Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon egyszerű.

A szerelem online keresése olyan népszerű manapság, hogy furcsa lesz, ha egy pár ezen kívül találkozik. Természetesen nincs semmi baj, ha regisztrálsz egy-két online társkereső oldalra. De a randevúzás rabjává is válhatsz! Rendszeresen jár találkozókra? Még nincs komoly kapcsolatod? Minden este fent vagy a profilodon? Te is megnézed a mobilodon, hogy nem érkezett-e új üzenet? Azonnal megnézi az újonnan regisztrált profilokat? Keresse a nyilvánvaló jeleket, amelyek arra utalnak, hogy egy időre meg kell szakítania a kapcsolatot.

Elindít egy randevárólistát.

Bizonyára nagyszerű, ha olyan sokan akarnak téged, hogy nem. t kell őket azonnal. Igényes munkánál nincs semmi különös, amivel például csak szombaton találkozhatsz. Tényleg annyi érdeklődőd van, hogy várólistát kell készítened rájuk? Vagy rendkívül alacsonyak az igényeid, vagy túl sok társkereső oldalon van profilod! Még ha azt is fontolgatja, hogy várólista indításán vesz részt, valószínűleg ideje egy kicsit meghátrálni. Szüksége van egy papírra, hogy azonosítsa az összes "dátumot" és emlékezzen az alapvető információkra? Szüntesse meg a kapcsolatot most! Ez túl sok!

Ön olyan társkereső oldalakra regisztrál, amelyek nem neked valók

A társkereső oldalak száma tele van kíváncsisággal. Nem találtál olyan társkereső oldalakon valakit, aki "csak neked készült", ezért kezdesz máshol keresni? Minden rendben van, ha valóban érdekel a randevú. De valóban fel kell iratkoznia egy udvarlós társkereső oldalra, ha jelenleg nem él párkapcsolatban, és egyáltalán nem érdekli az egyéjszakás kaland? Erotikus társkereső oldalakon is regisztrálni kell? Gondolkozz el róla. Ha több mint négy társkereső oldalon regisztráltál, és mindegyiket meglátogatod, akkor függővé válsz.

Mész randevúzni olyan emberekkel, akiket egyáltalán nem érdekelsz?

Alacsony és szereted a magas férfiakat? A fekete haj cseppet sem izgat, de holnap randevúzsz egy barnával? Dicséretes, hogy kilép a komfortzónájából, ami az ideális párját illeti. Várod, hogy holnap ismét új és új profilokat láss? Fontolja meg, hogy valóban szerelmet keres-e, vagy csak élvezi a randevúzási folyamatot.

Más felhasználók megismerik Önt

Bejelentkezik egy új oldalra, vagy a profilok között böngészik a legfrissebb tevékenysége, és hirtelen egy villogó üzenetet kapsz: "Az XY oldalon találkoztunk! Felismerem a fotókat és a profilt, hogyan csinálod?” Ebben az esetben érdemes elgondolkodnod, hogy valóban kapcsolatot keresel-e, vagy csak nézegeted mások profilját, hogy eltöltsd az időt. Akárhogy is, ez annak a jele, hogy túl régóta tartózkodik ezen az oldalon. Tartson egy kis szünetet, és próbáljon megismerni egy idős embert - moziban, klubban, parkban, kiállításon, utcán! Ha nem megy, menj vissza a társkereső oldalra. De a biztonság kedvéért hozzon létre egy új fiókot különböző fotókkal, és esetleg módosítsa hobbijai leírását és a keresett megfelelőt.


Hasonló cikkek

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.