Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyikben?

Nem tudod megtörni a társasági körödet

Úgy érzed, hogy nincs elérhető sehol senki? Az emberi természethez tartozik, hogy kényelmes, biztonságos zónában tartózkodjon. Így továbbra is csak barátokkal, kollégákkal és családdal találkozik. De ha meg akarod ismerni egymást, akkor bővítened kell a kapcsolataidat. Iratkozzon fel önként üzleti útra, menjen nyaralni ezúttal egyedül az országban, vagy menjen haza a munkából egy teljesen más útvonalon, mint amin mindennap utazik. Iratkozzon fel egy fotózásra, festészetre vagy bármi másra, amit szeret. Röviden: lépj ki a buborékból, és menj ki ismeretlen emberek közé.

Mindent akarsz, ideális esetben azonnal

Tett-e a párod olyan megjegyzést, ami ébren tart? Találkoztatok olyan helyen, amit nem szerettek? Nem válaszoltak azonnal az üzenetére annak ellenére, hogy elolvasták? Nem az ismerkedéssel van bajotok, hanem azzal, hogy a harmadik randin legfeljebb megértitek, hogy ez már megint nem ugyanaz.... Ne úgy elemezzetek minden mozdulatot, szót, mintha ott lenne rejtett jelentés van mögöttük. Inkább élvezd az új "kapcsolat" pillanatait és ismerkedj meg. És ha valami nagyon zavar, egyszerűen kérdezze meg, és derítse ki, miért!

Újra és újra ugyanazokat a típusokat választja

Kötelező probléma. Több találkozás után rá fog jönni, hogy az új felfedezés pontosan ugyanaz, mint az előző. Itt van a probléma magában a kiválasztásban. Egyszóval változtasd meg magad. Nem a partnereid. Írjon naplót, menjen pszichoterápiára, vagy írjon elő rendszeres önreflexiót. Előbb-utóbb minden bizonnyal megtalálja az okát, amiért folyton az Ön által választott megfelelő típust választja. És könnyű rajta dolgozni.

Eleget tesz a "megbízatásának"

Minden randevúja barátsággal vagy elhidegüléssel végződik? Talán túlságosan ragaszkodik az elképzeléseihez, hogy milyennek kell lennie egy ilyen kapcsolatnak. Minden tőled telhetőt megtesz azért, hogy az első pillanattól kezdve felépítse a kapcsolatról alkotott elképzelését. És ha a párod nem fér bele, akkor keresed tovább. De az ismerkedés kezdete nem a tervekről szól. Élvezze, ha jól érzi magát együtt. És egy kapcsolat lesz az eredménye. De ha még néhány hónap elteltével sem mozdul sehova a kapcsolat, beszéljen a közös elképzeléseiről, és arról, hogy mi vár rád.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.