5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk neked 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

1. Az életnek csak veled van értelme

Már az első randevún megvallja neked halhatatlan szerelmét, egész életében rád várt, és csak te adsz okot a másiknak, hogy éljen. Nem sok ez egy kicsit? Ha nincs időd egyszer találkozni, akkor téged hibáztat, amiért már nem szereted őt. Fuss el, amíg még lehet. Lehet, hogy ez most romantikusnak tűnik számodra, de idővel ne csinálj olyat, amit a párod nem enged.

2. Mindent nyugodtan vesz

Egy hét után bemutatott a szüleinek, romantikus nyaralást tervez veled, és elkezd közös lakhelyet keresni. Kicsit elhamarkodott, nem gondolod? Vagy ez az ő halhatatlan szerelmének bizonyítéka? Sajnos inkább fordítva. El akar kapni, miközben még mindig azt a rózsaszín szemüveget viseled?

3. Utálja az ismerőseidet, a barátaidat, a családodat...

... a munkahelyi kollégáidat, a postást, a borbélyt és valójában mindenkit, aki csak pislog is körülötted. Azt kérdezed miért? Mert bármi megtörténhet. Mindig azt mondják, hogy az emberek gonoszak. Ez igaz lehet, de az új felfedezésed nem azért teszi ezt, mert félsz érted. Irányítani akar téged, és egyedül akar téged tartani. Ennek legegyszerűbb módja, ha elszakítasz a hozzád legközelebb állóktól. Ebben az esetben azonnal vegye le a kezét a kapcsolatról.

4. Élvezi, ha lerombolja az önbecsülését

Folyamatosan ártatlan megjegyzéseket ejt a súlyodról vagy képességeidről? Még mindig nem tetszik neki valami? Állandóan elégedetlen valamivel? Hát nem így. Hagyd, hogy az ego máshol gondoskodjon magáról, jobb, ha visszavonul. Ideális esetben, mielőtt túl késő lenne.

5. Az egész a te hibád

Leégette a vacsorát? Elterelted a figyelmét. Elkésett a munkából? Nem ébresztetted fel időben. Alapvetően te vagy a hibás minden vitáért, és tulajdonképpen a rossz hangulatáért is, mert csúnyán viselkedtél. Nem számít, mi történik. Mindig a te hibád lesz. És ha ez a kezdetektől így van, akkor a jövőben sem lesz jobb. Sajnálkozás nélkül keressen valakit, aki megérdemel, és aki tisztelni fog.


Hasonló cikkek

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.