Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon egyszerű.

A szerelem online keresése olyan népszerű manapság, hogy furcsa lesz, ha egy pár ezen kívül találkozik. Természetesen nincs semmi baj, ha regisztrálsz egy-két online társkereső oldalra. De a randevúzás rabjává is válhatsz! Rendszeresen jár találkozókra? Még nincs komoly kapcsolatod? Minden este fent vagy a profilodon? Te is megnézed a mobilodon, hogy nem érkezett-e új üzenet? Azonnal megnézi az újonnan regisztrált profilokat? Keresse a nyilvánvaló jeleket, amelyek arra utalnak, hogy egy időre meg kell szakítania a kapcsolatot.

Elindít egy randevárólistát.

Bizonyára nagyszerű, ha olyan sokan akarnak téged, hogy nem. t kell őket azonnal. Igényes munkánál nincs semmi különös, amivel például csak szombaton találkozhatsz. Tényleg annyi érdeklődőd van, hogy várólistát kell készítened rájuk? Vagy rendkívül alacsonyak az igényeid, vagy túl sok társkereső oldalon van profilod! Még ha azt is fontolgatja, hogy várólista indításán vesz részt, valószínűleg ideje egy kicsit meghátrálni. Szüksége van egy papírra, hogy azonosítsa az összes "dátumot" és emlékezzen az alapvető információkra? Szüntesse meg a kapcsolatot most! Ez túl sok!

Ön olyan társkereső oldalakra regisztrál, amelyek nem neked valók

A társkereső oldalak száma tele van kíváncsisággal. Nem találtál olyan társkereső oldalakon valakit, aki "csak neked készült", ezért kezdesz máshol keresni? Minden rendben van, ha valóban érdekel a randevú. De valóban fel kell iratkoznia egy udvarlós társkereső oldalra, ha jelenleg nem él párkapcsolatban, és egyáltalán nem érdekli az egyéjszakás kaland? Erotikus társkereső oldalakon is regisztrálni kell? Gondolkozz el róla. Ha több mint négy társkereső oldalon regisztráltál, és mindegyiket meglátogatod, akkor függővé válsz.

Mész randevúzni olyan emberekkel, akiket egyáltalán nem érdekelsz?

Alacsony és szereted a magas férfiakat? A fekete haj cseppet sem izgat, de holnap randevúzsz egy barnával? Dicséretes, hogy kilép a komfortzónájából, ami az ideális párját illeti. Várod, hogy holnap ismét új és új profilokat láss? Fontolja meg, hogy valóban szerelmet keres-e, vagy csak élvezi a randevúzási folyamatot.

Más felhasználók megismerik Önt

Bejelentkezik egy új oldalra, vagy a profilok között böngészik a legfrissebb tevékenysége, és hirtelen egy villogó üzenetet kapsz: "Az XY oldalon találkoztunk! Felismerem a fotókat és a profilt, hogyan csinálod?” Ebben az esetben érdemes elgondolkodnod, hogy valóban kapcsolatot keresel-e, vagy csak nézegeted mások profilját, hogy eltöltsd az időt. Akárhogy is, ez annak a jele, hogy túl régóta tartózkodik ezen az oldalon. Tartson egy kis szünetet, és próbáljon megismerni egy idős embert - moziban, klubban, parkban, kiállításon, utcán! Ha nem megy, menj vissza a társkereső oldalra. De a biztonság kedvéért hozzon létre egy új fiókot különböző fotókkal, és esetleg módosítsa hobbijai leírását és a keresett megfelelőt.


Hasonló cikkek

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.