5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk neked 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

1. Az életnek csak veled van értelme

Már az első randevún megvallja neked halhatatlan szerelmét, egész életében rád várt, és csak te adsz okot a másiknak, hogy éljen. Nem sok ez egy kicsit? Ha nincs időd egyszer találkozni, akkor téged hibáztat, amiért már nem szereted őt. Fuss el, amíg még lehet. Lehet, hogy ez most romantikusnak tűnik számodra, de idővel ne csinálj olyat, amit a párod nem enged.

2. Mindent nyugodtan vesz

Egy hét után bemutatott a szüleinek, romantikus nyaralást tervez veled, és elkezd közös lakhelyet keresni. Kicsit elhamarkodott, nem gondolod? Vagy ez az ő halhatatlan szerelmének bizonyítéka? Sajnos inkább fordítva. El akar kapni, miközben még mindig azt a rózsaszín szemüveget viseled?

3. Utálja az ismerőseidet, a barátaidat, a családodat...

... a munkahelyi kollégáidat, a postást, a borbélyt és valójában mindenkit, aki csak pislog is körülötted. Azt kérdezed miért? Mert bármi megtörténhet. Mindig azt mondják, hogy az emberek gonoszak. Ez igaz lehet, de az új felfedezésed nem azért teszi ezt, mert félsz érted. Irányítani akar téged, és egyedül akar téged tartani. Ennek legegyszerűbb módja, ha elszakítasz a hozzád legközelebb állóktól. Ebben az esetben azonnal vegye le a kezét a kapcsolatról.

4. Élvezi, ha lerombolja az önbecsülését

Folyamatosan ártatlan megjegyzéseket ejt a súlyodról vagy képességeidről? Még mindig nem tetszik neki valami? Állandóan elégedetlen valamivel? Hát nem így. Hagyd, hogy az ego máshol gondoskodjon magáról, jobb, ha visszavonul. Ideális esetben, mielőtt túl késő lenne.

5. Az egész a te hibád

Leégette a vacsorát? Elterelted a figyelmét. Elkésett a munkából? Nem ébresztetted fel időben. Alapvetően te vagy a hibás minden vitáért, és tulajdonképpen a rossz hangulatáért is, mert csúnyán viselkedtél. Nem számít, mi történik. Mindig a te hibád lesz. És ha ez a kezdetektől így van, akkor a jövőben sem lesz jobb. Sajnálkozás nélkül keressen valakit, aki megérdemel, és aki tisztelni fog.


Hasonló cikkek

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.