Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. Hogyan kell csinálni?

Szeressétek egymást

Sajnos enélkül nem megy. Kis túlzással olyan, mintha eladnád magad, amikor flörtölsz. Ugyanúgy, ahogy az áruval, úgy ebben az esetben is veled. Hogyan akarsz eladni egy olyan terméket, aminek a minőségében nem hiszel? Egészséges önbizalom nélkül nem fog sikerülni! Ha valami nem tetszik a személyiségedben, próbálj meg változtatni. Vagy ne hívja fel a figyelmet a környezetében élők erre a negatív tulajdonságára. Emelje ki az erősségeit. Ha pedig problémáid vannak a megjelenéseddel, kezdj el magadon dolgozni, vagy tanulj meg együtt élni azzal, amilyen vagy.

Mindent bele

Tanulj meg csábító pillantást, döntsd le a fejed , játszani lánccal vagy hajjal, mutatni az izmokat. Tökéletesítse testtartását, gesztusait, kecses vagy szexi sétáját. Röviden: csatlakoztasson mindent, amit csak lehet, és tegye tökéletessé. Folyamatosan variálja a repertoárját. Csak így hívhatja fel magára a figyelmet.

Gyakoroljon mindenhol

Próbáljon ki begyakorolt gesztusokat véletlenszerű embereken, és nézze meg, mi a legjobb a számukra. Komolyan. Ne csak "alkalmas pillanatokért" flörtölj. Vonatkozzon a villamoson, a boltban, a színházban, egyszóval, bárhol is van. Talán egyszerűen hagyja ki a munkahelyi kollégákat. Bár... Ha tökéletesíteni szeretnéd edzésedet, kipróbálhatod rajtuk az „ártatlan módszereket” is.

Játssz körbe

A flörtölést ne tekintsd szükségesnek. Valamit meg kell tenned. Játssz helyette. Nézze meg, hogyan nyűgözi le a megjelenése a villamoson utazó férfit. Az a nő észrevesz téged, vagy csak elmegy mellette? Ne akarj valakit levadászni. Gondolj vidámságra, könnyedségre, adj hozzá külsőt. Úgy tűnik, ez csak valami apró változás a viselkedésében? Ne aggódj! Csodákra képes. Hajrá!


Hasonló cikkek

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.