A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Íme néhány ötlet, hogyan kell ezt megtenni.

Kezdje lassan

Az első üzenettel térképezze fel, milyen hangulatban van. Írj valami egyszerűt és egyben enyhén szájbarágósat, hogy megbökd őt. Ha hasonló hangon válaszolnak, folytathatja. Ha teljesen figyelmen kívül hagyja az üzenetét, vagy csak kissé sértettnek hangzik, lépjen tovább. Lehet, hogy olyan témát találtál el, ami miatt elbizonytalanodnak. Inkább ne viccelj velük.

Légy játékos

Máskor is foglalkozhatsz komoly témákkal. Kezdje a beszélgetést egy viccel vagy egy aranyos történettel. Semmi feszesség, legyen játékos, kiadós és talán egy kis jóindulatú bökkenő. De ne menjen bele olyan potenciálisan veszélyes témákba, mint az elhízás vagy a sport iránti (nem)szeretet.

Légy aranyos

Komolyan. A nők ezt különösen értékelni fogják. Szeretik partnerük gyengéd oldalát keresni. Legyen egyszerű az üzenet, és nagyszerű lehetőséget teremthet arra, hogy hízelegjen neki anélkül, hogy olcsónak vagy kötelességtudónak tűnne. Mondd el neki, hogy nagyon szereted őket. Uraim, próbáljatok ki valami ilyesmit: "Épp most láttam meg a legszebb virágot a parkban, és azonnal rátok gondoltam" stb. A fantáziátoknak nincs határa.

A művészet véget ér

Előfordulhat, hogy végül nem kap választ. Számos lehetőség adódhat arra, hogy miért nem kapott választ. Munkaköri feladatok – ez a legjobb megoldás. Egyetlen szikra sem ugrott ki, és nem értitek egymást. Ez is előfordul. Vagy átléptél egy láthatatlan határt, és partnered nem tudja, hogyan válaszoljon most. Ez utóbbi esetben jobb, ha győződjön meg arról, hogy nem gondolta rosszul. Tedd hozzá, hogy csak vicceltél, és sajnálod. Vagy csaljon mosolyt az arcára egy újabb ugratással, mint például: „Megőrültél? Küldhetek neked egy virtuális bocsánatkérő csókot?”


Hasonló cikkek

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.