Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Vigyél magaddal valakit

Mindenképpen ne menj el egyedül az esküvőre. Vigyél magaddal egy barátot. A nem nem számít. A lényeg, hogy ne ülj ott mindenki kettesben és te egyedül. Kényelmesebben fogja magát érezni a lelki társával. Beszélhettek és nevethettek együtt. Ilyen pillanatokban eszébe sem jut, hogy a kedvese férjhez megy, és még mindig pácban vagy. Nem szabad rosszkedvűen menned egy esküvőre. Ha ragyogsz az önbizalomtól, sokkal jobb benyomást teszel másokra, és talán még új emberrel is megismerkedsz.

Ne vigyél túlzásba az alkohollal

Ihat alkoholt, de csak mértékkel. Ha az ember szomorú, mert egyedül van, és a barátai már régen összebarátkoztak, akkor semmiképpen sem szabad túlzásba vinnie az alkoholt. Gondolj arra, hogy nagy rendetlenséget csinálhatsz, amiért még a vőlegény és a menyasszony sem dicsérne meg.

Készülj fel a magánéleted bevallására

Az esküvők gyakran a egyedülállók élete. Minden bizonnyal Önre kerül a sor, és Ön lesz az egyik célpontja számos kérdésnek. Készülj fel olyan kellemetlen kérdésekre, mint például: "Hogyhogy nincs senkid? Nem gondolod, hogy itt az ideje, hogy végre találj valakit?" Nem kell csak válaszokat készítened ezekre a kérdésekre. Készítsd fel magad meglehetősen erős idegekkel. Próbálj meg nevetségessé tenni ezt a kellemetlen helyzetet, és azonnal jobban fogod érezni magad.

Keress egyedülállókat

Nézz körül egy esküvőn, és találhatsz valakit, aki épp úgy szingli, mint te. Lehet, hogy nem látjátok egymást, és életre szóló partnerek lesztek, de legalább egy olyan személlyel fogtok beszélgetni, aki veletek egy oldalon áll. Ennek a véletlenszerű ismeretségnek köszönhetően nagyon jól érezheti magát az esküvőn.


Hasonló cikkek

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.