6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakrabban elkövetett hibát.

Az online társkereső manapság az egyik leggyakoribb módja annak, hogy az emberek találkozzanak egymással. Ez azonban nem mindig séta a parkban. Ezek a leggyakoribb okok, amelyek miatt az online randevúzók feleslegesen panaszkodnak.

A valóságnak nem megfelelő fotók

Megértjük. Mindannyian szeretnénk olyan fotókat közzétenni, ahol jól nézünk ki. Ha azonban a fotók régiek vagy photoshoppoltak, és nem egyeznek a valósággal, az kellemetlen meglepetés lehet partnere számára a személyes találkozáskor. Valószínűleg Ön is tapasztalta. Mindenképpen olyan társat keresel, aki őszinte lesz veled. Tehát légy őszinte, és add hozzá az aktuális fotókat a profilodhoz. Ekkor a szóban forgó személy nem fog csalódni a megbeszélés során.

Zaklatás más közösségi hálózatokon keresztül

A Tinder lehetővé teszi, hogy összekapcsolja profilját egy Instagram-fiókkal. Ennek köszönhetően többet tudhat meg az adott felhasználóról. A kellemetlen oldala azonban az olyan kéretlen üzenetek, akikkel a Tinderen keresztül semmi közöd, így az Instagramon keresztül próbálnak kapcsolatba lépni veled. Tartsa tiszteletben mások magánéletét. Ha az illető nem akar üzenetet küldeni neked az egyik közösségi hálózaton, valószínűleg nem akar majd egy másikon sem. Itt az ELITE Date-nél védjük felhasználóink adatait. Nem kell aggódnia a más közösségi hálózatokon keresztül érkező kéretlen üzenetek miatt.

Túl korán beszélünk a szexről

Főleg a nők tudják ezt. A bosszantó üzenetek vagy akár nem megfelelő fényképek tönkretehetnek minden beszélgetést. Legtöbbször emiatt egyáltalán nem történik meg. Az internet anonimitást kínál, ami sok ember számára lehetővé teszi, hogy úgy viselkedjenek, ahogy a való életben soha nem tennék. Próbálj meg udvarias lenni, és ha a másik felet nem érdekli a kommunikáció szexuális felhangja, hagyd. Ne viselkedjen helytelenül.

Terapeuta keresése

Az online társkereső oldalakon találhat barátot, flörtölőt, partnert vagy lelki társat. De ne keress ott valakit, aki hajlandó lesz meghallgatni a problémáidat a volt feleségeddel vagy a bosszantó főnököddel. Mindenekelőtt próbálja meg kellemessé tenni egymás napját, és hozzáértő emberekkel megoldani a problémáit.

Túl türelmetlenek

Mindannyian elfoglaltak vagyunk. Ha van munkája, hobbija, barátai és magánélete, valószínűleg nem telefonál a hét minden napján, 24 órában. Ezért ne várja el a másik oldaltól sem. Ha egy felhasználó nem válaszol azonnal, adjon neki időt. Ne legyen túl türelmetlen, és ne nyomja a fűrészt. Nem fizet.

Az elutasítás elfogadásának képtelensége

Ha egy felhasználó egyáltalán nem ír vissza, vagy azt írja, hogy nem érdekli, hogy veled írjon, hagyja és elkezd beszélgetést valaki mással. Ne bombázza őt több üzenettel, amelyek megpróbálják meggyőzni, hogy hibát követ el, vagy kérdésekkel, amelyek felvilágosítást kérnek. Ne pazarold az energiádat olyanra, akit nem érdekel. Az online társkereső oldalakon sok olyan ember van, aki remekül megfelel majd Önnek, és értékelni fogják érdeklődését és erőfeszítéseit.

+ 1 ok, amiért szereti az online társkeresést

Köszönet online társkereső, olyan emberekkel ismerkedhet meg, akikkel általában nem lenne alkalma találkozni. A társkereső oldalakon találkozhat valakivel egy másik városból, vagy éppen ellenkezőleg, olyan valakivel, akit látásból ismer, de nem tudja, hogyan kezdjen beszélgetést.

Ha negatív volt társkereső tapasztalat, kitartás, és próbálja online társkereső néz optimista. Soha nem tudhatod, kivel találkozhatsz. És talán még ma is.Hasonló cikkek

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.