcsolatot tartunk fenn. Egy partner segíthet megoldani egy problémát, vagy legalább bátorságot és erőt adhat a küzdelemhez.

Nincs kivel nevetni minden nap

A gyakori nevetés előnyös. Javítja a hangulatot és a mentális közérzetet. Ha nincs kivel nevetni, az rossz. A nevetés az élet fűszere, és szüksége van rá az élethez. Ha együtt nevettek, az öröm megduplázódik. Nem rossz nevetni néhányat a barátokkal egy sör mellett, de ez nem ugyanaz, mint a pároddal.

A szingli élet drágább

Ha egy pár együtt él, minden két részre oszlik. Ha egyedül élsz, mindent magadnak kell fizetned. Senki nem fog segíteni neki anyagilag. Több pénzt kell megtakarítania, hogy meg tudjon boldogulni háztartási költségvetéséből. Az biztos, hogy nem könnyű, főleg, ha a magas bérleti díjat magának kell kifizetnie.


Hasonló cikkek

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.