6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakrabban elkövetett hibát.

Az online társkereső manapság az egyik leggyakoribb módja annak, hogy az emberek találkozzanak egymással. Ez azonban nem mindig séta a parkban. Ezek a leggyakoribb okok, amelyek miatt az online randevúzók feleslegesen panaszkodnak.

A valóságnak nem megfelelő fotók

Megértjük. Mindannyian szeretnénk olyan fotókat közzétenni, ahol jól nézünk ki. Ha azonban a fotók régiek vagy photoshoppoltak, és nem egyeznek a valósággal, az kellemetlen meglepetés lehet partnere számára a személyes találkozáskor. Valószínűleg Ön is tapasztalta. Mindenképpen olyan társat keresel, aki őszinte lesz veled. Tehát légy őszinte, és add hozzá az aktuális fotókat a profilodhoz. Ekkor a szóban forgó személy nem fog csalódni a megbeszélés során.

Zaklatás más közösségi hálózatokon keresztül

A Tinder lehetővé teszi, hogy összekapcsolja profilját egy Instagram-fiókkal. Ennek köszönhetően többet tudhat meg az adott felhasználóról. A kellemetlen oldala azonban az olyan kéretlen üzenetek, akikkel a Tinderen keresztül semmi közöd, így az Instagramon keresztül próbálnak kapcsolatba lépni veled. Tartsa tiszteletben mások magánéletét. Ha az illető nem akar üzenetet küldeni neked az egyik közösségi hálózaton, valószínűleg nem akar majd egy másikon sem. Itt az ELITE Date-nél védjük felhasználóink adatait. Nem kell aggódnia a más közösségi hálózatokon keresztül érkező kéretlen üzenetek miatt.

Túl korán beszélünk a szexről

Főleg a nők tudják ezt. A bosszantó üzenetek vagy akár nem megfelelő fényképek tönkretehetnek minden beszélgetést. Legtöbbször emiatt egyáltalán nem történik meg. Az internet anonimitást kínál, ami sok ember számára lehetővé teszi, hogy úgy viselkedjenek, ahogy a való életben soha nem tennék. Próbálj meg udvarias lenni, és ha a másik felet nem érdekli a kommunikáció szexuális felhangja, hagyd. Ne viselkedjen helytelenül.

Terapeuta keresése

Az online társkereső oldalakon találhat barátot, flörtölőt, partnert vagy lelki társat. De ne keress ott valakit, aki hajlandó lesz meghallgatni a problémáidat a volt feleségeddel vagy a bosszantó főnököddel. Mindenekelőtt próbálja meg kellemessé tenni egymás napját, és hozzáértő emberekkel megoldani a problémáit.

Túl türelmetlenek

Mindannyian elfoglaltak vagyunk. Ha van munkája, hobbija, barátai és magánélete, valószínűleg nem telefonál a hét minden napján, 24 órában. Ezért ne várja el a másik oldaltól sem. Ha egy felhasználó nem válaszol azonnal, adjon neki időt. Ne legyen túl türelmetlen, és ne nyomja a fűrészt. Nem fizet.

Az elutasítás elfogadásának képtelensége

Ha egy felhasználó egyáltalán nem ír vissza, vagy azt írja, hogy nem érdekli, hogy veled írjon, hagyja és elkezd beszélgetést valaki mással. Ne bombázza őt több üzenettel, amelyek megpróbálják meggyőzni, hogy hibát követ el, vagy kérdésekkel, amelyek felvilágosítást kérnek. Ne pazarold az energiádat olyanra, akit nem érdekel. Az online társkereső oldalakon sok olyan ember van, aki remekül megfelel majd Önnek, és értékelni fogják érdeklődését és erőfeszítéseit.

+ 1 ok, amiért szereti az online társkeresést

Köszönet online társkereső, olyan emberekkel ismerkedhet meg, akikkel általában nem lenne alkalma találkozni. A társkereső oldalakon találkozhat valakivel egy másik városból, vagy éppen ellenkezőleg, olyan valakivel, akit látásból ismer, de nem tudja, hogyan kezdjen beszélgetést.

Ha negatív volt társkereső tapasztalat, kitartás, és próbálja online társkereső néz optimista. Soha nem tudhatod, kivel találkozhatsz. És talán még ma is.Hasonló cikkek

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.