Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége, vagy lehetőség arra, hogy találkozz valakivel?

Test és lélek regenerációja

Az elutasítás sok ember szívét összetöri. Ha ez megtörtént veled, tarts néhány nap szünetet. Szellemi regenerációra van szüksége. Összegömbölyödni az ágyban, lezuhanyozni édességgel, és megnézni kedvenc filmedet. Amikor a konyhád az utolsó falatig kiürült, valahogy kelj ki az ágyadból. Lassan kezd el újra visszatérni a normális élethez.

Továbbra is elérje céljait, függetlenül az adott veszteségtől. Ez most a múlté kell legyen számodra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy azonnal váltani fog. Ne feledd, hogy még mindig a megtört szíved gyógyításának folyamatában vagy. Hívd fel barátaidat és érezd jól magad. Menjen el együtt egy gyógyszállodába egy pihentető hétvégére. Vagy legalább rendeljen masszázst. Szeresd önmagad. Megérdemled.

Az elutasítás jobb partnerhez vezet

Ha egy potenciális barát/barátnő elutasított, az azt jelenti, hogy nem ő volt a megfelelő a számodra! Valószínűleg valami olyan tulajdonságot látott benned, ami ellene szól. Vagy lehet, hogy a személyiséged egyszerűen nem illik össze. Nem mindenki alkalmas mindenkinek. „Nem egy virágra süt a nap” – tartja a mondás. Ez lehetőséget adott arra, hogy találkozzon valaki mással. És talán még jobb is.

A jövő új lehetőségeket nyit meg előtted. Fogd meg, ami a kezedbe kerül. Találkozz és flörtölj új partnerekkel. Lehetőleg olyan helyeken, ahol élvezed. Így könnyen találsz lelki társat, mert tudni fogod, hogy ugyanazok az érdeklődési köreik, mint neked. Kipróbálhatja az online társkereső oldalakat is. Lehetőleg olyanok, akik komoly kapcsolatokra specializálódtak. Sok a magányos ember mindenhol. És talán megtalálja a megfelelőt abban a tömegben!


Hasonló cikkek

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.