Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és minden fontosat megtud.

A fizika repül

A sikeres flörtölés legfontosabb tippje, hogy tudjon szemkontaktust tartani. Lehet, hogy ezt már legalább százszor hallottad, de nem hiába ismétli önmagát. A szemkontaktust azonban el kell sajátítani. Ha „tésztabagolyként” bámulnád a tárgyat, az biztosan nem keltene jó benyomást. A leghatékonyabb módszer az, ha felmosolyogsz egy széles mosolyt, és csak egy pillantást vetsz a szóban forgó férfira. Tedd magad egy kis félénk lányká, aki szeretné megismerni egymást, de ugyanakkor egy kicsit visszafogott. A karizmatikus férfiakat jobban érdeklik azok a nők, akik szeretnék megismerni egymást, de viselkedésükkel nem tűnnek túl kihívónak. Ezután egyszerűen utolérheti a ruháit.

Ne spóroljon az érintéseken

Ha a körülmények lehetővé teszik, hogy megismerje a kérdéses szexi férfit, ne spóroljon formai érintések. A kézfogás vagy az arcon adott puszi teljesen rendben van a nőktől. Ragadj meg minden lehetőséget, hogy megérintsd őt! A vállára tudod tenni a kezét? Csináld! Az ilyen könnyű fizikai érintkezés nagyon gyorsan összehozza két embert.

Játssz a hangoddal

Kellemes légkört teremthetsz köztetek a hangjával játszva. Kicsit le is halkíthatod. A szavak hosszával is lehet játszani, többféleképpen lehet hosszabbítani, rövidíteni. Természetesen ezt csak azért tegye, hogy szexinek tűnjön.

Ne hanyagolja el a beszélgetést

A kiválasztott személlyel való kommunikáció során légy önmagad. Ne használj elcsépelt hívószavakat csak azért, hogy lenyűgözz. Az ilyen próbálkozások gyakran ellenkező hatást váltanak ki. Beszélj egyenesen a dögösöddel. Ne játsszon, és ne fejezze ki szabadon a véleményét, még akkor sem, ha az eltér az övétől. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik saját maguk szervezik meg életüket, és nem hajlandók alávetni magukat senkinek a véleményükkel. Ha úgy tesznek, mintha közösen beszélgetnének, kétségtelen, hogy alanya felismeri. Tény, hogy a férfiak néha lassabbak bizonyos dolgokban, de határozottan nem hülyék.

A testbeszéd beszéljen helyetted

Ne csinálj hirtelen mozdulatokat beszélgetés közben . Elegánsan támassza meg az állát a kezével, és szúrós pillantást vessen rá. Ez megmutatja, hogy érdekli, amiről beszélnek. Hiszen a férfiak szeretik a nőket, akik nem csak önmagukra kíváncsiak. Tedd ki a nyakad egy kis ideig, vagy időnként húzd ki a lábadat a szoknyád alól.

Ha betartod ezeket a tippeket, lehetetlen, hogy ne nyűgözd le a választott férfit. Sikeres flörtöléssel egybekötött szép nyarat kívánunk.
Hasonló cikkek

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.