Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és minden fontosat megtud.

A fizika repül

A sikeres flörtölés legfontosabb tippje, hogy tudjon szemkontaktust tartani. Lehet, hogy ezt már legalább százszor hallottad, de nem hiába ismétli önmagát. A szemkontaktust azonban el kell sajátítani. Ha „tésztabagolyként” bámulnád a tárgyat, az biztosan nem keltene jó benyomást. A leghatékonyabb módszer az, ha felmosolyogsz egy széles mosolyt, és csak egy pillantást vetsz a szóban forgó férfira. Tedd magad egy kis félénk lányká, aki szeretné megismerni egymást, de ugyanakkor egy kicsit visszafogott. A karizmatikus férfiakat jobban érdeklik azok a nők, akik szeretnék megismerni egymást, de viselkedésükkel nem tűnnek túl kihívónak. Ezután egyszerűen utolérheti a ruháit.

Ne spóroljon az érintéseken

Ha a körülmények lehetővé teszik, hogy megismerje a kérdéses szexi férfit, ne spóroljon formai érintések. A kézfogás vagy az arcon adott puszi teljesen rendben van a nőktől. Ragadj meg minden lehetőséget, hogy megérintsd őt! A vállára tudod tenni a kezét? Csináld! Az ilyen könnyű fizikai érintkezés nagyon gyorsan összehozza két embert.

Játssz a hangoddal

Kellemes légkört teremthetsz köztetek a hangjával játszva. Kicsit le is halkíthatod. A szavak hosszával is lehet játszani, többféleképpen lehet hosszabbítani, rövidíteni. Természetesen ezt csak azért tegye, hogy szexinek tűnjön.

Ne hanyagolja el a beszélgetést

A kiválasztott személlyel való kommunikáció során légy önmagad. Ne használj elcsépelt hívószavakat csak azért, hogy lenyűgözz. Az ilyen próbálkozások gyakran ellenkező hatást váltanak ki. Beszélj egyenesen a dögösöddel. Ne játsszon, és ne fejezze ki szabadon a véleményét, még akkor sem, ha az eltér az övétől. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik saját maguk szervezik meg életüket, és nem hajlandók alávetni magukat senkinek a véleményükkel. Ha úgy tesznek, mintha közösen beszélgetnének, kétségtelen, hogy alanya felismeri. Tény, hogy a férfiak néha lassabbak bizonyos dolgokban, de határozottan nem hülyék.

A testbeszéd beszéljen helyetted

Ne csinálj hirtelen mozdulatokat beszélgetés közben . Elegánsan támassza meg az állát a kezével, és szúrós pillantást vessen rá. Ez megmutatja, hogy érdekli, amiről beszélnek. Hiszen a férfiak szeretik a nőket, akik nem csak önmagukra kíváncsiak. Tedd ki a nyakad egy kis ideig, vagy időnként húzd ki a lábadat a szoknyád alól.

Ha betartod ezeket a tippeket, lehetetlen, hogy ne nyűgözd le a választott férfit. Sikeres flörtöléssel egybekötött szép nyarat kívánunk.
Hasonló cikkek

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.