Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Vigyél magaddal valakit

Mindenképpen ne menj el egyedül az esküvőre. Vigyél magaddal egy barátot. A nem nem számít. A lényeg, hogy ne ülj ott mindenki kettesben és te egyedül. Kényelmesebben fogja magát érezni a lelki társával. Beszélhettek és nevethettek együtt. Ilyen pillanatokban eszébe sem jut, hogy a kedvese férjhez megy, és még mindig pácban vagy. Nem szabad rosszkedvűen menned egy esküvőre. Ha ragyogsz az önbizalomtól, sokkal jobb benyomást teszel másokra, és talán még új emberrel is megismerkedsz.

Ne vigyél túlzásba az alkohollal

Ihat alkoholt, de csak mértékkel. Ha az ember szomorú, mert egyedül van, és a barátai már régen összebarátkoztak, akkor semmiképpen sem szabad túlzásba vinnie az alkoholt. Gondolj arra, hogy nagy rendetlenséget csinálhatsz, amiért még a vőlegény és a menyasszony sem dicsérne meg.

Készülj fel a magánéleted bevallására

Az esküvők gyakran a egyedülállók élete. Minden bizonnyal Önre kerül a sor, és Ön lesz az egyik célpontja számos kérdésnek. Készülj fel olyan kellemetlen kérdésekre, mint például: "Hogyhogy nincs senkid? Nem gondolod, hogy itt az ideje, hogy végre találj valakit?" Nem kell csak válaszokat készítened ezekre a kérdésekre. Készítsd fel magad meglehetősen erős idegekkel. Próbálj meg nevetségessé tenni ezt a kellemetlen helyzetet, és azonnal jobban fogod érezni magad.

Keress egyedülállókat

Nézz körül egy esküvőn, és találhatsz valakit, aki épp úgy szingli, mint te. Lehet, hogy nem látjátok egymást, és életre szóló partnerek lesztek, de legalább egy olyan személlyel fogtok beszélgetni, aki veletek egy oldalon áll. Ennek a véletlenszerű ismeretségnek köszönhetően nagyon jól érezheti magát az esküvőn.


Hasonló cikkek

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Egy férfi első randevút tervez

A férfiak hódítók voltak, vannak és kell is lenniük a jövőben. Még ha úgymond a nő kötötte meg az ismeretséget, hadd hívjon ki a férfi. Ettől a férfiak sokkal jobban érzik magukat.

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.