Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Vigyél magaddal valakit

Mindenképpen ne menj el egyedül az esküvőre. Vigyél magaddal egy barátot. A nem nem számít. A lényeg, hogy ne ülj ott mindenki kettesben és te egyedül. Kényelmesebben fogja magát érezni a lelki társával. Beszélhettek és nevethettek együtt. Ilyen pillanatokban eszébe sem jut, hogy a kedvese férjhez megy, és még mindig pácban vagy. Nem szabad rosszkedvűen menned egy esküvőre. Ha ragyogsz az önbizalomtól, sokkal jobb benyomást teszel másokra, és talán még új emberrel is megismerkedsz.

Ne vigyél túlzásba az alkohollal

Ihat alkoholt, de csak mértékkel. Ha az ember szomorú, mert egyedül van, és a barátai már régen összebarátkoztak, akkor semmiképpen sem szabad túlzásba vinnie az alkoholt. Gondolj arra, hogy nagy rendetlenséget csinálhatsz, amiért még a vőlegény és a menyasszony sem dicsérne meg.

Készülj fel a magánéleted bevallására

Az esküvők gyakran a egyedülállók élete. Minden bizonnyal Önre kerül a sor, és Ön lesz az egyik célpontja számos kérdésnek. Készülj fel olyan kellemetlen kérdésekre, mint például: "Hogyhogy nincs senkid? Nem gondolod, hogy itt az ideje, hogy végre találj valakit?" Nem kell csak válaszokat készítened ezekre a kérdésekre. Készítsd fel magad meglehetősen erős idegekkel. Próbálj meg nevetségessé tenni ezt a kellemetlen helyzetet, és azonnal jobban fogod érezni magad.

Keress egyedülállókat

Nézz körül egy esküvőn, és találhatsz valakit, aki épp úgy szingli, mint te. Lehet, hogy nem látjátok egymást, és életre szóló partnerek lesztek, de legalább egy olyan személlyel fogtok beszélgetni, aki veletek egy oldalon áll. Ennek a véletlenszerű ismeretségnek köszönhetően nagyon jól érezheti magát az esküvőn.


Hasonló cikkek

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.