A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Íme néhány ötlet, hogyan kell ezt megtenni.

Kezdje lassan

Az első üzenettel térképezze fel, milyen hangulatban van. Írj valami egyszerűt és egyben enyhén szájbarágósat, hogy megbökd őt. Ha hasonló hangon válaszolnak, folytathatja. Ha teljesen figyelmen kívül hagyja az üzenetét, vagy csak kissé sértettnek hangzik, lépjen tovább. Lehet, hogy olyan témát találtál el, ami miatt elbizonytalanodnak. Inkább ne viccelj velük.

Légy játékos

Máskor is foglalkozhatsz komoly témákkal. Kezdje a beszélgetést egy viccel vagy egy aranyos történettel. Semmi feszesség, legyen játékos, kiadós és talán egy kis jóindulatú bökkenő. De ne menjen bele olyan potenciálisan veszélyes témákba, mint az elhízás vagy a sport iránti (nem)szeretet.

Légy aranyos

Komolyan. A nők ezt különösen értékelni fogják. Szeretik partnerük gyengéd oldalát keresni. Legyen egyszerű az üzenet, és nagyszerű lehetőséget teremthet arra, hogy hízelegjen neki anélkül, hogy olcsónak vagy kötelességtudónak tűnne. Mondd el neki, hogy nagyon szereted őket. Uraim, próbáljatok ki valami ilyesmit: "Épp most láttam meg a legszebb virágot a parkban, és azonnal rátok gondoltam" stb. A fantáziátoknak nincs határa.

A művészet véget ér

Előfordulhat, hogy végül nem kap választ. Számos lehetőség adódhat arra, hogy miért nem kapott választ. Munkaköri feladatok – ez a legjobb megoldás. Egyetlen szikra sem ugrott ki, és nem értitek egymást. Ez is előfordul. Vagy átléptél egy láthatatlan határt, és partnered nem tudja, hogyan válaszoljon most. Ez utóbbi esetben jobb, ha győződjön meg arról, hogy nem gondolta rosszul. Tedd hozzá, hogy csak vicceltél, és sajnálod. Vagy csaljon mosolyt az arcára egy újabb ugratással, mint például: „Megőrültél? Küldhetek neked egy virtuális bocsánatkérő csókot?”


Hasonló cikkek

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.