Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon egyszerű.

A szerelem online keresése olyan népszerű manapság, hogy furcsa lesz, ha egy pár ezen kívül találkozik. Természetesen nincs semmi baj, ha regisztrálsz egy-két online társkereső oldalra. De a randevúzás rabjává is válhatsz! Rendszeresen jár találkozókra? Még nincs komoly kapcsolatod? Minden este fent vagy a profilodon? Te is megnézed a mobilodon, hogy nem érkezett-e új üzenet? Azonnal megnézi az újonnan regisztrált profilokat? Keresse a nyilvánvaló jeleket, amelyek arra utalnak, hogy egy időre meg kell szakítania a kapcsolatot.

Elindít egy randevárólistát.

Bizonyára nagyszerű, ha olyan sokan akarnak téged, hogy nem. t kell őket azonnal. Igényes munkánál nincs semmi különös, amivel például csak szombaton találkozhatsz. Tényleg annyi érdeklődőd van, hogy várólistát kell készítened rájuk? Vagy rendkívül alacsonyak az igényeid, vagy túl sok társkereső oldalon van profilod! Még ha azt is fontolgatja, hogy várólista indításán vesz részt, valószínűleg ideje egy kicsit meghátrálni. Szüksége van egy papírra, hogy azonosítsa az összes "dátumot" és emlékezzen az alapvető információkra? Szüntesse meg a kapcsolatot most! Ez túl sok!

Ön olyan társkereső oldalakra regisztrál, amelyek nem neked valók

A társkereső oldalak száma tele van kíváncsisággal. Nem találtál olyan társkereső oldalakon valakit, aki "csak neked készült", ezért kezdesz máshol keresni? Minden rendben van, ha valóban érdekel a randevú. De valóban fel kell iratkoznia egy udvarlós társkereső oldalra, ha jelenleg nem él párkapcsolatban, és egyáltalán nem érdekli az egyéjszakás kaland? Erotikus társkereső oldalakon is regisztrálni kell? Gondolkozz el róla. Ha több mint négy társkereső oldalon regisztráltál, és mindegyiket meglátogatod, akkor függővé válsz.

Mész randevúzni olyan emberekkel, akiket egyáltalán nem érdekelsz?

Alacsony és szereted a magas férfiakat? A fekete haj cseppet sem izgat, de holnap randevúzsz egy barnával? Dicséretes, hogy kilép a komfortzónájából, ami az ideális párját illeti. Várod, hogy holnap ismét új és új profilokat láss? Fontolja meg, hogy valóban szerelmet keres-e, vagy csak élvezi a randevúzási folyamatot.

Más felhasználók megismerik Önt

Bejelentkezik egy új oldalra, vagy a profilok között böngészik a legfrissebb tevékenysége, és hirtelen egy villogó üzenetet kapsz: "Az XY oldalon találkoztunk! Felismerem a fotókat és a profilt, hogyan csinálod?” Ebben az esetben érdemes elgondolkodnod, hogy valóban kapcsolatot keresel-e, vagy csak nézegeted mások profilját, hogy eltöltsd az időt. Akárhogy is, ez annak a jele, hogy túl régóta tartózkodik ezen az oldalon. Tartson egy kis szünetet, és próbáljon megismerni egy idős embert - moziban, klubban, parkban, kiállításon, utcán! Ha nem megy, menj vissza a társkereső oldalra. De a biztonság kedvéért hozzon létre egy új fiókot különböző fotókkal, és esetleg módosítsa hobbijai leírását és a keresett megfelelőt.


Hasonló cikkek

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.