4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Rendezettek vagy rendetlenek?

A nők és a férfiak is keresnek valakit, akire számíthatnak. Rosszabb időkben a párod az egyetlen, aki veled marad. Tehát szüksége van egy megbízható emberre. A megbízhatatlanok gyakran beszélnek nagyszámú volt élettársról, a boltokban felejtik a pénztárcájukat, otthon a kulcsokat az ajtóban, nem tudják pontosan, hol kell találkozni, elkésnek a találkozóról... Ha a legcsekélyebb érzése is van, hogy partnere megbízhatatlan, bízzon az ösztöneiben.

Kolerikus hajlamaik vannak

A kolerikus emberek lehetnek a legsikeresebbek szakmai életükben, de egy ilyennel együtt élni teljes pokol. A kolerikus ember általában arról beszél, hogy hogyan oldja meg a munkahelyi vitáit, akár kollégájával, főnökével vagy beosztottjával. Összevesztek a rokonokkal? Általában megbízhatatlannak vagy lustáknak nevezik az embereket? Vagy nem vesznek szalvétát és csúnyán viselkednek másokkal? Úgy érzi, hogy a legkisebb ürügy is elég ahhoz, hogy felemelje a hangját Önre vagy másokra? Egyáltalán nem javasoljuk, hogy ilyen partnerekkel éljen együtt.

Túlzottan féltékeny

Kicsit hosszabb megfigyelés szükséges ahhoz, hogy észleljünk egy „szenvedélyes” féltékeny személyt. Sajnos ezt az első találkozáskor nem tudod. Itt is az ösztöneidre kell hagyatkoznod. Az elméd azt is észreveszi, amit tudatosan még nem látsz, és ez abban az érzésben nyilvánul meg, hogy valami nem stimmel. Figyeld meg, hogyan néz rád, ha kissé hátrébb löki, amikor egy pincérrel vagy egy színházi bejáróval beszélgetsz. A szokásosnál tovább tart, ha megkérdezzük a volt partnerekről, és arról, hogy kapcsolatban áll-e velük. Röviden, bármiféle birtoklási hajlandóság nem a boldog párkapcsolat jele.

Nem akarnak semmit „tiéd” kipróbálni

Lehetsz teljesen más, és még mindig szeretsz velejéig egymást. De legalább az elején érdeklődniük kell az életed iránt. Ez felkeltette érdeklődését irántad, nem? Nem kell veled azonnal bungee jumping-ra mennie, ha komolyan fél a magasságtól. Még a legcsendesebb meditációs őrült is kíváncsi lehet arra a kötélközpontra, ahová szinte rendszeresen jár. Ha még csak meg sem beszélik annak lehetőségét, hogy együtt menjetek el olyan helyre, ahova szeretnétek, nagy a valószínűsége annak, hogy ez soha nem fog működni a kapcsolatotokban. Gyakori, hogy megkérdezik a volt partnereiről és arról, hogy kapcsolatban áll-e őket. Röviden, minden birtokló magatartás nem a boldog párkapcsolat jele.


Hasonló cikkek

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal megérted.

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.