A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat tehát a legendás karizma?

Elszántság

Találkozott már valakivel, aki teljesen hétköznapinak tűnt, de ismeretlen okokból lenyűgözött? Lehet, hogy habozás nélkül elindult a helyes irányba, vagy egyszerűen csak segített valami fontosban. Ez az ő együgyűségének köszönhető, amellyel végigmegy az életen. Ki ne szeretne egy olyan személyt, aki minden mozdulatával megnyugtat, hogy a világon minden lehetséges?

Te irányítod a tested

Elgondolkodtál már azon, hogy miért nyűgöznek le a sportolók olyan sok? Nem a tónusos testük miatt. Ez az a készség, amellyel bánnak vele. Neked lehet a legszebb alakod, de ha görnyedsz, görnyedsz járás közben, vagy még a térdedet sem éred el, nem teszel nagy benyomást. És csak így, soha nem fogsz sportolót látni!

A részletek művészete

Emlékszel még évek múltán is a piros gyűrűs osztálytársra? Nem tudja kirázni az érdekes férfi arcképét a villamosról? Emlékszel ezekre a képekre? Miért? Egyszerű okból. Mindkettő egy apró részlettel felkeltette a figyelmét. És ez nem volt egy tökéletesen összehangolt ruha. Elég volt a piros gyűrű, vagy a kis bohóc egy egyébként tökéletes fekete öltöny hajtókájában. A kis dolgok csodákra képesek!

Döntés

A mai világban nincs sok kétség. Ennek ellenére egyre többen bizonytalankodnak. Ehhez jelentősen hozzájárul a rendelkezésünkre álló választék bősége is. A határozott ember egyértelműen kiemelkedik a többiek közül. Legyen szó étteremválasztásról, lakhatásról vagy ruhavásárlásról. És ennek így kell lennie!


Hasonló cikkek

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Csevegsz egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Hoztunk néhány tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan tudhatod meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e irántad.

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”