5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk neked 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

1. Az életnek csak veled van értelme

Már az első randevún megvallja neked halhatatlan szerelmét, egész életében rád várt, és csak te adsz okot a másiknak, hogy éljen. Nem sok ez egy kicsit? Ha nincs időd egyszer találkozni, akkor téged hibáztat, amiért már nem szereted őt. Fuss el, amíg még lehet. Lehet, hogy ez most romantikusnak tűnik számodra, de idővel ne csinálj olyat, amit a párod nem enged.

2. Mindent nyugodtan vesz

Egy hét után bemutatott a szüleinek, romantikus nyaralást tervez veled, és elkezd közös lakhelyet keresni. Kicsit elhamarkodott, nem gondolod? Vagy ez az ő halhatatlan szerelmének bizonyítéka? Sajnos inkább fordítva. El akar kapni, miközben még mindig azt a rózsaszín szemüveget viseled?

3. Utálja az ismerőseidet, a barátaidat, a családodat...

... a munkahelyi kollégáidat, a postást, a borbélyt és valójában mindenkit, aki csak pislog is körülötted. Azt kérdezed miért? Mert bármi megtörténhet. Mindig azt mondják, hogy az emberek gonoszak. Ez igaz lehet, de az új felfedezésed nem azért teszi ezt, mert félsz érted. Irányítani akar téged, és egyedül akar téged tartani. Ennek legegyszerűbb módja, ha elszakítasz a hozzád legközelebb állóktól. Ebben az esetben azonnal vegye le a kezét a kapcsolatról.

4. Élvezi, ha lerombolja az önbecsülését

Folyamatosan ártatlan megjegyzéseket ejt a súlyodról vagy képességeidről? Még mindig nem tetszik neki valami? Állandóan elégedetlen valamivel? Hát nem így. Hagyd, hogy az ego máshol gondoskodjon magáról, jobb, ha visszavonul. Ideális esetben, mielőtt túl késő lenne.

5. Az egész a te hibád

Leégette a vacsorát? Elterelted a figyelmét. Elkésett a munkából? Nem ébresztetted fel időben. Alapvetően te vagy a hibás minden vitáért, és tulajdonképpen a rossz hangulatáért is, mert csúnyán viselkedtél. Nem számít, mi történik. Mindig a te hibád lesz. És ha ez a kezdetektől így van, akkor a jövőben sem lesz jobb. Sajnálkozás nélkül keressen valakit, aki megérdemel, és aki tisztelni fog.


Hasonló cikkek

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.