5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Tegyen fel kérdéseket, és figyeljen figyelmesen

A jó kérdések az alapja akár személyes randevúkon, akár online kommunikáció során. Készítsen néhány konkrét kérdést, amelyet fel kell tennie mindenkinek. Kerülje az olyan kérdéseket, mint: „Kedvelsz engem?”, „Milyen lesz az idő?”, hagyd békén a „Mit csináltál ma?”. Készítsen érdekesebb és bizalmasabb kérdéseket. Például. hova szeretnek járni, melyik film mindig megbízhatóan nevetteti meg őket, és melyik mindig szomorúvá teszi őket, kedvenc tantárgy az iskolában stb. Többet fog tanulni, mint általános kérdéseket. A kérdések egyenesen a testhez mennek, ugyanakkor érzékenyek, és mindenekelőtt a szerelemre ösztönöznek.

Ne szerkessze

Szeretnéd megtalálni álmaid megfelelőjét a egy társkereső oldal? Tehát felejtsd el az Instagram, a Photoshop vagy akár a hagyományos Painting által kínált fényképekkel kapcsolatos összes trükköt. Szeretnél találni valakit, aki szerelmes lesz beléd. Felejtse el a szupervezérelt szelfiket, és jelenítse meg a fényképeket ott, ahol éppen van. Fényképek munkáról, nyaralásról vagy kedvenc hobbidról, vagy csak otthon ülve lustálkodsz.

Mosolyog

Az örök mosoly fontos a szerelemhez. Hiszen hányszor hallottad filmekben és az életben "szerelmes voltam / beleszerettem a mosolyukba"? Tehát ha azt akarod, hogy valaki közeledjen hozzád, mosolyogj. Ha valakit keresel, aki kedves, akkor mosolygós fotót választ, igaz? A mosoly a barátság, a kegy és a jó hangulat szó szerinti jele az emberi faj számára. Tehát használjuk ki.

Nem ért egyet, ha nem ért egyet

Tanuljon meg nemet mondani. Nem fogsz olyan esztelen embernek tűnni, akinek nincs saját véleménye. Ezenkívül nagyon könnyen megtörténhet, hogy közelebb kerülsz ahhoz a dologhoz, ami egyikőtöknek sem tetszik. Meglepődnél, mennyi ember fogja összekapcsolni ezeket az információkat. Nem kell úgy tenni, mintha valami olyasmit élvezne, amit nem szeret/utál. Röviden: légy önmagad, és ne érts egyet, ha valamivel nem értesz egyet.

Eljön az ideje az érzések kifejezésének

Egyetlen esetben légy egy kicsit becstelen partnereddel. És ami az érzések megnyilvánulásait illeti. Egy dologban győződj meg – gyorsabban és könnyebben fognak beleszeretni, ha egy kicsit visszafogod a megjelenést. Tehát az első tapogatózás során, amikor még nem is találkoztatok (koronavírus idején ez sokáig tarthat), tartózkodjon a nagy érzelmek kimutatásától. Ne tervezzen túl messzire a jövőt, ne kérdezzen a házasságról vagy a közös gyermekeik számáról… Tartsa el a szeretet kifejezéseit későbbre.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Egy férfi első randevút tervez

A férfiak hódítók voltak, vannak és kell is lenniük a jövőben. Még ha úgymond a nő kötötte meg az ismeretséget, hadd hívjon ki a férfi. Ettől a férfiak sokkal jobban érzik magukat.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.