4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Rendezettek vagy rendetlenek?

A nők és a férfiak is keresnek valakit, akire számíthatnak. Rosszabb időkben a párod az egyetlen, aki veled marad. Tehát szüksége van egy megbízható emberre. A megbízhatatlanok gyakran beszélnek nagyszámú volt élettársról, a boltokban felejtik a pénztárcájukat, otthon a kulcsokat az ajtóban, nem tudják pontosan, hol kell találkozni, elkésnek a találkozóról... Ha a legcsekélyebb érzése is van, hogy partnere megbízhatatlan, bízzon az ösztöneiben.

Kolerikus hajlamaik vannak

A kolerikus emberek lehetnek a legsikeresebbek szakmai életükben, de egy ilyennel együtt élni teljes pokol. A kolerikus ember általában arról beszél, hogy hogyan oldja meg a munkahelyi vitáit, akár kollégájával, főnökével vagy beosztottjával. Összevesztek a rokonokkal? Általában megbízhatatlannak vagy lustáknak nevezik az embereket? Vagy nem vesznek szalvétát és csúnyán viselkednek másokkal? Úgy érzi, hogy a legkisebb ürügy is elég ahhoz, hogy felemelje a hangját Önre vagy másokra? Egyáltalán nem javasoljuk, hogy ilyen partnerekkel éljen együtt.

Túlzottan féltékeny

Kicsit hosszabb megfigyelés szükséges ahhoz, hogy észleljünk egy „szenvedélyes” féltékeny személyt. Sajnos ezt az első találkozáskor nem tudod. Itt is az ösztöneidre kell hagyatkoznod. Az elméd azt is észreveszi, amit tudatosan még nem látsz, és ez abban az érzésben nyilvánul meg, hogy valami nem stimmel. Figyeld meg, hogyan néz rád, ha kissé hátrébb löki, amikor egy pincérrel vagy egy színházi bejáróval beszélgetsz. A szokásosnál tovább tart, ha megkérdezzük a volt partnerekről, és arról, hogy kapcsolatban áll-e velük. Röviden, bármiféle birtoklási hajlandóság nem a boldog párkapcsolat jele.

Nem akarnak semmit „tiéd” kipróbálni

Lehetsz teljesen más, és még mindig szeretsz velejéig egymást. De legalább az elején érdeklődniük kell az életed iránt. Ez felkeltette érdeklődését irántad, nem? Nem kell veled azonnal bungee jumping-ra mennie, ha komolyan fél a magasságtól. Még a legcsendesebb meditációs őrült is kíváncsi lehet arra a kötélközpontra, ahová szinte rendszeresen jár. Ha még csak meg sem beszélik annak lehetőségét, hogy együtt menjetek el olyan helyre, ahova szeretnétek, nagy a valószínűsége annak, hogy ez soha nem fog működni a kapcsolatotokban. Gyakori, hogy megkérdezik a volt partnereiről és arról, hogy kapcsolatban áll-e őket. Röviden, minden birtokló magatartás nem a boldog párkapcsolat jele.


Hasonló cikkek

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.