Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon egyszerű.

A szerelem online keresése olyan népszerű manapság, hogy furcsa lesz, ha egy pár ezen kívül találkozik. Természetesen nincs semmi baj, ha regisztrálsz egy-két online társkereső oldalra. De a randevúzás rabjává is válhatsz! Rendszeresen jár találkozókra? Még nincs komoly kapcsolatod? Minden este fent vagy a profilodon? Te is megnézed a mobilodon, hogy nem érkezett-e új üzenet? Azonnal megnézi az újonnan regisztrált profilokat? Keresse a nyilvánvaló jeleket, amelyek arra utalnak, hogy egy időre meg kell szakítania a kapcsolatot.

Elindít egy randevárólistát.

Bizonyára nagyszerű, ha olyan sokan akarnak téged, hogy nem. t kell őket azonnal. Igényes munkánál nincs semmi különös, amivel például csak szombaton találkozhatsz. Tényleg annyi érdeklődőd van, hogy várólistát kell készítened rájuk? Vagy rendkívül alacsonyak az igényeid, vagy túl sok társkereső oldalon van profilod! Még ha azt is fontolgatja, hogy várólista indításán vesz részt, valószínűleg ideje egy kicsit meghátrálni. Szüksége van egy papírra, hogy azonosítsa az összes "dátumot" és emlékezzen az alapvető információkra? Szüntesse meg a kapcsolatot most! Ez túl sok!

Ön olyan társkereső oldalakra regisztrál, amelyek nem neked valók

A társkereső oldalak száma tele van kíváncsisággal. Nem találtál olyan társkereső oldalakon valakit, aki "csak neked készült", ezért kezdesz máshol keresni? Minden rendben van, ha valóban érdekel a randevú. De valóban fel kell iratkoznia egy udvarlós társkereső oldalra, ha jelenleg nem él párkapcsolatban, és egyáltalán nem érdekli az egyéjszakás kaland? Erotikus társkereső oldalakon is regisztrálni kell? Gondolkozz el róla. Ha több mint négy társkereső oldalon regisztráltál, és mindegyiket meglátogatod, akkor függővé válsz.

Mész randevúzni olyan emberekkel, akiket egyáltalán nem érdekelsz?

Alacsony és szereted a magas férfiakat? A fekete haj cseppet sem izgat, de holnap randevúzsz egy barnával? Dicséretes, hogy kilép a komfortzónájából, ami az ideális párját illeti. Várod, hogy holnap ismét új és új profilokat láss? Fontolja meg, hogy valóban szerelmet keres-e, vagy csak élvezi a randevúzási folyamatot.

Más felhasználók megismerik Önt

Bejelentkezik egy új oldalra, vagy a profilok között böngészik a legfrissebb tevékenysége, és hirtelen egy villogó üzenetet kapsz: "Az XY oldalon találkoztunk! Felismerem a fotókat és a profilt, hogyan csinálod?” Ebben az esetben érdemes elgondolkodnod, hogy valóban kapcsolatot keresel-e, vagy csak nézegeted mások profilját, hogy eltöltsd az időt. Akárhogy is, ez annak a jele, hogy túl régóta tartózkodik ezen az oldalon. Tartson egy kis szünetet, és próbáljon megismerni egy idős embert - moziban, klubban, parkban, kiállításon, utcán! Ha nem megy, menj vissza a társkereső oldalra. De a biztonság kedvéért hozzon létre egy új fiókot különböző fotókkal, és esetleg módosítsa hobbijai leírását és a keresett megfelelőt.


Hasonló cikkek

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.