Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül csevegsz egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Gyakran a neveden szólít

Ha tetszik, szinte minden mondatát a te neveddel kezdi a beszélgetés során. "Péter, ez nagyszerű. Péter, add ide a sót, kérlek. Péter, mit gondolsz erről?" Vagy nagyon tetszik neki a neved, vagy tetszel neki. Fontold meg a második lehetőséget. Ez utóbbi sokkal valószínűbb.

Egyenesen a szemedbe néz

A beszélgetés során a szemével hipnotizál. Szinte soha nem áll mellettük. Szemkontaktussal jelzi, hogy kezdj el flörtölni vele egy kicsit. Ne vesztegesd el ezt a lehetőséget, amikor felajánlja neked.

Megnevettetheted őt

A humorérzék fontos. Minden nő szórakozni és nevetni akar. Ha a hölgy nevet a vicceiden, az jó jel. A hölgyek imádják a férfiakat, akikkel nem unatkoznak. Ha ezt megteheti, már van néhány plusz pont a fiókjában.

A csend pillanatai

Néha történnek kínos pillanatok egy találkozó során. Főleg a kínos csend pillanataiban. Ha egy nő gyorsan más beszédtémára gondol, az azt jelenti, hogy törődik veled. Nem akar olyan könnyen lemondani rólad. Még egy esélyt ad neked, mert valószínűleg tényleg kedvel téged.

Hízelget neked

A nők tudják, hogyan kell hízelegni a férfiaknak. Vannak, akik pozitívan értékelik az alakját, a haját vagy a ruházatát. Mások jobban összpontosítanak a személyiség oldalára. Dicsérhetik azokat a tulajdonságokat, amelyeket észrevettek, amíg megismerték egymást.

Közelít hozzád

Egy nő diszkréten közeledik feléd. Áthajol az asztalon hozzád, vagy közelebb húzza a székét a tiédhez. Megpróbálja közelebb hozni a testét a tiédhez. Ezen a ponton rá kell jönnöd, hogy nagy érdeklődést mutat irántad. Ne csavard el!

Megérint

Ha egy nő röviden megérint egy beszélgetés során, akkor kedvel téged. A nőknek megvannak a maguk érintési módja. Ujjukkal beletúrnak a férfiak hajába, és úgy érvelnek, hogy még soha nem láttak ilyen hajat. Finoman érintik a kezed vagy a hátad. Néha még az ehhez hasonló finom jelek is sokat jelenthetnek. A találkozón alaposan figyeld meg a nők viselkedését. Még ezen jelek alapján is könnyen felismerheted egy nő irántad való vonzalmát.


Hasonló cikkek

Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!