Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és minden fontosat megtud.

A fizika repül

A sikeres flörtölés legfontosabb tippje, hogy tudjon szemkontaktust tartani. Lehet, hogy ezt már legalább százszor hallottad, de nem hiába ismétli önmagát. A szemkontaktust azonban el kell sajátítani. Ha „tésztabagolyként” bámulnád a tárgyat, az biztosan nem keltene jó benyomást. A leghatékonyabb módszer az, ha felmosolyogsz egy széles mosolyt, és csak egy pillantást vetsz a szóban forgó férfira. Tedd magad egy kis félénk lányká, aki szeretné megismerni egymást, de ugyanakkor egy kicsit visszafogott. A karizmatikus férfiakat jobban érdeklik azok a nők, akik szeretnék megismerni egymást, de viselkedésükkel nem tűnnek túl kihívónak. Ezután egyszerűen utolérheti a ruháit.

Ne spóroljon az érintéseken

Ha a körülmények lehetővé teszik, hogy megismerje a kérdéses szexi férfit, ne spóroljon formai érintések. A kézfogás vagy az arcon adott puszi teljesen rendben van a nőktől. Ragadj meg minden lehetőséget, hogy megérintsd őt! A vállára tudod tenni a kezét? Csináld! Az ilyen könnyű fizikai érintkezés nagyon gyorsan összehozza két embert.

Játssz a hangoddal

Kellemes légkört teremthetsz köztetek a hangjával játszva. Kicsit le is halkíthatod. A szavak hosszával is lehet játszani, többféleképpen lehet hosszabbítani, rövidíteni. Természetesen ezt csak azért tegye, hogy szexinek tűnjön.

Ne hanyagolja el a beszélgetést

A kiválasztott személlyel való kommunikáció során légy önmagad. Ne használj elcsépelt hívószavakat csak azért, hogy lenyűgözz. Az ilyen próbálkozások gyakran ellenkező hatást váltanak ki. Beszélj egyenesen a dögösöddel. Ne játsszon, és ne fejezze ki szabadon a véleményét, még akkor sem, ha az eltér az övétől. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik saját maguk szervezik meg életüket, és nem hajlandók alávetni magukat senkinek a véleményükkel. Ha úgy tesznek, mintha közösen beszélgetnének, kétségtelen, hogy alanya felismeri. Tény, hogy a férfiak néha lassabbak bizonyos dolgokban, de határozottan nem hülyék.

A testbeszéd beszéljen helyetted

Ne csinálj hirtelen mozdulatokat beszélgetés közben . Elegánsan támassza meg az állát a kezével, és szúrós pillantást vessen rá. Ez megmutatja, hogy érdekli, amiről beszélnek. Hiszen a férfiak szeretik a nőket, akik nem csak önmagukra kíváncsiak. Tedd ki a nyakad egy kis ideig, vagy időnként húzd ki a lábadat a szoknyád alól.

Ha betartod ezeket a tippeket, lehetetlen, hogy ne nyűgözd le a választott férfit. Sikeres flörtöléssel egybekötött szép nyarat kívánunk.
Hasonló cikkek

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Ismerkedés lehetőségei

A megismerkedésnek sokféle módja van. Az álmaid partnerével akár egy személyes találkozón, az interneten, egy online társkereső oldalon, vagy egy klasszikus társkereső hirdetésen keresztül is megismerkedhetsz. A kérdés azonban az, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb, és melyiket szeretnéd kihasználni. Kiváncsi vagy rá, hogy mi az egyes társkereső előnyei és hátrányai? Olvass figyelmesen, és megtudhatod!

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!