Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül cseveg egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Gyakran a nevén szólít

Ha tetszik, szinte minden mondatát a te neveddel kezdi a beszélgetés során. "Jakub, ez nagyszerű. Jakub, add ide a sót, kérlek. Jakub, mit gondolsz erről?" Vagy nagyon tetszik neki a neved, vagy tetszel neki. Fontolja meg a második lehetőséget. Ez utóbbi sokkal valószínűbb.

Egyenesen a szemedbe néz

A beszélgetés során a szemével hipnotizál. Szinte soha nem áll mellettük. Szemkontaktussal jelzi, hogy kezdj el flörtölni vele egy kicsit. Ne vesztegesd el ezt a lehetőséget, amikor felajánlja neked.

Megnevettetheted őt

A humorérzék fontos. Minden nő szórakozni és nevetni akar. Ha a hölgy nevet a viccein, az jó jel. A hölgyek imádják a férfiakat, akikkel nem unatkoznak. Ha ezt megteheti, már van néhány plusz pont a fiókjában.

Csend pillanatait takarítja meg

Néha kínos pillanatok történnek az értekezletek során. Főleg a kínos csend pillanataiban. Ha egy nő gyorsan más beszédtémára gondol, az azt jelenti, hogy törődik veled. Nem akar olyan könnyen lemondani rólad. Még egy esélyt ad neked, mert valószínűleg tényleg kedvel téged.

Hízelget neked

A nők tudják, hogyan kell hízelegni a férfiaknak. Vannak, akik pozitívan értékelik az alakját, a haját vagy a ruházatát. Mások jobban összpontosítanak a személyiség oldalára. Dicsérhetik azokat a tulajdonságokat, amelyeket észrevettek, amíg megismerték egymást.

Megközelít Önhöz

Egy nő diszkréten közeledik feléd. Áthajol az asztalon hozzád, vagy közelebb húzza a székét a tiédhez. Megpróbálja közelebb hozni a testét a tiédhez. Ezen a ponton rá kell jönnie, hogy nagy érdeklődést mutat irántad. Ne csavard el!

Megérint

Ha egy nő röviden megérint egy beszélgetés során, akkor kedvel téged. A hölgyeknek megvan a maguk érintési módja. Ujjukkal beletúrnak a férfiak hajába, és úgy érvelnek, hogy még soha nem láttak ilyen hajat. Finoman érintik a kezét vagy a hátát. Néha még az ehhez hasonló finom jelek is sokat jelenthetnek. A találkozón alaposan figyelje meg a nők viselkedését. Még ezen jelek alapján is könnyen felismerheti egy nő irántad való vonzalmat.


Hasonló cikkek

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.