4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Rendezettek vagy rendetlenek?

A nők és a férfiak is keresnek valakit, akire számíthatnak. Rosszabb időkben a párod az egyetlen, aki veled marad. Tehát szüksége van egy megbízható emberre. A megbízhatatlanok gyakran beszélnek nagyszámú volt élettársról, a boltokban felejtik a pénztárcájukat, otthon a kulcsokat az ajtóban, nem tudják pontosan, hol kell találkozni, elkésnek a találkozóról... Ha a legcsekélyebb érzése is van, hogy partnere megbízhatatlan, bízzon az ösztöneiben.

Kolerikus hajlamaik vannak

A kolerikus emberek lehetnek a legsikeresebbek szakmai életükben, de egy ilyennel együtt élni teljes pokol. A kolerikus ember általában arról beszél, hogy hogyan oldja meg a munkahelyi vitáit, akár kollégájával, főnökével vagy beosztottjával. Összevesztek a rokonokkal? Általában megbízhatatlannak vagy lustáknak nevezik az embereket? Vagy nem vesznek szalvétát és csúnyán viselkednek másokkal? Úgy érzi, hogy a legkisebb ürügy is elég ahhoz, hogy felemelje a hangját Önre vagy másokra? Egyáltalán nem javasoljuk, hogy ilyen partnerekkel éljen együtt.

Túlzottan féltékeny

Kicsit hosszabb megfigyelés szükséges ahhoz, hogy észleljünk egy „szenvedélyes” féltékeny személyt. Sajnos ezt az első találkozáskor nem tudod. Itt is az ösztöneidre kell hagyatkoznod. Az elméd azt is észreveszi, amit tudatosan még nem látsz, és ez abban az érzésben nyilvánul meg, hogy valami nem stimmel. Figyeld meg, hogyan néz rád, ha kissé hátrébb löki, amikor egy pincérrel vagy egy színházi bejáróval beszélgetsz. A szokásosnál tovább tart, ha megkérdezzük a volt partnerekről, és arról, hogy kapcsolatban áll-e velük. Röviden, bármiféle birtoklási hajlandóság nem a boldog párkapcsolat jele.

Nem akarnak semmit „tiéd” kipróbálni

Lehetsz teljesen más, és még mindig szeretsz velejéig egymást. De legalább az elején érdeklődniük kell az életed iránt. Ez felkeltette érdeklődését irántad, nem? Nem kell veled azonnal bungee jumping-ra mennie, ha komolyan fél a magasságtól. Még a legcsendesebb meditációs őrült is kíváncsi lehet arra a kötélközpontra, ahová szinte rendszeresen jár. Ha még csak meg sem beszélik annak lehetőségét, hogy együtt menjetek el olyan helyre, ahova szeretnétek, nagy a valószínűsége annak, hogy ez soha nem fog működni a kapcsolatotokban. Gyakori, hogy megkérdezik a volt partnereiről és arról, hogy kapcsolatban áll-e őket. Röviden, minden birtokló magatartás nem a boldog párkapcsolat jele.


Hasonló cikkek

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.