5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Tegyen fel kérdéseket, és figyeljen figyelmesen

A jó kérdések az alapja akár személyes randevúkon, akár online kommunikáció során. Készítsen néhány konkrét kérdést, amelyet fel kell tennie mindenkinek. Kerülje az olyan kérdéseket, mint: „Kedvelsz engem?”, „Milyen lesz az idő?”, hagyd békén a „Mit csináltál ma?”. Készítsen érdekesebb és bizalmasabb kérdéseket. Például. hova szeretnek járni, melyik film mindig megbízhatóan nevetteti meg őket, és melyik mindig szomorúvá teszi őket, kedvenc tantárgy az iskolában stb. Többet fog tanulni, mint általános kérdéseket. A kérdések egyenesen a testhez mennek, ugyanakkor érzékenyek, és mindenekelőtt a szerelemre ösztönöznek.

Ne szerkessze

Szeretnéd megtalálni álmaid megfelelőjét a egy társkereső oldal? Tehát felejtsd el az Instagram, a Photoshop vagy akár a hagyományos Painting által kínált fényképekkel kapcsolatos összes trükköt. Szeretnél találni valakit, aki szerelmes lesz beléd. Felejtse el a szupervezérelt szelfiket, és jelenítse meg a fényképeket ott, ahol éppen van. Fényképek munkáról, nyaralásról vagy kedvenc hobbidról, vagy csak otthon ülve lustálkodsz.

Mosolyog

Az örök mosoly fontos a szerelemhez. Hiszen hányszor hallottad filmekben és az életben "szerelmes voltam / beleszerettem a mosolyukba"? Tehát ha azt akarod, hogy valaki közeledjen hozzád, mosolyogj. Ha valakit keresel, aki kedves, akkor mosolygós fotót választ, igaz? A mosoly a barátság, a kegy és a jó hangulat szó szerinti jele az emberi faj számára. Tehát használjuk ki.

Nem ért egyet, ha nem ért egyet

Tanuljon meg nemet mondani. Nem fogsz olyan esztelen embernek tűnni, akinek nincs saját véleménye. Ezenkívül nagyon könnyen megtörténhet, hogy közelebb kerülsz ahhoz a dologhoz, ami egyikőtöknek sem tetszik. Meglepődnél, mennyi ember fogja összekapcsolni ezeket az információkat. Nem kell úgy tenni, mintha valami olyasmit élvezne, amit nem szeret/utál. Röviden: légy önmagad, és ne érts egyet, ha valamivel nem értesz egyet.

Eljön az ideje az érzések kifejezésének

Egyetlen esetben légy egy kicsit becstelen partnereddel. És ami az érzések megnyilvánulásait illeti. Egy dologban győződj meg – gyorsabban és könnyebben fognak beleszeretni, ha egy kicsit visszafogod a megjelenést. Tehát az első tapogatózás során, amikor még nem is találkoztatok (koronavírus idején ez sokáig tarthat), tartózkodjon a nagy érzelmek kimutatásától. Ne tervezzen túl messzire a jövőt, ne kérdezzen a házasságról vagy a közös gyermekeik számáról… Tartsa el a szeretet kifejezéseit későbbre.


Hasonló cikkek

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.