4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Rendezettek vagy rendetlenek?

A nők és a férfiak is keresnek valakit, akire számíthatnak. Rosszabb időkben a párod az egyetlen, aki veled marad. Tehát szüksége van egy megbízható emberre. A megbízhatatlanok gyakran beszélnek nagyszámú volt élettársról, a boltokban felejtik a pénztárcájukat, otthon a kulcsokat az ajtóban, nem tudják pontosan, hol kell találkozni, elkésnek a találkozóról... Ha a legcsekélyebb érzése is van, hogy partnere megbízhatatlan, bízzon az ösztöneiben.

Kolerikus hajlamaik vannak

A kolerikus emberek lehetnek a legsikeresebbek szakmai életükben, de egy ilyennel együtt élni teljes pokol. A kolerikus ember általában arról beszél, hogy hogyan oldja meg a munkahelyi vitáit, akár kollégájával, főnökével vagy beosztottjával. Összevesztek a rokonokkal? Általában megbízhatatlannak vagy lustáknak nevezik az embereket? Vagy nem vesznek szalvétát és csúnyán viselkednek másokkal? Úgy érzi, hogy a legkisebb ürügy is elég ahhoz, hogy felemelje a hangját Önre vagy másokra? Egyáltalán nem javasoljuk, hogy ilyen partnerekkel éljen együtt.

Túlzottan féltékeny

Kicsit hosszabb megfigyelés szükséges ahhoz, hogy észleljünk egy „szenvedélyes” féltékeny személyt. Sajnos ezt az első találkozáskor nem tudod. Itt is az ösztöneidre kell hagyatkoznod. Az elméd azt is észreveszi, amit tudatosan még nem látsz, és ez abban az érzésben nyilvánul meg, hogy valami nem stimmel. Figyeld meg, hogyan néz rád, ha kissé hátrébb löki, amikor egy pincérrel vagy egy színházi bejáróval beszélgetsz. A szokásosnál tovább tart, ha megkérdezzük a volt partnerekről, és arról, hogy kapcsolatban áll-e velük. Röviden, bármiféle birtoklási hajlandóság nem a boldog párkapcsolat jele.

Nem akarnak semmit „tiéd” kipróbálni

Lehetsz teljesen más, és még mindig szeretsz velejéig egymást. De legalább az elején érdeklődniük kell az életed iránt. Ez felkeltette érdeklődését irántad, nem? Nem kell veled azonnal bungee jumping-ra mennie, ha komolyan fél a magasságtól. Még a legcsendesebb meditációs őrült is kíváncsi lehet arra a kötélközpontra, ahová szinte rendszeresen jár. Ha még csak meg sem beszélik annak lehetőségét, hogy együtt menjetek el olyan helyre, ahova szeretnétek, nagy a valószínűsége annak, hogy ez soha nem fog működni a kapcsolatotokban. Gyakori, hogy megkérdezik a volt partnereiről és arról, hogy kapcsolatban áll-e őket. Röviden, minden birtokló magatartás nem a boldog párkapcsolat jele.


Hasonló cikkek

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.