Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és minden fontosat megtud.

A fizika repül

A sikeres flörtölés legfontosabb tippje, hogy tudjon szemkontaktust tartani. Lehet, hogy ezt már legalább százszor hallottad, de nem hiába ismétli önmagát. A szemkontaktust azonban el kell sajátítani. Ha „tésztabagolyként” bámulnád a tárgyat, az biztosan nem keltene jó benyomást. A leghatékonyabb módszer az, ha felmosolyogsz egy széles mosolyt, és csak egy pillantást vetsz a szóban forgó férfira. Tedd magad egy kis félénk lányká, aki szeretné megismerni egymást, de ugyanakkor egy kicsit visszafogott. A karizmatikus férfiakat jobban érdeklik azok a nők, akik szeretnék megismerni egymást, de viselkedésükkel nem tűnnek túl kihívónak. Ezután egyszerűen utolérheti a ruháit.

Ne spóroljon az érintéseken

Ha a körülmények lehetővé teszik, hogy megismerje a kérdéses szexi férfit, ne spóroljon formai érintések. A kézfogás vagy az arcon adott puszi teljesen rendben van a nőktől. Ragadj meg minden lehetőséget, hogy megérintsd őt! A vállára tudod tenni a kezét? Csináld! Az ilyen könnyű fizikai érintkezés nagyon gyorsan összehozza két embert.

Játssz a hangoddal

Kellemes légkört teremthetsz köztetek a hangjával játszva. Kicsit le is halkíthatod. A szavak hosszával is lehet játszani, többféleképpen lehet hosszabbítani, rövidíteni. Természetesen ezt csak azért tegye, hogy szexinek tűnjön.

Ne hanyagolja el a beszélgetést

A kiválasztott személlyel való kommunikáció során légy önmagad. Ne használj elcsépelt hívószavakat csak azért, hogy lenyűgözz. Az ilyen próbálkozások gyakran ellenkező hatást váltanak ki. Beszélj egyenesen a dögösöddel. Ne játsszon, és ne fejezze ki szabadon a véleményét, még akkor sem, ha az eltér az övétől. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik saját maguk szervezik meg életüket, és nem hajlandók alávetni magukat senkinek a véleményükkel. Ha úgy tesznek, mintha közösen beszélgetnének, kétségtelen, hogy alanya felismeri. Tény, hogy a férfiak néha lassabbak bizonyos dolgokban, de határozottan nem hülyék.

A testbeszéd beszéljen helyetted

Ne csinálj hirtelen mozdulatokat beszélgetés közben . Elegánsan támassza meg az állát a kezével, és szúrós pillantást vessen rá. Ez megmutatja, hogy érdekli, amiről beszélnek. Hiszen a férfiak szeretik a nőket, akik nem csak önmagukra kíváncsiak. Tedd ki a nyakad egy kis ideig, vagy időnként húzd ki a lábadat a szoknyád alól.

Ha betartod ezeket a tippeket, lehetetlen, hogy ne nyűgözd le a választott férfit. Sikeres flörtöléssel egybekötött szép nyarat kívánunk.
Hasonló cikkek

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!