Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. Hogyan kell csinálni?

Szeressétek egymást

Sajnos enélkül nem megy. Kis túlzással olyan, mintha eladnád magad, amikor flörtölsz. Ugyanúgy, ahogy az áruval, úgy ebben az esetben is veled. Hogyan akarsz eladni egy olyan terméket, aminek a minőségében nem hiszel? Egészséges önbizalom nélkül nem fog sikerülni! Ha valami nem tetszik a személyiségedben, próbálj meg változtatni. Vagy ne hívja fel a figyelmet a környezetében élők erre a negatív tulajdonságára. Emelje ki az erősségeit. Ha pedig problémáid vannak a megjelenéseddel, kezdj el magadon dolgozni, vagy tanulj meg együtt élni azzal, amilyen vagy.

Mindent bele

Tanulj meg csábító pillantást, döntsd le a fejed , játszani lánccal vagy hajjal, mutatni az izmokat. Tökéletesítse testtartását, gesztusait, kecses vagy szexi sétáját. Röviden: csatlakoztasson mindent, amit csak lehet, és tegye tökéletessé. Folyamatosan variálja a repertoárját. Csak így hívhatja fel magára a figyelmet.

Gyakoroljon mindenhol

Próbáljon ki begyakorolt gesztusokat véletlenszerű embereken, és nézze meg, mi a legjobb a számukra. Komolyan. Ne csak "alkalmas pillanatokért" flörtölj. Vonatkozzon a villamoson, a boltban, a színházban, egyszóval, bárhol is van. Talán egyszerűen hagyja ki a munkahelyi kollégákat. Bár... Ha tökéletesíteni szeretnéd edzésedet, kipróbálhatod rajtuk az „ártatlan módszereket” is.

Játssz körbe

A flörtölést ne tekintsd szükségesnek. Valamit meg kell tenned. Játssz helyette. Nézze meg, hogyan nyűgözi le a megjelenése a villamoson utazó férfit. Az a nő észrevesz téged, vagy csak elmegy mellette? Ne akarj valakit levadászni. Gondolj vidámságra, könnyedségre, adj hozzá külsőt. Úgy tűnik, ez csak valami apró változás a viselkedésében? Ne aggódj! Csodákra képes. Hajrá!


Hasonló cikkek

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.