Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon egyszerű.

A szerelem online keresése olyan népszerű manapság, hogy furcsa lesz, ha egy pár ezen kívül találkozik. Természetesen nincs semmi baj, ha regisztrálsz egy-két online társkereső oldalra. De a randevúzás rabjává is válhatsz! Rendszeresen jár találkozókra? Még nincs komoly kapcsolatod? Minden este fent vagy a profilodon? Te is megnézed a mobilodon, hogy nem érkezett-e új üzenet? Azonnal megnézi az újonnan regisztrált profilokat? Keresse a nyilvánvaló jeleket, amelyek arra utalnak, hogy egy időre meg kell szakítania a kapcsolatot.

Elindít egy randevárólistát.

Bizonyára nagyszerű, ha olyan sokan akarnak téged, hogy nem. t kell őket azonnal. Igényes munkánál nincs semmi különös, amivel például csak szombaton találkozhatsz. Tényleg annyi érdeklődőd van, hogy várólistát kell készítened rájuk? Vagy rendkívül alacsonyak az igényeid, vagy túl sok társkereső oldalon van profilod! Még ha azt is fontolgatja, hogy várólista indításán vesz részt, valószínűleg ideje egy kicsit meghátrálni. Szüksége van egy papírra, hogy azonosítsa az összes "dátumot" és emlékezzen az alapvető információkra? Szüntesse meg a kapcsolatot most! Ez túl sok!

Ön olyan társkereső oldalakra regisztrál, amelyek nem neked valók

A társkereső oldalak száma tele van kíváncsisággal. Nem találtál olyan társkereső oldalakon valakit, aki "csak neked készült", ezért kezdesz máshol keresni? Minden rendben van, ha valóban érdekel a randevú. De valóban fel kell iratkoznia egy udvarlós társkereső oldalra, ha jelenleg nem él párkapcsolatban, és egyáltalán nem érdekli az egyéjszakás kaland? Erotikus társkereső oldalakon is regisztrálni kell? Gondolkozz el róla. Ha több mint négy társkereső oldalon regisztráltál, és mindegyiket meglátogatod, akkor függővé válsz.

Mész randevúzni olyan emberekkel, akiket egyáltalán nem érdekelsz?

Alacsony és szereted a magas férfiakat? A fekete haj cseppet sem izgat, de holnap randevúzsz egy barnával? Dicséretes, hogy kilép a komfortzónájából, ami az ideális párját illeti. Várod, hogy holnap ismét új és új profilokat láss? Fontolja meg, hogy valóban szerelmet keres-e, vagy csak élvezi a randevúzási folyamatot.

Más felhasználók megismerik Önt

Bejelentkezik egy új oldalra, vagy a profilok között böngészik a legfrissebb tevékenysége, és hirtelen egy villogó üzenetet kapsz: "Az XY oldalon találkoztunk! Felismerem a fotókat és a profilt, hogyan csinálod?” Ebben az esetben érdemes elgondolkodnod, hogy valóban kapcsolatot keresel-e, vagy csak nézegeted mások profilját, hogy eltöltsd az időt. Akárhogy is, ez annak a jele, hogy túl régóta tartózkodik ezen az oldalon. Tartson egy kis szünetet, és próbáljon megismerni egy idős embert - moziban, klubban, parkban, kiállításon, utcán! Ha nem megy, menj vissza a társkereső oldalra. De a biztonság kedvéért hozzon létre egy új fiókot különböző fotókkal, és esetleg módosítsa hobbijai leírását és a keresett megfelelőt.


Hasonló cikkek

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.