Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége, vagy lehetőség arra, hogy találkozz valakivel?

Test és lélek regenerációja

Az elutasítás sok ember szívét összetöri. Ha ez megtörtént veled, tarts néhány nap szünetet. Szellemi regenerációra van szüksége. Összegömbölyödni az ágyban, lezuhanyozni édességgel, és megnézni kedvenc filmedet. Amikor a konyhád az utolsó falatig kiürült, valahogy kelj ki az ágyadból. Lassan kezd el újra visszatérni a normális élethez.

Továbbra is elérje céljait, függetlenül az adott veszteségtől. Ez most a múlté kell legyen számodra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy azonnal váltani fog. Ne feledd, hogy még mindig a megtört szíved gyógyításának folyamatában vagy. Hívd fel barátaidat és érezd jól magad. Menjen el együtt egy gyógyszállodába egy pihentető hétvégére. Vagy legalább rendeljen masszázst. Szeresd önmagad. Megérdemled.

Az elutasítás jobb partnerhez vezet

Ha egy potenciális barát/barátnő elutasított, az azt jelenti, hogy nem ő volt a megfelelő a számodra! Valószínűleg valami olyan tulajdonságot látott benned, ami ellene szól. Vagy lehet, hogy a személyiséged egyszerűen nem illik össze. Nem mindenki alkalmas mindenkinek. „Nem egy virágra süt a nap” – tartja a mondás. Ez lehetőséget adott arra, hogy találkozzon valaki mással. És talán még jobb is.

A jövő új lehetőségeket nyit meg előtted. Fogd meg, ami a kezedbe kerül. Találkozz és flörtölj új partnerekkel. Lehetőleg olyan helyeken, ahol élvezed. Így könnyen találsz lelki társat, mert tudni fogod, hogy ugyanazok az érdeklődési köreik, mint neked. Kipróbálhatja az online társkereső oldalakat is. Lehetőleg olyanok, akik komoly kapcsolatokra specializálódtak. Sok a magányos ember mindenhol. És talán megtalálja a megfelelőt abban a tömegben!


Hasonló cikkek

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.