5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Tegyen fel kérdéseket, és figyeljen figyelmesen

A jó kérdések az alapja akár személyes randevúkon, akár online kommunikáció során. Készítsen néhány konkrét kérdést, amelyet fel kell tennie mindenkinek. Kerülje az olyan kérdéseket, mint: „Kedvelsz engem?”, „Milyen lesz az idő?”, hagyd békén a „Mit csináltál ma?”. Készítsen érdekesebb és bizalmasabb kérdéseket. Például. hova szeretnek járni, melyik film mindig megbízhatóan nevetteti meg őket, és melyik mindig szomorúvá teszi őket, kedvenc tantárgy az iskolában stb. Többet fog tanulni, mint általános kérdéseket. A kérdések egyenesen a testhez mennek, ugyanakkor érzékenyek, és mindenekelőtt a szerelemre ösztönöznek.

Ne szerkessze

Szeretnéd megtalálni álmaid megfelelőjét a egy társkereső oldal? Tehát felejtsd el az Instagram, a Photoshop vagy akár a hagyományos Painting által kínált fényképekkel kapcsolatos összes trükköt. Szeretnél találni valakit, aki szerelmes lesz beléd. Felejtse el a szupervezérelt szelfiket, és jelenítse meg a fényképeket ott, ahol éppen van. Fényképek munkáról, nyaralásról vagy kedvenc hobbidról, vagy csak otthon ülve lustálkodsz.

Mosolyog

Az örök mosoly fontos a szerelemhez. Hiszen hányszor hallottad filmekben és az életben "szerelmes voltam / beleszerettem a mosolyukba"? Tehát ha azt akarod, hogy valaki közeledjen hozzád, mosolyogj. Ha valakit keresel, aki kedves, akkor mosolygós fotót választ, igaz? A mosoly a barátság, a kegy és a jó hangulat szó szerinti jele az emberi faj számára. Tehát használjuk ki.

Nem ért egyet, ha nem ért egyet

Tanuljon meg nemet mondani. Nem fogsz olyan esztelen embernek tűnni, akinek nincs saját véleménye. Ezenkívül nagyon könnyen megtörténhet, hogy közelebb kerülsz ahhoz a dologhoz, ami egyikőtöknek sem tetszik. Meglepődnél, mennyi ember fogja összekapcsolni ezeket az információkat. Nem kell úgy tenni, mintha valami olyasmit élvezne, amit nem szeret/utál. Röviden: légy önmagad, és ne érts egyet, ha valamivel nem értesz egyet.

Eljön az ideje az érzések kifejezésének

Egyetlen esetben légy egy kicsit becstelen partnereddel. És ami az érzések megnyilvánulásait illeti. Egy dologban győződj meg – gyorsabban és könnyebben fognak beleszeretni, ha egy kicsit visszafogod a megjelenést. Tehát az első tapogatózás során, amikor még nem is találkoztatok (koronavírus idején ez sokáig tarthat), tartózkodjon a nagy érzelmek kimutatásától. Ne tervezzen túl messzire a jövőt, ne kérdezzen a házasságról vagy a közös gyermekeik számáról… Tartsa el a szeretet kifejezéseit későbbre.


Hasonló cikkek

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.