Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyikben?

Nem tudod megtörni a társasági körödet

Úgy érzed, hogy nincs elérhető sehol senki? Az emberi természethez tartozik, hogy kényelmes, biztonságos zónában tartózkodjon. Így továbbra is csak barátokkal, kollégákkal és családdal találkozik. De ha meg akarod ismerni egymást, akkor bővítened kell a kapcsolataidat. Iratkozzon fel önként üzleti útra, menjen nyaralni ezúttal egyedül az országban, vagy menjen haza a munkából egy teljesen más útvonalon, mint amin mindennap utazik. Iratkozzon fel egy fotózásra, festészetre vagy bármi másra, amit szeret. Röviden: lépj ki a buborékból, és menj ki ismeretlen emberek közé.

Mindent akarsz, ideális esetben azonnal

Tett-e a párod olyan megjegyzést, ami ébren tart? Találkoztatok olyan helyen, amit nem szerettek? Nem válaszoltak azonnal az üzenetére annak ellenére, hogy elolvasták? Nem az ismerkedéssel van bajotok, hanem azzal, hogy a harmadik randin legfeljebb megértitek, hogy ez már megint nem ugyanaz.... Ne úgy elemezzetek minden mozdulatot, szót, mintha ott lenne rejtett jelentés van mögöttük. Inkább élvezd az új "kapcsolat" pillanatait és ismerkedj meg. És ha valami nagyon zavar, egyszerűen kérdezze meg, és derítse ki, miért!

Újra és újra ugyanazokat a típusokat választja

Kötelező probléma. Több találkozás után rá fog jönni, hogy az új felfedezés pontosan ugyanaz, mint az előző. Itt van a probléma magában a kiválasztásban. Egyszóval változtasd meg magad. Nem a partnereid. Írjon naplót, menjen pszichoterápiára, vagy írjon elő rendszeres önreflexiót. Előbb-utóbb minden bizonnyal megtalálja az okát, amiért folyton az Ön által választott megfelelő típust választja. És könnyű rajta dolgozni.

Eleget tesz a "megbízatásának"

Minden randevúja barátsággal vagy elhidegüléssel végződik? Talán túlságosan ragaszkodik az elképzeléseihez, hogy milyennek kell lennie egy ilyen kapcsolatnak. Minden tőled telhetőt megtesz azért, hogy az első pillanattól kezdve felépítse a kapcsolatról alkotott elképzelését. És ha a párod nem fér bele, akkor keresed tovább. De az ismerkedés kezdete nem a tervekről szól. Élvezze, ha jól érzi magát együtt. És egy kapcsolat lesz az eredménye. De ha még néhány hónap elteltével sem mozdul sehova a kapcsolat, beszéljen a közös elképzeléseiről, és arról, hogy mi vár rád.


Hasonló cikkek

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Kipattant egy szikra! Szüksége van rá, hogy működjön a kapcsolat?

Mindenki érezte legalább egyszer ezt a híres "szikraugrást" randevúzásakor. De egyáltalán kell egy ilyen szikra? Meg kell tapasztalnod, mert különben nem megy a kapcsolatod, vagy olyan, mint a bor? Nagyszerű az első randin, hogy elveszítse a félénkségét és a beszédet, de nem feltétlenül szükséges? Nézzük meg közelebbről ezt a témát.

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.