Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbra nőjön?

Megrészegültnek érzi magát

Számos irodalmi mű és film állítja, hogy a szerelem olyan, mint a drog. Az írók ebben az apróságban ismét a tudomány elé jutottak. A tudósok a közelmúltban azt állították, hogy a szerelmesek és a kokainfüggő emberek agyának kémiája gyakorlatilag ugyanaz. És persze a viselkedésedre is hatással van. Tehát amikor szerelmes vagy, felpezsdültnek fogod érezni magad, és hatalmas mennyiségű energiád lesz, ami szinte a mániáig tud menni. Hasonlóképpen hajlamos lesz olyan dolgokat mondani és megtenni, amelyeket általában nem mondana vagy tenne. És hajlandó leszel sokkal több kockázatot vállalni, mintha nem lennél szerelmes.

Új dolgok kipróbálása

Még nem vagytok együtt, és hajlandó vagy-e próbálj ki új dolgokat? Regisztrálsz ugyanarra a sportágra, mert le akarod nyűgözni a felfedezést? Vagy csak egy kicsit közelebb kerülni hozzájuk? Problémája van valami új kipróbálásával, még akkor is, ha már elkezdett rendszeresen találkozni? Elmész a kedvenc éttermükbe, folytatod ezt a sportot, esetleg újra elkötelezed magad valami mellett, amire megesküdtél, hogy soha többé nem csinálod? Röviden: hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból? Akkor szerelmes vagy!

Tolakodó gondolatok

Ismert tény, hogy ha valaki igazán tetszik, nem tud gondolni rá. De ez az igazán mély szerelem gyakorlatilag nem engedi, hogy másra gondolj. És akkor sem, ha tényleg valami másra kell összpontosítania. Van olyan munkád, ami minden gondolkodási képességedet lefoglalja, és soha nem okozott problémát, hogy "elszakadj" a világtól és csak arra koncentrálj? Tehát a szerelemben hirtelen több mint nehéz. A jó hír az, hogy ez a fajta szerelem nem múlik el csak úgy kettejük között.

Közös jövőt terveztek

Nem csak a sajátjára gondol. a következő randevúról, a legutóbbi csókjáról, vagy arról, hogyan kezdesz el tavasszal piknikezni. Még tovább lépsz. Elkezdi az együttélést tervezni, amikor az állatok iránti szeretetét az ő allergiáival egyesíti, és talán még a gyerekekre is gondol. A férfiak számára ez egy kicsit nyilvánvalóbb, mint a nők számára. A szórakozás gondolatairól hosszú távú elkötelezettségre vált. A hölgyeknél ugyanez van. Akkor kezd el gondolkodni a karriereden, amikor összekapcsolod a gyerekekről való gondoskodással. És ha mindig is szerettél volna utódokat, akkor az apjuk egészen sajátos formát ölt.


Hasonló cikkek

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Szerelem egy társkereső oldalról: Hogyan ne dőljünk be a csalóknak?

A mai rohanó időkben kevés embernek van lehetősége elmenni bárokba vagy más rendezvényekre, és klasszikus módon megismerni egymást. Ez az oka annak, hogy az online társkereső oldalak virágoznak. Azonban a mindennapi élethez hasonlóan az interneten is vannak buktatók. Megírtuk Önnek, hogyan maradhat biztonságban itt is.

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.