Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Vigyél magaddal valakit

Mindenképpen ne menj el egyedül az esküvőre. Vigyél magaddal egy barátot. A nem nem számít. A lényeg, hogy ne ülj ott mindenki kettesben és te egyedül. Kényelmesebben fogja magát érezni a lelki társával. Beszélhettek és nevethettek együtt. Ilyen pillanatokban eszébe sem jut, hogy a kedvese férjhez megy, és még mindig pácban vagy. Nem szabad rosszkedvűen menned egy esküvőre. Ha ragyogsz az önbizalomtól, sokkal jobb benyomást teszel másokra, és talán még új emberrel is megismerkedsz.

Ne vigyél túlzásba az alkohollal

Ihat alkoholt, de csak mértékkel. Ha az ember szomorú, mert egyedül van, és a barátai már régen összebarátkoztak, akkor semmiképpen sem szabad túlzásba vinnie az alkoholt. Gondolj arra, hogy nagy rendetlenséget csinálhatsz, amiért még a vőlegény és a menyasszony sem dicsérne meg.

Készülj fel a magánéleted bevallására

Az esküvők gyakran a egyedülállók élete. Minden bizonnyal Önre kerül a sor, és Ön lesz az egyik célpontja számos kérdésnek. Készülj fel olyan kellemetlen kérdésekre, mint például: "Hogyhogy nincs senkid? Nem gondolod, hogy itt az ideje, hogy végre találj valakit?" Nem kell csak válaszokat készítened ezekre a kérdésekre. Készítsd fel magad meglehetősen erős idegekkel. Próbálj meg nevetségessé tenni ezt a kellemetlen helyzetet, és azonnal jobban fogod érezni magad.

Keress egyedülállókat

Nézz körül egy esküvőn, és találhatsz valakit, aki épp úgy szingli, mint te. Lehet, hogy nem látjátok egymást, és életre szóló partnerek lesztek, de legalább egy olyan személlyel fogtok beszélgetni, aki veletek egy oldalon áll. Ennek a véletlenszerű ismeretségnek köszönhetően nagyon jól érezheti magát az esküvőn.


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?