Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan.

A közösségi média világának előnyei

Egyre több pár talált egymásra az interneten. Te lehetsz az egyikük. Miért ne? Az udvariasság és az egyéb mindennapi beszélgetések arról híresek, hogy kimerítik az introvertáltakat. Míg azonban a személyes beszélgetés nem egy introvertált csésze kávé, az introvertáltak az írásbeli beszélgetés mesterei. Amikor van kedvük beszélgetni. Használja ki tehát a modern, (poszt)koronavírus-korszak minden előnyét. Csatlakozzon egy társkereső oldalhoz, ismerkedjen meg emberekkel online, kommenteljen, "lájkoljon" bejegyzéseket, keressen fel valakit, aki érdekes.

Menjen randevúzni potenciális emberekkel

Az egyik legjellemzőbb jele Az introvertáltság azt jelenti, hogy mennyire könnyen elfáradnak vagy túlterhelik őket a túl hosszú és/vagy gyakori szocializáció. Tehát ne pazarolja az idejét valakire, aki pontosan ezt teszi veled. A társkereső oldalaknak köszönhetően válassza le előre a búzát a pelyvától. Tegye fel a megfelelő kérdéseket, hogy egy kicsit jobban megismerje a másik számítógépen ülő személyt. Keress valakit, akiben potenciál van – érdekesen válaszol, szélesebb látókörű, hasonlóan bonyolult kérdéseket tesz fel. És csak ezután menjen randevúzni. Sajátítsa el ezt a trükköt. Nem kell sok randevúznod, hogy megtaláld az igaz szerelmedet.

Léptesse magát

Nem kell stresszelnie csak azért, mert szeretne valakit találni. Ez rosszabbá teszi az egész folyamatot, mint a siker megünneplése. Ne menjen randevúzni, és nyugodtan mondjon le egy találkozót, ha nincs kedve senkivel beszélgetni, vagy ha rendkívül rosszul érzi magát. Nyugodtan álljon fel egy megbeszélés közepén, amikor hirtelen elfogy az energiája. Nem köteles azonnal válaszolni az üzenetekre. Nem kell ismeretlen helyre mennünk, vagy egy „szuperszórakozás meglepetéssel”. Menjen a saját tempójában, nem kell mindent kiadnia, csak azért, hogy ne csalódjon a társadalom bizonyos elvárásaiban.

Első randevú egy csendes, kellemes helyen

Az introvertáltak nem jól érzi magát zsúfolt helyeken vagy egyéb érzékszervi igényes helyeken. Nem a legjobbat hozzák ki belőlük. Első randevúra tehát válassz csendesebb, kényelmes helyeket, ahol nem kell kiabálnod, és ahol nem ütközik egy darabban valaki. Tehát ahelyett, hogy bárba mennél, menj egy étterembe egy mellékutcában stb. Biztosan neked is van kedvenc éttermed.