A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Íme néhány ötlet, hogyan kell ezt megtenni.

Kezdje lassan

Az első üzenettel térképezze fel, milyen hangulatban van. Írj valami egyszerűt és egyben enyhén szájbarágósat, hogy megbökd őt. Ha hasonló hangon válaszolnak, folytathatja. Ha teljesen figyelmen kívül hagyja az üzenetét, vagy csak kissé sértettnek hangzik, lépjen tovább. Lehet, hogy olyan témát találtál el, ami miatt elbizonytalanodnak. Inkább ne viccelj velük.

Légy játékos

Máskor is foglalkozhatsz komoly témákkal. Kezdje a beszélgetést egy viccel vagy egy aranyos történettel. Semmi feszesség, legyen játékos, kiadós és talán egy kis jóindulatú bökkenő. De ne menjen bele olyan potenciálisan veszélyes témákba, mint az elhízás vagy a sport iránti (nem)szeretet.

Légy aranyos

Komolyan. A nők ezt különösen értékelni fogják. Szeretik partnerük gyengéd oldalát keresni. Legyen egyszerű az üzenet, és nagyszerű lehetőséget teremthet arra, hogy hízelegjen neki anélkül, hogy olcsónak vagy kötelességtudónak tűnne. Mondd el neki, hogy nagyon szereted őket. Uraim, próbáljatok ki valami ilyesmit: "Épp most láttam meg a legszebb virágot a parkban, és azonnal rátok gondoltam" stb. A fantáziátoknak nincs határa.

A művészet véget ér

Előfordulhat, hogy végül nem kap választ. Számos lehetőség adódhat arra, hogy miért nem kapott választ. Munkaköri feladatok – ez a legjobb megoldás. Egyetlen szikra sem ugrott ki, és nem értitek egymást. Ez is előfordul. Vagy átléptél egy láthatatlan határt, és partnered nem tudja, hogyan válaszoljon most. Ez utóbbi esetben jobb, ha győződjön meg arról, hogy nem gondolta rosszul. Tedd hozzá, hogy csak vicceltél, és sajnálod. Vagy csaljon mosolyt az arcára egy újabb ugratással, mint például: „Megőrültél? Küldhetek neked egy virtuális bocsánatkérő csókot?”


Hasonló cikkek

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.