A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Íme néhány ötlet, hogyan kell ezt megtenni.

Kezdje lassan

Az első üzenettel térképezze fel, milyen hangulatban van. Írj valami egyszerűt és egyben enyhén szájbarágósat, hogy megbökd őt. Ha hasonló hangon válaszolnak, folytathatja. Ha teljesen figyelmen kívül hagyja az üzenetét, vagy csak kissé sértettnek hangzik, lépjen tovább. Lehet, hogy olyan témát találtál el, ami miatt elbizonytalanodnak. Inkább ne viccelj velük.

Légy játékos

Máskor is foglalkozhatsz komoly témákkal. Kezdje a beszélgetést egy viccel vagy egy aranyos történettel. Semmi feszesség, legyen játékos, kiadós és talán egy kis jóindulatú bökkenő. De ne menjen bele olyan potenciálisan veszélyes témákba, mint az elhízás vagy a sport iránti (nem)szeretet.

Légy aranyos

Komolyan. A nők ezt különösen értékelni fogják. Szeretik partnerük gyengéd oldalát keresni. Legyen egyszerű az üzenet, és nagyszerű lehetőséget teremthet arra, hogy hízelegjen neki anélkül, hogy olcsónak vagy kötelességtudónak tűnne. Mondd el neki, hogy nagyon szereted őket. Uraim, próbáljatok ki valami ilyesmit: "Épp most láttam meg a legszebb virágot a parkban, és azonnal rátok gondoltam" stb. A fantáziátoknak nincs határa.

A művészet véget ér

Előfordulhat, hogy végül nem kap választ. Számos lehetőség adódhat arra, hogy miért nem kapott választ. Munkaköri feladatok – ez a legjobb megoldás. Egyetlen szikra sem ugrott ki, és nem értitek egymást. Ez is előfordul. Vagy átléptél egy láthatatlan határt, és partnered nem tudja, hogyan válaszoljon most. Ez utóbbi esetben jobb, ha győződjön meg arról, hogy nem gondolta rosszul. Tedd hozzá, hogy csak vicceltél, és sajnálod. Vagy csaljon mosolyt az arcára egy újabb ugratással, mint például: „Megőrültél? Küldhetek neked egy virtuális bocsánatkérő csókot?”


Hasonló cikkek

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.