Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Hiányzik a fizikai kontaktus

A szingli életben valószínűleg az a legrosszabb, hogy hiányzik valaki közelsége. Csók, ölelés, simogatás vagy szex. Mindannyiunk számára természetes, hogy valakivel szoros kapcsolatban vagyunk. És pontosan ez az oka annak, hogy az emberek nem élhetnek egyedül.

Senkivel nem oszthatod meg az életed

Az emberek társas lények. Állandóan kommunikálni akarnak valakivel. Kevesen utasítják el egyenesen az emberi társadalmat. Mindenkinek szüksége van arra, hogy valakivel megossza tapasztalatait, hobbijait, munkatapasztalatait... Talán úgy gondolja, hogy ehhez elég a barát. Igazad van, de csak részben. Az egyének akkor járnak a legjobban, ha minden nap megoszthatják valakivel tudásukat és érzéseiket. Még a legjobb barátoknak sem mindig van idejük erre. Ha van állandó partnered, akkor van egy társad is, aki napi szinten megbeszélhet minden jót és rosszat.

Egyedül vagy a problémáiddal

Mindannyian különböző problémákkal nézünk szembe. Ha az ember egyedül van, nehéz megbirkózni vele. Ha az ember nincs mellette, aki segítene megoldani őket, akkor annyira belegabalyodhat, hogy a legmélyére ér. Emiatt nagy plusz, ha valakivel hosszú távú partneri kapcsolatot tartunk fenn. Egy partner segíthet megoldani egy problémát, vagy legalább bátorságot és erőt adhat a küzdelemhez.

Nincs kivel nevetni minden nap

A gyakori nevetés előnyös. Javítja a hangulatot és a mentális közérzetet. Ha nincs kivel nevetni, az rossz. A nevetés az élet fűszere, és szüksége van rá az élethez. Ha együtt nevettek, az öröm megduplázódik. Nem rossz nevetni néhányat a barátokkal egy sör mellett, de ez nem ugyanaz, mint a pároddal.

A szingli élet drágább

Ha egy pár együtt él, minden két részre oszlik. Ha egyedül élsz, mindent magadnak kell fizetned. Senki nem fog segíteni neki anyagilag. Több pénzt kell megtakarítania, hogy meg tudjon boldogulni háztartási költségvetéséből. Az biztos, hogy nem könnyű, főleg, ha a magas bérleti díjat magának kell kifizetnie.


Hasonló cikkek

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.