Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbra nőjön?

Megrészegültnek érzi magát

Számos irodalmi mű és film állítja, hogy a szerelem olyan, mint a drog. Az írók ebben az apróságban ismét a tudomány elé jutottak. A tudósok a közelmúltban azt állították, hogy a szerelmesek és a kokainfüggő emberek agyának kémiája gyakorlatilag ugyanaz. És persze a viselkedésedre is hatással van. Tehát amikor szerelmes vagy, felpezsdültnek fogod érezni magad, és hatalmas mennyiségű energiád lesz, ami szinte a mániáig tud menni. Hasonlóképpen hajlamos lesz olyan dolgokat mondani és megtenni, amelyeket általában nem mondana vagy tenne. És hajlandó leszel sokkal több kockázatot vállalni, mintha nem lennél szerelmes.

Új dolgok kipróbálása

Még nem vagytok együtt, és hajlandó vagy-e próbálj ki új dolgokat? Regisztrálsz ugyanarra a sportágra, mert le akarod nyűgözni a felfedezést? Vagy csak egy kicsit közelebb kerülni hozzájuk? Problémája van valami új kipróbálásával, még akkor is, ha már elkezdett rendszeresen találkozni? Elmész a kedvenc éttermükbe, folytatod ezt a sportot, esetleg újra elkötelezed magad valami mellett, amire megesküdtél, hogy soha többé nem csinálod? Röviden: hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból? Akkor szerelmes vagy!

Tolakodó gondolatok

Ismert tény, hogy ha valaki igazán tetszik, nem tud gondolni rá. De ez az igazán mély szerelem gyakorlatilag nem engedi, hogy másra gondolj. És akkor sem, ha tényleg valami másra kell összpontosítania. Van olyan munkád, ami minden gondolkodási képességedet lefoglalja, és soha nem okozott problémát, hogy "elszakadj" a világtól és csak arra koncentrálj? Tehát a szerelemben hirtelen több mint nehéz. A jó hír az, hogy ez a fajta szerelem nem múlik el csak úgy kettejük között.

Közös jövőt terveztek

Nem csak a sajátjára gondol. a következő randevúról, a legutóbbi csókjáról, vagy arról, hogyan kezdesz el tavasszal piknikezni. Még tovább lépsz. Elkezdi az együttélést tervezni, amikor az állatok iránti szeretetét az ő allergiáival egyesíti, és talán még a gyerekekre is gondol. A férfiak számára ez egy kicsit nyilvánvalóbb, mint a nők számára. A szórakozás gondolatairól hosszú távú elkötelezettségre vált. A hölgyeknél ugyanez van. Akkor kezd el gondolkodni a karriereden, amikor összekapcsolod a gyerekekről való gondoskodással. És ha mindig is szerettél volna utódokat, akkor az apjuk egészen sajátos formát ölt.


Hasonló cikkek

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!