5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Tegyen fel kérdéseket, és figyeljen figyelmesen

A jó kérdések az alapja akár személyes randevúkon, akár online kommunikáció során. Készítsen néhány konkrét kérdést, amelyet fel kell tennie mindenkinek. Kerülje az olyan kérdéseket, mint: „Kedvelsz engem?”, „Milyen lesz az idő?”, hagyd békén a „Mit csináltál ma?”. Készítsen érdekesebb és bizalmasabb kérdéseket. Például. hova szeretnek járni, melyik film mindig megbízhatóan nevetteti meg őket, és melyik mindig szomorúvá teszi őket, kedvenc tantárgy az iskolában stb. Többet fog tanulni, mint általános kérdéseket. A kérdések egyenesen a testhez mennek, ugyanakkor érzékenyek, és mindenekelőtt a szerelemre ösztönöznek.

Ne szerkessze

Szeretnéd megtalálni álmaid megfelelőjét a egy társkereső oldal? Tehát felejtsd el az Instagram, a Photoshop vagy akár a hagyományos Painting által kínált fényképekkel kapcsolatos összes trükköt. Szeretnél találni valakit, aki szerelmes lesz beléd. Felejtse el a szupervezérelt szelfiket, és jelenítse meg a fényképeket ott, ahol éppen van. Fényképek munkáról, nyaralásról vagy kedvenc hobbidról, vagy csak otthon ülve lustálkodsz.

Mosolyog

Az örök mosoly fontos a szerelemhez. Hiszen hányszor hallottad filmekben és az életben "szerelmes voltam / beleszerettem a mosolyukba"? Tehát ha azt akarod, hogy valaki közeledjen hozzád, mosolyogj. Ha valakit keresel, aki kedves, akkor mosolygós fotót választ, igaz? A mosoly a barátság, a kegy és a jó hangulat szó szerinti jele az emberi faj számára. Tehát használjuk ki.

Nem ért egyet, ha nem ért egyet

Tanuljon meg nemet mondani. Nem fogsz olyan esztelen embernek tűnni, akinek nincs saját véleménye. Ezenkívül nagyon könnyen megtörténhet, hogy közelebb kerülsz ahhoz a dologhoz, ami egyikőtöknek sem tetszik. Meglepődnél, mennyi ember fogja összekapcsolni ezeket az információkat. Nem kell úgy tenni, mintha valami olyasmit élvezne, amit nem szeret/utál. Röviden: légy önmagad, és ne érts egyet, ha valamivel nem értesz egyet.

Eljön az ideje az érzések kifejezésének

Egyetlen esetben légy egy kicsit becstelen partnereddel. És ami az érzések megnyilvánulásait illeti. Egy dologban győződj meg – gyorsabban és könnyebben fognak beleszeretni, ha egy kicsit visszafogod a megjelenést. Tehát az első tapogatózás során, amikor még nem is találkoztatok (koronavírus idején ez sokáig tarthat), tartózkodjon a nagy érzelmek kimutatásától. Ne tervezzen túl messzire a jövőt, ne kérdezzen a házasságról vagy a közös gyermekeik számáról… Tartsa el a szeretet kifejezéseit későbbre.


Hasonló cikkek

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Így biztosan megkapod!

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.