Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége, vagy lehetőség arra, hogy találkozz valakivel?

Test és lélek regenerációja

Az elutasítás sok ember szívét összetöri. Ha ez megtörtént veled, tarts néhány nap szünetet. Szellemi regenerációra van szüksége. Összegömbölyödni az ágyban, lezuhanyozni édességgel, és megnézni kedvenc filmedet. Amikor a konyhád az utolsó falatig kiürült, valahogy kelj ki az ágyadból. Lassan kezd el újra visszatérni a normális élethez.

Továbbra is elérje céljait, függetlenül az adott veszteségtől. Ez most a múlté kell legyen számodra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy azonnal váltani fog. Ne feledd, hogy még mindig a megtört szíved gyógyításának folyamatában vagy. Hívd fel barátaidat és érezd jól magad. Menjen el együtt egy gyógyszállodába egy pihentető hétvégére. Vagy legalább rendeljen masszázst. Szeresd önmagad. Megérdemled.

Az elutasítás jobb partnerhez vezet

Ha egy potenciális barát/barátnő elutasított, az azt jelenti, hogy nem ő volt a megfelelő a számodra! Valószínűleg valami olyan tulajdonságot látott benned, ami ellene szól. Vagy lehet, hogy a személyiséged egyszerűen nem illik össze. Nem mindenki alkalmas mindenkinek. „Nem egy virágra süt a nap” – tartja a mondás. Ez lehetőséget adott arra, hogy találkozzon valaki mással. És talán még jobb is.

A jövő új lehetőségeket nyit meg előtted. Fogd meg, ami a kezedbe kerül. Találkozz és flörtölj új partnerekkel. Lehetőleg olyan helyeken, ahol élvezed. Így könnyen találsz lelki társat, mert tudni fogod, hogy ugyanazok az érdeklődési köreik, mint neked. Kipróbálhatja az online társkereső oldalakat is. Lehetőleg olyanok, akik komoly kapcsolatokra specializálódtak. Sok a magányos ember mindenhol. És talán megtalálja a megfelelőt abban a tömegben!


Hasonló cikkek

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.