Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül cseveg egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Gyakran a nevén szólít

Ha tetszik, szinte minden mondatát a te neveddel kezdi a beszélgetés során. "Jakub, ez nagyszerű. Jakub, add ide a sót, kérlek. Jakub, mit gondolsz erről?" Vagy nagyon tetszik neki a neved, vagy tetszel neki. Fontolja meg a második lehetőséget. Ez utóbbi sokkal valószínűbb.

Egyenesen a szemedbe néz

A beszélgetés során a szemével hipnotizál. Szinte soha nem áll mellettük. Szemkontaktussal jelzi, hogy kezdj el flörtölni vele egy kicsit. Ne vesztegesd el ezt a lehetőséget, amikor felajánlja neked.

Megnevettetheted őt

A humorérzék fontos. Minden nő szórakozni és nevetni akar. Ha a hölgy nevet a viccein, az jó jel. A hölgyek imádják a férfiakat, akikkel nem unatkoznak. Ha ezt megteheti, már van néhány plusz pont a fiókjában.

Csend pillanatait takarítja meg

Néha kínos pillanatok történnek az értekezletek során. Főleg a kínos csend pillanataiban. Ha egy nő gyorsan más beszédtémára gondol, az azt jelenti, hogy törődik veled. Nem akar olyan könnyen lemondani rólad. Még egy esélyt ad neked, mert valószínűleg tényleg kedvel téged.

Hízelget neked

A nők tudják, hogyan kell hízelegni a férfiaknak. Vannak, akik pozitívan értékelik az alakját, a haját vagy a ruházatát. Mások jobban összpontosítanak a személyiség oldalára. Dicsérhetik azokat a tulajdonságokat, amelyeket észrevettek, amíg megismerték egymást.

Megközelít Önhöz

Egy nő diszkréten közeledik feléd. Áthajol az asztalon hozzád, vagy közelebb húzza a székét a tiédhez. Megpróbálja közelebb hozni a testét a tiédhez. Ezen a ponton rá kell jönnie, hogy nagy érdeklődést mutat irántad. Ne csavard el!

Megérint

Ha egy nő röviden megérint egy beszélgetés során, akkor kedvel téged. A hölgyeknek megvan a maguk érintési módja. Ujjukkal beletúrnak a férfiak hajába, és úgy érvelnek, hogy még soha nem láttak ilyen hajat. Finoman érintik a kezét vagy a hátát. Néha még az ehhez hasonló finom jelek is sokat jelenthetnek. A találkozón alaposan figyelje meg a nők viselkedését. Még ezen jelek alapján is könnyen felismerheti egy nő irántad való vonzalmat.


Hasonló cikkek

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.