Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyikben?

Nem tudod megtörni a társasági körödet

Úgy érzed, hogy nincs elérhető sehol senki? Az emberi természethez tartozik, hogy kényelmes, biztonságos zónában tartózkodjon. Így továbbra is csak barátokkal, kollégákkal és családdal találkozik. De ha meg akarod ismerni egymást, akkor bővítened kell a kapcsolataidat. Iratkozzon fel önként üzleti útra, menjen nyaralni ezúttal egyedül az országban, vagy menjen haza a munkából egy teljesen más útvonalon, mint amin mindennap utazik. Iratkozzon fel egy fotózásra, festészetre vagy bármi másra, amit szeret. Röviden: lépj ki a buborékból, és menj ki ismeretlen emberek közé.

Mindent akarsz, ideális esetben azonnal

Tett-e a párod olyan megjegyzést, ami ébren tart? Találkoztatok olyan helyen, amit nem szerettek? Nem válaszoltak azonnal az üzenetére annak ellenére, hogy elolvasták? Nem az ismerkedéssel van bajotok, hanem azzal, hogy a harmadik randin legfeljebb megértitek, hogy ez már megint nem ugyanaz.... Ne úgy elemezzetek minden mozdulatot, szót, mintha ott lenne rejtett jelentés van mögöttük. Inkább élvezd az új "kapcsolat" pillanatait és ismerkedj meg. És ha valami nagyon zavar, egyszerűen kérdezze meg, és derítse ki, miért!

Újra és újra ugyanazokat a típusokat választja

Kötelező probléma. Több találkozás után rá fog jönni, hogy az új felfedezés pontosan ugyanaz, mint az előző. Itt van a probléma magában a kiválasztásban. Egyszóval változtasd meg magad. Nem a partnereid. Írjon naplót, menjen pszichoterápiára, vagy írjon elő rendszeres önreflexiót. Előbb-utóbb minden bizonnyal megtalálja az okát, amiért folyton az Ön által választott megfelelő típust választja. És könnyű rajta dolgozni.

Eleget tesz a "megbízatásának"

Minden randevúja barátsággal vagy elhidegüléssel végződik? Talán túlságosan ragaszkodik az elképzeléseihez, hogy milyennek kell lennie egy ilyen kapcsolatnak. Minden tőled telhetőt megtesz azért, hogy az első pillanattól kezdve felépítse a kapcsolatról alkotott elképzelését. És ha a párod nem fér bele, akkor keresed tovább. De az ismerkedés kezdete nem a tervekről szól. Élvezze, ha jól érzi magát együtt. És egy kapcsolat lesz az eredménye. De ha még néhány hónap elteltével sem mozdul sehova a kapcsolat, beszéljen a közös elképzeléseiről, és arról, hogy mi vár rád.


Hasonló cikkek

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Tekintse meg a hirdetések (profilok) legnagyobb hibáit, és kerülje el őket.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.