Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyikben?

Nem tudod megtörni a társasági körödet

Úgy érzed, hogy nincs elérhető sehol senki? Az emberi természethez tartozik, hogy kényelmes, biztonságos zónában tartózkodjon. Így továbbra is csak barátokkal, kollégákkal és családdal találkozik. De ha meg akarod ismerni egymást, akkor bővítened kell a kapcsolataidat. Iratkozzon fel önként üzleti útra, menjen nyaralni ezúttal egyedül az országban, vagy menjen haza a munkából egy teljesen más útvonalon, mint amin mindennap utazik. Iratkozzon fel egy fotózásra, festészetre vagy bármi másra, amit szeret. Röviden: lépj ki a buborékból, és menj ki ismeretlen emberek közé.

Mindent akarsz, ideális esetben azonnal

Tett-e a párod olyan megjegyzést, ami ébren tart? Találkoztatok olyan helyen, amit nem szerettek? Nem válaszoltak azonnal az üzenetére annak ellenére, hogy elolvasták? Nem az ismerkedéssel van bajotok, hanem azzal, hogy a harmadik randin legfeljebb megértitek, hogy ez már megint nem ugyanaz.... Ne úgy elemezzetek minden mozdulatot, szót, mintha ott lenne rejtett jelentés van mögöttük. Inkább élvezd az új "kapcsolat" pillanatait és ismerkedj meg. És ha valami nagyon zavar, egyszerűen kérdezze meg, és derítse ki, miért!

Újra és újra ugyanazokat a típusokat választja

Kötelező probléma. Több találkozás után rá fog jönni, hogy az új felfedezés pontosan ugyanaz, mint az előző. Itt van a probléma magában a kiválasztásban. Egyszóval változtasd meg magad. Nem a partnereid. Írjon naplót, menjen pszichoterápiára, vagy írjon elő rendszeres önreflexiót. Előbb-utóbb minden bizonnyal megtalálja az okát, amiért folyton az Ön által választott megfelelő típust választja. És könnyű rajta dolgozni.

Eleget tesz a "megbízatásának"

Minden randevúja barátsággal vagy elhidegüléssel végződik? Talán túlságosan ragaszkodik az elképzeléseihez, hogy milyennek kell lennie egy ilyen kapcsolatnak. Minden tőled telhetőt megtesz azért, hogy az első pillanattól kezdve felépítse a kapcsolatról alkotott elképzelését. És ha a párod nem fér bele, akkor keresed tovább. De az ismerkedés kezdete nem a tervekről szól. Élvezze, ha jól érzi magát együtt. És egy kapcsolat lesz az eredménye. De ha még néhány hónap elteltével sem mozdul sehova a kapcsolat, beszéljen a közös elképzeléseiről, és arról, hogy mi vár rád.


Hasonló cikkek

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?