6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakrabban elkövetett hibát.

Az online társkereső manapság az egyik leggyakoribb módja annak, hogy az emberek találkozzanak egymással. Ez azonban nem mindig séta a parkban. Ezek a leggyakoribb okok, amelyek miatt az online randevúzók feleslegesen panaszkodnak.

A valóságnak nem megfelelő fotók

Megértjük. Mindannyian szeretnénk olyan fotókat közzétenni, ahol jól nézünk ki. Ha azonban a fotók régiek vagy photoshoppoltak, és nem egyeznek a valósággal, az kellemetlen meglepetés lehet partnere számára a személyes találkozáskor. Valószínűleg Ön is tapasztalta. Mindenképpen olyan társat keresel, aki őszinte lesz veled. Tehát légy őszinte, és add hozzá az aktuális fotókat a profilodhoz. Ekkor a szóban forgó személy nem fog csalódni a megbeszélés során.

Zaklatás más közösségi hálózatokon keresztül

A Tinder lehetővé teszi, hogy összekapcsolja profilját egy Instagram-fiókkal. Ennek köszönhetően többet tudhat meg az adott felhasználóról. A kellemetlen oldala azonban az olyan kéretlen üzenetek, akikkel a Tinderen keresztül semmi közöd, így az Instagramon keresztül próbálnak kapcsolatba lépni veled. Tartsa tiszteletben mások magánéletét. Ha az illető nem akar üzenetet küldeni neked az egyik közösségi hálózaton, valószínűleg nem akar majd egy másikon sem. Itt az ELITE Date-nél védjük felhasználóink adatait. Nem kell aggódnia a más közösségi hálózatokon keresztül érkező kéretlen üzenetek miatt.

Túl korán beszélünk a szexről

Főleg a nők tudják ezt. A bosszantó üzenetek vagy akár nem megfelelő fényképek tönkretehetnek minden beszélgetést. Legtöbbször emiatt egyáltalán nem történik meg. Az internet anonimitást kínál, ami sok ember számára lehetővé teszi, hogy úgy viselkedjenek, ahogy a való életben soha nem tennék. Próbálj meg udvarias lenni, és ha a másik felet nem érdekli a kommunikáció szexuális felhangja, hagyd. Ne viselkedjen helytelenül.

Terapeuta keresése

Az online társkereső oldalakon találhat barátot, flörtölőt, partnert vagy lelki társat. De ne keress ott valakit, aki hajlandó lesz meghallgatni a problémáidat a volt feleségeddel vagy a bosszantó főnököddel. Mindenekelőtt próbálja meg kellemessé tenni egymás napját, és hozzáértő emberekkel megoldani a problémáit.

Túl türelmetlenek

Mindannyian elfoglaltak vagyunk. Ha van munkája, hobbija, barátai és magánélete, valószínűleg nem telefonál a hét minden napján, 24 órában. Ezért ne várja el a másik oldaltól sem. Ha egy felhasználó nem válaszol azonnal, adjon neki időt. Ne legyen túl türelmetlen, és ne nyomja a fűrészt. Nem fizet.

Az elutasítás elfogadásának képtelensége

Ha egy felhasználó egyáltalán nem ír vissza, vagy azt írja, hogy nem érdekli, hogy veled írjon, hagyja és elkezd beszélgetést valaki mással. Ne bombázza őt több üzenettel, amelyek megpróbálják meggyőzni, hogy hibát követ el, vagy kérdésekkel, amelyek felvilágosítást kérnek. Ne pazarold az energiádat olyanra, akit nem érdekel. Az online társkereső oldalakon sok olyan ember van, aki remekül megfelel majd Önnek, és értékelni fogják érdeklődését és erőfeszítéseit.

+ 1 ok, amiért szereti az online társkeresést

Köszönet online társkereső, olyan emberekkel ismerkedhet meg, akikkel általában nem lenne alkalma találkozni. A társkereső oldalakon találkozhat valakivel egy másik városból, vagy éppen ellenkezőleg, olyan valakivel, akit látásból ismer, de nem tudja, hogyan kezdjen beszélgetést.

Ha negatív volt társkereső tapasztalat, kitartás, és próbálja online társkereső néz optimista. Soha nem tudhatod, kivel találkozhatsz. És talán még ma is.Hasonló cikkek

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.