5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk neked 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

1. Az életnek csak veled van értelme

Már az első randevún megvallja neked halhatatlan szerelmét, egész életében rád várt, és csak te adsz okot a másiknak, hogy éljen. Nem sok ez egy kicsit? Ha nincs időd egyszer találkozni, akkor téged hibáztat, amiért már nem szereted őt. Fuss el, amíg még lehet. Lehet, hogy ez most romantikusnak tűnik számodra, de idővel ne csinálj olyat, amit a párod nem enged.

2. Mindent nyugodtan vesz

Egy hét után bemutatott a szüleinek, romantikus nyaralást tervez veled, és elkezd közös lakhelyet keresni. Kicsit elhamarkodott, nem gondolod? Vagy ez az ő halhatatlan szerelmének bizonyítéka? Sajnos inkább fordítva. El akar kapni, miközben még mindig azt a rózsaszín szemüveget viseled?

3. Utálja az ismerőseidet, a barátaidat, a családodat...

... a munkahelyi kollégáidat, a postást, a borbélyt és valójában mindenkit, aki csak pislog is körülötted. Azt kérdezed miért? Mert bármi megtörténhet. Mindig azt mondják, hogy az emberek gonoszak. Ez igaz lehet, de az új felfedezésed nem azért teszi ezt, mert félsz érted. Irányítani akar téged, és egyedül akar téged tartani. Ennek legegyszerűbb módja, ha elszakítasz a hozzád legközelebb állóktól. Ebben az esetben azonnal vegye le a kezét a kapcsolatról.

4. Élvezi, ha lerombolja az önbecsülését

Folyamatosan ártatlan megjegyzéseket ejt a súlyodról vagy képességeidről? Még mindig nem tetszik neki valami? Állandóan elégedetlen valamivel? Hát nem így. Hagyd, hogy az ego máshol gondoskodjon magáról, jobb, ha visszavonul. Ideális esetben, mielőtt túl késő lenne.

5. Az egész a te hibád

Leégette a vacsorát? Elterelted a figyelmét. Elkésett a munkából? Nem ébresztetted fel időben. Alapvetően te vagy a hibás minden vitáért, és tulajdonképpen a rossz hangulatáért is, mert csúnyán viselkedtél. Nem számít, mi történik. Mindig a te hibád lesz. És ha ez a kezdetektől így van, akkor a jövőben sem lesz jobb. Sajnálkozás nélkül keressen valakit, aki megérdemel, és aki tisztelni fog.


Hasonló cikkek

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.