Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és minden fontosat megtud.

A fizika repül

A sikeres flörtölés legfontosabb tippje, hogy tudjon szemkontaktust tartani. Lehet, hogy ezt már legalább százszor hallottad, de nem hiába ismétli önmagát. A szemkontaktust azonban el kell sajátítani. Ha „tésztabagolyként” bámulnád a tárgyat, az biztosan nem keltene jó benyomást. A leghatékonyabb módszer az, ha felmosolyogsz egy széles mosolyt, és csak egy pillantást vetsz a szóban forgó férfira. Tedd magad egy kis félénk lányká, aki szeretné megismerni egymást, de ugyanakkor egy kicsit visszafogott. A karizmatikus férfiakat jobban érdeklik azok a nők, akik szeretnék megismerni egymást, de viselkedésükkel nem tűnnek túl kihívónak. Ezután egyszerűen utolérheti a ruháit.

Ne spóroljon az érintéseken

Ha a körülmények lehetővé teszik, hogy megismerje a kérdéses szexi férfit, ne spóroljon formai érintések. A kézfogás vagy az arcon adott puszi teljesen rendben van a nőktől. Ragadj meg minden lehetőséget, hogy megérintsd őt! A vállára tudod tenni a kezét? Csináld! Az ilyen könnyű fizikai érintkezés nagyon gyorsan összehozza két embert.

Játssz a hangoddal

Kellemes légkört teremthetsz köztetek a hangjával játszva. Kicsit le is halkíthatod. A szavak hosszával is lehet játszani, többféleképpen lehet hosszabbítani, rövidíteni. Természetesen ezt csak azért tegye, hogy szexinek tűnjön.

Ne hanyagolja el a beszélgetést

A kiválasztott személlyel való kommunikáció során légy önmagad. Ne használj elcsépelt hívószavakat csak azért, hogy lenyűgözz. Az ilyen próbálkozások gyakran ellenkező hatást váltanak ki. Beszélj egyenesen a dögösöddel. Ne játsszon, és ne fejezze ki szabadon a véleményét, még akkor sem, ha az eltér az övétől. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik saját maguk szervezik meg életüket, és nem hajlandók alávetni magukat senkinek a véleményükkel. Ha úgy tesznek, mintha közösen beszélgetnének, kétségtelen, hogy alanya felismeri. Tény, hogy a férfiak néha lassabbak bizonyos dolgokban, de határozottan nem hülyék.

A testbeszéd beszéljen helyetted

Ne csinálj hirtelen mozdulatokat beszélgetés közben . Elegánsan támassza meg az állát a kezével, és szúrós pillantást vessen rá. Ez megmutatja, hogy érdekli, amiről beszélnek. Hiszen a férfiak szeretik a nőket, akik nem csak önmagukra kíváncsiak. Tedd ki a nyakad egy kis ideig, vagy időnként húzd ki a lábadat a szoknyád alól.

Ha betartod ezeket a tippeket, lehetetlen, hogy ne nyűgözd le a választott férfit. Sikeres flörtöléssel egybekötött szép nyarat kívánunk.
Hasonló cikkek

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Így biztosan megkapod!

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Ismerkedés lehetőségei

A megismerkedésnek sokféle módja van. Az álmaid partnerével akár egy személyes találkozón, az interneten, egy online társkereső oldalon, vagy egy klasszikus társkereső hirdetésen keresztül is megismerkedhetsz. A kérdés azonban az, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb, és melyiket szeretnéd kihasználni. Kiváncsi vagy rá, hogy mi az egyes társkereső előnyei és hátrányai? Olvass figyelmesen, és megtudhatod!

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.