Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége, vagy lehetőség arra, hogy találkozz valakivel?

Test és lélek regenerációja

Az elutasítás sok ember szívét összetöri. Ha ez megtörtént veled, tarts néhány nap szünetet. Szellemi regenerációra van szüksége. Összegömbölyödni az ágyban, lezuhanyozni édességgel, és megnézni kedvenc filmedet. Amikor a konyhád az utolsó falatig kiürült, valahogy kelj ki az ágyadból. Lassan kezd el újra visszatérni a normális élethez.

Továbbra is elérje céljait, függetlenül az adott veszteségtől. Ez most a múlté kell legyen számodra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy azonnal váltani fog. Ne feledd, hogy még mindig a megtört szíved gyógyításának folyamatában vagy. Hívd fel barátaidat és érezd jól magad. Menjen el együtt egy gyógyszállodába egy pihentető hétvégére. Vagy legalább rendeljen masszázst. Szeresd önmagad. Megérdemled.

Az elutasítás jobb partnerhez vezet

Ha egy potenciális barát/barátnő elutasított, az azt jelenti, hogy nem ő volt a megfelelő a számodra! Valószínűleg valami olyan tulajdonságot látott benned, ami ellene szól. Vagy lehet, hogy a személyiséged egyszerűen nem illik össze. Nem mindenki alkalmas mindenkinek. „Nem egy virágra süt a nap” – tartja a mondás. Ez lehetőséget adott arra, hogy találkozzon valaki mással. És talán még jobb is.

A jövő új lehetőségeket nyit meg előtted. Fogd meg, ami a kezedbe kerül. Találkozz és flörtölj új partnerekkel. Lehetőleg olyan helyeken, ahol élvezed. Így könnyen találsz lelki társat, mert tudni fogod, hogy ugyanazok az érdeklődési köreik, mint neked. Kipróbálhatja az online társkereső oldalakat is. Lehetőleg olyanok, akik komoly kapcsolatokra specializálódtak. Sok a magányos ember mindenhol. És talán megtalálja a megfelelőt abban a tömegben!


Hasonló cikkek

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.