Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbra nőjön?

Megrészegültnek érzi magát

Számos irodalmi mű és film állítja, hogy a szerelem olyan, mint a drog. Az írók ebben az apróságban ismét a tudomány elé jutottak. A tudósok a közelmúltban azt állították, hogy a szerelmesek és a kokainfüggő emberek agyának kémiája gyakorlatilag ugyanaz. És persze a viselkedésedre is hatással van. Tehát amikor szerelmes vagy, felpezsdültnek fogod érezni magad, és hatalmas mennyiségű energiád lesz, ami szinte a mániáig tud menni. Hasonlóképpen hajlamos lesz olyan dolgokat mondani és megtenni, amelyeket általában nem mondana vagy tenne. És hajlandó leszel sokkal több kockázatot vállalni, mintha nem lennél szerelmes.

Új dolgok kipróbálása

Még nem vagytok együtt, és hajlandó vagy-e próbálj ki új dolgokat? Regisztrálsz ugyanarra a sportágra, mert le akarod nyűgözni a felfedezést? Vagy csak egy kicsit közelebb kerülni hozzájuk? Problémája van valami új kipróbálásával, még akkor is, ha már elkezdett rendszeresen találkozni? Elmész a kedvenc éttermükbe, folytatod ezt a sportot, esetleg újra elkötelezed magad valami mellett, amire megesküdtél, hogy soha többé nem csinálod? Röviden: hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból? Akkor szerelmes vagy!

Tolakodó gondolatok

Ismert tény, hogy ha valaki igazán tetszik, nem tud gondolni rá. De ez az igazán mély szerelem gyakorlatilag nem engedi, hogy másra gondolj. És akkor sem, ha tényleg valami másra kell összpontosítania. Van olyan munkád, ami minden gondolkodási képességedet lefoglalja, és soha nem okozott problémát, hogy "elszakadj" a világtól és csak arra koncentrálj? Tehát a szerelemben hirtelen több mint nehéz. A jó hír az, hogy ez a fajta szerelem nem múlik el csak úgy kettejük között.

Közös jövőt terveztek

Nem csak a sajátjára gondol. a következő randevúról, a legutóbbi csókjáról, vagy arról, hogyan kezdesz el tavasszal piknikezni. Még tovább lépsz. Elkezdi az együttélést tervezni, amikor az állatok iránti szeretetét az ő allergiáival egyesíti, és talán még a gyerekekre is gondol. A férfiak számára ez egy kicsit nyilvánvalóbb, mint a nők számára. A szórakozás gondolatairól hosszú távú elkötelezettségre vált. A hölgyeknél ugyanez van. Akkor kezd el gondolkodni a karriereden, amikor összekapcsolod a gyerekekről való gondoskodással. És ha mindig is szerettél volna utódokat, akkor az apjuk egészen sajátos formát ölt.


Hasonló cikkek

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.