5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk neked 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

1. Az életnek csak veled van értelme

Már az első randevún megvallja neked halhatatlan szerelmét, egész életében rád várt, és csak te adsz okot a másiknak, hogy éljen. Nem sok ez egy kicsit? Ha nincs időd egyszer találkozni, akkor téged hibáztat, amiért már nem szereted őt. Fuss el, amíg még lehet. Lehet, hogy ez most romantikusnak tűnik számodra, de idővel ne csinálj olyat, amit a párod nem enged.

2. Mindent nyugodtan vesz

Egy hét után bemutatott a szüleinek, romantikus nyaralást tervez veled, és elkezd közös lakhelyet keresni. Kicsit elhamarkodott, nem gondolod? Vagy ez az ő halhatatlan szerelmének bizonyítéka? Sajnos inkább fordítva. El akar kapni, miközben még mindig azt a rózsaszín szemüveget viseled?

3. Utálja az ismerőseidet, a barátaidat, a családodat...

... a munkahelyi kollégáidat, a postást, a borbélyt és valójában mindenkit, aki csak pislog is körülötted. Azt kérdezed miért? Mert bármi megtörténhet. Mindig azt mondják, hogy az emberek gonoszak. Ez igaz lehet, de az új felfedezésed nem azért teszi ezt, mert félsz érted. Irányítani akar téged, és egyedül akar téged tartani. Ennek legegyszerűbb módja, ha elszakítasz a hozzád legközelebb állóktól. Ebben az esetben azonnal vegye le a kezét a kapcsolatról.

4. Élvezi, ha lerombolja az önbecsülését

Folyamatosan ártatlan megjegyzéseket ejt a súlyodról vagy képességeidről? Még mindig nem tetszik neki valami? Állandóan elégedetlen valamivel? Hát nem így. Hagyd, hogy az ego máshol gondoskodjon magáról, jobb, ha visszavonul. Ideális esetben, mielőtt túl késő lenne.

5. Az egész a te hibád

Leégette a vacsorát? Elterelted a figyelmét. Elkésett a munkából? Nem ébresztetted fel időben. Alapvetően te vagy a hibás minden vitáért, és tulajdonképpen a rossz hangulatáért is, mert csúnyán viselkedtél. Nem számít, mi történik. Mindig a te hibád lesz. És ha ez a kezdetektől így van, akkor a jövőben sem lesz jobb. Sajnálkozás nélkül keressen valakit, aki megérdemel, és aki tisztelni fog.


Hasonló cikkek

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Szerelem egy társkereső oldalról: Hogyan ne dőljünk be a csalóknak?

A mai rohanó időkben kevés embernek van lehetősége elmenni bárokba vagy más rendezvényekre, és klasszikus módon megismerni egymást. Ez az oka annak, hogy az online társkereső oldalak virágoznak. Azonban a mindennapi élethez hasonlóan az interneten is vannak buktatók. Megírtuk Önnek, hogyan maradhat biztonságban itt is.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.