Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbra nőjön?

Megrészegültnek érzi magát

Számos irodalmi mű és film állítja, hogy a szerelem olyan, mint a drog. Az írók ebben az apróságban ismét a tudomány elé jutottak. A tudósok a közelmúltban azt állították, hogy a szerelmesek és a kokainfüggő emberek agyának kémiája gyakorlatilag ugyanaz. És persze a viselkedésedre is hatással van. Tehát amikor szerelmes vagy, felpezsdültnek fogod érezni magad, és hatalmas mennyiségű energiád lesz, ami szinte a mániáig tud menni. Hasonlóképpen hajlamos lesz olyan dolgokat mondani és megtenni, amelyeket általában nem mondana vagy tenne. És hajlandó leszel sokkal több kockázatot vállalni, mintha nem lennél szerelmes.

Új dolgok kipróbálása

Még nem vagytok együtt, és hajlandó vagy-e próbálj ki új dolgokat? Regisztrálsz ugyanarra a sportágra, mert le akarod nyűgözni a felfedezést? Vagy csak egy kicsit közelebb kerülni hozzájuk? Problémája van valami új kipróbálásával, még akkor is, ha már elkezdett rendszeresen találkozni? Elmész a kedvenc éttermükbe, folytatod ezt a sportot, esetleg újra elkötelezed magad valami mellett, amire megesküdtél, hogy soha többé nem csinálod? Röviden: hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból? Akkor szerelmes vagy!

Tolakodó gondolatok

Ismert tény, hogy ha valaki igazán tetszik, nem tud gondolni rá. De ez az igazán mély szerelem gyakorlatilag nem engedi, hogy másra gondolj. És akkor sem, ha tényleg valami másra kell összpontosítania. Van olyan munkád, ami minden gondolkodási képességedet lefoglalja, és soha nem okozott problémát, hogy "elszakadj" a világtól és csak arra koncentrálj? Tehát a szerelemben hirtelen több mint nehéz. A jó hír az, hogy ez a fajta szerelem nem múlik el csak úgy kettejük között.

Közös jövőt terveztek

Nem csak a sajátjára gondol. a következő randevúról, a legutóbbi csókjáról, vagy arról, hogyan kezdesz el tavasszal piknikezni. Még tovább lépsz. Elkezdi az együttélést tervezni, amikor az állatok iránti szeretetét az ő allergiáival egyesíti, és talán még a gyerekekre is gondol. A férfiak számára ez egy kicsit nyilvánvalóbb, mint a nők számára. A szórakozás gondolatairól hosszú távú elkötelezettségre vált. A hölgyeknél ugyanez van. Akkor kezd el gondolkodni a karriereden, amikor összekapcsolod a gyerekekről való gondoskodással. És ha mindig is szerettél volna utódokat, akkor az apjuk egészen sajátos formát ölt.


Hasonló cikkek

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.