Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyikben?

Nem tudod megtörni a társasági körödet

Úgy érzed, hogy nincs elérhető sehol senki? Az emberi természethez tartozik, hogy kényelmes, biztonságos zónában tartózkodjon. Így továbbra is csak barátokkal, kollégákkal és családdal találkozik. De ha meg akarod ismerni egymást, akkor bővítened kell a kapcsolataidat. Iratkozzon fel önként üzleti útra, menjen nyaralni ezúttal egyedül az országban, vagy menjen haza a munkából egy teljesen más útvonalon, mint amin mindennap utazik. Iratkozzon fel egy fotózásra, festészetre vagy bármi másra, amit szeret. Röviden: lépj ki a buborékból, és menj ki ismeretlen emberek közé.

Mindent akarsz, ideális esetben azonnal

Tett-e a párod olyan megjegyzést, ami ébren tart? Találkoztatok olyan helyen, amit nem szerettek? Nem válaszoltak azonnal az üzenetére annak ellenére, hogy elolvasták? Nem az ismerkedéssel van bajotok, hanem azzal, hogy a harmadik randin legfeljebb megértitek, hogy ez már megint nem ugyanaz.... Ne úgy elemezzetek minden mozdulatot, szót, mintha ott lenne rejtett jelentés van mögöttük. Inkább élvezd az új "kapcsolat" pillanatait és ismerkedj meg. És ha valami nagyon zavar, egyszerűen kérdezze meg, és derítse ki, miért!

Újra és újra ugyanazokat a típusokat választja

Kötelező probléma. Több találkozás után rá fog jönni, hogy az új felfedezés pontosan ugyanaz, mint az előző. Itt van a probléma magában a kiválasztásban. Egyszóval változtasd meg magad. Nem a partnereid. Írjon naplót, menjen pszichoterápiára, vagy írjon elő rendszeres önreflexiót. Előbb-utóbb minden bizonnyal megtalálja az okát, amiért folyton az Ön által választott megfelelő típust választja. És könnyű rajta dolgozni.

Eleget tesz a "megbízatásának"

Minden randevúja barátsággal vagy elhidegüléssel végződik? Talán túlságosan ragaszkodik az elképzeléseihez, hogy milyennek kell lennie egy ilyen kapcsolatnak. Minden tőled telhetőt megtesz azért, hogy az első pillanattól kezdve felépítse a kapcsolatról alkotott elképzelését. És ha a párod nem fér bele, akkor keresed tovább. De az ismerkedés kezdete nem a tervekről szól. Élvezze, ha jól érzi magát együtt. És egy kapcsolat lesz az eredménye. De ha még néhány hónap elteltével sem mozdul sehova a kapcsolat, beszéljen a közös elképzeléseiről, és arról, hogy mi vár rád.


Hasonló cikkek

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.