Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül cseveg egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Gyakran a nevén szólít

Ha tetszik, szinte minden mondatát a te neveddel kezdi a beszélgetés során. "Jakub, ez nagyszerű. Jakub, add ide a sót, kérlek. Jakub, mit gondolsz erről?" Vagy nagyon tetszik neki a neved, vagy tetszel neki. Fontolja meg a második lehetőséget. Ez utóbbi sokkal valószínűbb.

Egyenesen a szemedbe néz

A beszélgetés során a szemével hipnotizál. Szinte soha nem áll mellettük. Szemkontaktussal jelzi, hogy kezdj el flörtölni vele egy kicsit. Ne vesztegesd el ezt a lehetőséget, amikor felajánlja neked.

Megnevettetheted őt

A humorérzék fontos. Minden nő szórakozni és nevetni akar. Ha a hölgy nevet a viccein, az jó jel. A hölgyek imádják a férfiakat, akikkel nem unatkoznak. Ha ezt megteheti, már van néhány plusz pont a fiókjában.

Csend pillanatait takarítja meg

Néha kínos pillanatok történnek az értekezletek során. Főleg a kínos csend pillanataiban. Ha egy nő gyorsan más beszédtémára gondol, az azt jelenti, hogy törődik veled. Nem akar olyan könnyen lemondani rólad. Még egy esélyt ad neked, mert valószínűleg tényleg kedvel téged.

Hízelget neked

A nők tudják, hogyan kell hízelegni a férfiaknak. Vannak, akik pozitívan értékelik az alakját, a haját vagy a ruházatát. Mások jobban összpontosítanak a személyiség oldalára. Dicsérhetik azokat a tulajdonságokat, amelyeket észrevettek, amíg megismerték egymást.

Megközelít Önhöz

Egy nő diszkréten közeledik feléd. Áthajol az asztalon hozzád, vagy közelebb húzza a székét a tiédhez. Megpróbálja közelebb hozni a testét a tiédhez. Ezen a ponton rá kell jönnie, hogy nagy érdeklődést mutat irántad. Ne csavard el!

Megérint

Ha egy nő röviden megérint egy beszélgetés során, akkor kedvel téged. A hölgyeknek megvan a maguk érintési módja. Ujjukkal beletúrnak a férfiak hajába, és úgy érvelnek, hogy még soha nem láttak ilyen hajat. Finoman érintik a kezét vagy a hátát. Néha még az ehhez hasonló finom jelek is sokat jelenthetnek. A találkozón alaposan figyelje meg a nők viselkedését. Még ezen jelek alapján is könnyen felismerheti egy nő irántad való vonzalmat.


Hasonló cikkek

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.